...

Értékelés TOP 9 legjobb zselés körömlakk 2022: ellenállás, mit kell vásárolni, ár, összehasonlítás hasonló termékekkel

Nagyon tartós fedést biztosítanak, amely körülbelül 2 hétig tart a körmökön, anélkül, hogy vastag gélréteget adnának, mint a kiterjesztések esetében. Ez idő alatt a köröm átlagosan visszanő, így a körömlakkot fel kell frissíteni. Így a gél lakkok manapság a legnépszerűbb orvosság a visszahúzódó hosszabbításokhoz.

A legnépszerűbb géllakkok a Sheelak, amely úttörője volt ennek a trendnek, amikor 2010-ben piacra dobta ezt a terméktípust. A cég a mai napig megőrizte vezető pozícióját, szempillaspiráljaikat a legellenállóbbnak, kiváló minőségűnek, de nem a legköltséghatékonyabbnak tartják.

Annyi márka van most a piacon. Formuláik gyakran nagyon hasonlóak, és a különbségek inkább a további összetevők tartalmában lesznek, amelyek gondoskodnak a körömlemezről. A bázis más, így a színtartóság és a megjelenés, ha csak kis mértékben is, de eltér a Grattolétól. Tehát nem a gél és a körömlakk hibridjei, hanem a 100% -os gélek, mint a körömhosszabbítások, már megjelentek a piacon, de a textúra a körömlakkoké. És ezek azok, akik a legkitartóbbak…

A gél körömlakkok a felvitelük módja szerint lehetnek:

  • Egyfázisú. Csak egy szín alkalmazását feltételezi.
  • Háromfázisú. Ezekhez alap- és fedőlakk szükséges.

Tekintettel arra, hogy amúgy sincs nagy különbség, a zselés lakkokat próbaképpen a következőképpen lehet kategorizálni:

  • Bázistartalom szerint: gél lakkok vagy 100% gélek.
  • A legjobb gél fényes, matt, gyöngyházfényű és csillámos hatások.
  • Káros összetevők, vagy fordítva, amelyek erősítik a körömlemezt.

Eredetileg egy előjog manikűr szalon körömlakk, mint a szárítás biztosítja a lámpák használata UV vagy LED sugárzás, valamint az alkalmazás jellemzői, hogy a levegő nem megy a létrehozott film alatt, és így nem provokál további szétválasztása lakkok. De mostanra speciális lámpák váltak elérhetővé, különböző árszegmensekben kaphatók, és néhányan már otthon használják a zselés lakkot. Ez természetesen azokra vonatkozik, akik maguk is jól manikűröznek, vagy megelégszenek egyrétegű manikűrrel.

Egy gyönyörű bevonat kialakítása kiváló minőségű higiénikus manikűr jobb, hogy forduljon a szakemberek. De a mesterember kiválasztásakor nemcsak a képzésének tanúsítványaira, az anyagok sterilizálására, hanem a körömlakkokra is figyelnie kell, amelyekkel dolgozik. Mivel a körmök állapota a géllakk összetételétől és biztonságától függ.

Bemutatjuk a gél körömlakkok értékelését 2022. Top 16 termékünk, amelyeket a felhasználói vélemények és értékelések alapján választottunk ki.

Értékelés (2020) Árak, ₽ Ország
A legjobb olcsó körömlakkok
1. Bluesky Shellac 100₽-tól Kína
2. TNL gél lakk 150₽-tól Korea
3. Irisk Professional Zodiak 160₽-tól Kína
4. Runail INDI laque 140₽ Kína
5. Olystyle 170₽-tól Oroszország
6. ADRICOCO gél lakk 130₽-tól Oroszország
A legjobb körömlakkok a középáras szegmensben
1. Grattol Opál 360₽-tól Oroszország
2. Vogue körmök Classic 250₽-tól Oroszország
3. Patrisa köröm lila ősz 240₽-tól Németország
4. Oxxi Professional 300₽-tól USA
5. IQ BEAUTY gumi kalciummal 260₽-tól UK
A legjobb körömlakkok a prémium szegmensben
1. Shellac CND 900₽-tól USA
2. E.Mi gél lakk 700₽-tól Oroszország
3. EzFlow 900₽-tól USA
4. Művészi gél szín 1,350₽-tól USA
5. Opi GelColor 1,400₽-tól USA
A cikk tartalma

Hogyan ne kapjunk hamisítványt

Hogy elkerülje, hogy tudtán kívül rossz minőségű hamisítványt vásároljon, figyeljen az eredeti géllakkok jellegzetes tulajdonságaira:

1. A termék palackjain lévő feliratokat tisztán és egyértelműen kell bélyegezni. A ferde és elmosódott képek biztos jelei a hamisítványnak. A hamisítók gyakori trükkje az is, hogy védőcsomagolást vagy matricát adnak hozzá, hogy nehezen olvashatóvá tegyék az alapvető információkat.

2. Az eredeti lakkokon lévő lézeres jelöléseket nehéz eltávolítani. A hamisított csomagokon a tételszám és a vonalkód a csomagolásra van nyomtatva, és könnyen letörölhető.

3. A flakon hátulján egy matricának kell lennie a gyártóra, az összetételre és az alkalmazás módjára vonatkozó információkkal. Ha megfordítható dupla matricát kívánnak készíteni, a matrica részeit össze kell illeszteni, és nem egyszerűen egymásra ragasztani.

4. A márkás termékeknek enyhe, szinte észrevehetetlen illata van. A durva, vegyi szag elfogadhatatlan, és a hamis vagy rossz minőségű termék árulkodó jele.

5. Ne hagyja magát elcsábítani a megvásárolt termék olcsóságával – az eredeti árcédula nem lehet 2-3-szor alacsonyabb, mint az átlagos piaci érték.

A problémás eloszlás és az alacsony manikűr tartósság nem a legrosszabb következménye a hamis zselés lakkok vásárlásának. A hamisított termékek gyakran tartalmaznak formaldehidet, ólmot, arzént és nehézfémeket. Ezek a méreganyagok nemcsak a körmöket roncsolják, hanem súlyos allergiás reakciókat is kiválthatnak, vagy általános mérgezést okozhatnak a szervezetben.

Ajánlások: A 12 legjobb körömápoló termék

18 legjobb körömlakkok

A 7 legjobb folyékony zselés körömlakk eltávolítók

A legjobb olcsó zselés körömlakkok

Ha nem engedheti meg magának a drága bevonatot, ez nem ok arra, hogy alacsony minőségű hamisítványokra váltson. A legjobb megoldás a biztonságos összetételű és jó tulajdonságokkal rendelkező olcsó gél körömlakkok.

A Bluesky Elpaza gél lakk ideális ár-érték arányt biztosít

5.0

★★★★★

szerkesztői értékelés

95%

A vásárlók ajánlják ezt a terméket

Lásd a véleményt▶

Újdonság a népszerű Bluesky gyártótól, 2022-től kapható. Az Elpaza géllakk több mint kétszáz árnyalatban kapható, fényes, gyöngyházfényű, duokróm és flitteres kivitelben. A készítményt E-vitaminnal dúsítottuk.

Minden üveg 10 ml sűrű, rugalmas állagú terméket tartalmaz, amely rugalmas ecsettel könnyen eloszlatható.

A lakkot egy vagy két rétegben lehet felvinni. A LED-fényben való gyógyulási idő 40 másodperc.

Előnyök:

  • A gazdag színpaletta;
  • Nagy hangerő;
  • A hosszantartó körömlakk akár 4 hétig is kitart;
  • Gyors gyógyulás;
  • Teljes szín, amely nem igényel több réteget;
  • A költség körülbelül 100-150 rubel.

Hátrányok:

  • kellemetlen szag.

Az Elpaza sorozatot azoknak ajánljuk, akik újak a gél manikűr művészetében, de az olcsó anyagokkal dolgozó kézművesek is elégedettek lesznek az eredménnyel.

Az Oly Style egy Oroszországban gyártott olcsó gél-lakkozó

4.8

★★★★★

szerkesztői becslés

88%

a vásárlók ajánlják ezt a terméket

Lásd a véleményt▶

Az Oroszországban gyártott gélek kiváló minőséggel és megfizethető árral büszkélkedhetnek. Több mint 60 pasztell, világos és sötét árnyalat, különféle felületek és textúrák segítségével bármilyen helyzethez megfelelő manikűrt hozhat létre.

A fólia buborékok és csíkok nélkül fed, nem vérzik, és jól reagál az átfedésre. Egyetlen hátránya, hogy a drágább termékekhez képest kevésbé ellenálló.

Az Oly Style lakkok sűrű, erősen pigmentált textúrával rendelkeznek, amely sűrű, gazdag színű és egyenletes fedést biztosít. Az ecset széles, így csak a nagy körmökön lehet vele dolgozni.

Előnyök:

  • Sűrű textúra és magas pigmentáltság;
  • Nem rossz árnyalatválaszték;
  • Nincs szúrós illata;
  • A lakk nem vérzik a felvitel során;
  • Az ár körülbelül 150 rubel 10 ml-re.

Hátrányok:

  • A manikűr legfeljebb 2 hétig tartó manikűr.

Az Oly Style zselés lakkokat nemcsak a takarékos fiatal hölgyek fogják értékelni, hanem azok is, akik gyorsan megunják az egyik körömszínt.

Legjobb listák

A felülvizsgálat minden egyes sellakról tájékoztatást nyújtott a pozitív és negatív oldalakról. Ez lehetővé teszi, hogy kiválaszthassa a legjobb lehetőséget az otthoni manikűrhöz. Most a legjobb géllakkok áttekintését javaslom a következő kategóriákban:

  • Ár-érték arány;
  • kitartás.

A legjobb zselés körömlakk ár/minőség arányban

A kezdő mesterek korlátozott költségvetéssel rendelkeznek. És ha úgy dönt, hogy csak magának készít manikűrt, akkor is legalább három színt kell vásárolnia. Ez lehetővé teszi, hogy a manikűrjét hangulatától vagy a helyzettől függően keverje és illessze össze. Olcsó, de jó minőségű shellacsok közé tartozik a Kodi.

Egy fényes paletta Cody-tól

A felhasználói vélemények a termékről pozitívak. Minőségi kivitelűek, amelyek több mint 2 hétig fényesek maradnak. A mélytől a nude-ig terjedő árnyalatok és árnyalatok, a teljes használati idő alatt a csillogás vagy a szín elvesztése nélkül. Az anyag jó barátságot ápol más gyártók alapjaival és tetejével.

Az árnyalatok érdemes megjegyezni sűrű. A fiatal műkörömtechnikusoknak hozzá kell szokniuk, hogy a következő eszközökkel dolgozzanak. Fontos, hogy csak vékony rétegben, az ecsettel óvatosan dörzsölve vigyük fel. Az árnyalat sűrűsége megfelelő, ezért két réteg elegendő. Érdemes megjegyezni, hogy a termék önterülő és nem csíkozódik.

A legjobb zselés lakk ellenállás szerint

Ha már kiváló manikűrrel rendelkezik, akkor váltson professzionális, hosszan tartó géllakkokra. Grattol joggal tulajdonítják az ilyen hölgyeknek. A márka minden kollekciója több mint egy hónapos ellenállással rendelkezik. Ez alatt az idő alatt a manikűr felülete nem repedezett, repedezett és a szín nem halványul.

Példa egy manikűrre a Grattol égszínkék színnel és a színpaletta részeként

A márka Európában és Oroszországban ismert. Sok szalon inkább ezzel a céggel dolgozik, mivel a költségek gazdaságosak, és az ügyfeleknek nincs problémájuk a viselés során. A Grattol nem allergén.

A zselés körömlakk állagát „mézesnek” nevezik, mivel különleges sűrűségű és a körömlemezek egyenetlenségeit elrejti, egyenletesen terül el, és gyakorlatilag tükörszerű felületet hoz létre. Ennek a gél lakknak egy másik előnye a költsége, amely egy közepes árú rést foglal el.

A legjobb professzionális gél lakkok

A körmösök számára készült speciális termékekkel gyorsan és pontosan lehet tartós manikűrt készíteni. Önterülő textúrával rendelkeznek, és összetételük nem okoz semmilyen negatív reakciót a bevonat kikeményedése és kopása során.

In’Garden X-Gel – A manikűr egy rétegben

4.9

★★★★★

szerkesztői jóváhagyás

97%

a vásárlók ajánlják ezt a terméket

Lásd a véleményt ▶

Az orosz professzionális márka legújabb terméke 104 árnyalatban, fényes hatású és csillogó színekben kapható. Az üvegek kicsik, mindössze 6 ml-t tartalmaznak, és a kupakjuk alatt vékony ecseteket rejtenek.

Az In’Garden gél lakkok önterülő és erősen pigmentáltak. Ez egy rétegben vastag és egyenletes réteget eredményez, amely nem vérzik vagy csíkozódik. A megfelelő zselés manikűr technológiával és gyógyulási idővel pedig garantáltan akár 4 hétig is kitart a körmökön.

Előnyök:

  • Árnyalatok és textúrák gazdag palettája;
  • Telített pigmentáció;
  • Egy rétegben történő felvitel;
  • Nagyszerű tartósság;
  • Biztonságos összetétel.

Hátrányok:

  • A bevonatot nehéz eltávolítani;
  • Ha a réteg túl vastag, egyszerűen nem fog megszilárdulni.

Bár az In’Garden X-Gel a professzionális szegmensbe tartozik, az ára inkább közepes.

Moon Professional – Prémium minőségű és szuper hosszú élettartamú manikűrök

4.8

★★★★★

szerkesztői felülvizsgálat

93%

A vásárlók ajánlják ezt a terméket

Lásd a véleményt▶

Ezek a gél lakkok német alapanyagokból készülnek, mézszerű textúrával és magas pigmentáltsággal rendelkeznek. Egyetlen rétegben, hézagmentes, szoros lefedettséget biztosítanak. A Moon Professional színpaletta 200 divatos árnyalatot tartalmaz különböző kivitelben.

A termék nem tartalmaz mérgező összetevőket, átesett a szükséges klinikai vizsgálatokon, és biztonságos az egészségre.

A zselék 30 másodpercen belül polimerizálódnak a LED-lámpában, majd tökéletesen kopnak: nem veszítik el a színüket, nem repedeznek és nem törnek le, és akár 4 hétig is viselhetők a körmökön.

Előnyök:

  • A készítmény hipoallergén;
  • Változatos árnyalatválaszték;
  • Nagy rejtőzködő képesség;
  • Plasztikus textúra, amely megkönnyíti a lakk eloszlatását;
  • Kiváló tartósság.

Hátrányok:

  • Nem mindenhol elérhető.

A Moon Professional Gel Colours alkalmas allergiás nők és törékeny vagy legyengült körmökkel rendelkezők számára.

Nano Professional Nanlac – a súlytalan bevonat

4.8

★★★★★

szerkesztői értékelés

85%

Sok ügyfél által ajánlott

Lásd a véleményt▶

Az orosz márka háromfázisú körömlakkjai kényelmes folyékony textúrával és magas pigmentáltsággal rendelkeznek. Az eredmény egy teljes és vékony bevonat, amely nem nehezíti el a körmöt.

Ha mélyebb árnyalatra van szükség, a termék könnyen felvihető, nem hagy buborékokat vagy csíkokat. A palackok 6 ml-es kiszerelésűek, és egy vékony ecsettel vannak ellátva, ami egy kis kézügyességet igényel a kézművestől.

Maga a gél lakk nem ragad, önterülő, és garantálja az akár 5 hétig tartó manikűrt.

Előnyök:

  • A textúra könnyű és folyékony;
  • Több rétegben történő alkalmazás képessége;
  • önterülő;
  • Nem kell eltávolítani a diszperziós réteget;
  • Rekordot döntő tartósság.

A hiányosságok:

  • Az üveg ára 545 rubel.

A Nanlac egy professzionális gél lakk a legtisztább formában. Nagyra értékelik a körömtechnikusok, akik hajlandóak minőségi anyagokra költeni a munkához.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő gél lakkot

Sokan ajánlják és biztosítják, hogy minden manikűrterméknek ugyanazt a céget kell használnia, de ez messze nem így van. Ha a megfelelő alapot, fedőlakkot és géllakkot választja, nagyszerű, hosszú élettartamú manikűrt kaphat, még akkor is, ha a termékek különböző márkájúak.

A zselés lakk kiválasztásakor figyeljen a következő árnyalatokra:

  • Az állaga legyen sűrű, lehetőleg zselés, de ne legyen viszkózus;
  • Nem szabad, hogy a kefén csomók vagy szőrösödések legyenek;
  • Szavatossági idő, sértetlen csomagolás.

Eredeti vagy hamis

A szépségipart elárasztják a hamisítványok a nagy verseny miatt. Néha az igazit lehetetlen megtalálni, vagy az ára túl magas a hamisítványokhoz képest.

A valódi gél lakk és a szuperfinom lakk közötti különbségek:

  • Az eredetin mindig szerepelnek a tételinformációk;
  • Az eredeti hangereje rögzített, a hangerőtől való bármilyen eltérés hamisítványra utal;
  • Minden felirat olvasható, a szöveg nem dörzsölődik le, ha a csomagoláson dörzsölöd;
  • Az eredeti termékeken mindig szerepel a gyártó felirata.

Az online boltok egyre népszerűbbek. A népszerű modellek a világ bármely pontjáról megrendelhetők. De fennáll a veszélye, hogy gátlástalan kereskedőkbe botlik. Hogyan válasszon egy weboldalt, hogy elkerülje a becsapást? Csak a következő pontokra kell figyelni:

  • Kérjen tanúsítványokat a termékekhez, ezek megléte minden üzletben kötelező;
  • Élethosszig tartó garancia és ügyfélszolgálat;
  • Lehetőség van részleges visszaváltásra;
  • Ingyenes kiszállítás (a legtöbb nagy áruházláncban);
  • Kedvezményrendszer a hűséges ügyfelek számára.

Mit válasszunk

Számos cég gyárt mágneses körömlakkokat; a megfelelő választás bizonyára nehéz, de ha követi a kiválasztásra vonatkozó ajánlásokat, könnyen megvásárolhatja a megfelelő terméket.

A szakemberek a köröm szolgáltatás kívánatos, hogy többfázisú média amerikai gyártók, akkor elégedett ügyfelek mindig jön vissza egy manikűr van az Ön számára.

A kezdők és amatőrök otthoni manikűr használhatják a költségvetés lehetőségek bizonyított cégek széles színválasztékkal, bizonyított a piacon. Az egyfázisú bevonatok akkor a legjobbak, ha a manikűröket kéthetente frissítik, akkor nem lesz idejük elveszíteni vonzó megjelenésüket.

A legjobb mágneses gél lakkok

A macskaszem lakkok fémrészecskéket tartalmaznak, amelyek egy speciális mágnes hatására a gélrétegben utaznak. Az eredmény egy látványos körömdizájn, amely mindig eredetinek tűnik.

A Lovely Cat Eyes egy 3D hatású, hosszantartó gél lakk

4.8

★★★★★

szerkesztői értékelés

87%

a vásárlók ajánlják ezt a terméket

Lásd a véleményt▶

A német gyártó mágneses zselék választéka mindössze 10 árnyalatot kínál. A termékek sűrű textúrájúak, és 1-2 rétegben alkalmazhatók. Mindegyik egy perc alatt gyógyul a LED lámpában.

Ha követi az utasításokat, a köröm felülete látványos fényes bevonatot képez, központi csillogással, a macskaszem kő felületét utánozva.

Akár 5 hétig is eltart, és nem repedezett vagy repedt. De meglepően könnyen eltávolítható egy speciális folyadékkal.

Előnyök:

  • Eredeti árnyalatok;
  • Fényes kivitelben;
  • Kiváló tartósság;
  • Sűrű textúra, pigmentekben gazdag;
  • Változó számú réteg.

Hátrányok:

  • Hosszabb ideig tart a kikeményedés, mint más lakkoknál;
  • Rossz színválasztás.

A Lovely Cat Eyes lehetővé teszi a szokatlan manikűrök létrehozását még körömápoló készségek nélkül is. És a tartóssága valóban lenyűgöző, így kedvező áron kapható.

Masura Magnetic Pearls – ezüst-gyöngyház csillogás

4.9

★★★★★

szerkesztői értékelés

86%

A vásárlók ajánlják ezt a terméket

Az orosz géllakkcsalád csak nemrégiben, 2022 őszén vált elérhetővé. 6 pasztell és élénk árnyalatban kapható, amelyek nem csak fémes virágport, hanem finom csillogást is tartalmaznak, amely látványos gyöngyházfényt ad.

A lakkok állaga olyan, mint az olvadó zselé, és egy mágnes és egy lámpa hatására látványos bevonatot hoznak létre hideg 3D-s ragyogással, amely akár 4 hétig is eltarthat.

A DIY gél manikűr szerelmesei élvezhetik a 3,5 ml-es miniatűr kiszerelést, így a termék nem szárad ki az üvegcsében, és az utolsó cseppig elhasználódik.

Előnyök:

  • Gyönyörű gyöngyházfényű kivitel;
  • Szokatlan színek;
  • Jó tartósság;
  • Könnyű használat.

Hátrányok:

  • Gyenge árnyalatválaszték.

Ha már rengeteg nyitott körömlakkod van, de 3D-s körömlakkot szeretnél, akkor ezeknek az apró Masura fioláknak a megvásárlása nem fog fájni a pénztárcádnak.

Grattol Mystery Cat – látványos duokromatikus árnyalatok

4.7

★★★★★

A szerkesztő véleménye

85%

A vásárlók ajánlják ezt a terméket

Lásd a véleményt▶

Ez a Németországból származó kollekció mindössze 5 mély, sötét árnyalatban kapható – de milyen pompás árnyalat! Ezek a gél lakkok egyszerre kombinálják a kaméleon hatást és a 3D csillogást.

Szükséged lesz azonban egy fekete hátlapra. Bár a készítményt nagy pigmentsűrűség és jó fedőképesség jellemzi.

Maguk a gélek viszkózus állagúak, és 1-3 rétegben alkalmazhatók. Minden 9 ml-es flakon széles applikátort tartalmaz, amely lehetővé teszi, hogy egy mozdulattal az egész körmöt megfestse.

Előnyök:

  • Praktikus kefeforma;
  • Két dekoratív hatás szokatlan kombinációja;
  • Akár 4 hétig is eltarthat;
  • Biztonságos a körmök egészségére összetétele.

Hátrányok:

  • Árnyalatok kis választéka;
  • További hordozóréteg szükségessége.

A Grattol zselés körömlakkok lehetővé teszik, hogy gyönyörű és szokatlan körömművészetet hozzon létre korlátozott költségvetéssel és komolyabb tapasztalat nélkül.

A legjobb thermo hatású gél körömlakkok

A hőérzékeny részecskéket tartalmazó készítmények azonnal reagálnak a hőmérsékletváltozásra és megváltoztatják a színüket.

Ennek eredményeként, akkor rendszeresen pasztell, majd a tulajdonos egy fényes manikűr, valamint gyakran látni a körmök divatos design „ombré”.

Pole Thermo effect – a szeszélyes természeteknek

4.9

★★★★★

Szerkesztői értékelés

89%

A vásárlók ajánlják ezt a terméket

Az orosz gyártó zselés körömlakkjainak választéka 20 árnyalatot tartalmaz, amelyek minden ízlésnek megfelelnek. A hőérzékeny formulák közepes sűrűségének köszönhetően a rétegek száma tetszés szerint változtatható, és az önterülő textúra minden esetben manikűrös megjelenést biztosít.

A LED-lámpában a pólus minden egyes rétegének száradási ideje 1 perc, és a kész réteg akár 4 hétig is eltarthat. A gél lakkot kis 6 ml-es flakonokban árulják, széles spatula ecsettel a belsejében.

Az előnyök:

  • Meglehetősen gazdag árnyalatú paletta;
  • Magas pigmentáció;
  • A praktikus kefeformával;
  • Önterülő textúra;
  • Tisztességes szintű tartósság.

Hátrányok:

  • Ha több rétegben alkalmazzák, elnehezíti a körömlemezt.

Ha ugyanaz a körömlakk gyorsan elfárad, a thermo hatású lengyel egy teljes hónapig változó színekkel örvendeztet meg.

Lechat Perfect Match – varázslatos átalakulás

4.8

★★★★★

szerkesztői értékelés

88%

Sok ügyfél által ajánlott

Az USA-ból származó shellacsok gazdagabb színválasztékkal rendelkeznek. A 42 árnyalatból álló választék, amelyek nemcsak színben, hanem a felületkezelés típusában is különböznek egymástól. A lakk túl vékony és mérsékelten pigmentált, és 2-3 rétegben kell felvinni.

Ugyanakkor nem nehezíti el a körömlemezt, és nem hagy csíkokat vagy buborékokat, bár a körömágybőr alatt vérzik.

A Lechat Perfect palackok szokatlanul nagy, 12 ml-es kiszerelésben kaphatók, ami összeegyeztethetővé teszi a borító alacsony ellenállásával (3 hét).

Előnyök:

  • Árnyalatok és felületek gazdag palettája;
  • Vékony ecsetek a pontos felvitelhez;
  • Nem vastagítja a körömlemezt;
  • Nagy palackok.

Hátrányok:

  • Folyékony.

A Perfect Match alkalmasabb a szakemberek számára. Nemcsak a buborékok mennyisége szól mellette, hanem a folyékony állag is, amellyel óvatosan kell tudni dolgozni.

A legjobb gél lakkok töltőanyagokkal

A töltő zselékkel okos és látványos körömművészetet készíthet magának anélkül, hogy időt pazarolna a csillámmal, kamifibukival és más díszítésekkel való manipulációra.

4.9

★★★★★

szerkesztői értékelés

96%

A vásárlók ajánlják ezt a terméket

Lásd a véleményt▶

Az 5 csillogó pasztell árnyalatból álló kollekció egyszerre elegáns és finom manikűrért. Ezek a gél lakkok közepes sűrűségű textúrával rendelkeznek, amely könnyen eloszlik a körmökön, de nem megy a körömágybőr alá.

Minden formula erősen pigmentált és tele van apró csillámokkal. A fényes bevonat nem vastagítja a körömlemezt, és gyorsan gyógyul a lámpában. A Think Blink manikűr tartós, és ha szükséges, könnyen eltávolítható egy remuverrel.

Előnyök:

  • Rugalmas textúra, könnyen alkalmazható;
  • Sokoldalú pasztell színválaszték;
  • A lámpa alatt a film nem deformálódik és nem vérzik;
  • Könnyen eltávolítható, a csillogás jelenléte ellenére is.

Hátrányok:

  • Nincsenek világos, sötét árnyalatok a palettában.

A NeoNail Think Blink zselés körömlakkal készült manikűr remekül mutat a leégett kezeken. Ezek az árnyalatok azonban hivatalos alkalmakra is alkalmasak – egyszerre elegánsak és nagyon elegánsak.

Runail Lurex pezsgő zselé

4.8

★★★★★

Szerkesztői jóváhagyás

89%

A vásárlók ajánlják ezt a terméket

Lásd a véleményt▶

A 18 gazdag, élénk, pazar árnyalat csillámpelyhekben pompázik, és fóliahatású hatást kelt a körmökön. A Runail Lurex teljes termékcsaládja vastag és zselés, ezért 5 milliméteres, széles szájú dobozokban kerül forgalomba.

Ez a textúra tökéletes tömítést biztosít, és megakadályozza, hogy a nem kikeményedett körömlakk elvérezzen. A viszkózus készítmény a művészi festészetben is kiválónak bizonyul.

Előnyök:

  • Sűrű textúra – egyetlen réteg elegendő;
  • Mély, intenzív árnyalatok;
  • Nem terjed;
  • Minden fényben csillogó ragyogás;
  • Nincsenek idegen szagok.

Hátrányok:

  • Nincs benne kefe.

A Lurex gél lakkokat profiknak tervezték, mert hozzá kell szokni az ilyen viszkózus készítményekhez. De ha elég tapasztalt vagy, nem lesz nehéz egy feltűnő manikűr létrehozása csillámmal.

Yumi Plush Effect – Kasmír körömfátyol

4.7

★★★★★

szerkesztői értékelés

87%

Más vásárlók által ajánlott

Az eredeti plüss kollekció 12 klasszikus árnyalatban nagyon szokatlan, apró színes bolyhokkal töltött shellacsokból áll. Még bőséges mennyiségű pigment nélkül is sűrű, átlátszatlan felületet biztosítanak, és textúrát adnak.

Maguk a Yumi géllakkok nem vérzik, és egy rétegben is felvihetőek. UV-lámpa alatt 30-60 másodpercig száradnak, és viselésük akár 3 hétig is eltarthat (figyelembe véve a mázkitöltő anyag lágyságát).

Előnyök:

  • Pasztell árnyalatok széles választéka;
  • A textúra konzisztens – könnyen felvihető, de nem túl folyós;
  • Szokatlan textúrájú kivitel;
  • Magas pigmentáció;
  • Egy 4 ml-es üveg 180 rubelbe kerül.

Hátrányok:

  • Nem világos, sötét színek.

A Plush Effect termékcsalád az extravagáns körömtervezés szerelmeseinek tetszeni fog, és ez a hangulatos kivitel téli manikűrökhöz is használható.

A legjobb festett üveg körömlakkok

Ezek a készítmények áttetsző színű, fényűző, üvegfényű fényezést biztosítanak. Ez átenged némi fényt, és extra mélységet teremt.

Az ehhez hasonló termékek önmagukban vagy más árnyalatokkal és textúrákkal kombinálva is használhatók, fokozva az üvegfestékhatást, és akár a manikűr eredeti színét is megváltoztatva.

Egyébként maga is készíthet festett üveglakkot, ha néhány csepp alaplakkot kever össze a kiválasztott árnyalatú fényes géllakkkal. De jobban jársz, ha a használatra kész sellakot választod.

Lady Ann Stained – mindig tökéletes eredmény

4.9

★★★★★

szerkesztői értékelés

89%

a vásárlók ajánlják ezt a terméket

Lady Ann 16 fényűző árnyalatú ólomüveg választéka pasztell, világos és sötét színeket tartalmaz. Minden zselé közepesen pigmentált, folyékony textúra, amely egyenletesen terül el a körömlemezen, és mégis elrejti a körömfelület egyenetlenségeit.

Vannak más előnyei is ezeknek a termékeknek. Először is, a formula hipoallergén és gombaölő komplexszel gazdagított.

Másodszor, a fényezés egyfázisú, ami azt jelenti, hogy nem szükséges az alap és a felső rész kötelező használata. A lámpában gond nélkül polimerizálódik, és ugyanolyan könnyen eltávolítható, ha meguntad.

Előnyök:

  • Elég változatos paletta;
  • A rétegek számával nyugodtan lehet kísérletezni;
  • A körmök nem sérültek;
  • Könnyen eltávolítható;
  • 10 ml-es üveg ára csak 270 rubel.

Hátrányok:

  • Kicsit túl folyékony, és becsúszhat a kutikula alá.

Lady Ann festett üveg nem csak önmagában gyönyörű. Allergiások, gyenge vagy vékony körmök könnyen használhatják őket.

Haruyama ‘Kamelia’ – a folyadékkristály hatása

4.8

★★★★★

szerkesztői értékelés

88%

Más vásárlók által ajánlott

A „Camellia” kollekció számos finom árnyalatot tartalmaz a kifinomult, áttetsző kivitelhez.

A körömlakkok hagyományosan túl vékonyak, és nem nehezítik a körmöket.

A fényes, nem ragadós felület meglepően tartós és nem fakul ki az idő múlásával. Maguk a gél lakkok hipoallergén képletűek, magas minőséget és elfogadható árat kínálnak.

Előnyök:

  • Árnyalatok nagy választéka;
  • Vékony és egyenletes fedés anélkül, hogy elnehezítené;
  • Hipoallergén összetétel;
  • Nincs illatanyag
  • Olcsó ár: kb. 250 RUR 8 ml-ért.

Hátrányok:

  • Óvatosan kell alkalmazni.

„A Camellia termékcsalád tökéletes a romantikus hajlamúak számára, akik szeretik a finom, lágy tónusú manikűröket.

Beautix

A körömlakk közepesen testes, és akár 3 hétig is kitart. A márka a prémium lakkok közé tartozik, mivel nem tartalmaz semmilyen veszélyes anyagot, és kiváló minőségű fedést biztosít csíkok és foltok nélkül. Az ecset puha és közepes méretű, szélesebb vagy keskenyebb beállítást biztosít. A zselés körömlakk formulája szagtalan, és a választék több mint kétszáz színt tartalmaz.

Előnyök:

  1. Gazdag színpaletta;
  2. Egyszerű alkalmazás;
  3. Optimális tartósság;
  4. Szagtalan.

Hátrányok:

  1. Magas költségek.

A legjobb egyfázisú zselés körömlakkok

Az egyfázisú termékek nem igényelnek bázist és finisht, ezáltal kevésbé terhelik a körömlemezt.

Nincs ragacsos maradvány a körmökön, ami jelentős mennyiségű manikűrözési időt takarít meg. A tartósság átlagos, és általában két hétig tart.

A Yumi Professional 3 az 1-ben egy könnyű, erősen pigmentált lakk

4.9

★★★★★

szerkesztői felülvizsgálat

89%

A vásárlók nagyon ajánlják ezt a terméket

Szín, alap és csúcs egy flakonban – pont amire szükséged van, ha kevés időd van! Közepes konzisztenciájú textúra, amely dús, egyenletes, de kellően vékony rétegben terül szét a körmökön, hézagok és buborékok nélkül.

A Yumi Professional palettája 30 divatos árnyalatot tartalmaz nyugodt, neon és sötét árnyalatokban. Fényes és csillogó színekben kapható.

A lámpa alatt a száradási idő 30-60 másodperc között változik. Az ampullákban lévő spatula alakú ecsetek szélesek, így minden köröm 1-2 mozdulattal teljesen kifesthető.

Előnyök:

  • A színek és textúrák gazdag palettája;
  • Sűrű konzisztencia, amely megakadályozza a bevonat lekerülését;
  • Nem vastagítja a körmöt;
  • Praktikus kefék;
  • Nagyméretű üvegek (12 ml) csak 250 rubelért.

Hátrányok:

  • Enyhe ellenállás;
  • Negatív hatás a körmökre, ha rendszeresen használják alap nélkül.

A Yumi Professional csak egészséges, erős körmökre alkalmas. De még nekik sem szabad rendszeresen használniuk az ilyen gél lakkokat. Legyen ez a vészhelyzetekben használható bot.

Solomeya One Step Gel – egy lépésben a hibátlan manikűrhöz

4.8

★★★★★

szerkesztői értékelés

87%

A vásárlók ajánlják ezt a terméket

Az Egyesült Királyságból származó egyfázisú zselés körömlakkok 40 különböző árnyalatban kaphatók. Pasztellszínek, sötét és világos színek, valamint fényes és csillogó termékek is kaphatók.

Ezeknek a formuláknak az állaga egy kicsit sűrűbb, és pigmentáltabbak. Így még egy réteg zselés lakk is szoros fedést biztosít.

Ennek eredményeképpen a gél manikűrre fordított idő ugyanannyi, mint a hagyományos lakk használatakor – csakhogy ez a szépség 2 hétig tart a körmökön.

Ennek a megközelítésnek az egyetlen hátránya a körömlemez egyenetlensége. Ez azonban elkerülhető egy vékony réteg savmentes alapozó felhordásával.

Előnyök:

  • Különböző árnyalatok és textúrák;
  • Ergonomikus széles kefe;
  • Nagyszerű pigmentáltság;
  • Nincs szúrós szag.

Hátrányok:

  • Az egy rétegben történő felhordás nem fedi el a lemez domborzatát.

A Solomeya One Step alkalmas egészséges, sima körmökre, akiknek sietve kell manikűrözniük, és nincs elég idejük és türelmük több réteg felvitelére.

A stabil manikűr titkai

Értékelés TOP 9 legjobb zselés körömlakkok 2022: ellenállás, mit kell vásárolni, ár, összehasonlítás hasonló termékekkel

A tökéletes manikűr minőségi munka, azaz nem maszatos, gondosan felhordott körömlemez, és legalább 14 napig tart. Fontos, hogy kövessük a technológiai folyamatot.

  1. Mossa és szárítsa meg a kezét.
  2. Óvatosan lazítsa le és távolítsa el a körömágybőrt. Ha hajszárítót használ, a sebességnek alacsonynak kell lennie, és a munkát lassan kell végezni, hogy ne sérüljön meg a keze.
  3. Minden körömnek azonos formát és hosszúságot adjon.
  4. Adjunk egy kis érdességet egy buffal. Minimális nyomással és irányváltoztatás nélkül kell alkalmazni. Ne maradjon egy helyen többször egynél többször. Ez az eljárás segít eltávolítani a felületi egyenetlenségeket.
  5. Söpörje le a port, és zsírtalanítsa a lemezt egy szöszmentes ruhával. Erre speciális termékek vagy alkohol használható.
  6. Miután egy vékony réteg alapot alkalmaznak, és megszáradt 30 másodperctől 2 percig, a gyártótól és a lámpa teljesítményétől függően.
  7. Vékony rétegben vigye fel a színbevonatot, és minden egyes felvitel előtt mindig zárja le a köröm szélét.
  8. A felső vagy végső réteg szintén vékony rétegben kerül felhordásra és lezárásra. Ha ragacsos hatást kelt, körömlakklemosóval távolítsa el.

Szakértők

Antonina Sidorova

Kérdés feltevése

A nagyobb stabilitás érdekében jobb, ha az első rétegként alapozót alkalmazunk, és száradás után az alapot.

A videó utasításban részletesen megismerheti a manikűr gél lakkozás technikáját:

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 3
  1. Benedek

    Melyik a legjobb zselés körömlakk az ellenállás és ár tekintetében a fent említett összehasonlításban?

    Válasz
  2. Zoltán Sándor

    Milyen zselés körömlakkot ajánlanátok 2022-re az ellenállósága és ára alapján? Érdekelnének az ár-érték arányban kiemelkedő termékek, valamint azok összehasonlítása más hasonló termékekkel.

    Válasz
    1. Marcell

      2022-re a legjobb zselés körömlakkot ajánlanám az Essie Gel Couture sorozatból. Ezek a körömlakkok rendkívül tartósak és fényesek, valamint széles színválasztékkal rendelkeznek. Az áruk magasabb, de az ellenállóságuk és minőségük miatt megéri befektetni beléjük. Másik jó választás lehet a Sally Hansen Miracle Gel körömlakkja, mely szintén rendkívül tartós és fényes. Ár-érték arányban mindkét termék kiváló választásnak számít. Más hasonló termékek közül a Revlon ColorStay Gel Envy és a OPI Infinite Shine körömlakkjai is magas minőséget képviselnek, bár ezek valamivel magasabb áron vannak. Összességében az Essie Gel Couture és a Sally Hansen Miracle Gel körömlakkok ajánlottak azoknak, akik szeretnék hosszú távon élvezni egy szép és tartós manikűrt.

      Válasz
Megjegyzések hozzáadása