...

Használati utasítás és kézikönyv a Braun SI 18890 készülékhez

A vasalók paraméterei és jellemzői között, amelyeket a vásárlás előtti kiválasztáskor figyelembe vesznek, a talplemezük típusa dominál. Napjainkban számos fejlett technológia létezik, amelyeket a nagyberendezés-gyártók mérnökei javasoltak és alkalmaztak. Ez a cikk a Braun vasaló készülékek legújabb modelljeiben használt Saphir vasalótalppal foglalkozik.

Saphir talplemez

Ez az eredmény nagyrészt a kiváló minőségű, zafír bevonattal ellátott rozsdamentes acélból készült gőzölő talplemeznek köszönhető. Karcálló. Felülete a gyártó szerint sokkal ellenállóbb, mint a hagyományos rozsdamentes acél talplemezeké.

barna texstyle 7 vasaló véleménye

Könnyen tisztítható. Még egy fém flanel is használható. Ezzel a platformmal a Brown TexStyle 7 vasaló kisimítja a sűrű vagy finom szöveteket. A felhasználói vélemények szerint azonban könnyen siklik anélkül, hogy húzza a szövetet.

Nem minden Brown vasaló rendelkezik ezzel a talplemezzel. A legújabbak alumínium talppal vannak felszerelve. Erre példa a Brown TexStyle 7 ts 715 vasaló. A visszajelzések szerint ez is jól teljesít.

Saphir ingatlanok

A Saphir vasalókban alkalmazott egyedülálló technológia a következő fontos tulajdonságokkal ruházza fel a talplemezt:

  • Hihetetlen tartósság, sokszorosan jobb, mint az acél;
  • Korrózió- és ütésállóság: még ha valaki vaskefével dörzsölné is a talplemezt, akkor is megmaradna a szép fényezett felület;
  • Nagy hővezető képesség, ami gyakorlatilag veszteségmentes hőátvitelt eredményez a fűtőelemekhez;
  • Alacsony súly, amely maximális kényelmet biztosít a vasaláshoz, különösen nagyméretű tárgyak vasalásakor.

A speciális bevonatot továbbá az különbözteti meg, hogy könnyen csúszik bármilyen ruhán.

Gőzbimbó

A háziasszonyok tudják, hogy a kiöntő a legtöbb ráncot kisimítja. A legtöbb vasalót azonban úgy tervezték, hogy alig jut gőz a csúcsra, és a talplemez középső részére koncentrálódik. A Brown TexStyle 7 vasakat másképp tervezték. A visszajelzések szerint a gőz a csúcshoz közelebbi nagyszámú lyukon keresztül halad át. Ez javítja a vasalás minőségét.

A vasaló vízszintesen és függőlegesen is működtethető, ami megkönnyíti a ruhák vasalását a próbababákon. Ez az egyik pozitív tulajdonsága a Brown TexStyle 7 vasalónak. A felhasználói vélemények szerint azonban függőleges vasaláskor a gőzfúvás nagyon erős, míg vízszintes vasaláskor szinte nincs gőz, leginkább víz.

BRHun TexStyle Control SI

Brhun, Texstyle ellenőrzés

  • Kép
  • Szöveg
  • Tartalom

BRHun

TexStyle vezérlés

SI 18.895
SI 18.890SI 18.830SI 18.720
www./regiszter

4690-es típus, 4679-es típus

  • BRHun TexStyle Control
  • Russian A Leírás
  • B Mielőtt elkezdené a vasalást
  • C Vasalás
  • D Automatikus kikapcsolási mód
  • E Textilvédő
  • F Vasalás után
  • G Kimenni és takarítani
  • H A kalciumgátló szelep tisztítása
  • I Meszesedést megelőző rendszer
  • A probléma megoldása!

Teljesítmény

A sorozat vasalóinak teljesítménye 2400 watt. Nagy intenzitású gőzt termelnek. Egyenletesen oszlik el a teljes talplemezen. Ezzel a teljesítménnyel egyszerre nagy területeket öntözhet a Braun TexStyle 7 készülékkel. A felhasználók véleménye szerint ez a teljesítmény egyszerre lehet plusz és mínusz. Nem minden lakásban van olyan vezeték, ami bírja a terhelést.

A felhasználók visszajelzései szerint a vasaló csak teljes teljesítményen végez jó vasalási munkát.

Gőzképződés

A TexStyle 7 egy víztartállyal van felszerelve, amely akár fél liter vizet is képes tárolni. A porlasztás három aktív gőzzónán keresztül történő vízpermetezéssel történik. Előnedvesítő funkcióval rendelkezik. Ugyanakkor a speciális rendszer, amely egy „Brown TexStyle 7” vasalóval rendelkezik, védi a vasat a szivárgástól. A visszajelzések szerint nem mindig működik. A felhasználók arra panaszkodnak, hogy a túlmelegedés miatt a vasaló megolvad, és a víz szivárogni kezd, így lehetetlenné válik a vasalás. Enélkül a vas nem vasal.

A víz gyorsan pazarolódik. Minél kevesebb víz marad, annál rosszabb az eredmény.

Kényelmes, a víztartály közelebb van a fogantyúhoz. A rossz dolog az, hogy a tartály színe szürke, így nem nyilvánvaló, hogy mennyi vizet öntöttek bele.

Egyeseknél víz szivárog, ha a Brown TexStyle 7 vasaló függőleges helyzetben van. A vásárlók arról számolnak be, hogy a víz ahelyett, hogy gőzzel folyna ki, szivárog a lyukakból, és csak nagyon vékony sugárban jön ki. Sokáig tart eltalálni a megfelelő pontot.

Sokan panaszkodnak arra, hogy a víz néha piszkos, rozsdás és foltos lesz a ruhájuk.

A gőz néha végigfolyik a kezeden, leforrázva azt.

Előfordulhat, hogy a vízcsöpögéssel kapcsolatos problémák azért merülnek fel, mert a gőzrendszert tisztítani kell. A vasalón található utasításokban meg van írva, hogyan kell ezt megtenni.

Braun SI sorozatú vasalók

Braun SI 7062 vízkőmegelőző rendszerrel

Ez a fickó kellemes kék-fehér színnel és szép kialakítással rendelkezik. A funkciók használata egyszerű és intuitív, köszönhetően a forgótárcsának és a nagy gomboknak. A teljesítmény optimális és 2600W-os teljesítményű. A talplemez szinte tökéletesen siklik, az Eloxal 3D BackGlide védjegye. Az alap speciálisan bevont alumíniumból készült. Nem karcolódik vagy gyűrődik.

A „gőz” lehetőségek mind jók. Folyamatos adagolás egy kézzel állítható és erőteljes 210 g-os gőznyomással. Könnyen lehet függőlegesen gőzölni, legyen szó függönyről vagy fogason lévő kabátról. Ráadásul van egy splashback funkciója, amely segít a túlszárított ruhák kisimításában.

Az ergonómia jól kidolgozott. A modellt csúszásmentes fogantyú jellemzi. A zsinór egy gömbtartón helyezkedik el, és 2 db.5 méter hosszú. A víztartály 300 ml-t tartalmaz, ami kiküszöböli a túl sok víz utánpótlásának szükségességét. A barna vasaló automatikus kikapcsolással, csepegésgátlóval és vízkő elleni védelemmel rendelkezik. Ár 5-től.3 ..

Előnyök:

  • ár-érték arány;
  • teljesítmény biztosítja a gyors felmelegedést;
  • kényelmesen illeszkedik a kézbe;
  • könnyűsúlyú;
  • a talplemez szinte tökéletesen siklik;
  • A drop-stop rendszer hatékony;
  • vízkő elleni védelem.

Nincsenek mínuszok.

Teljes készlet

A vasaló „vízkő elleni” rendszerrel rendelkezik. Meghosszabbítja a készülék élettartamát.

braun texstyle 7 értékelés

A kábeleket gömb alakú kampóval rögzítik a vasalótesthez. Nem vált át egyik oldalról a másikra, hanem „át kell kapcsolni”. Ez ismeretlen a felhasználók számára. Megjegyzik, hogy a zsinór gyenge számukra. A 2,5 m nem elég hosszú a munkához.

A vasnak gyönyörű fogantyúja van. De csak az egyik oldalon csatlakozik a testhez. Használat közben könnyen kézben tartható, de nem rögzíthető a vasalódeszkára. csak függőlegesen lehet elhelyezni. Ez azonban a vasaló felborulását okozhatja, amikor a szennyest mozgatja.

A vasaló többféle fúvókával van felszerelve. Így felváltja a hagyományos gézt, és lehetővé teszi a kényes anyagok vasalását a Braun TexStyle 7 vasalóval. A fogyasztói vélemények szerint praktikus, de nem tart sokáig. A szövet alatti habszivacs párnázás gyorsan elszakad.

A második fúvókát, a fehéret, erősebb szövetekhez tervezték. Néhány vásárló panaszkodik, hogy eltömíti a szövetet. De sokan sikeresen használják.

A fúvóka nem áll rendelkezésre a termékcsalád minden modelljéhez. A Braun TexStyle 7 ts 715 például nem. De a felhasználók azt mondják, hogy anélkül is sikerül bármilyen elemet kivasalni.

Braun Texstyle 7 vasaló. Előnyök és hátrányok (visszajelzés)

Előnyök:

  • Ez zseniális, még a legráncosabb ruhadarabokat is könnyedén kivasalja;
  • Robusztus talplemez, nem karcolódik a fém cipzárral szemben;
  • Robusztus kialakítás, mondhatni ütésálló;
  • jól gőzöl, a teljesítmény 170 g/perc.

Hátrányok:

  • nincs automatikus kikapcsolás;
  • Viszonylag nehéz, ha a víztartály tele van;
  • Gyenge zsinór (2,5 méter).

A modellek kompatibilitása

Ez az orosz nyelvű használati útmutató a következő vasalómodellekhez használható:

  • Braun TS 755
  • Braun TS 765 A
  • Braun TS 775 TP
  • Braun TS 785 STP

Vélemények

A legtöbb felhasználó kedveli a Brown TexStyle 7 vasalót. A gőz még a ruhákat is jól szárítja. Könnyen csúszik a szöveteken. A fúvóka segítségével könnyedén vasal bármilyen ruhadarabot, beleértve a nadrágokat is.

A vásárlók megjegyzik, hogy a vasaló kényelmes és könnyen kezelhető. Néhány modellnél az extra tartozékok lazák, ezért gyakran leválnak.

A súly nagy szempont a vasaló kiválasztásakor. Nem szabad túl könnyűnek lennie, mert akkor erősen rá kell nyomni a vasalandó ruhadarabra. De az is nehéz, hogy túl keményen dolgozzunk. A Brown TexStyle 7 ideális súlyú a könnyed vasaláshoz. És teli víztartállyal még egy kicsit nehéz is.

Braun Texstyle 7 ts 715 vasaló véleménye

Néhány felhasználó panaszkodott, hogy amikor nagyméretű tárgyakat vízszintesen forgatnak, a vasaló teljesen leáll. Először gőz jön ki, majd a víz kezd el folyni. Csak a „visszaállítás” után kapcsol be.

A felhasználói véleményekből arra következtethetünk, hogy ha Braun vasalót vásárol, aki elég szerencsés ahhoz, hogy. Garantáltan évekig tart minden gond nélkül. Lassan elveszítheti funkcióját. De a fogyasztók többnyire elégedettek a teljesítményével.

A Braun Texstyle vasalósorozat

Braun TexStyle 3 TS320C függőleges gőzzel

A gyártó azt ígéri, hogy egy ilyen vasalóval a vasalás nyaralássá válik, és ez a fárasztó kötelesség teljesen mindenkit szeretni fog. Először is, vonzó és hangulatos kialakítással rendelkezik, amely feldobja a hangulatot. Én a függőleges gőzölést is felvenném a funkciók közé. Az ExtraSteam gombbal akár 110 g extra gőzt is termelhet. Még a legmakacsabb vászonnal is megbirkózik, és jól használható függőlegesen gőzölésre függönyök, ruhák, stb. Állandó áramlás 25g-ig állítható.

Barna talplemez tisztán tart az öntisztító rendszerrel. Ez ideális a kényes vagy szintetikus anyagokhoz, amelyek hajlamosak mindenféle ragacsos maradványokra. Maga a kerámia talplemez egyenletesen osztja el a hőt, és minden elemhez alkalmas.

280 ml víztartály. Teljesítmény – 2000 wattnál. Hatékony csöpögésgátló rendszerrel rendelkezik, amely megakadályozza a nedves csíkok kialakulását alacsony teljesítményen történő vasaláskor. A vízkő elleni védelmi rendszer az öntisztító rendszerrel együtt működik. A kábel 2 m hosszú és gömbcsuklós. Maga a készülék nagyon könnyű, súlya mindössze 1 kg.1kg. Mérőpohár mellékelve. Drága 1-től.2 ..

Előnyök:

  • Nagy teljesítmény az árához képest;
  • kerámia talplemez;
  • nagyszerű gőz;
  • tisztítás és vízkő elleni védelem;
  • Kellemes design.

Hátrányok:

  • Nincs automatikus kikapcsolás.

Braun TexStyle 7 TS765A vasaló automatikus kikapcsolással

Ez egy nagy teljesítményű 2400W-os modell. A Brown vasaló kulcsa a Saphir talplemez. Kerámia bevonatú alap, tökéletes siklás bármilyen anyagon, könnyen tisztítható, tartós, karcálló. Ha ez a fickó készenlétet jelez, automatikus kikapcsolás vízszintes és függőleges helyzetben 30 másodpercig. és 8 perc.

A test fehér és szürke színű, masszív, de könnyű (1.7kg). A keskeny fúvóka könnyen elér minden nehezen hozzáférhető területet. A gumírozott markolat szó szerint a kézbe illeszkedik és nem csúszik el. További kényelem a gömbcsuklós zsinór, és ez elég hosszú – 2.5 .

A funkcionalitás éppen megfelelő. Vízszóró, erőteljes 50g gőzkibocsátás. A víztartály 400 ml-ig töltődik. A gőzlöket mind a 200 g. Használhatja a függőleges gőzölőt. A csepegésgátló rendszer véd a fröccsenő víz ellen. A vízkő elleni védelem speciális rúddal és öntisztítóval rendelkezik. Ár 4-től.7 ..

Előnyök:

  • Kiváló ergonómia;
  • Könnyen siklik bármilyen anyagon;
  • megbirkózik a mély ráncokkal;
  • hajlamos megszárítani a ruhákat, ha azok túl szárazak;
  • vízkő elleni védelmi rendszer;
  • automatikus kikapcsolás;
  • erőteljes gőzhatás.

Nem látok semmilyen hátrányt.

A Braun TexStyle 5 TS525A gőzteljesítménye akár 30 g/perc is lehet

Ez a készülék stílusos, tömör kialakítású, visszafogott kék-fehér színkombinációval rendelkezik. Könnyű kialakításának és nagyszerű funkcionalitásának köszönhetően nem fárad el a hosszú órákon át tartó vasalás során. A barna vasaló 2000 wattos közepes teljesítményű. És néhány perc alatt használatra kész.

Állandó gőz 30 g-ig, gőzkalapács 120 g-ig. Segít rendet rakni mindenben, beleértve a nehéz textúrájú függönyöket, kabátokat, fodros ruhákat stb.. Opcionális spritz funkció. A vasaló 300 ml-es tartálykapacitással rendelkezik. A teljesítményével nem kell túl gyakran újratöltenie a vizet.

Egyéb jellemzők közé tartozik a biztonsági opciók teljes skálája. A csöpögésgátló rendszer elkerüli a nedves csíkok kialakulását alacsony teljesítménynél. Kiváló kezdeti vasalási és gőzteljesítmény; vízkő elleni védelem és öntisztítás. Az automatikus kikapcsolás bónusz.

Az ergonómiára nem lehet panasz – a vasalót kényelmesen fel lehet venni a nyitott fogantyúnál fogva. Az Eloxal talplemez modern alumíniumötvözetből készült, és tapadásmentes réteggel van bevonva. A zsinór golyóscsapággyal van biztonságosan rögzítve a testhez. Hosszúság – 2m. A vasalóhoz tartozik egy csésze a víz feltöltéséhez. Ár 3-tól.4 ..

A profik:

  • jó ergonómia;
  • erős
  • könnyűsúlyú;
  • Hatékonyan vasal, akár függőlegesen is;
  • Kiváló talplemez;
  • könnyen tisztítható.

Nincs hátránya.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 2
  1. Nóra Sándor

    Kérem, lehetne-e szíves megosztani velem a Braun SI 18890 készülék használati utasítását és kézikönyvét? Köszönöm szépen!

    Válasz
    1. Dávid

      Természetesen! A Braun SI 18890 készülék használati utasítását és kézikönyvét hozzáférhetővé tehetem Önnek. Kérem, kattintson a következő linkre, ahol letöltheti a dokumentumot: [link]. Remélem, ez segíteni fog Önnek a készülék használatában. Ha további kérdései lennének, ne habozzon feltenni őket. Örömmel segítek! Köszönöm a megkeresést!

      Válasz
Megjegyzések hozzáadása