...

2022-es rangsor: a legtöbbet vásárolt játékok gyerekeknek az Amazonról

Több száz játékot találnak ki és árulnak folyamatosan, és szinte lehetetlen mindet számon tartani. De szerencséd van! A világ legnagyobb vásárlási platformja, az Amazon összeállította a legjobb játékok listáját, és minden évben kiegészíti azt az egész évben népszerű játékokkal és kütyükkel. A cikk a kisgyermekek és a tizenévesek számára is tartalmaz játékokat. Ez minden eddiginél könnyebbé teszi a szülők számára, hogy ajándékokat találjanak a karácsonyi szezonra.

Fisher-Price, LEGO, LOL Surprise játékokat vásárolhatsz!, Melissa & Doug, NERF, Play-Doh és sok más márka. Konstruktorok, versenypályák, babák, plüssjátékok, minden elérhető ebben az online boltban.

Nem tudja, mit kapjon gyermeke az új évre? Az Amazon már közzétette a listát, ma pedig eláruljuk, mely játékok voltak a legkelendőbbek 2022-ben.

LEGO Disney Mickey és barátai

A LEGO építő Mickey egérrel és barátaival az egyik legtöbbet vásárolt termék volt. Tökéletes ajándék 4 éves kortól. A készlet tartalmaz egy pajtát és egy traktort Starter Brick elemekkel az épület felépítéséhez, valamint 2 minifigurát és 4 állatfigurát. Rengeteg menő funkció és tartozék, köztük egy csörlő a pajtában, valamint különböző szerszámok, gyümölcsök, zöldségek és egy szerepjáték tojás.

LEGO Disney Mickey és barátai, $36.95

Top 15 legnépszerűbb játék 2022-ben

Mi lesz 2022 legnépszerűbb játéka?? A válasz erre a kérdésre minden gyermek esetében más lehet. A gyerekek idővel változnak, ezért ismerned kell az érdeklődési körüket és az életkorukat, mielőtt döntést hozol. Összegyűjtöttünk néhányat a 2022-es év legnépszerűbb játékai közül, hogy megkönnyítsük a keresést. Ez a cikk a legjobb gyerekeknek szánt ajándékokat tárgyalja, öt lehetőséget vázolva fel: Robotkészlet, elektromos robogó, játékkonzol, sportfelszerelés vagy háziállat-ellátás.

Minden gyermek más és más, és még ha a gyerekeknek hasonló hobbijaik is vannak, reméljük, hogy a „legjobb” játékok listája különbözni fog a miénktől. Ha már tudod, mi lenne a legboldogabb ajándék 2022-ben, oszd meg velünk!! Gyermeke a legjobb barátja a játékok világában. Oszd meg a listádat, hogy segítsd a többi szülőt eligazodni a különböző termékek között, és megtalálni a tökéletes választékot a kisgyermeked számára. A stratégiai játékok rendkívül népszerűek lesznek 2022-ben.

Gyermeke örömmel fogadja majd az ilyen ajándékot. Összeállítottuk a 2022-es év tíz kedvenc gyermekjátékának listáját. A 10 legnépszerűbb játék 2022-ben Mi vár a játékokra 2022-ben?? Élvezze a virtuális barátok és kalandok fantáziáját a VR-alkalmazások, szimulációk, rejtvények és egyéb alkalmazások segítségével! Ezek a játékok annyira addiktívak, hogy órákat fogsz velük játszani! 10 kötelező játék felnőtteknek 2022 a kalandok éve lesz.

A 2022-es robotkészlet tökéletes ajándék 11-15 éves gyerekeknek, akik szeretnének megismerkedni a robotikával. Segít a gyerekeknek mindenféle dolgot megtanulni, a robotikától a fizikán át a programozásig. A robotok képesek az emberi viselkedést utánozni, valamint valós időben reagálni a változásokra. Például van egy színérzékelőjük, amely érzékeli a tárgyak színét, és ennek megfelelően üzeneteket küld nekik.

Rengeteg szórakoztató lehetőség van, hogy gyermeke. Nyugodtan válasszon olyan játékokat, amelyeket gyermeke szeret és illik hozzá. A gyerekeknek vannak kedvenc játékaik a Robotics 2022-től. Nézze meg őket a linken, hogy lássa, mit szeret a legjobban.

Robotic Sense robotikai készlet 2022-ben igazi sláger lehet az embereket és a dolgokat felismerő robotérzékelő készlet. A San Franciscó-i székhelyű Robotics Research Institute nonprofit szervezet hivatalos csatornáján látható egy videó, amelyen egy robot reagál az emberek arcára, és megpróbálja kitalálni, hogy mit akarnak tőle. Ez a robot hasznos lesz a tanuláshoz.

Ha valami konkrétabbat keresel, például egy készletet vagy robogót, itt van néhány a legjobb dolgok közül, amelyeket a gyerekek életkora szerint találtunk neked. Robotok. A kedvenc robotunk az első. A robotok lehetnek puhák vagy kemények. A lágyak népszerűbbek a játékhoz, a keményeket pedig szórakoztatóbb felfedezni. A legtöbb robot programozható, így képes úgy viselkedni, mint az emberek. A vizuális érzékelés fokozása érdekében színezhető is.

  1. Robotkészlet Nem tudod kivárni, hogy megszólaljon a csengő, ezért miért ne költenél egy kis pénzt egy robotkészletre?? Ezért a pénzért két robotot kapsz, amelyek tudnak járni és táncolni.
  2. Elektromos robogó Az elektromos robogó nagyszerű ajándék minden gyermek számára. A lovaglás adrenalint termel a gyerekben, így remek módja az iskolai év eltöltésének.

Az alábbiakat érdemes megvásárolnia a gyermeke által kedvelt játékok alapján. Robotkészlet: Mi ez: Robotok építésére szolgáló készlet a technológia felhasználásával. Mire való: 8 éves és idősebb gyermekek számára. Mi az a robotkészlet? Ez egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy saját robotokat, például versenyautókat és harci robotokat készítsenek. A gyerekek megtanulják, hogyan építsenek saját Lego robotokat digitális eszközök és anyagok felhasználásával.

A robotrobot az egyik legjobb játék a piacon 2022-ben! Ez egy okos robottervezési platform, amely lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy saját projekteket hozzanak létre és programozzanak. A robotrobotok nagy teljesítményű motorokkal és szervókkal, valamint kamerákkal és érzékelőkkel vannak felszerelve, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy mozogjanak és interakcióba lépjenek a felhasználóval. A robotok összeszerelésének és szétszerelésének lehetőségével a gyerekek programozási és tervezési készségeket tanulhatnak.

bármilyen elektronikus játék, amely érdekelheti a gyerekeket. Ha nem szereti a játékokat, nem kell megfosztania gyermekeit az elektronikus játékok örömétől. Talán találnak alternatívát a környezetükben. A következő képen 10 olyan ajándékozási lehetőséget mutatunk be, amelyek 2022-ben népszerűek lesznek. Bármi is legyen az, ha úgy dönt, hogy választani fog, tartsa be a következő tippeket.

Robotkészlet: Ez a készlet két robotkészletet tartalmaz, amelyek a távirányítóval programozhatók. Lehetőséget nyújt a gyerekeknek, hogy a saját szintjükön fedezzék fel a robotok különböző funkcióit. A két robotot a gyerekek összerakhatják és programozhatják, hogy mit tudnak, vagy akár meg is változtathatják őket. A .

________________________________

LEGO Classic Builder Set Medium kreativitás készlet – 1,599 ₽.

Ez egy nagyszerű lehetőség arra is, hogy együtt játsszon apuval, egy idősebb testvérrel vagy testvérrel. Ezzel a készlettel a gyermek sok érdekes és szép modellt készíthet és szerelhet össze. A készlet 90 darabot tartalmaz élénk rózsaszínben, így egyetlen gyermek sem marad érintetlenül. Önálló építésre és érdekes kézműves termékek készítésére egyaránt felhasználhatók.

A játék fejleszti a képzelőerőt, a reakciókészséget, a figyelmet és a finommotoros készségeket.

Még a szülők segítségére sincs szükség a különböző modellek létrehozásához. A készlet mindent tartalmaz, amire szüksége van: különböző méretű és színű részleteket a két különböző bonyolultságú modell összeszereléséhez, valamint egy részletes útmutató ábrát.

A készlet 4 figurát tartalmaz: egy lányt, egy fiút, egy kiskutyát és egy cicát. Ezenkívül a készlet számos alkatrészt tartalmaz: háromszögeket, négyzeteket, trapézokat, hengereket, kockákat, hatszögeket, háromlépcsős tornyokat, valamint a kerékpár és a motorkerékpár kerekeinek összeállításához szükséges alkatrészeket. Rendelje meg ezt a készletet az Ozon online áruházban kedvező áron.

Az alkatrészek nagyon könnyen egymáshoz illeszthetők, és az összeszerelt modellek a gyermekszoba díszévé válhatnak. És a szülők számára, ez lefoglalja és szórakoztatja a gyermeküket. A készlet tartalma: 16 darab, a készlet összeállítása teljes részletességgel, színes használati utasítással. 5 éves kortól ajánlott gyermekek számára. Vásárolja meg a LEGO DUPLO 10913 „Tűzoltóállomás” játékkészletet vonzó áron a város kiskereskedelmi üzleteiben, vagy rendeljen a weboldalunkon, Oroszország bármely régiójába történő szállítással.

Az elemekből többféle modell is összeállítható: autó, versenyautó, traktor vagy helikopter. Minden alkatrész könnyen illeszkedik egymáshoz, így az összeszerelés nem túl időigényes. Részletes összeszerelési rajzot tartalmaz. A készlet elemei műanyagból készültek, így erősek és biztonságosak a gyermekek egészsége szempontjából. Hogyan kell összeszerelni a darabokat? Minden résznek saját alakja és mérete van. Könnyű kitalálni, még a készlethez mellékelt kézikönyv nélkül is.

A modell szép és eredeti lesz, ha saját tervezésű. Ezenkívül az összeszerelési folyamat fejleszti a gyermek logikus gondolkodását, képzeletét és memóriáját. Használd a különböző elemeket, hogy autót, vonatot, buszt, repülőgépet, hajót és még sok mást építs. Az eredmény egy fényes és színes játék, amelyet nagyon érdekes lesz összeszerelni és szétszerelni. Az építési folyamat során a finommotorikus készségek és a térbeli gondolkodás is részt vesznek.

_______________________________

LEGO Minecraft ház-malac építő – 2,939 ₽.

Építs egy nagy bunkert, hogy elrejtőzz az ellenség elől. Felszerelve egy nagy ládával, egy főzőládával (amely a hamutartót vízforralóval és síppal helyettesíti), és természetesen egy malacpersely, amely nélkül egyetlen Minecraft-ház sem nélkülözhető. A készletnek köszönhetően újraalkothatod a LEGO MINECRAFT rajongók által oly kedvelt játék történetét. Alkatrészek száma: 204. A készlet a következőket tartalmazza: 2 minifigura.

A történet szerint a disznóólat 4 millió dollárért vették meg egy árverésen más kiegészítőkkel együtt. És most már lehet használni az élet. A készletben számos elemet találsz: figurákat, állatokat, leltárt, fegyvereket, házépítéshez szükséges részleteket és még sok mást. A készlet segít fejleszteni a logikus gondolkodást, a finommotoros készségeket, és sok pozitív érzelmet hoz magával.

Több mint 600 darab és miniatűr Malacka és Blocker szerepel a játékban. Építsünk egy hatalmas házat 4 szobával és egy kis melléképülettel. Ön is építhet egy zöldségeskertet! A darabokból 2 utat tudsz összerakni, amelyek a házi disznóhoz vezetnek. Nagy kilátóterasz lépcsőkkel a tetőn. Piknikezzen rajta, vagy nézze meg a csillagokat. Az emeleten van egy tágas nappali kandallóval és asztallal. A malackaház szobái mind nagyon funkcionálisak.

Ez a kétszintes házban egy ágy, asztal és konyha is elfér, és van egy garázs a minifigurák számára. Mindezek és még sok más található a polcokon, valamint a hűtőszekrényben (nyitható ajtókkal) és a bárpult mögött. A teljesen magával ragadó játékhoz, belül mini figurákat (fiú és lány) találsz a disznóemberek alakjában. A készlet számos tartozékot tartalmaz: lapát, gereblye, kosár, tűzoltó készülék, horgászbot, 2 szék, grillsütő és még sok minden más.

Díszítsd és dekoráld a kunyhódat, és díszítsd fel tetszésed szerint. A készlet különböző színű és árnyalatú alkatrészeket, valamint a három játszható karakter játékterét tartalmazza. A ház falain belül létrehozhat egy hangulatos konyhát vagy egy tágas tudományos tantermet. Más LEGO termékcsaládok készleteit is használhatod: Lego Minecraft, Lego City, LEGO Friends, hogy teljesen elmerülj a Minecraft világában.

____________________________

Lego Technicolor versenyautó Top Gear – 7,999 ₽.

Integrált fényszórók az éjszakai vezetéshez. Felszerelve minden olyan tartozékkal, amire a versenyautókhoz szükséged van. Versenyautók és terepjárók 4×4 meghajtással. Bármelyik terepjáró modellt személyre szabhatja és kipróbálhatja, amit csak szeretne! Összkerékhajtás, összkerékhajtás és hátsókerékhajtás – csak a szórakozás kedvéért. És nincs szükség különleges képességekre – ez olyan egyszerű, mint az autóvezetés!

Váltson sebességet, gyorsítson vagy lassítson a váltókarral. És… még sok más! Váltás a 6 sebességes sebességváltó és a 4 sebességes szekvenciális sebességváltó között. Ne felejtsük el, hogy a váltókart csak ülve lehet mozgatni, de ez nem probléma, mivel a giroszkóp használható! A 100 km/órás gyorsulás mindössze 4,5 másodpercet vesz igénybe, a végsebesség pedig 140 km/óra.

Az ülés felemelésével az autó 40 km/h sebességre gyorsulhat. Nyomja meg a váltókart a verseny indításához. Nyomd meg a start gombot és nyomd meg a stop gombot a valós idejű versenyzéshez. Válasszon nyolc vezetési mód közül, és induljon útnak. Versenyautók versenyjátékokhoz. Válassza ki a legjobb versenyautót több mint 50 off-road modellel. A terepjáró versenyautó az az autó, amellyel minden ellenfeledet legyőzheted!

Az autó minden elemmel rendelkezik a győzelemhez: két ajtó, két ülés, kormánykerék a vezérlőkulcsokkal és még a világítás gombjaival is. Ha akarod, felszerelhetsz egy karosszériát, vagy lecserélheted egy közönséges karosszériára – akkor az autó nem fog versenyezni. De ez egy másik készlet. Tartalmazza: – 2 minifigurát – versenyautót – tartozékokat – vizes kanna, locsolókanna, pótalkatrészek – matricákat.

Még a sebességváltó is sokatmondó ennél az autónál. Ezért hívják „Top Gear”-nek. Az autó a „Top Gear” című tévéműsoron alapul, amelyben a műsorvezetők, Jeremy Clarkson, Richard Hammond és James May versenyeznek autóikkal az utakon. Az autó erős és gyors. Standard LEGO Technic alkatrészekből készült. Minden olyan, mint egy igazi autóban. Kivéve, hogy a kerekek úgy vannak felszerelve, mint egy repülőgépen. Ezeket el lehet távolítani, és rendes autókkal lehet helyettesíteni.

A LEGO TECHNIC szemüveg tökéletes erre a célra, mivel kiváló minőséget és könnyű használatot kínál. A versenyautó megfelelő irányításához fel kell venni a maszkot, és aktiválni kell a hozzá rögzített speciális érzékelőket. És akkor elkezdhetsz előrefelé haladni. Ha szükséges, a maszk gyorsan eltávolítható. Ez azért praktikus, mert vészhelyzetben gyorsan visszanyerheti a jármű feletti uralmat anélkül, hogy életét kockáztatná.

________________________________

Hetchimals játékkészlet Szikrázó kívánságos vízesés jelenet – 779 ₽.

Tartalmazza a Hatchimall akciófigurát és rengeteg tartozékot, amivel játszhatsz! Kiváló minőségű műanyagból készült és teljesen biztonságos a gyermekek számára. Töltsd meg a Hatchimals csúszdát vízzel, és az különböző színekben fog csillogni, és igazi vízesést hoz létre.

Ez a készlet mindent tartalmaz, ami a játékhoz szükséges: egy házat és tartozékokat, 2 figurát és természetesen egy háziállatot. A játék elindításához telepítenie kell a házat, majd helyezze rá a háziállat figurát, és nyomja meg az alján lévő gombot. A Hatchimals játék minőségi, biztonságos anyagokból készült, így nagyon tartós és hosszú élettartamú. A kedvenc figurákkal játszva a gyerekek fejlesztik képzelőerejüket, megtanulnak gondoskodni és felelősséget vállalni.

A játékot olyan dobozba csomagolták, amelynek lyukán keresztül a gyermek a játékhoz hozzáférhet anélkül, hogy megsérülne vagy kinyílna. Az eredeti doboz alján speciális tapadókorongok találhatók, amelyek lehetővé teszik a doboz sima felületre történő rögzítését. Belül két háziállat van, egy kék és egy rózsaszín. Mindegyiknek saját barázdált farka van. A készlet tartalmaz egy polip játékot, amelyet a gyerekeknek ki kell venniük a dobozból, és meg kell etetniük a kisállatot! A készlet két többszínű gyűrűt tartalmaz.

Ehhez a figurát egy speciális talapzatra kell helyeznie, majd a távirányítón megjelenik a mágikus sugár. Ő simán leengedi a kisállat csillagot egy tálba, ahonnan le lehet gurítani őket. A készlet tartalmaz egy Hatchimales figurát, egy talapzatot a leereszkedéshez, egy vízesést, egy csillagos égboltot, egy vízesést és egy csillagot.

A Hatchimals játék színes sárkány alakú, puha szárnyakkal és farokkal rendelkező játék. Van egy kis varázslatos aranyhal a készletben, ami át tud változni egy másik állattá. A gyermek élvezni fogja a játékot, az etetést és az ölelést. A doboz tartalma: kisállat, varázshíd, 2 tartozék, 1 aranyhal figura.

A kis testük átlátszó, így láthatjuk a belső szerveiket. Hogy a háziállatok ne vesszenek el az örvényben és ne fulladjanak bele, mindegyiknek saját szimbóluma van. Tehát a pingvinnek van egy fecske, a hattyúnak pedig egy korona… A kis Hatchie Miles már tud beszélni, de először még találkozniuk kell az anyukájukkal és az apukájukkal. Nagyon ragaszkodnak az otthonukhoz, és alig várják, hogy újra játszhassanak velük.

A készlet tartalmaz: egy háziállat figurát, egy házat, kiegészítőket és sok más érdekes dolgot, amit a gyerekek annyira szeretnek!

Grogu Star Wars animációs játék

Az ismerős Star Wars-figura forgatni tudja a fejét, a fülét és a karjait, valamint kinyithatja és becsukhatja a szemét. Meg lehet etetni őt speciális ételekkel (minden benne van), és vicces hangokat fog kiadni.

A „Tarts meg” funkció!”Hadd tudja meg a baba, mikor akarja, hogy felvegyék és átöleljék. Alkalmas 4 éves kortól.

Grogu Star Wars Galactic Snackin’ Grogu 9.25 hüvelyk magas animációs játék, 79 dollár.00

Mit kapjon gyermeke az új évre

Tudod, mi a legfrusztrálóbb rész?? Ezek közül néhányat az Egyesült Államokban árulnak, de Oroszországban nem kaphatók. Még mindig van idő, hogy közvetlenül az amazonról rendeljen, bár.

Harry Potter: A varázsvilág láthatatlan köpenye

Láthatatlan köpeny, állvány és használati utasítás mellékelve. A működtetéshez okostelefon vagy táblagép szükséges. Pont az a fajta játék, amit még nem adtunk el. Kár érte! Mennyire szeretnénk néha eltűnni néhány utódunk szeme elől..

A Láma Egyszarvú Hatchimals Wow Llalacorn

Egy láma élénk rózsaszín vagy lila szarvval a homlokán, tojásból kikelve – hát nem a modern lányok álma?? (itt kellene lennie egy smiley-nak, képzeld el magadnak).

A Hetchimals végre egy újrafelhasználható tojást készített, így a láma többször is kikeltethető. A Lamarog 80 cm magas, és egy óriási tojásból kikelve énekel magának. És több mint 250 különböző reakciót és hangot is tartalmaz.

A Lama drága, de a korábbi Hatchimals sorozatokat erősen kedvezményes áron lehet megvásárolni.

Mancs őrjárat játszószőnyeg

Terítsd ki a szőnyeget a játékszobában, és kezdj egy izgalmas játékot a True Metal autókkal. A szőnyeg egy nyomtatott Adventure City térképpel van ellátva, és játék után kompakt módon a játékdobozba hajtható össze.

Továbbá 2 exkluzív True Metal 1:55 Marshall és Humdinger polgármester babát is tartalmaz, amelyeket sehol máshol nem találsz, valamint egy matricás ív.

Mancs őrjárat, Igazi fém kaland város film játszószőnyeg, $39.99

FINGERLINGS interaktív majmok

Ezek a varázslatos majmok nem csak az ujjadon ülnek, hanem énekelni, táncolni, pislogni, elaludni és ugrálni is tudnak. A farkán lóg, billeg és mozog a gazdája mozgásának ütemében. Kiderült, hogy olyan speciális érzékelők vannak beépítve, amelyek reagálnak az ujjad mozgására. Ezért olyan aktívak a kicsik. A kis majmok nem kevesebb, mint 40 különböző mozgást végeznek, és akár 50 különböző hangot is kiadnak. Csak 12 centiméter hosszú, de mennyire szórakoztató!

A legújabb újítás az interaktív sárkányok, amelyek szintén kiszámíthatatlanul viselkednek. Minden gyermek arról álmodik, hogy ezzel a lénnyel játszik, ezért ne hagyja ki ezt az újdonságot.

  • Megközelítettünk egy csapat gyereket, akik ezekkel a játékokkal játszottak egy padon, és figyeltük őket. Mindannyian jót nevettek, és folyamatosan új trükköket és feladatokat találtak ki kedvenceik számára. Egyértelmű válaszuk arra a kérdésre, hogy vásárolnának-e ilyen játékot, a következő volt: „Feltétlenül!”

LOL Surprise játékkészlet 12 babával

Több mint 70 meglepetéssel a belsejében, játssz egy filmstúdió játékot 4 színpaddal és egy zöld mozivászonnal. A töltés több mint 200 dollárba kerül! A készlet 12 babát tartalmaz a kicsomagoláshoz, köztük 2 fantáziadús OMG babát, 6 LOL Surprise babát, 2 háziállatot és 2 Lil nővért, így biztosítva, hogy minden filmedhez teljes stábot és stábot készíthetsz. A készlet minden babája lenyűgöző vonásokkal, gyönyörű hajjal és egy filmsztár epatikus stílusával rendelkezik.

LOL Surprise OMG Movie Magic Studios 70+ meglepetéssel, $98.00

Játékok gyerekeknek 9 éves kortól az Amazon játékok kategóriában

Ravensburger The Earth 540 darabos 3D puzzle 540 darabos puzzle. Ez egy szokatlan rejtvény! A gyerekeknek 540 darabot kell összerakniuk, hogy háromdimenziós földgömböt alkossanak. Minden egyes darab számozott, hogy könnyebb legyen az összeszerelés. Külön megvásárolhatja a napelemes rendszer kirakóját.

Vasember építő készlet a Lego Marvel-től az Amazonon, szállítás Amerikából Moszkvába és Szentpétervárra egy közvetítőtől

Lego Marvel’s Iron Man építő készlet. A Vasember-rajongók újrajátszhatják a jeleneteket az új Mi lenne, ha ..?” és keltsd életre kedvenc Marvel pillanataikat ezzel az építőkészlettel. Tony Stark, Valkyrie és Watcher minifigurákat, valamint egy menő Sakaar Vasember-ruhát tartalmaz, amely versenyautóvá alakítható.

PlayMonster Spirograph Animátor. Ha gyerekkorodban órákon át spirálrajzokat készítettél, akkor imádni fogod nézni, ahogy a kisgyermeked a klasszikus játék továbbfejlesztett változatával saját rajzokat készít. Forgó fényeffektusokkal kelthetik életre alkotásaikat. A készlet tartalmaz tollakat, tervezőtárcsákat, egy animátort és egy hasznos útmutatót, amely inspirálja őket saját egyedi dizájnjuk megalkotására.

Bluey játékkészlet

Nagyméretű játékkészlet, amely teljesen öntött alkatrészekből áll, nyitható ajtókkal. A Bluey családi házban 4 különböző szoba és egy nagy falpanel található, amely egy csodálatos terasz kialakítására szolgál a grillezéshez. Sok kivehető bútor található benne, és a készlet tartalmazza mind a 4 családi figurát: Bluey, Bingo, Chilli (anya) és Bandit (apa).

Bluey Mega Bundle Home, $59.99

„Littlest Pet Shop” kis háziállatok Háziállatok

Az apró kisállatok a két és 13 év közötti gyerekek szívét is elnyerték. Még a tinédzserek is szívesen játszanak velük. Tényleg, olyan aranyosak! Kifejező tekintetükkel, hatalmas szemeikkel és vicces arcukkal ragadnak meg. És olyan praktikusak, hogy a zsebükben hordják őket. Ezek a kis állatok minden kislány bájos társaivá váltak, akiket igazán lenyűgöznek. Ha van egy lánya, kísérje el a vitrinhez ezekkel az imádnivaló játékokkal, vagy adjon neki ajándékba néhányat. És elnyered a megbecsülését és a háláját. Fogadjunk, hogy szívesen összeállítaná a saját gyűjteményét… A háziállatok hasonlítanak a Kinder figurákra, amelyeket a szülők a múltban gyűjtöttek.

A legnépszerűbb gyerekjátékok 2022-ben. Az öt legjobb!

A „Littlest Pet Shop” megvásárolható egyenként vagy egész tematikus készleteket választhat. Például háziállatok konzervdobozban vagy hűtőszekrényben, vagy csak nagyon boldogok.

Mit vegyünk a gyerekeknek szilveszterre 2022-ben?

A Pomsies interaktív játék

A Pomsies interaktív háziállatok úgy néznek ki, mint a díszes pomponok! Mindegyiknek hosszú, bolyhos farka van, amely a csukló köré vagy a táska vagy hátizsák fogantyúja köré tekerhető.

A szemük világít és változtatja a színét, hogy jelezze a szőrmók hangulatát – éhes, szomorú, beteg vagy szuper boldog!

Anki Cozmo – a játékrobot

A Cozmo robot egy gépesített háziállat, amely saját életet él. Amikor először találkoznak, a robot egy kicsit félénk, de amint megszokják, elkezdenek játszani a kockákkal. Olyan, mint egy gyerek, aki minden részletben gyönyörködik, szórakozva forgatja a karját és pörög a tengelye körül.

Egy kamera és három processzor összehangolt munkája segíti a játékrobotot a navigálásban, a tárgyak és az emberek felismerésében.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 3
  1. Bence

    Kíváncsi vagyok, melyek voltak a legnépszerűbbek? Megosztanák velünk az 2022-es rangsorban a legtöbbet vásárolt játékokat gyerekeknek az Amazonról?

    Válasz
  2. Szilvia Takács

    Melyek a legnépszerűbb játékok a 2022-es rangsorban?

    Válasz
    1. Dávid

      A 2022-es évben a legnépszerűbb játékok közé tartoznak olyan címek, mint a Fortnite, a Call of Duty: Warzone, az Apex Legends, a League of Legends és a Minecraft. Ezek a játékok kiemelkednek a rangsorban a széles játékosbázisuk, a rendszeres frissítéseik és eseményeik, valamint a versengő és izgalmas multiplayer módjaik miatt. Ezek a címek hatalmas népszerűségre tettek szert a játékosok körében világszerte, és hosszú ideig vezetik az eladási és játékidő-statisztikákat.

      Válasz
Megjegyzések hozzáadása