...

— Top 10 jó keverő kiválasztása otthonába

Mi az a tésztakeverő és hogyan működik?

A tésztakészítő automata készülék, amely az elektromos hálózatról táplált élesztős tésztát, felfújt tésztát, élesztőmentes tésztát és sok más tésztatípust önállóan süt. A keverő magja a forgó elem és a habverő tartozék, amely lehet S-alakú, Z-alakú, spirális vagy domború habverő tartozék. Ezzel a keverővel nem kell többé órákig az asztal felett állnia a merev tésztát gyúrva A tartozéktípus egy adott funkcióért felelős, így a gép képes a tészta gyúrására egy adott recept szerint.

Szinte minden modell akár tíz sebességgel is rendelkezik. A gép elindítása után a tészta gyúrásának folyamata egy speciális tálban (tál) kezdődik, amely a teljes háztartási készülékkészlet része. Mindössze annyit kell tennie, hogy hozzáadja az összes hozzávalót, attól függően, hogy milyen típusú tésztát szeretne készíteni. A gép működése a motortól és a dagasztókartól függ, amelyek forgatják a csatlakoztatott tartozékot.

Vegye figyelembe, hogy a keverő az eszköz típusától függően másképp működik.

CSILLAGSZÉL SPM8183

Top 10 bolygókeverő az Ön otthonába

Értékelés (2021): 4.58 Értékelt 62 értékelés innen: Yandex.Piac

A STARWIND SPM8183 keverőtálban akár 7 liternyi hozzávaló is elfér. Egyébként rozsdamentes acélból készült. Így nem kell aggódni a tartósság miatt.

A legerősebb

A sebesség és a keverési hatékonyság a keverő teljesítményétől függ. A STARWIND SPM8183 valóban lenyűgöző. Teljesítménye 1600 watt.

  • Jellemzők
  • Ország: Kína
  • Közepes .

    Kenwood KVC5100T

    2 hely. Hasznos tésztakeverő folyékony tésztához – Gastrorag QF-5W

    Ha ilyen típusú készülék van otthon, többé nem kell több órával korábban felkelni, hogy finom és egészséges reggelit készítsen. Például, ha ízletes és finom palacsintát szeretne egy csésze kávéhoz, akkor használhatja a Gastrorag QF-5W designt, amely tökéletesen keveri a folyékony tésztát 5-7 perc alatt.

    Teljesítmény, watt Tartály kapacitása, l Tál típusa Fúvókák száma, db. Zajszint, dB
    500 5 kivehető 3 30

    Gastrorag QF-5W

    A változtatható tartozéknak köszönhetően mindenféle tésztát elkészíthet, és a készülék teljesen biztonságos az emberek számára.

    3 hely. Gemlux GL-SM5 spirálos tál élesztős tésztához

    Ezt a tésztakeverőt kifejezetten a ragadós kovászos alapanyagok sütéshez való előkészítésére tervezték. A készülék könnyű használatáról nevezetes, mivel kivehető tállal (tál), valamint a billenő fejjel van felszerelve. A készülék beépített 30 perces időzítővel rendelkezik, amely biztosítja, hogy soha ne maradjon le arról a pillanatról, amikor a tészta elkészül.

    Hatékonyság, kg/h Tál kapacitása, l Teljesítmény, W Sebességek száma, db. Egyszeri adag, kg
    35 10 370 1 8

    Gemlux GL-SM5 keverő

    Az élesztő tészta számos általunk naponta fogyasztott élelmiszer kulcsfontosságú összetevője. Miért ne szerezne be egyet háztartási használatra??

    4. hely. Az univerzális multifunkciós keverőgép – Moulinex QA5101 Masterchef Gourmet

    Ha rendszeresen süt, vagy bármilyen más tésztás sütést végez, egyáltalán nincs értelme egy olyan modellt beszerezni, amely minimális funkciókkal rendelkezik. Ebben az esetben egy univerzális, keverővel és tésztakeverővel ellátott konyhai robotgép jobb választás lenne.

    Tál kapacitása, l Teljesítmény, W Sebességek száma Fogaskerék típusa További funkciók
    4,9 900 6 Bolygó Daráló, malom, keverő.

    Moulinex QA5101 Masterchef Gourmet kombinátor

    A készülék tetszetős kialakítású, mégis csendesen és gyorsan működik. Az univerzális keverő használat után könnyen tisztítható, mivel összecsukható szerkezetű. A minőségi tésztakiszúró gépek mélyebb megértéséhez meghívjuk Önt, hogy az alábbiakban tekintse meg a legjobb modelljeinket.

    5 hely. A BOMANN KM 392 CB egy felhasználóbarát modell impulzusvezérelt működéssel

    A keverő ideális kis családok számára. Három színben kapható: piros, ezüst és arany. Tökéletesen végzi a dolgát, olyan tésztát képez, amely elég sűrű és bolyhos, tökéletlenségek nélkül. A tésztakeverő modell védőfedéllel van ellátva, amely lehetővé teszi az összetevők újratöltését.

    Teljesítmény, W A munkatál kapacitása, l Tál anyaga Sebességek száma Biztonság Testalkat
    1200 6,3 Rozsdamentes acél 6 Túlmelegedés elleni védelem Fém

    A motor nagy teljesítménye miatt a készülék meglehetősen zajosnak tekinthető. Ez különösen akkor érezhető, amikor a keverő maximális fordulatszámon működik. A hozzávetőleges egységár 10.000 rubel.

    Bomann KM 392

    6 hely. A Marcato Pasta Mixer a tészta felveréséhez

    El kell ismerni, hogy egy túlméretes keverőgép megvásárlása otthonra nagyon kényelmetlen lehet, de néha igazán finom ételeket szeretnénk főzni egy kemény és meredek tésztával. Sajnos nincs elég idő a kézi gyúrásra, ebben az esetben a Marcato tésztakeverő nagyszerű segítője.

    Sebességek száma A tál kapacitása, kg Forgatható kar, ◦ Forgatható kar Extra funkciók Szerszámtípusok Stabil ház
    6 3,5 35 Túlmelegedés elleni védelem, gyorscserés tokmány, összetevő utántöltés. Rozsdamentes acél habverő, alumínium tésztakampó. Tapadókorongos lábak.

    Marcato tésztakeverő

    Egy nagyszerű konyhai segédeszköz, amely segít a gombócok, gombócok vagy gombócok tésztájának rövid idő alatt történő elkészítésében.

    7. hely. A Bosch MC812W501 a professzionális változat

    A készüléket a beépített gyümölcscentrifuga és aprítógép különbözteti meg, természetesen az álló keverő alapfunkcióján kívül. A készülék gyorsan vágja és kockázza a zöldségeket, és igény szerint többrétegű krémes süteményeket kever.

    Tálak száma Tál kapacitása, l/l Teljesítmény, W Biztonság Működési zaj A lehetőségek
    2 3,9/1,5 1000 Nincs motorindítás, ha az alkatrészek nem megfelelően vannak összeszerelve. Minimum Állókeverő, turmixgép, gyümölcscentrifuga.

    Bosch MC812W501

    A készülék minden alkatrésze könnyen eltávolítható és mosható, így könnyen ápolható.leu.

    8 hely. FIRST AUSTRIA FA-5259 – erős és stílusos keverőszekrény

    Ez a készülék az egyik legnépszerűbb és legkeresettebb a sütni szerető háziasszonyok körében. Segít a sűrű és kevésbé sűrű tészta, a leveles tészta és az élesztős tészta, valamint sok más vegyület elkészítésében. A készülék megérdemli a deluxe elnevezés jogát.

    Teljesítmény, W Tál kapacitása Tál típusa Kimeneti tészta, kg Fúvókakészlet
    1200 6,5 Rozsdamentes acél 2,5 3

    FIRST AUSTRIA FA-5259 keverő

    9 ülés. Kitfort KT-1343 – kompakt, de funkcionális mixer

    Ez egy nagyszerű termék, amelyre minden otthonban szükség van. A bolygógyúrót tesztelték és bizonyították, hogy könnyű, nehéz tésztát készít, és oxigénben gazdag krémet hoz létre az édes cukrászsüteményekhez. Ön jó befektetést hajt végre.

    Teljesítmény, W Tál kapacitása, l Turbó üzemmód elérhető Sebességek száma Esettípus
    250 2,5 Igen 5 Műanyag

    Keverő Kitfort KT-1343

    Egy nagyszerű gép, amely alkalmas minden reggeli és süteményes desszerthez.

    Súly összehasonlítás

    A fent leírt keverőmodellek teljesítményének összehasonlíthatósága érdekében az alábbi táblázatban összefoglaljuk ezeket az adatokat.

    Név Típus Motor teljesítménye Tál kapacitása Sebességek száma Fúvókák száma Súly
    Gastrorag QF-3470 Bolygó 0,65 kW 4,5 liter 6 és impulzus üzemmód 3 8,5 kg
    Foodatlas HO-2 Vízszintes 0,37 kW 4 liter 1 1 18 kg
    Kenwood KVC 5100 T Bolygó 1,2 kW 4,6 liter 6 és impulzus üzemmód 3 8,1 kg
    Kitfort KT-1348 Bolygó 1,2 kW 6 literes 8 és impulzus üzemmód 3 6,8 kg
    Bomann KM 398 CB Bolygó 1,2 kW 6,3 literes 6 és impulzus üzemmód 3 5 kg
    Első FA-5259 Bolygó 1,2 kW 6,5 liter 10 és impulzus 3 5,8 kg
    Bosch MUM-58225 Bolygó 1 kW 3,9 literes 7 és impulzus üzemmód 3 4,5 kg
    Vitek VT-1441 Bolygó 1,4 kW 5 liter 6 3 3 kg
    Redmond RKM-4050 Bolygó 0,8 kW 5 liter 6 és impulzus üzemmód 3 8,3 kg
    StarWind SPM7161 Bolygó 1,6 kW 3,5 literes 6 3 Nincs információ

    A kézi tésztakészítő gépek gyakran rendelkeznek speciális tartozékokkal a tészta vagy tésztafélék elkészítéséhez, így a termékválaszték változatosabbá válik.

    Melyik keverőgépet vásároljon otthon: a legjobb eszközök áttekintése

    Tekintettel a tésztakeverőgépek állítólagos modelljeinek összes jellemzőjére és funkcionalitására, és az összes előnyt megadva, érdemes kiemelni egy olyan modellt, amelynek minden olyan otthonban kell lennie, amely szeret a tésztával foglalkozni. Ez a Kenwood KVC5000T. Számos felhasználó és szakember támogatja. Sok múlik az összetevők mennyiségén; az egyszerű habverővel vagy tartozékkal történő habverés nem elegendő A mechanizmus kialakítására fordított egyedi gondolkodásnak köszönhetően a tésztakészítő képes mindenféle pékárut készíteni, beleértve a manti, a hinkagi, a gombócok és más tésztán alapuló termékeket. További részleteket talál erről a modellről termékrangsorunkban, ahol tanulmányozhatja a keverő műszaki paramétereit.

    Gemlux GL-SM-88

    10 legjobb bolygókeverő otthoni használatra

    Értékelés (2021): 4.52 Értékelt 45 értékelés a következő oldalról: Yandex.Piac

    A Gemlux GL-SM-88 készülékkel a gyártó az üzemmódok széles skáláját biztosította. A modell 12 fordulatszámmal rendelkezik 25 és 220 fordulat/perc között. Egy másik előnye a fokozatmentesen szabályozható fordulatszám-szabályozás.

    Fém test

    Ez a bolygókeverő nemcsak elegáns, hanem nagyon erős is. És mindez azért, mert teljes fémtesttel rendelkezik, rozsdamentes acélbetétekkel.

    • Műszaki adatok
    • Ország: Kína
    • Közepes .
    • Teljesítmény: 1000 W
    • Mód: 12
    • Tál: 4L, rozsdamentes acél
    • Garancia: 12 hónap

    Kompakt háztartási mixer nagyszerű funkcionalitással. Először is, a készülék teste teljesen fémből készült, a tál pedig rozsdamentes acélból készült. Ez magyarázza a keverő magas árát. A másik nagy előny a változtatható sebesség. Ebben a modellben 12 van belőlük – ez a maximális szám a top tízben. Egy másik kellemes bónusz a praktikus, levehető tál két fogantyúval és védőfedéllel. Egyébként a fedelén lyukat csináltak, hogy keverés közben is hozzáadhassa a hozzávalókat. És most néhány szó a modell hátrányairól. Szinte minden felhasználó zajos működésről és nagy sebességnél erős vibrációról számol be. Az is gyakran előfordul, hogy a keverő meghibásodik, de ebben az esetben a keverőt egy működőképesre cserélik.

    Saját keverő: a részletes oktatóvideó

    Gyakran előfordul, hogy egy háztartásban sürgősen szükség van egy keverőre. Ilyen helyzetekben szükség van egy automatikus egységre, de ha most nem kényelmes egy keverő megvásárlása, illetve, hogy kitaláljunk egy tervezést abból, ami kéznél van. Nézze meg tehát az alábbi videót, amely részletesen elmagyarázza, hogyan és miből lehet házi készítésű gépet készíteni.

    Lehet, hogy van információja egy jobb keverőgépről, vagy egy olyanról, amelyet már évek óta használ. Üdvözöljük a cikk alatti hozzászólásokban. A visszajelzéseket szívesen fogadjuk, és biztos lesz, hogy válaszolunk minden kérdésre.

    Hyundai HYM-S6551

    10 legjobb bolygókeverő otthoni használatra

    Értékelés (2021): 4.66 56 értékelés alapján: Yandex.Piac

    A Hyundai HYM-S6551 a gyúráshoz, pürésítéshez és habveréshez szükséges standard tartozékokon kívül számos más hasznos tartozékkal is fel van szerelve. Ez egy szilikon spatula és tojássárgája elválasztó.

    • A jellemzők
    • Ország: Kína
    • Közepes .
    • Teljesítmény: 1300 W
    • Mód: 8 + impulzusok
    • Tál: 4,5 l, rozsdamentes acél
    • Garancia: 12 hónap

    Újdonság a bolygókeverők között, még nem népszerű a felhasználók körében. Hyundai HYM-S6551 – Kompakt konyhai segédeszköz jó felszereltséggel és tisztességes sebességtartományban. A standard tartozékok mellett a keverőhöz fehérjeelkülönítő és szilikoncsatlakozó is tartozik. Ezeknek a tartozékoknak köszönhetően a keverési folyamat még gyorsabbá válik. A keverő a legjobban alkalmas tejszínhab, kemény tészta és szószok felverésére. Azonban csak nagyobb adagnyi összetevőt dolgoz fel hatékonyan. Mint sok más költségvetési modellnél, itt is nehéz kis adagokat keverni. Javasoljuk továbbá, hogy 5 perc folyamatos működés után kapcsolja ki a keverőt, nehogy túlmelegedjen.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 1
  1. Gabriella Gábor

    Kérdezem, melyek az otthoni használatra jó keverőgépek legjobbjai? Kérlek, oszd meg nekem a Top 10 listádat, hogy könnyebb legyen kiválasztanom a megfelelőt az otthoni sütés-főzéshez. Köszönöm!

    Válasz
Megjegyzések hozzáadása