...

2022 legjobb multicooker modelljei: levehető tányérokkal, tartozékokkal

A 2022 legjobb multicooker modelljeinek értékelése: kivehető lemezekkel, tartozékokkal
Multicookerek

*A szerkesztőbizottság véleménye szerint a legjobbak áttekintése. Kiválasztási kritériumok. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem szolgál vásárlási útmutatóként. Vásárlás előtt konzultálni kell szakemberrel.

A modern konyhákban sok mindent megtalál: turmixgépek, húsdarálók, mixerek, kenyérsütők, gyümölcscentrifugák, grillezők és így tovább. E fajta között van a multicooker is, egy olyan eszköz, amelyet az ügyfelek már régóta szeretnek. Használható gofri, fánk, melegszendvicsek stb. készítéséhez. Egyes modellek több mint tíz extrával is felszerelhetők, és minden nap sokféle ételt főzhet. A többszemélyes sütő könnyen kezelhető. Még ha korábban nem is főzött gyakran, a receptkönyv, amely általában az ilyen készülékekhez tartozik, biztosan segít Önnek. A legfontosabb kérdés továbbra is az – hogyan válasszuk ki a megfelelő modellt??

Milyen multicookerek vannak

A multisütő egy elektromos háztartási készülék, amely leginkább egy gofrisütőhöz vagy egy szendvicskészítőhöz hasonlít. Valójában mindkét készülék is ebbe a kategóriába tartozik, de a funkcionalitásuk meglehetősen szűk.

A fő különbség a multicooker és sok hasonló készülék között a sokoldalúság. A multibake sütő nagyon kompakt méretével több tucat különböző étel elkészítésére képes, a pékáruktól kezdve a szendvicseken át a grillezett húsokig. Szerkezetileg a készülék két tapadásmentes sütőlapból áll, amelyek közé helyezi a sütendő ételt. Becsukja a fedelet, működésbe hozza a készüléket, és az gyorsan felmelegíti vagy akár meg is süti az ételt.

Általánosságban az eszközök két nagy csoportra oszthatók:

  1. Nincsenek cserélhető lemezek. Ebbe a kategóriába olyan készülékek tartoznak, amelyeket kiegészítő öntőformák nélkül értékesítenek, és amelyek telepítését támogathatják vagy nem támogathatják. Mindenesetre a paneleket külön kell megvásárolni, ami nem mindig kényelmes, mert plusz költségekkel és gondokkal jár.
    2022 legjobb multicooker modelljei: levehető tányérokkal, tartozékokkal

    A többpaneles multicooker lehetővé teszi, hogy a fő ételeken kívül más ételeket is főzzön, de ez nem túl kényelmes

  2. Cserélhető lemezekkel. Ezek a modellek klasszikusnak számítanak – legalább néhány további formával rendelkeznek, és támogatják a sütést, a sütést, a melegítést és még a grillezést is.
    2022 legjobb multicooker modelljei: levehető tányérokkal, tartozékokkal

    A levehető tányérokkal ellátott multisütők valóban univerzálisak

A legnépszerűbbek az utóbbi kategóriába tartozó készülékek. Ezek ára nagyon eltérő lehet, az ár többek között a készletben lévő formák számától függ.

Népszerű mítoszok a multicookerről

A multicooker használata a főzéshez viszonylag nemrégiben kezdődött. Ezért számos vélemény létezik az ilyen típusú konyhai készülékekről. Gyakori kérdések és vélemények a következők:

  • Multisütő és elektromos grill – egy készülék: ez az állítás nem igaz, az elektromos grill elsősorban húst főz. Míg a multicooker egy módja annak, hogy a különbséget.
  • A multicooker használata nem jelent egészségügyi kockázatot – ezek az eszközök teljesen ártalmatlanok. Bizonyos esetekben a multicookert emésztési problémákkal küzdő emberek számára használják, mivel az ételeket olaj hozzáadása nélkül lehet főzni. Az étel szagmentes a főzés során. Ha a készüléket megfelelően gondozzák és időben tisztítják.
  • Az étel odaég a főzés során – ez a kritérium csak az ismeretlen gyártótól származó olcsó modellekre vonatkozhat. Multisütő vásárlásakor célszerű tapadásmentes bevonattal ellátott modelleket választani.

A multicooker használata az alacsony kalóriatartalmú ételek rövid idő alatt történő elkészítéséhez az egész család számára.

Mi a legjobb módja annak, hogy kiválassza a multi-baker az Ön otthonában, és mit kell keresni

Ahhoz, hogy egy jó multicookert vásároljon tartozékokkal, számos paraméterre kell figyelnie. Ez határozza meg a készülék működőképességét és tartósságát.

Teljesítmény

A szakemberek azt javasolják, hogy olyan készülékeket vásároljanak otthonra, amelyek értéke nem haladja meg az 1000 wattot. A nagyobb teljesítményű modellek gyorsabban főznek, de több áramot fogyasztanak. A közepes teljesítményű készülék csak valamivel lassabban főzi az ételt, de pénzt takarít meg az energiaköltségeken.

Test anyaga

A multisütők acélból vagy műanyagból készülnek. Az előbbiek tartósabbak és megbízhatóbbak, de a műanyag is jó tartóssággal rendelkezik, és nem érintkezik közvetlenül magas hőmérséklettel.

Fő fogadás! Amikor kiválasztja, ellenőrizni kell a készüléket az összeszerelés minőségére vonatkozóan. Anyagtól függetlenül a készülék nem hagyhat rést, nem játszhat, és nem záródhat túl szorosan.

Különleges bevonatokat kell használni; – Különleges fedéllel kell rendelkeznie

Minden multisütő teflon- vagy tapadásmentes bevonattal van ellátva. Az utóbbi lehetőség robusztusabb és ellenállóbb a kopással szemben, ezért ajánlott ezt választani.

Kivehető panelek száma

Minél több kiegészítő formát tartalmaz, annál szélesebbek a multicooker lehetőségei. A legtöbb modellhez a keretpanelek külön is megvásárolhatók. Ilyen esetben először tanulmányoznia kell az üzletek kínálatát, és meg kell győződnie arról, hogy a szükséges formák rendelkezésre állnak-e.

Hogyan kell megfelelően gondoskodni a multicookerről?

A készülék hosszú élettartama érdekében fontos, hogy tisztában legyen az ápolási utasításokkal. Az alapvető szabályok a következők

  • Használat előtt figyelmesen olvassa el a használati utasítást;
  • A bekapcsolás előtt ellenőrizze a vezeték sérülését. A készülék burkolatát is ellenőrizni kell, amely nem tartalmazhat zsetonokat és dudorokat;
  • használat után a paneleket el kell távolítani és folyó víz alatt, mosószer hozzáadása nélkül ki kell öblíteni;
  • Soha ne érintse meg a kábeleket vagy a készüléket, amikor főzés közben kinyitja a felső fedelet;
  • Mosás után hagyja nyitva a készüléket, hogy a felület teljesen megszáradjon.

Főzéskor ne használjon fémeszközöket. Ne használjon fém súrolószereket a tisztításhoz, mivel azok károsíthatják a tapadásmentes bevonatot.

Melyik a jobb – a szendvics vagy a többszemélyes sütő?

A konyhai készülékek nagyon hasonlóan nézhetnek ki, és a működési elv is ugyanaz. A készülékek azonban különböznek a funkcionalitás szempontjából – egy multicooker több tucat cserélhető tányérral dolgozhat, és különféle ételeket dolgozhat fel. Csak szendvicsek készítésére alkalmas szendvicssütő.

A 2022-es év legjobb multicooker modelljeinek értékelése: kivehető lemezekkel, fúvókával

A szendvicskészítő nagyon hasonlít a több sütőhöz, és általában ebbe a kategóriába tartozik, de nehéz vele a szendvicseken kívül mást készíteni

Tehát, ha konyhája sokoldalú készüléket igényel, akkor válasszon egy több sütővel rendelkező sütőt, mivel szélesebb körű lehetőségekkel rendelkezik.

Melyik több sütővel működő sütő a legjobb?

Az elmúlt néhány évben a multicookerek széles körben elterjedtek. Ezek az eszközök szinte minden háztartási készülékgyártó kínálatában megtalálhatók. A legmegbízhatóbb készülékeket azonban a következő márkák kínálják az ügyfeleknek:

  • Maxwell;
  • Redmond;
  • GFGRILL;
  • Kitfort;
  • Philips.

A választásnak nem csak a vállalatra kell irányulnia. A készülék jellemzői továbbra is kiemelkedő fontosságúak.

Fontos! A modell minőségét közvetve a gyártó hosszú, 1-2 éves garanciája is bizonyítja.

ARIETE 189 fánk

Fánk készítő

Gofrésütő, szendvicskészítő, multisütő: melyiket válasszuk?

Az ínycsiklandó fánkok kedvelőinek mintaképe, az úgynevezett American Donuts. A tapadásmentes tányérok megakadályozzák a fánkok ragadását és könnyen eltávolíthatóak. A készülék teljesítménye (800 watt) lehetővé teszi, hogy a finomságot meglehetősen gyorsan, mindössze 10 perc alatt főzze meg: a fánk bekapcsolása után körülbelül három perc alatt a fánk felmelegszik és készen áll, és további öt vagy hat perc szükséges az édességek elkészítéséhez, miután a tésztát kiöntötték. Ezt a modellt úgy tervezték, hogy egyszerre hét, egyenként 5,5 cm-es fánkot tudjon sütni.

A kényelem érdekében: zsinórrekesz, gumilábak és be-/kikapcsolásjelzők. Más modellekkel ellentétben az Ariete fánkkészítőnek van egy reteszelő karja, és függőlegesen tárolható. Ráadásul a Party Time termékcsaládhoz tartozik, amely az 1950-es évek stílusában feltűnő retro dizájnnal rendelkezik.

TELJESÍTMÉNY: 800 Watt.

MÉRETEK: 255x155x205 mm.

GARANCIA: 2 év. MŰKÖDÉSI IDŐ: 5 év.

Gyártó országa: Kína.

A stílusos, nagy teljesítményű modellnek minden esélye megvan arra, hogy a figyelem középpontjába kerüljön.Gyermekzsúrra is használható.

A felhasználók kellemetlenségekről számolnak be, amikor a tésztát a formába öntik.

Top 10 legjobb multicooker 2022-ben

A boltokban kapható számos modell közül néhány különösen népszerű. Rendkívül robusztusak, jól végzik a munkájukat, és gyakran a gyártó legjobb multi-sütőlemezeivel érkeznek.

Redmond RMB-705/3

A nagy teljesítményű sütőberendezés egyszerre több adagot is képes sütni a kiválasztott ételből. Használja kekszek, kekszek, diófélék és egyéb finomságok készítéséhez.

A készülék robusztus fémházban van, 3 további formával rendelkezik, biztosítja az ételek gyors és egyenletes sütését. A fedél 180°C-ig forgatható, így könnyen lehet ételt tenni a tányérok közé. A hátrányok közé tartozik a készenlétet jelző hangjelzés hiánya és a hőmérséklet szabályozásának képtelensége.

A 2022 legjobb multicooker modelljeinek rangsorolása: kivehető lemezek, tartozékokkal

Megvásárolhatja a Redmond multicooker 4500 rubelt

Mosolygós RS 3632

Olcsó multicooker 3 tapadásmentes, eltávolítható panellel rendelkezik. Alkalmas omlettek, pirított szendvicsek, húsok és baromfi elkészítéséhez. Grill üzemmódban nem kell lezárni a fedelet, normál sütéshez csak fel kell pattintani.

A Smile multicooker átlagosan 2100 rubelbe kerül

Redmond RMB-PM600

Az olcsó háztartási készülék cserélhető lemezek nélkül kapható a boltokban. A gyártó felajánlja, hogy az Ön preferenciái szerint önállóan vásárolja meg őket. Emiatt a multipacker csak 1200 rubelbe kerül.

A készülék teljesítménye 700 W, a test fémből, bakelitből és műanyagból készült. A készülék 1 hőmérsékleti üzemmódot támogat, és működése a kiválasztott kivehető formáktól függ.

A 2022-es év legjobb multicooker modelljeinek értékelése: kivehető lemezekkel, tartozékokkal

A Redmond RMB-PM600 illeszkedik a gyártó által a 6-os sorozathoz kifejlesztett összes szerszámhoz

BBK ES027

Az 1400 rubeles költségvetési multi-baker 3 panellel van felszerelve belga gofri, diófélék és szendvicsek elkészítéséhez. A modell nagy teljesítményű, 760 W, de a hőmérsékletet nem lehet szabályozni. A készülék fő hátránya, hogy a felhasználók úgy vélik, a korlátozott funkcionalitás, a készülék csak a készletben található panellel működik.

A 2022-es multicookerek legjobb modelljeinek rangsorolása: kivehető lemezekkel, tartozékokkal

A BBK ES027 készülékkel egyszerre több étel elkészítése lehetséges, de nincs lehetőség a funkció bővítésére

Redmond RMB-M701/3 Pro

A jól ismert márkájú fém multi-baker 3 tapadásmentes bevonattal ellátott panellel van felszerelve. A készülékkel szendvicseket és gofrit készíthet, támogatja a grill üzemmódot. A készülék teljesítménye 1400 W, és a gyártó egy receptkönyvet is mellékel.

A hátrányok között meg lehet jegyezni a start gomb hiánya – a multicooker be- és kikapcsolása egy aljzaton keresztül kell történnie.

2022 legjobb multicooker modelljei: kivehető tányérokkal, tartozékkal

Az RMB-M701/3 Pro egy funkcionális modell Redmondból 4500 rubelért

Kitfort KT-1613

A fémtestű multisütő átlagos teljesítménye 1100 W. 2 lapos készletben kapható – kekszekhez és gofrihoz, mindkét forma tapadásmentes bevonattal rendelkezik. A modell legfontosabb versenyelőnye a hőmérsékleti üzemmód beállításának képessége.

A 2022-es legjobb multicookerek legjobb modelljeinek értékelése: kivehető lemezekkel, tartozékokkal

Megbízható Kitfort KT-1613 3000 rubelért vásárolható meg

Redmond RMB-611

Az egyik legnépszerűbb modell a piacon 700 W teljesítményű. A multisütő 3 tányérral rendelkezik gofrihoz, szendvicsekhez és grillezett húshoz, és a készlet tartalmaz egy receptkönyvet is. További formákat vásárolhat pitékhez, perecekhez, kekszekhez, fánkokhoz, omlettekhez, muffinokhoz és még szelethez is. A készülék egyenletesen és gyorsan melegíti fel az ételt.

Figyelem! A modell körülbelül 3000 rubelbe kerül, de ahhoz, hogy a multicooker valóban univerzális legyen, sokat kell költenie a cserélhető panelekre.

2022 legjobb multicooker modelljei: levehető panelekkel, tartozékokkal

A Redmond RMB-611 kényelmesen használható, de a lehetőségeket csak további formák megvásárlásával tárja fel teljes mértékben

Moulinex SW6118

A kompakt 700 wattos multicooker megérdemli a legjobb felhasználói véleményeket. A készülékkel grillezett húsokat, szendvicseket és puha belga gofrit készíthet. Nagyon masszív készülék, erős tokkal, zsinórtároló rekesszel, klipszzárral a fogantyún, és fogyasztásra kész jelzéssel.

Az egyetlen hátránya, hogy a multicookert közvetlenül a konnektorba kell dugni a be- és kikapcsoláshoz. Ez a hátrány azonban a legtöbb eszközre jellemző.

A 2022-es legjobb több sütőedényes modellek értékelése: kivehető panelekkel, bővítéssel

A Moulinex SW6118 átlagosan körülbelül 5000 rubelbe kerül

Redmond RMB-M731/3 Pro

A Redmond másik multibakeerje 3 panellel rendelkezik fánkokhoz, szendvicsekhez és kenyérsütéshez. A modell egyik előnye a LED kijelző, amely jelzi, ha a kívánt hőmérsékletet elérte. Minden levehető tányér tapadásmentes bevonattal rendelkezik.

Tanácsadás! Kérésre több mint 20 egyéb márkanévvel ellátott topper is rendelkezésre áll. Ez további költségekkel jár, de nagymértékben bővíti a készülék képességeit.

A 2022-es multicookerek legjobb modelljeinek rangsorolása: kivehető panelekkel, fúvókával

A Redmond RMB-M731 egyetlen hátránya, hogy a készülék körülbelül 5800 rubelbe kerül

Kitfort KT-1619

A stílusos és praktikus 640 wattos multisütő alkalmas állatarcú kekszek készítésére. A készülék teste acélból, a fogantyúk műanyagból készültek, és nem forrósodnak fel a készülék működése közben. A fedélen van egy használatra kész állapotjelző, és van egy rekesz, ahol a kábelt el lehet tárolni.

A 2022-es év legjobb multicooker modelljeinek értékelése: levehető panelekkel, tartozékokkal

A Kitfort multicooker ára 1500 rubelrel egyenlő

A panelek típusai

A többsütős sütők piacának erőműve a Redmond. A cég folyamatosan fejleszti találmányait. És know-how-ja az új és új sütő- és sütőformák feltalálása. Egyes modellek már akár negyven kivehető tányérral is rendelkezhetnek.

Az alapkészlet tartalmazhat grillt, gofrisütőt, bécsi gofrit, formákat muffinokhoz, süteményekhez és cheburette-hez, kerek omlettformát és több kör alakú formát a panelen a szeleteléshez. De nem ez a gyártó egyetlen fantáziája.

E panelek mellett betűk, számok, szavak, állatok, karácsonyfák, ábécék és különféle minták formájában is gyártanak kekszformákat. Ezen a területen a tökéletességnek nem lehet vége, és a vevő kielégíti igényeit és fantáziáit.

A kivehető lemezekkel ellátott több sütővel rendelkező sütők legjobb modelljeinek értékelése 2022-ben

Még a magasan specializált eszközök is magas helyeket foglalnak el a multicookerek legjobb modelljeinek áttekintésében. De a legérdekesebbek azok, amelyek a választható lemezek legszélesebb választékával rendelkeznek.

Scarlett SC-TM11038

3 cserélhető panellel szállított olcsó készülék 3000 rubeles átlagárral. A multisütő nemcsak szendvicseket, hanem puha gofrit és diót is készít. Csak egy hőmérséklet-beállítás van, de ennek ellenére a felhasználók magasra értékelik a készüléket.

2022 legjobb multicooker modelljei: levehető tányérokkal, tartozékokkal

A Scarlett Multicooker 850 wattos teljesítményű

Gorenje SM703

Ez a kompakt készülék a szabványos 3 panellel lehetővé teszi, hogy 700 wattos teljesítménnyel grillezett húsokat, szendvicseket és belga gofrit készítsen. A készülék teste fém-műanyag, további előnye a hosszú, 1 m-es vezeték, a legtöbb modell rövidebb vezetékkel rendelkezik.

2022 legjobb multicooker modelljei: levehető tányérokkal, tartozékokkal

A Gorenje multicooker átlagosan 3000 rubelért kapható

Redmond RMB-M607

Az egyik legjobb 700 W-os modell egy jól ismert márkától, amely a főzési lehetőségek legszélesebb skáláját kínálja. A multisütővel szendvicseket, grillezett húst és gofrit készíthet, és fánkokhoz, kekszekhez és gofrihoz való bővítményekkel rendelkezik.

A legjobb multicooker modellek 2022-re: kivehető tányérokkal, tartozékkal

A Redmond RMB-M607 Multicooker körülbelül 5500 rubelbe kerül

A képviselt multicookerek összehasonlító táblázata

Hogy megkönnyítsük Önnek a választást a különböző modellek között, összehasonlító táblázatot készítettünk, amely néhány kulcsfontosságú információt tartalmaz.

Modell, Redmond RMB Teljesítmény A többpaneles betétlapok száma Támogatja a kiegészítő. panel A rekeszek száma
M614/1 700 W 1 igen 2
611 700 W 3 igen 2
M731/3 1400 Watt 3 igen 1
M713/1 1400 W 1 Igen 1
M608/6 700W 6 igen 2
M701/3 1400 W 3 igen 2
M737/6 1400 W 6 igen 2
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 2
  1. Ákos Fekete

    Melyik multicooker modell ajánlott a legjobb vásárlási élményért 2022-ben? Milyen típusú tartozékokkal és funkciókkal rendelkezik?

    Válasz
    1. Bendegúz

      A 2022-es évben a Philips HD2173/93 multicooker modell ajánlott a legjobb vásárlási élményért. Ez a modell számos hasznos funkcióval rendelkezik, mint például különböző főzéstípusok (sütés, párolás, lassú főzés stb.), programozható időzítő, gőzölési funkció, automata melegen tartás. Továbbá tartozékok terén is gazdag a kínálat, például gőzlap, keverőlapát, szeletelő kés stb. Összességében a Philips HD2173/93 multicooker modell magas minőséget és sokoldalúságot kínál a háztartások számára.

      Válasz
Megjegyzések hozzáadása