...

Elektromos kebab sütő minősítés legjobb 2020-2021. TOP 14

Hogyan válasszuk ki a legjobb elektromos kebab sütőt 2021-ben?
A legjobb elektromos kebabházak értékelése

Mi ez??

Az elektromos kebab sütő egy meglehetősen kicsi eszköz, amelynek belsejében van egy fűtőelem, és körülötte – egy hely a nyársak számára a termékekkel, amelyek elkezdenek forogni az egyenletes főzés érdekében. A neve ellenére főzésre is használható:

  • Halak;
  • Zöldségek;
  • Gombák;
  • Tészta.

Alapvetően bármi, ami csak eszedbe jut. A tökéletes eszköz a konyhába, hogy megkönnyítse a főzést és változatosabbá tegye az étvágyat. Ráadásul tökéletes egy nagy csoport otthoni vendéglátásához vagy egy ünnepi vacsorához, mivel nagyon kevés erőfeszítést igényel a nagy adag finom hús elkészítéséhez – mindent magának csinál.

Hogyan válasszuk ki a legjobb elektromos kebab sütőt 2022-ben?

Az elektromos kebab sütő előnyei és hátrányai

A készüléktulajdonosok serege két táborra oszlik: azokra, akik elégedettek a vásárlásukkal és gyakran használják, és azokra, akik csak egyszer próbálták ki a készüléket, és a hátsó polcra tették.

A szurkolókat csábítja a lehetőség, hogy gyorsan és a tűzzel való bajlódás nélkül élvezhessék a legfrissebb kebabot. Jó dolog, hogy még egy városi lakásban is meg lehet csinálni.

Az egészségtudatos étkezők számára fontos, hogy az étel egészségesebb legyen, mert nem tartalmazza a rákkeltő anyagokat, amelyek akkor keletkeznek, amikor a zsír forró parázsra kerül.

Jó, hogy nem csak hagyományos grillezésre, hanem zöldségekre, gombákra, halakra is lehet főzni. A grill egyenletes barnulást biztosít ízletes kéreggel.

Az első táborral egyértelmű, de ami a második elégedetlen, érdemes részletesen megérteni.

  1. A kapott termék nem olyan jó ízű, mint a grillen. Ez azért van, mert más technológiával, faszén és tűzifa nélkül főz. Nem lesz füst íze, bár sokan megoldják ezt a problémát úgy, hogy „folyékony füstöt” adnak a páchoz, vagy természetes faforgácsot használnak a füstöléshez.
  2. A készülék minden használat után alapos tisztítást igényel, és nem könnyű tisztán tartani. A grillezés során a lé és a zsír a falakra és a fűtőelemre fröccsen, és ha nincs fedő, a környező területeket is meg kell tisztítani.
  3. Az egységek kapacitása kicsi, és egy nagy csoport esetében a finomságokat több tételben kell elkészíteni. És ez nem túl kényelmes, mert sok időt vesz igénybe és sok áramot fogyaszt.
  4. Ha van elektromos grillezője vagy aerogrillje, akkor nincs olyan nagy szükség a rotisserie-re, mert ezek kiváló munkát végeznek.

A grill tisztításának alapjai

Az elektromos kültéri grillsütők minden használat után könnyen tisztíthatók az alapvető grilltisztító eszközökkel.

Íme egy gyors áttekintés a folyamatról:

  • Kapcsolja ki a grillt. Kapcsolja ki és hagyja lehűlni.
  • Tisztítsa meg az állványt egy fémkefével, ha az étel megrekedt. Ha a rácsok tapadásmentes bevonatúak, egyszerűen törölje le őket nedves ruhával.
  • Törölje le a grillrácsot, hogy eltávolítsa az összes elszenesedett darabot, amit lekefélt.
  • Távolítsa el a rácsokat. Törölje le a grill fedelét és a grillrács alatti bélést.
  • Szükség esetén szappannal és vízzel mossa ki a rácsokat. Alaposan szárítsuk meg őket.

Elektromos rotisserie típusok

Kétféle egység létezik: vízszintes és függőleges.

A vízszintes grillsütők hasonlóak az alatta lévő fűtőelemmel ellátott grillsütőkhöz. Ezeket gyakrabban telepítik kávézókban és éttermekben, de méretük miatt nem túl gyakoriak az otthoni konyhában.

A készülék lehetővé teszi, hogy nagyobb adag húst kapjon egy ülésben, és ez egy további ok arra, hogy vendéglátóhelyeken használják. De ezeket nehezebb tisztítani, és nem tetszik a háziasszonyoknak.

Egy másik hátránya: a rotisserie-t kézzel kell forgatni, mivel a legtöbb vízszintes modell ezt nem tudja automatikusan elvégezni.

Vízszintes forgósütő

A függőleges változat hengeres test, középen fűtőelemmel, körülötte nyársakkal. Ez a készülék sokkal kompaktabb, mint az előző fajta, de kevésbé tágas, ezért inkább családi vacsorákhoz, mint nagy lakomákhoz alkalmas.

Elég könnyű készülék: még a legnehezebb modellek is ritkán nyomnak többet 2 kg-nál. Emellett kompakt és könnyen magával vihető, például a vidéki házba.

A fent említett jellemzők magyarázzák az ilyen típusú berendezések elterjedtségét, és a jövőben a függőleges készülékekről fogunk beszélni.

Teljesítmény

Ez a paraméter rendkívül fontos azok számára, akik nem akarják elégetni saját lakásukat. Meg kell jegyezni, hogy a polcokon olyan modellek találhatók, amelyek teljesítménye 1000 és 1400 watt között mozog. Ideálisak otthoni használatra. E pont felett az egységek gyorsabban főznek és hatékonyabban működnek, de nem használhatók régi vezetékekkel. Az ilyen részleteket szakértőkkel kell megvitatni.

Fűtőelem típusok és sajátosságaik

A fűtőelemek többféle típusúak lehetnek:

  1. Kvarc cső. Egyfajta fűtőelem. Nagy előnye a könnyű későbbi karbantartás és a gyors felmelegedés.
  2. FŰTŐELEM. Az egyik legelterjedtebb fűtőelemnek számít. egyetlen darab fémcsőből áll. Hosszabb élettartam és ellenállás a mechanikai sérülésekkel szemben. Ez az egyik leginkább energiaigényes, de lehetővé teszi, hogy a fűtési (főzési) folyamatot a lehető legegyenletesebbé tegye.
  3. Lehet találkozni egy olyan modellel, amely egy szokatlan spirállal van felszerelve, tömörített huzallal, amelyet egy kerámiából készült keretre tekercselnek, és egy üveglombikba helyeznek. Nem fogyaszt annyi villamos energiát, mint más módszerek.

Gyakran előfordul, hogy az elemet függőleges modell esetén a középső részen helyezik el. Számos olyan termék is megtalálható, amelyben a burkolathoz közel, oldalt helyezik el. Az elv hasonló a shawarma elvéhez. Megjelenésében nagyon hasonló. Elhelyezkedése határozza meg a nyársak számát és az egyidejűleg használandó egyéb funkciókat.

Vegyük például azt a helyzetet, amikor valaki úgy dönt, hogy megsüt egy csirkét. A hasított testet úgy kell elhelyezni, hogy minden oldalon elegendő hely legyen ahhoz, hogy a fűtőelem ezt megtehesse.

Rakodási térfogat és a használandó nyársak száma

Hogyan válasszuk ki a legjobb elektromos tűzhelyet 2022-ben?

Az egyik fő paraméter az egyszerre használható nyársak száma. A függőleges nyársak hosszabb nyársakkal érkeznek. A vízszintes modellek esetében ez nem így van. Átlagos hossza: 30-40 cm. A szerkezet terhelhetősége és az egyszerre főzhető ételek mennyisége az elemek számától és hosszától függ. Vásárlás előtt számolja ki, hogy körülbelül hány emberre kell főznie. A statisztikák alapján egy egy gyermekből és két felnőttből álló családnak körülbelül nyolc ilyen nyársra van szüksége.

A forgás gyakorisága

A forgó mechanizmus fokozatosan elfordítja a nyársakat a tengelyük mentén. A húsok és zöldségek jobban (hatékonyabban) grilleznek, de a funkció nagyon trükkös és nem túl megbízható.

Méret

Ha van elég hely a konyhában, ajánlott előnyben részesíteni egy elektromos kebabgrillt nyolc vagy több nyársra. Ha a készüléket csak szükség esetén használják (kiveszik a dobozból), a kompakt modellek előnyösebbek.

Kiegészítő funkciók

Fontos kritérium a kiegészítő funkciók, amelyek hasznosak lehetnek a háziasszony számára a mindennapi életben. Ezek közé tartoznak:

  1. A hőmérséklet beállításának lehetősége.
  2. Automatikus kikapcsolás funkció.
  3. Az időzítő.
  4. Forgó rotisserie.

A főzési idő nyomon követésére egy időzítő szolgál, és a rendszer egy bizonyos idő után kikapcsolja magát. Az intervallumot a főzendő étel típusa, mennyisége és bizonyos egyéb jellemzők alapján kell kiválasztani. Ez az egyetlen módja a kívánt eredmények elérésének. Közepesen sült húsok esetében 20-45 perc is elegendő. A hőmérséklet-szabályozási lehetőséggel kolbászok, virslik, virslik és egyéb termékek főzésére van lehetőség.

Extra funkciók

Munkalap vagy oldallapok. Főzés közben extra munkaterületre van szüksége? Akkor válasszon egy elektromos nyársat munkalapokkal vagy oldalsó asztalokkal. A pácot vagy a főzni kívánt húst ráteheti.

Kerekek. Van egy álló elektromos modell? Jó ötlet, ha kerekekkel ellátott keretet választ, hogy a grillsütőt könnyen mozgatni tudja.

Kiválasztási kritériumok

Hogyan válasszuk ki a legjobb elektromos kebab sütőt 2022-ben?

Az elektromos grillsütők többféle típusúak lehetnek: függőleges és vízszintes, ahogyan azt korábban tárgyaltuk, de van néhány kritérium, amelyre szintén érdemes odafigyelni. Ezek közé tartoznak:

  1. test anyaga. Itt ajánlatos túlfizetni a minőségért és a tartósságért, és rozsdamentes acélból készült modellt választani.
  2. Teljesítményjelző. A megengedett tartomány 1 és 2,6 kW között van, a rendelkezésre álló vezetékektől és az egyén pénzügyi lehetőségeitől függően. Ez is rendelkezik egy olyan beállítással, amely meghatározza az étel főzési sebességét. Minél magasabb a pontszám, annál kevesebb főzési időre van szükség, és minél gyorsabban sül, annál szaftosabb a hús.
  3. Automatikus kikapcsolási lehetőség. Így elkerülhető számos kellemetlen helyzet, amelyet a romlott ételek okoznak. Az időbeállítás azt jelenti, hogy elfelejtheti, mivel a rendszer egy bizonyos idő után automatikusan kikapcsol.
  4. a nyársak hossza. A rövid termékek kis adagokhoz alkalmasak. Nagyobb csoportok számára a legjobb, ha olyan modellt választanak, amely 40 cm-es nyársakra alkalmas. Ez hatással van az egyszerre főzhető ételek mennyiségére is.
  5. A termék teljes szétszedésének lehetősége. Minél több eltávolítható elem van, annál könnyebb a nyársat karbantartani és tisztítani.
  6. Nyársak száma. 4 és 24 egység között.
  7. Önforgató funkció. Tagadhatatlanul kényelmes, de nem szabad megbízni benne.
  8. A zsinór hossza. Ez nem döntő tényező, mivel a megfelelő készségekkel a zsinór otthon is meghosszabbítható.

Érdemes megjegyezni, hogy végső soron mindenki személyes preferenciák és megfontolások alapján választ modellt. A vásárlás előtt célszerű elolvasni a specifikációkat. Ugyanezt megteheti az interneten is.

Hogyan válasszuk ki a legjobb elektromos kebabkészítőt?

Mielőtt ilyen készüléket vásárolna, tudnia kell, hogy mit kell keresnie. Hogyan válasszunk elektromos kebabgrillt, mondta Armenak Harutyunyan grillhús-szakértő a Komszomolszkaja Pravdának. Azt tanácsolja, hogy vegyük figyelembe a következő pontokat.

A legjobb grillek az otthoni használatra

Piknikezni akarsz, de nem tudsz? Grillek az Ön otthonába

Anyag

Fordítson rá különös figyelmet! Ez általában egy kombináció, de nézd meg, hogy mi kerül ebbe a kombinációba. Az alumínium elektromos kebab könnyű és könnyen hordozható, de nem túl stabil. A rozsdamentes acél modellek erősek, de nehezek. Ha Ön a mobilitás híve, akkor ezek valószínűleg nem lesznek megfelelőek. Lehet egy összecsukható modell. Könnyebb szállítani és tisztítani őket.

Termelékenység

Minél nagyobb a teljesítmény, annál nagyobb a nyárs kapacitása, annál gyorsabban főz… Például egy 600 wattos készüléknek hosszú időbe telik a főzés, és nem sok adagot vesz fel. A nagy teljesítményű 1500-2000 W-os készüléket olyan nagy létszámú csoportok számára tervezték, akik a lehető leghamarabb várják az ételt. Ez a gép 15-30 perc alatt megfőzi a húst.

A forma

Mindegyik nagyon hasonló. Az interneten a modelleket függőleges és vízszintes modellekre osztják. A függőlegesek a leggyakoribbak. Hengeres alakúak. A fűtőelem – a fűtőelem – középen helyezkedik el, a nyársak pedig körülötte helyezkednek el. A fűtőelemet hőálló motorháztetővel fedik le. A nyársak alatt egy gyűjtőtálca található. A vízszintes grillek gyakrabban csak egy grill. Kisebbek, de tágasabbak. Egy ilyen kebabgrill 1,5-2-szer több húst tud megsütni egyetlen próbálkozással, mint egy függőleges grillsütő. A fűtőelemet általában vagy a tetején vagy az alján helyezik el.

Elektromos nyárs vagy parázs?

Az elektromos faszéngrill fő előnye természetesen a könnyű használat és a hordozhatóság. De milyen előnyei vannak még a hagyományos szabadtéri grillezéssel szemben??

Az elektromos shashlyk grill előnyei:

  • Nincs szükség kézművességre. Még egy kezdő is képes lesz ízletes kebabot készíteni;
  • Nem kell fát keresni, nem kell tüzet rakni;
  • Sokkal gyorsabban elkészíthető;
  • A füstöt úgy is meg lehet szagolni, ha például gyümölcsfák ágait helyezzük be a házba.

Az elektromos kebab hátrányai:

  • A húst hosszabb ideig kell pácolni, hogy ne legyen száraz;
  • Pazarló energiafelhasználás;
  • Kevesebb vágásra van szükség;
  • A készüléket meg kell tisztítani.

Természetesen az ízt tekintve a tábortűzön főzött ételek mindig jobb ízűek. De egy elektromos grillsütővel az év bármely szakában reprodukálható ez az ízvilág.

Hogyan válasszuk ki a legjobb elektromos kebab sütőt 2022-ben?

Melyik a legjobb cég az elektromos kebabgrillhez?

Érdekes, hogy az elektromos nyársak az általunk megszokott formában nem túl népszerűek Európában és az Egyesült Államokban, de a volt Szovjetunióban és Kelet-Európában nagy becsben tartják őket. Nem csoda, hogy sok nagyvállalat gyárt ilyen készüléket. Beszéljünk néhányról:

  1. A Hydroaggregate egy olyan hazai cég, amely valóban kiváló minőségű, jó, megbízható és környezetbarát anyagokból készült berendezéseket gyárt.
  2. A Kitfort egy közös orosz-kínai gyártmány. A berendezések széles választékát kínálja megfizethető áron (a kínai összeszerelésnek köszönhetően), de az anyagok minősége nem mindig olyan magas, mint amilyet szeretnénk.
  3. Scarlett – egy másik orosz-kínai vállalat. A készülékek meglehetősen széles választékát gyártja, beleértve az elektromos kebabfőzőket is. Leggyakrabban a modellek a lehető legegyszerűbb eszközzel rendelkeznek, ami csökkenti a költségüket és megkönnyíti az elsajátítást.
  4. Mystery – egy kínai cég, amely alacsony árú készülékeket kínál. Sajnos, mint az Égi Birodalom legtöbb gyárában, az anyagok minősége nem mindig felel meg az elvárásoknak.
  5. A REDMOND egy orosz cég, amely multikonyháiról és más kisgépekről ismert. Kebabfőzők széles választékát kínálja elfogadható áron és kiváló minőségű anyagokkal. Igaz, hogy nem minden modell büszkélkedhet pontosan kalibrált kialakítással.

Mint látható, a választás elég nagy, így mindenki megvásárolhatja az elektromos tűzhelyet, amelyre szüksége van.

Vezető elektromos kebabgrill-gyártók

Mivel az elektromos kebabfőzők inkább az orosz piac felé orientálódnak, gyártóik többsége orosz vállalat. Ezek közül a legjobbak a következők:

  1. Kaukázus
  2. Ízek
  3. Kitfort
  4. Neptunusz.
  5. Alvin

Velük együtt a közeli országok vállalatai is részt vesznek a kebabkészítő eszközök gyártásában:

  1. Mosoly (Kína).
  2. Rejtély (Kína).
  3. Saturn (Csehország).

Mind a hazai, mind a külföldi márkák csak minőségi és tartós készülékeket forgalmaznak. Termékeik már jó ideje népszerűek, így a vásárlóknak nem kell kételkedniük bennük.

A legjobb olcsó elektromos parazsak

Az alacsony költségű készülékek közé tartoznak az átlagosan 1500 rbl-ba kerülő készülékek. Jól végzik a dolgukat, de nem univerzálisak. Átnéztünk 6 lehetőséget a legérdekesebb jellemzőkkel a piacon, és az elektromos kebabfőzőkről szóló jó vélemények alapján kiválasztottuk a két legjobb terméket az otthoni használatra.

ESh-1005

A „Chudesnitsa ESH-1005” elektromos kebabkészítő a legjobb ár-érték arányú eszközök kategóriájának vezetője. Segít ízletes kebabot készíteni anélkül, hogy elhagyná az otthont, és számos termékhez – hal, sertéshús, kolbász, baromfi és még gomba is használható. 5 nyárs van, bár nem túl hosszú, de éles, aminek köszönhetően a tuskó nem törik el, amikor átszúrják. 5-7 kis húsdarabot tudnak befogadni, így egyszerre több adagot is meg lehet főzni.

Előnyök

  • A súlya 2.260 kg;
  • 1000 watt teljesítménye;
  • 12 fordulat/perc sebesség;
  • A környező tárgyak védelme a zsírtól;
  • Az ezüst szín;
  • 15-20 perc alatt elkészül.

Hátrányok

  • Csak a hálózatról működik;
  • Nincs teljesítmény- és sebességbeállítás.

Az elektromos shashlychnitsya „Chudesnitsa ESH-1005” hús egyenletesen főtt, de még mindig rendszeresen meg kell fordítani a főzés során.

Great Rivers Okhota-3

Külsőleg ez a termék nem különbözik az előző elektromos kebab sütőtől, megközelítőleg ugyanazokkal a méretekkel és hasonló kialakítással rendelkezik. 5 nyárs áll rendelkezésre, amelyekre több mint 1 kg húst lehet felszúrni. Sertéshús, csirke stb.. Gyorsan főz – körülbelül 20 perc alatt. A vélemények szerint a kebab nem ragad, és a kész ételnek természetes íze és aromája van, nincs tábortűz szaga. A készülékhez mellékelt nagyméretű zsíroldó tálca tisztán tartja a felületet főzés közben.

Előnyök

  • Könnyen irányítható;
  • könnyen tisztítható;
  • Hatékony működés;
  • Takarékos energiafelhasználás;
  • Kényelmes nyársak.

Hátrányok

  • Nincs be-/kikapcsoló gomb;
  • A felszíni stabilitás hiánya.

A termék rozsdamentes acélból készült, így élettartama több mint 5 év. Ez a legjobb elektromos kebabkészítő a kényelem szempontjából, a test oldalán fogantyúk vannak, amelyek alig melegednek, és ha szükséges, amikor ki kell vennie a kebabot, a fedél könnyen eltávolítható.

Mit kell keresni az elektromos kebabkészítő kiválasztásakor

Természetesen minden vásárló a legjobb árat és minőségi modellt akarja. Hogyan válasszuk ki? Ehhez tudnia kell, hogy mire kell figyelnie a főzés során.

Az első dolog, amit tudnia kell, az a teljesítmény – lehetőleg nem kevesebb, mint 1000 watt. Így nem kell túl sokáig várni, hogy a hús megsüljön.

Figyelje meg a nyársak számát is – ennek megfelelőnek kell lennie a grillezni kívánt személyek számához.

Természetesen ajánlatos időzítővel rendelkezni – jól jön, ha elvonja a figyelmét a főzésről. Legalább a hús nem ég meg.

A legjobb középáras elektromos kebab sütő

Kitfort KT-1403

Kipróbáltuk a Kitfort KT-1403-at, és úgy találtuk, hogy ugyanolyan jól süt, mint a faszénen. Ezt a hatást az infravörös fűtőberendezés teszi lehetővé, amely a hús egyenletes átsütéséért felelős… a szakértő véleménye

Ez a grillsütő kicsit szokatlanul néz ki a rangsorban szereplő többi termékhez képest. Téglalap alakú, de nagyon kényelmesen használható. Rengeteg hely van benne, könnyen elfér benne 5 nyárs teljesen megrakott hússal. Sütés közben a nyársakat forgathatja a sertéshús, csirke vagy más termékek jobb sütése érdekében – a nyársak tetején lévő műanyag tartó nem melegszik fel. A készülék oldalán kényelmesen elhelyezett fogantyú található. Még nagy sebességnél is stabilan áll a szerkezet a felszínen a szilárd alátámasztásnak köszönhetően.

A

  • Könnyen szétszerelhető tisztításhoz;
  • Könnyen tisztítható;
  • Nem melegszik fel;
  • A nyársak automatikusan forognak;
  • Egyszerre legfeljebb 1 edényt főzhet.5 kg kebab.

Hátrányok

  • Rövid tápkábel.

Energia Neva-1

Ez egy szinte teljesen automatikus készülék a kebab otthoni elkészítéséhez. A húsok egyenletesen grilleződnek az automatikus forgó nyársaknak köszönhetően, amelyek több mint 1 kg húst képesek lereszelni.5 kg hús. Összesen 5 darab van a készletben. Optimális méret, így ez a termék még egy nagy családban is hasznos lesz. Könnyen karbantartható a levehető alkatrészek miatt. Szinte nincsenek hátrányai, még a jelentős villamosenergia-fogyasztás sem zavarja a felhasználókat, amiért biztonságosan a második helyet adja az elektromos braziers rangsorában.

Előnyök

  • Megbízható védelem a fűtőelem számára;
  • A nyársak laza forgása;
  • Nagy izzó;
  • Nem túl büdös; nyugodtan grillezhetsz a saját otthonodban;
  • Könnyen és gyorsan mosható kialakítás.

Hátrányok

  • A zsír néha kiszökik a lombikra, és főzés után azonnal el kell takarítani.

Az Energy Neva-1 elektromos kebabfőző 1000 wattos teljesítményű, ezért nem csoda, hogy a hús 15-20 perc alatt megsül.

A visszajelzések szerint a nyársak puhák, lédúsak, ízletesek és nem túl zsírosak, mivel a főzés során minden a speciális tartályokba áramlik.

Az elektronikus nyárs jellemzői

Ha extra segítségre van szüksége a grillezéshez, válogassa össze az elektromos kebab sütő értékelését olyan funkciók szerint, mint a beépített időzítők, a hőmérséklet-szabályozó gombok és a sütőfelület tapadásmentes bevonata.

Néhány fejlettebb elektromos parázskályha további funkciókat is tartalmazhat: kétoldalas főzőfelület.

Keressen olyan kültéri tűzhelyet, amelynek elektromos alkatrészei speciális nedvességvédelmi jellemzőkkel rendelkeznek, így biztonságosabban tárolható az udvaron vagy a teraszon, és ellenállóbb a nedvesség beszivárgásával szemben.

A legjobb elektromos kebabfőzők az ár/minőség arány szempontjából

Kavkaz-2 vízerőművi egység

Ez a készülék ideális azok számára, akik nem hajszolják a kebab füstjének kifejezett illatát. Ha azonban nagyon fontos, akkor 1-2 szál cseresznyét is tehetünk a lombikba, hogy fokozzuk az ízét. A kebabkészítő piros burkolattal rendelkezik, amely szükség esetén könnyen eltávolítható. A formatervezést a stabil lábaknak köszönhetően a felületen való stabilitás jellemzi. Könnyen tisztítható, anélkül, hogy szennyeződne a zsiradékcsepegtető tálcának köszönhetően. Mint minden modern modellnél, a nyársak maguktól forognak, így könnyen használhatóak.

Előnyök

  • A húst nem kell lefröcskölni;
  • A nyársakat nem kell kézzel forgatni;
  • Jó teljesítmény 1000 watt;
  • A főzési sebesség 20 perc;
  • Könnyen szétszedhető;
  • Egyszerre 1 kg húst, halat vagy gombát tölthet be.

Hátrányok

  • Főzés után szellőztetést igényel.
  • A nyársak éles szélei.

REDMOND RBQ-0252-E

REDMOND RBQ-0252-E elektromos kebab grill: vásárlás Moszkvában, Szentpéterváron, Oroszországban - RBQ-0252-E árak | REDMOND Store

Nagyszerű lehetőség akár 6 ízletes kebab gyors és pontos elkészítéséhez. A 900 wattos teljesítmény elég erős ahhoz, hogy a húst tökéletesre grillezze. A 2 fordulat/perc fordulatszámú forgási sebesség biztosítja, hogy az összes ételdarab egyenletesen süljön meg. A nyárs teste kompozit anyagból készült, így a termék súlya kevesebb, mint 1,8 kg. De a készülék fő jellemzője az automatikus leválasztás a hálózatról, ha a készülék leesik. Stílusos design, kompakt méret, könnyű használat – a Redmond elektromos kebab sütő minden háziasszony számára vonzó lesz.

A 6 nyárs kapacitása hátrányos: a húsdaraboknak kicsinek kell lenniük, különben a nyársak nem forognak.

FELTÉTELEK:

  • könnyű súly;
  • 6 nyárs kapacitása;
  • Jó összeszerelés;
  • gyors felmelegedés;
  • jól átgondolt tervezés;
  • egyszerű vezérlés.

FAILS:

  • Alacsony teljesítmény;
  • A húst apró darabokra kell vágni.

CENTEK CT-1460

Centek CT-1460 elektromos grill - vásárlás az OZON online áruházban gyors szállítással

A CENTEK CT-1460 elektromos kebab sütő nagy teljesítményű, 1000 wattos, és 5 szabványos méretű nyársat tud befogadni. A ház kompozit anyagból készült, ami jelentősen csökkenti a termék súlyát. Vonzó kialakítása és kompakt mérete minden háziasszonynak tetszeni fog. A készülék harmonikusan illeszkedik a modern konyha belsejébe. Ez a modell a magas minőségű sütés miatt különbözik a többi elektromos kebabfőzőtől: a nyársak forgási sebessége 12 fordulat/perc. Ez a sebesség mély, egyenletes sütést biztosít száraz és égett területek nélkül.

ELŐNYÖK:

  • A nyársak nagy forgási sebessége;
  • stílusos design
  • nagy teljesítmény;
  • kis méretek.

CONS:

  • a karosszéria működés közben felmelegszik.

Mi a legjobb módja egy rotisserie megvásárlásának?

A legjobb rotisserie kiválasztásához el kell döntenie, hogy mennyi húst szeretne főzni rajta, milyen gyorsan kell főzni. Ha egy olcsó modellt szeretne találni, akkor válassza a Redmond RBQ 0252 E. Ha egy magasabb árfekvésű, egyenesebb modellre vágyik, akkor a Galaxy GL 2610. Bár munkájának minősége nem jobb, mint a Kitfort KT 1405-é.

Azok számára, akik a vízszintes multifunkciós készüléket részesítik előnyben, a legjobb elektromos kebab sütő a ház számára a Kitfort KT 1650. Nemcsak nyársak vannak, hanem egy grill és 8 adagolóedény is.

A 2022 legjobb elektromos kebabfőzői

Kitfort KT-1404

Elektromos kebab grill Kitfort KT-1404 - vásárlói vélemények, tulajdonosok véleménye az M.Video webáruházban - Moszkva

Nagy teljesítményű, hengeres elektromos kebabkészítő a könnyed grillezéshez.

Jó kapacitással rendelkezik, így akár 7 nyársat is felszerelhet a készülék belsejébe, hogy egyszerre akár 4 kg főtt húst is kapjon.

Infravörös fűtőelemmel, automatikusan forgó nyársakkal felszerelve.

A sütés váltakozva történik a melegítés és a hűtés között, így egyenletes barnulást és aranyszínű kérget kapunk.

Jellemzők:

  • teljesítmény – 1.4 kW;
  • fordulatszám – 12 fordulat/perc;
  • van egy csepegtető tálca a zsír összegyűjtésére;
  • Méret – 15.5×15.5×36 cm;
  • súly – 2.6 kg.

Előnyök a

  • egyenletes sütés;
  • Lédúsan és puhán tartja a hústermékeket;
  • Tartós fűtőelem;
  • egyszerű tervezés;
  • könnyen tisztítható lombik.

Hátrányok

  • építési minőség;
  • A bejelentett főzési idő nem felel meg a valóságnak.

CENTEK CT-1460

Standard elektromos kebabfőző minden típusú kebabhoz, kebabhoz, grillezéshez.

A ház rozsdamentes acélból készült, amely ellenáll a magas hőmérsékleten történő sérülésnek és deformációnak.

5 db 31 cm hosszú, 31 cm-es nyársat tartalmaz, csepegtető tálakkal. A fűtőelemek központilag helyezkednek el, így biztosítva az egyenletes főzést.

Automatikus forgó rendszer kizárja a felhasználót a folyamatból. A szétszerelhető kialakításnak köszönhetően a munkafelületek könnyen tisztíthatók.

Jellemzők:

  • Teljesítmény – 1 kW;
  • karosszéria anyaga – kompozit;
  • fordulatszám – 12 rpm;
  • Van egy csepegtető tálca a zsír felfogására.

Előnyök

  • sokoldalúság;
  • a főtt ételek magas minősége;
  • egyenletes fűtés;
  • tartós fűtőelemek;
  • automatikusan forgó nyársak;
  • könnyű kezelhetőség.

Hátrányok:

  • nincs

Galaxy GL2610

Galaxy GL2610 kebabkészítő - hol vásárolhat kedvező áron a Yandex.Market-en

Elektromos shish kebab sütő bármilyen étel otthoni kebab és grill elkészítéséhez.

A test hengeres alakjának köszönhetően a lé lefolyik a kebabra. Ez megőrzi minden egyes darab szaftosságát és remek ízét.

A modell egyedülálló jellemzője a nyársak automatikus 360 fokos forgása.

Nincs szükség a folyamat ellenőrzésére, mivel a rendszer teljesen automatikus. 5 rozsdamentes acél nyársat tartalmaz.

Jellemzők:

  • Teljesítmény – 1 kW;
  • a karosszéria anyaga kompozit;
  • zsíroldó tálca.

Előnyök

  • egyenletes sütés;
  • Megőrzi az ízeket és a lédús jelleget;
  • nincs kellemetlen szag;
  • Stabil burkolat;
  • Levehető motorháztető és tálca;
  • gyors tisztítás.

Hátrányok

  • építési minőség.

Rejtély MOT-3320

Mystery MOT-3320 elektromos kebab sütő Minszkben - ár Ultra.By webáruházban vásárolható meg

Nagy teljesítményű elektromos kebab sütő egyedi kialakításban. Nagy teljesítményű fűtőelemmel és forgó tálcával felszerelve.

Hála nekik, az étel gyorsan és egyenletesen grilleződik.

A megkülönböztető jellemzők közé tartozik a visszaszámláló időzítő, az előmelegítés fényjelzője, az automatikus kikapcsolás a főzési folyamat végén.

A test rozsdamentes acélból készült, amely ellenáll a magas hőmérsékletnek és a mechanikai sérüléseknek. A modell 7 nyársalóval, rotisserie-vel, halrácsokkal van felszerelve.

Jellemzők:

  • Teljesítmény – 2 kW;
  • vezérlés típusa – mechanikus;
  • Csöpögtető tálcával rendelkezik a zsír felfogására;
  • 1 órás időzítő.

Előnyök:

  • Kiváló minőségű kivitelezés;
  • időzítő;
  • automatikus kikapcsolás;
  • egyenletes főzés;
  • egyszerű kialakítás;
  • gyors tisztítás.

Hátrányok

  • Főzési idő;
  • egy rövid zsinór;
  • a forgatható nyársakat nem lehet könnyen forgatni.

MAYER & BOCH 10746

Kényelmes és könnyen kezelhető elektromos kebabkészítő. Lehetővé teszi, hogy kedvenc ételeit, kebabot, shawarma-t, kebabot, kebabot és shawarma-t készítsen.

Elegáns narancssárga testben, egyedi kialakítással.

Árnyékfűtési rendszerrel rendelkezik, amely biztosítja a lehető leggyorsabb felmelegedést, a rövid idő alatt történő főzést.

A nyársakhoz automatikus forgó rendszer, 30 perces időzítő hangjelzéssel, automatikus kikapcsolás, ha a nyárs leesik.

5 nyársal és 5 csepegtető tállal együtt.

Jellemzők:

  • teljesítmény – 1 kW;
  • ház anyaga – alumínium;
  • súly – 2.5kg.

Előnyök

  • teljesen automatikus folyamat;
  • gyors fűtési rendszer;
  • minőségi grillezés;
  • nem fűtött fogantyúk;
  • időzítő;
  • hangjelzés.

Hátrányok

  • nincs

Legjobb vízszintes modellek

A vízszintes elektromos kebabfőzők nem olyan népszerűek, mint a függőlegesek, mivel könnyen helyettesíthetők grillel vagy grillsütővel. Ennek ellenére még mindig vannak olyan vásárlók, akik ezt a készüléket szeretnék megvásárolni, mert kényelmesebbnek és jobb minőségűnek találják.

A következő modellek a legnépszerűbbek a vásárlók körében 2022-ben

Rejtély MOT-3321

Ez a készülék nagyon hasonlít a grillhez, de képes elvégezni a funkcióit, valamint elektromos kebabfőzőként működni. A fűtőelem oldalra van szerelve, ami egyenletesen grillezett húst biztosít. Ezenkívül ez a készülék jó zsírkapacitással rendelkezik. Ennek a modellnek az egyetlen hátránya a nyársak kerek formája. Ez gyakran a termék lecsúszását okozza, ahol nincs elegendő főzési hőmérséklet.

Alvin ESHG-3,0

Ez az egyedülálló rozsdamentes acélból készült készülék téglalap alakú, és két teljes panellel rendelkezik, amelyek fűtőelemekkel és a rotisserie grillezéshez szükséges speciális állványokkal vannak felszerelve. Nemcsak húsok, hanem halak és zöldségek főzésére is használható. Nincs sok hátránya a vízszintes rotisserie-nek, de érdemes figyelmet fordítani azoknak, akik először vásárolnak ilyen eszközt. Ezek közé tartoznak a következő hátrányok: a zsírgyűjtő tálca hiánya, a nyársak kis száma (csak 4), valamint a tisztítás nehézsége a kényelmetlen kialakítás miatt.

AKEL AB 670

Ez a termék ideális azok számára, akik egy igazán sokoldalú készüléket szeretnének kis áron. Egyesíti a kebabot, a grillt és a grillezést. Ez a készülék egy nagyméretű zsírosbödönnel, egy grillráccsal és 6 nyársalóval rendelkezik. A készülékház fémből készült, így a kisebb ütések nem károsítják a készüléket. Az elektromos rotisserie lehetővé teszi tulajdonosai számára, hogy ízletes hús-, hal- és zöldségételeket fogyasszanak. A főzési idő körülbelül 18 perc.

TRISTAR RA-2993

Egy másik lehetőség, amely egyszerre több eszközt kombinál, finom hús- és halételekkel gyönyörködteti az érzékeket. A burkolat kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült. Az elektromos nyárs zsíreltávolító rendszerrel, grilllemezekkel és akár tíz nyárs befogadásának képességével rendelkezik.

KIY-V SHB-6

Az ukrán termelés modellje nem rosszabb, mint a többi ebben a minősítésben. Érdekes kerettel és 6 nyársalóval érkezik. A csepegtető tálca visszahúzható, így bármikor eltávolítható és elmosható. A készülékben főzött termékek nem veszítenek szaftosságukból és ízükből. Ugyanakkor több fűtőelem is van, amelyek kapcsolókkal szabályozhatók.

Tefal GC450B32

Érdekes modell az eredeti modern kialakítással és a hőmérséklet beállításának képességével számos előnnyel és hátrányok hiányával örvendezteti meg a fogyasztókat. Elég könnyen kezelhető, így bárki elsajátíthatja a használatát. Maga a konstrukció nem túl nehéz, így a tulajdonosok mindig magukkal vihetik az utazásokra.

MG 401

A legjobb vízszintes modellek listáját egy olyan eszköz zárja, amely könnyen telepíthető bármilyen területen stabil lábakon állva. Leggyakrabban az emberek otthon használják, bár a természetben semmi sem akadályozza meg, mert súlya nem túl nagy, és a méretek meglehetősen elfogadhatóak. A rotisserie fő elemei – a tál és a kupola – zománcozott acélból készülnek.

A legjobb elektromos kebab sütő időzítővel

Polaris PEG 0502T

Polaris PEG 0502T elektromos kebab sütő - vásárlói vélemények a Marketplace-en

Nagyszerű készülék kebab sütéséhez egy kis baráti társaság számára. A nyárs gyorsan és egyenletesen grillezi az összes húsdarabot, a hangos időzítő pedig 40 perc sütés után emlékezteti Önt. A stílusos kialakítás, a kompakt méret és a hordozható fogantyú nagyon kényelmessé teszi a faszéngrill használatát.

A test szögletes alakja megakadályozza a nyársak szabad forgását, ezért nem mindig lehet megfelelően grillezni a húst öt nyárson. El kell távolítani egyet.

TOVÁBBI TERVEK:

  • teljesítmény 1000W;
  • időzítő 40 percig;
  • védőburkolat;
  • jelzés;
  • hordozófogantyú;
  • Kis méretek;
  • könnyű tisztítás.

HÁTTERŐK:

  • négyzetes keresztmetszet;
  • Túl kicsi a fűtőelem és a forgósütő közötti távolság.

ENDEVER Grillmaster 300

ᐅ ENDEVER Grillmaster 300 kebabgrill vélemények - 7 őszinte vásárlói vélemény az ENDEVER Grillmaster 300 kebabgrillről

Nagyszerű választás húsok, halak, zöldségek és gombák gyors és hatékony főzéséhez. A fém alkatrészek meghosszabbítják a készülék élettartamát, a gumírozott lábak biztosítják a stabilitást a felületeken. Ez az elektromos kebab sütő kiválóan alkalmas főzésre: barbecue, grillezett csirke, grillezett hal, kebab, shawarma, grillezett zöldségek. Az üvegburkolat lehetővé teszi a főzési folyamat megfigyelését. Ha ki kell mennie, a hangjelzéssel ellátott időzítő emlékezteti Önt, amikor az étel elkészül, és kikapcsolja a készüléket.

Egy elektromos kebab sütő lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan elkészítse kedvenc ételeit. Egyszerűen helyezze az elkészített ételeket a nyársra, a rácsra vagy a grillsütőre, és folytassa a többi munkát. Az időzítő emlékezteti Önt, ha az étel elkészült.

FELTÉTELEK:

  • teljesítmény 1700 W;
  • 60 perces hangos időzítő;
  • bekapcsolási jelzés;
  • ajtózár záráskor;
  • zsíroldó tálca;
  • Nyársak 6 db;
  • halrácsok;
  • nyárs;
  • sütőtálcák;
  • terítés.

CONS:

  • nem észlelt.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 2
  1. Beatrix Kocsis

    Kérdezem, hogy melyik elektromos kebab sütő a legjobb minősítéssel rendelkezik 2020-2021-ben? Szeretnék választ kapni a TOP 14 közül. Kérem osszátok meg véleményeteket és tapasztalataitokat a különböző márkákról és modellekről. Köszönöm!

    Válasz
    1. Máté

      Az elektromos kebab sütők közül a 2020-2021-es időszakban a legjobb minősítéssel rendelkező modellek közé tartozik az Cusimax, a NutriChef és a Philips. A Cusimax elektromos kebab sütőt a felhasználók nagyon kedvelik a megbízhatósága és a könnyű használhatósága miatt. A NutriChef modelljeit dicsérik a kiváló sütési eredmények és az egyszerű tisztíthatóság miatt. A Philips elektromos kebab sütőt pedig sokan a prémium minőségű anyagok és az innovatív technológia miatt választják. Minden márkának és modellnek megvannak a saját előnyei és hátrányai, fontos figyelembe venni az egyéni igényeket és preferenciákat a választás előtt. Reméljük, hogy segítséget nyújtottunk a döntésben!

      Válasz
Megjegyzések hozzáadása