...

12 legjobb vízforraló termosztáttal – értékelés 2022

Egy közönséges vízforraló használatakor gyakran tapasztalja, hogy a vízforralás óta hosszú idő telt el, és a víz kihűl. Télen a hűtési folyamat sokkal gyorsabb. Emiatt újra és újra be kell kapcsolni a készüléket, hogy a forró ital felmelegedjen.

A modern vízforralók ezt a problémát megoldották. Speciális termosztáttal vannak felszerelve, amely nemcsak a vízhőmérséklet karbantartásának elindítására, hanem a kívánt fűtési mód beállítására is használható. Ez utóbbi funkció hasznos a különböző teák, teafüvek vagy bármilyen más ital elkészítéséhez.

Mire kell figyelni vásárláskor:

  • Fűtési módok.
    Lehetnek akár hárman is, de akár egy tucatnyian is. A leggyakoribb fűtési mód 50 °C-tól 10 fokos lépésekben áll rendelkezésre, de vannak alacsonyabb hőmérsékletű és rugalmasan beállítható modellek is.
  • A hő fenntartásához szükséges idő.
    Ez is változhat néhány perctől több óráig.
  • tok anyag.
    Az egyik legpraktikusabbnak az öntött fémtestet tartják, gyakorlatilag nincsenek olyan helyek, ahol a víz szivárogni kezdhet.
  • Biztonság.
    A vízforralók automatikus kikapcsolással rendelkeznek forralás közben. Be tud zárni, ha nincs víz. A fedelet működés közben le lehet zárni, ami szintén növeli a biztonságot.
  • Ár.
    A költségvetési vízforralók akár tizenötezer forintba is kerülhetnek, míg a drágábbak akár tizenötezer forintba vagy még többe is.
  • Extra funkciók.
    Ma már a Bluetoothnak köszönhetően a kanapéról való felkelés nélkül is felforralhatja a vízforralót. Nem lesz szüksége teáskannára, ha a készítőhöz egy speciális szűrő tartozik.
  • Tervezés.
    Hihetetlen szín- és formavilág a piac kínálatában. A nagy választékból biztosan talál olyan modellt, amely kiegészíti belső terét, vagy feltűnő hangsúlyt ad.

A 2022-es termosztáttal ellátott vízforralók minősítésének bevezetése. A legjobb 12 modell, amelyet szakértőink a felhasználói vélemények és értékelések alapján választottak ki.

Értékelés (2021) Árak, ₽ Ország
A legjobb ár-érték arányú vízforralók termosztáttal
1. Xiaomi MiJia intelligens vízforraló Bluetooth (YM-K1501) 2500₽-tól Kína
2. Marta MT-4557 1700₽-tól Kína
3. Első Ausztria 5405-5 2500₽-tól Kína
4. Kitfort KT-640 1600₽-tól Kína
A legjobb termosztatikusan szabályozható vízforralók a középárszegmensben
1. Bosch TWK 8611/8612/8613/8614/8617/8619 4,700₽-tól Kína
2. Philips HD9359 Avance Collection 5100₽-tól Kína
3. MIE Smart Kettle 100 7,500₽-tól Kína
4. Redmond RK-G1304D 5600₽-tól Kína
A legjobb vízforralók prémium termosztáttal
1. Smeg KLF04 16 000₽-tól Kína
2. KitchenAid 5KEK1522 18,000₽-tól Kína
3. Rommelsbacher TA 2000 11000₽-tól Kína
4. Bosch TWK 7203 10000₽-tól Kína

A legjobb olcsó vízforralók termosztáttal

Az olcsó vízforralók között sok méltó lehetőség van. Különböző színekben kaphatók, stílusosan néznek ki, és különböző anyagokból készülnek, miközben minőségben nem rosszabbak, mint a drágább modellek. A termosztát nemcsak a vízforralást teszi lehetővé 100°C-ig, hanem a kívánt hőmérséklet beállítását is. Egyes készülékek lehetővé teszik, hogy hosszabb ideig tartsa a megfelelő hőmérsékletet.

Az ebbe a kategóriába tartozó vízforralókat nemcsak a funkcionalitásuk, hanem a biztonságuk is megkülönbözteti. Kikapcsolnak, amikor a víz felforr, és automatikusan kikapcsolnak, ha nincs víz a lombikban.

4 Kitfort KT-640

A mai legjobb értékelt Kitfort KT-640. Ez a modell üvegből és műanyagból készült. A gyártó többféle színválasztékot kínál. Minden műanyag alkatrész szürke, kék, lila, smaragdzöld vagy szeder árnyalatban kapható. A választási lehetőségek ilyen sokfélesége minden háziasszonyt megörvendeztet, és kiegészíti a konyha belsejét.
A víztartály hőálló üvegből készült, és kapacitása 1.7 . A készülék működése során 2200 W teljesítményt fogyaszt. Minden kezelőszerv a fogantyú tetején található, mint egy kis elektronikus kijelző. Ezzel lehet a fűtést a kívánt hőmérsékletre állítani. A vízforralóban lévő víz pontos fokát a háttérvilágítás színe alapján állapíthatja meg, minden hőmérsékletnek saját színe van. A felhasználó 100 °C-ig melegítheti a vizet a standard üzemmódban, valamint rugalmasabb üzemmódokban 40, 70, 80 és 90 °C-ig, valamint 100 °C-on tarthatja a hőt. A Kitfort kikapcsol és hangjelzést ad ki, amikor a vízforraló befejezi a működést.

A csuklós fedélnek köszönhetően a vízforraló könnyen önthető és mosható. Kivehető szitával is fel van szerelve, amely szűrőként funkcionál. A vízforraló víz nélkül nem kapcsol be, de ha leveszi az állványról, mielőtt a forralási folyamat befejeződik, magától kikapcsol.

Előnyök:

  • Különböző színű háttérvilágítás.
  • Különböző színekben kapható.
  • Víz nélkül nem kapcsol be.
  • 5 hőmérsékleti beállítás.
  • Kikapcsolja magát, ha leveszi az állványról.
  • 100° C hőmérsékletet tart fenn.

Hátrányok:

  • Instabil állvány.
  • Hangot ad, amikor a vízforralót az aljára helyezik.

Kitfort KT-640

3 Első Ausztria 5405-5

A harmadik helyen egy stílusos FIRST AUSTRIA 5405-5 márkájú vízforraló áll. Hőálló üvegből és fémelemekből készült. Ez a formatervezés bármely konyhai munkalapon jól mutatna. A vizes lombik űrtartalma 1.5 literes, vízforraló teljesítmény 2200 watt. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a folyadék gyorsan forr, és a modell alkalmas egy kis család számára.
Az összes kezelőszervet néhány, az alapon található gomb segítségével lehet működtetni. Mindegyik kék kijelzővel világít, hogy pontosan láthassa, hogyan működik a vízforraló. Van egy bekapcsológomb, egy külön gomb a vízhőmérséklet fenntartásához és 4 gomb a rugalmas fűtéshez. A felhasználó számára a következő vízmelegítési üzemmódok állnak rendelkezésre: 40, 70, 90 és 100° C.

A korong alakú fűtőelem megkönnyíti az ápolást. A készülék vízszűrővel van felszerelve. A fedelet a fogantyún található speciális gombbal lehet kinyitni, amely használat közben záródik. A vízforraló nem kapcsol be, ha nincs benne víz.

Előnyök:

  • A fedél záródik, amikor a készülék működésben van.
  • A készülék lezárása üres víz esetén.
  • 4 fűtési mód.
  • Melegen tartható.
  • Háttérvilágítás.

Hátrányok:

  • Kis térfogat.

ELSŐ OSZTRÁK 5405-5

2 Marta MT-4557

A MARTA MT-4557 vízforraló a rangsor harmadik helyén áll. Teste henger alakú, kettős falú: belül fém, kívül műanyag. Ez a megoldás biztosítja a tartósságot, csökkenti a hőképződést a burkolatban és a fogantyúban, és segít a víz hőmérsékletének további fenntartásában. Ez a modell több színben kapható: fekete, piros, fehér és kék. 1 fő befogadóképessége.7 .
Nagyméretű, könnyen megfogható fogantyú, a fedél kinyitásához gombbal. A fogantyú alatt található egy bekapcsológomb; amikor a vízforraló be van kapcsolva, kellemes sárgás színben világít. A készüléknek nincsenek egyértelmű hőmérsékleti határértékei. A vízmelegítés mértéke a gomb elforgatásával 40° C és 100° C között állítható. A használati útmutató csak nagyjából mutatja meg, hogy a fogantyú melyik hőmérsékleti pozíciója melyik hőmérsékletnek felel meg. Ha a víz felforralása után 90° C-ra választja a fűtést, a készülék automatikusan kikapcsol, de amint a hőmérséklet 10° C-ra csökken, a fűtési üzemmódot aktiválja.

A felhasználók elégedettek a vízforralás sebességével és a modellben felhasznált anyagok minőségével. A vastag falaknak köszönhetően a test gyakorlatilag nem melegszik fel, és hosszú ideig melegen tartja.

Előnyök:

  • Melegen tart.
  • Dupla héjú falak.
  • Víz nélkül nem kapcsol be.
  • 40 °C és 100 °C közötti vízmelegítés.
  • Stílusos design.

Hátrányok:

  • Nincs kivehető nejlon szűrő.
  • Nincs vízszintjelző.

Marta MT-4557

1 Xiaomi MiJia intelligens vízforraló Bluetooth (YM-K1501)

Az első helyen a Xiaomi MiJia Smart Kettle Bluetooth (YM-K1501) áll. Külsőleg a modell nagyon hasonlít elődjéhez: a hengeres forma 1.5 literes, nagy fogantyúval, amely egy gombot tartalmaz a fedél kinyitásához. Két érintőgomb a fogantyú belső oldalán; az egyik a készülék bekapcsolására, a másik a fűtésre szolgál.
A Bluetooth-nak köszönhetően a készüléket távolról is bekapcsolhatja és vizet forralhat. Egyszerűen telepítse az alkalmazást okostelefonjára. A fűtés elérhető lesz egy előre beállított hőmérséklet beállításának lehetőségével, például 40, 70 vagy 90 °C-os hőmérsékleten. Készülék nélkül a víz 12 órán keresztül 50°C-ra melegszik fel.

A gyártó a biztonságról is gondoskodott. Ha nincs víz a vízforralóban, az automatikusan kikapcsol. Működés közben a fedél is zárva van. A fémből és műanyagból álló dupla falak nemcsak a víz hőmérsékletét tartják hosszabb ideig, hanem a ház nem melegszik fel, ezt a felhasználók is megjegyzik. Csendesen működik, nem szivárog, gyorsan forr és könnyen tisztítható.

Előnyök:

  • A fedél működés közben záródik.
  • Elzárja a vízforralót, ha nincs benne víz.
  • Melegen tartható.
  • Forralási és fűtési üzemmód.
  • Bluetooth-on keresztül csatlakoztatható.

Hátrányok:

  • Kis térfogat.
  • Nincs vízszintjelző.

Xiaomi MiJia intelligens vízforraló Bluetooth (YM-K1501)

A készülék jellemzői és működési elve

Miután megértette, hogy mi a termopot, a készülék alapvető funkciói és az elektromos vízforralótól való eltérés, áttérünk a működési elvre.

Az algoritmus egyszerű:

  • A vizet a felső nyíláson keresztül töltik a tartályba;
  • Csukja be a fedelet (ügyelve arra, hogy a helyére pattanjon);
  • Válassza ki a megfelelő fűtési módot;
  • Felforralja a vízforralót.

A vízforraló elkezd forrni, és automatikusan kikapcsol, amikor a víz felforr. A tartalom fokozatosan lehűl egy bizonyos hőmérsékletre (például 80 ºC-ra), majd a termofőzde fenntartja a beállított hőmérsékletet.

A fejlett modellek hangjelzéssel, késleltetett indítással, öntisztítási lehetőséggel rendelkeznek. praktikus termoszok megvilágított kijelzővel, amelyek lehetővé teszik, hogy a szoba általános világításának bekapcsolása nélkül öntsön vizet, vízadagolókkal.

A legjobb termosztatikusan szabályozható vízforralók a középárszegmensben

A középáras kategóriába a négy- és nyolcezer forint közötti árú modellek tartoznak. Üveg- vagy fémházban kaphatók, és nemcsak a vizet képesek a kívánt hőmérsékletre melegíteni, hanem azt egy előre beállított ideig tartani is.

Ebben a szegmensben olyan készülékeket is találhat, amelyek további funkciókkal rendelkeznek. Egyesek speciális teahálóval rendelkeznek, amelybe szárított gyógynövények, bogyók és gyümölcsök helyezhetők. Egy ilyen megoldás szükségtelenné teszi a lábas megvásárlását, mivel ez egy olyan szerkentyű, amely fűtésre és forralásra használható.. A vízforralóban nemcsak vizet forralhat, hanem egyúttal ízletes italt is főzhet.

4 Redmond RK-G1304D

A negyedik pozíció a REDMOND RK-G1304D kapacitását veszi igénybe 1.5 . A készülék egyesíti a vízforraló és a főző funkcióit. A speciálisan kialakított rácsot bármilyen laza teával, szárított gyümölccsel, bogyókkal töltheti meg, és máris finom forró italt készíthet. De ez még nem minden; ez a modell egy kis fedeles üveglombikot is tartalmaz. Használható csokoládéfudge, húsleves, felvágottak és még levesek főzésére is. Az üvegburkolat lehetővé teszi, hogy a teljes folyamatot láthassa.
40, 80, 90 vagy 100 °C-ig választható fűtési lehetőségek az állvány érintőképernyőjén. Itt három rendelkezésre álló üzemmód közül választhat: az egyik, amelyik 2 órán keresztül tartja a kiválasztott hőmérsékletet, a másik, amelyik 85 °C-ra melegíti a vizet, és 90 percig tartja ezen a hőmérsékleten, a harmadik pedig egy pörkölt üzemmód.

A vízforraló nemcsak funkcionális, hanem könnyen tisztítható is. A teljesen levehető fedélnek köszönhetően könnyen tisztítható, a rozsdamentes acélszerkezet pedig minden hőmérsékletnek ellenáll. Magas szintű biztonságot nyújt a készüléknek a talapzatról való levétele és kikapcsolása, ha nincs elég víz a készülékben.

Előnyök:

  • A kiválasztott hőmérsékletet akár 2 órán keresztül is képes tartani.
  • A hőmérsékletet 40, 80, 90, 100° C-ra lehet állítani.
  • Különböző üzemmódok.
  • Kikapcsol, ha nincs elég víz.
  • Kikapcsolja magát, ha leveszi az állványról.
  • Extra tartozékokkal érkezik.

Hátrányok:

  • Kis térfogat.

REDMOND RK-G1304D

3 MIE Smart Kettle 100

A harmadik sorban a MIE Smart Kettle 100 gejzír vízforraló van. Az üvegházban 1.7 l víz. Egyéb részletek, beleértve az üvegburkolatot.. Az alap fémből készült, a fogantyú műanyag betéttel rendelkezik. A fedél levehető a vízbevitel és a karbantartás megkönnyítése érdekében. Az alapon van egy kis kijelző, amely a hőmérsékletet, az időt vagy az üzemmódot mutatja. Van rajta néhány vezérlőgomb is, többek között.. és nyomógombos kapcsoló.
Ez a modell rugalmas hőmérséklet-beállítással kapható 40° C-tól 100° C-ig, 5 perces lépésekben. 2 perces lépésekben rugalmas időbeállítással is elérhető. Ha nem szeretné saját maga beállítani a hőmérsékletet vagy az időt, használhatja a már rendelkezésre álló beállításokat. A vizet akár 2 órán keresztül 37°C-ra, majd 40, 75, 85, 95, 100°C-ra és 6 percig tartó hosszú főzéssel lehet melegíteni. A kiválasztott hőmérsékletet akár 8 órán keresztül is képes tartani.

A MIE Smart Kettle 100 egy fémhálót tartalmaz a gejzír tea főzéséhez, egy hálót a normál tea főzéséhez és egy műanyag kanalat a laza termékekhez. Ha ezt a modellt választja, tartsa szem előtt, hogy a teljesítménye csak 1200W, ezért a vízforraló sokáig forral.

Előnyök:

  • Több mint öt előre beállított üzemmód.
  • Akár 8 órán át tartja a hőmérsékletet.
  • Rugalmas hőmérséklet-beállítás.
  • Rugalmas időbeállítás.
  • Teafőzési lehetőségek.
  • Extra felszerelés.

Hátrányok:

  • Hosszú ideig tart a forralás.

MIE Smart Kettle 100

2 Philips HD9359 Avance Collection

A második helyen a Philips HD9359 Avance Collection áll. Ez a stílusos modell teljes egészében fémből készült, kivéve a műanyag fogantyút és a fekete kerek műanyag állványt. A készülékben 1.7 literes, 2200 watt teljesítményt fogyaszt. Ellenőrizze a vízmennyiséget a vízforraló fogantyújába rejtett kijelzővel, amely elég széles, így a felhasználó világosan láthatja, hogy elegendő-e a benne lévő folyadék, vagy több folyadékot kell hozzáadni.
A készülék működtetése az alaplapon található érintőkapcsolókkal történik. Itt kiválaszthatja a megfelelő hőmérsékletet a vízmelegítéshez 40, 60, 80 vagy 100 °C-ig. A bekapcsoló gomb és a hőmérséklet karbantartó gomb itt található. A készülék kivehető szűrővel van felszerelve, finom nejlonhálóval.

A felhasználók dicsérik a modell elegáns megjelenését, a kivitelezés minőségét, a hangos zaj hiányát munka közben. A készülék egy extra biztonsági funkcióval is rendelkezik: víz nélkül nem kapcsol be, és automatikusan kikapcsol, ha működés közben leveszik az állványról.

Előnyök:

  • Megfelelő hőmérsékleten tartja a vizet.
  • A kívánt fokozat kiválasztásának lehetősége.
  • Önállóan kikapcsol, ha leveszik az alapról.
  • Víz nélkül nem kapcsol be.
  • Stílusos design.

Hátrányok:

  • Sokan nem szeretik a hangjelzést.
  • Nagyon könnyű alap a vízforralóhoz.

Philips HD9359 Avance Collection

1 Bosch TWK 8611/8612/8613/8614/8617/8619

Az átlagos árkategória teáskannái között a Bosch TWK 8611/8612/8613/8614/8617/8619 a vezető. A testének fém falai vannak, amelyek kívülről fényes műanyaggal vannak bevonva. Különböző színekben kapható: fehér, bézs, fekete, menta, lila, bézs, lila. A vizes lombik 1 térfogatú.7 liter, a készülék teljesítménye 2400 W. Széles, hosszúkás ovális vízjelző a fogantyú mögött elhelyezve. A fedél a fedél tetején található gomb megnyomásával nyílik.
A készülék alján négy gomb található: a bekapcsológomb, a vízhőmérséklet-megtartó funkciót aktiváló gomb és a hőmérséklet-választó gombok. Ez utóbbi lehetővé teszi, hogy a vizet 70, 80, 90 vagy 100 °C-os hőmérsékletre melegítse. A modell kivehető szűrővel rendelkezik, védett a víz nélküli bekapcsolás ellen, és működés közben zárható fedéllel rendelkezik.

Az ügyfelek szeretik a modellt, annak minőségét és kialakítását, valamint a forró víz sebességét. Vastag falainak köszönhetően a vízforraló sokáig megőrzi a hőt, és a burkolat gyakorlatilag hőálló.

Előnyök:

  • Nagy teljesítmény.
  • Zárható fedél.
  • Blokkolja a készüléket, ha nincs víz.
  • 4 fűtési mód.
  • 30 perces melegen tartó funkció.
  • Túlmelegedés elleni védelem.

Hátrányok:

  • Kis térfogat.

Bosch TWK 8611/8612/8613/8614/8617/8619

Előnyök és hátrányok

Azok, akik készüléket akarnak vásárolni, általában elkezdik összehasonlítani, melyik a jobb: egy vízforraló vagy egy elektromos termosz (termopot). Ez az Ön igényeitől függ: ha mindig meleg vízre van szüksége, válassza a második lehetőséget. Ha a gyors melegítés a legfontosabb, akkor egy hagyományos vízforraló is elegendő.

Előnyök és hátrányok

Nagy kapacitás. Alkalmas családok, irodák számára, sikeresen helyettesítve a hűtőt.

A melegvíz előre meghatározott hőmérsékleten tartásának módja. Bármikor ihatsz kávét vagy teát anélkül, hogy meg kellene várnod, amíg felforr.

A hőmérsékleti szint beállítása. Kényelmes azoknak, akik szeretik a különböző típusú teákat, amikor nincs szükségük forró vízre, valamint a kisgyermekes családoknak. Hőmérséklet beállítása 40-50 ?C és a víz felhasználásával készítsünk tápszert a babáknak.

Alacsony energiafogyasztás.

A víz egy speciális csapnyíláson keresztül folyik a csészébe. Nincs szükség a készülék felemelésére, átállítására.

Az elektromos vízforraló nem „gőzölög”, így a leforrázás veszélye minimális.

A vizet csak egyszer forralják fel, ami azt jelenti, hogy több oxigént takarítanak meg, és nem szabadulnak fel az ismételt forralásból származó káros sók. Az italok jobb ízűek és egészségesebbek.

Könnyen használható.

A konyhabútor túlméretezett, és állandó helyet igényel a konyhában. Ez nem egy mobil vízforraló, amely könnyen elfér az ablakpárkányon. A helyhez kötött egységhez speciális alapegységre van szükség.

Hosszú forralási idő (15-30 perc az edény tartalmától függően). Egy termopot esetében nem az a legfontosabb, hogy milyen gyorsan melegít, hanem az, hogy milyen gyorsan és hosszú ideig tartja melegen a vizet.

Zaj fűtés közben.

Főhálózati függőség.

A legjobb vízforralók prémium termosztáttal

A prémium vízforralók a minőségi anyagokat, a funkcionalitást és a vonzó kialakítást ötvözik. Ezek segítségével a vizet a kívánt hőmérsékletre lehet melegíteni vagy felforralni. A nagy teljesítmény gyorsabbá teszi. Vannak olyan készülékek, amelyeket teakészítésre terveztek.

Üveg- vagy fémház választható. A teljesítményjelzők lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy pontosan tudja, mi történik egy adott időpontban, amikor a vízforraló be van kapcsolva, míg a vízszintjelzők lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy tudja, ha a vízforralót pótolni kell.

4 Bosch TWK 7203

A Bosch TWK 7203 a negyedik helyen áll a rangsorban. A modell kapacitása 1.8 l 2200 watt teljesítményt fogyaszt. A vízmennyiséget a megfelelő mutatóval lehet nyomon követni. A fedél gombnyomásra nyílik. A tok rozsdamentes acélból készült, fekete műanyag részekkel. A készülék szűrővel van felszerelve, amely véd a vízkő ellen.
A Bosch védve van a túlmelegedés ellen. A vízforraló automatikusan kikapcsol, ha forr. A víz nélküli be-/kikapcsolás elleni védelem megakadályozza a készülék túlmelegedését. Érintőképernyős kezelőpanel az alapon. Használható a készülék bekapcsolására és a kívánt hőmérséklet beállítására az ujjnak a kijelző vonalán történő mozgatásával. 70° C és 100° C között kapható. A vízforraló fél órán át képes tartani a hőmérsékletet.

A felhasználók dicsérik a felhasznált anyagok minőségét. A víz gyorsan forr, íztelen, a test gyakorlatilag nem melegszik fel. A készülék felhasználóbarát és könnyen tisztítható.

Előnyök:

  • Védve a túlmelegedéstől.
  • Kikapcsol, ha leveszik az állványról.
  • Víz nélküli bekapcsolás ellen zárva.
  • Tartja a víz hőmérsékletét.
  • Rugalmas hőmérséklet-tartomány.

Hátrányok:

  • Forrás közben hangos zajt csap.

Bosch TWK 7203

3 Rommelsbacher TA 2000

A harmadik helyen a Rommelsbacher TA 2000 áll. Átlátszó hőálló üvegtest, műanyag alkatrészek és stílusos állvány hívja fel a figyelmet erre a modellre. De a kellemes design nem az egyetlen erénye. Nagy teljesítmény 2000W, jó kapacitás 1.7 . A levehető fedél lehetővé teszi a víz könnyű felszívását és a készülék belsejének tisztítását.
A kijelzővel ellátott érintőképernyős kezelőpanel az állványon van elhelyezve. A víz 50° C és 100° C között melegíthető a felhasználó számára. A hőmérséklet-tartomány manuálisan 5 fokos lépésekben változtatható. A hőmérséklet-fenntartási opciónak köszönhetően a vízforraló 30 percig tartja a kívánt hőmérsékletet.

Ez a modell emellett egy speciális rozsdamentes acél szűrővel rendelkezik a tea főzéséhez. Nemcsak vízforralásra, hanem rövid, aromás főzet készítésére is használható. 5 program áll rendelkezésre a következő hőmérséklet-tartományokkal 70, 80 és 90° C 3 perces előre beállított idővel és 100° C 3 vagy 6 perces előre beállított idővel. Módosítható 30 másodperc hozzáadásával vagy eltávolításával. Minden önbeállító beállítás menthető.

Előnyök:

  • Rugalmas főzési idő beállítása.
  • Melegen tartható.
  • Védett a víz nélküli bekapcsolás ellen.
  • Vonzó kialakítás.
  • Tud teát készíteni.

Rommelsbacher TA 2000

2 KitchenAid 5KEK1522

A KitchenAid 5KEK1522 vízforraló hatalmas színválasztékban kapható. A rangsorban a második helyen áll. A test duplafalú, fémből készült, különböző színekben: fehér, krém, szürke, menta, smaragd, piros, fekete… Ezenkívül a készülék nagy, 2400 W-os teljesítményű. Tekintettel a kis mennyiségre, csak 1.5 literes, nagyon gyorsan felforralja a vizet.
A készülék két lámpával rendelkezik: az egyik a vízszintet jelzi, a másik pedig azt, hogy a vízforraló be- vagy kikapcsolt állapotban van. Az alapon található egy bekapcsológomb és egy hőmérséklet-beállító kar. A fűtési tartomány 50° C és 100° C között állítható 10 fokos lépésekben, egyetlen 95° C-os köztes beállítással. A burkolaton lévő speciális érzékelő jelzi a vízforraló aktuális vízhőmérsékletét.

A vonzó kialakítás egyetlen háziasszonyt sem hagy hidegen. Az ügyfelek dicsérik a modellt a széles kifolyócsőért, amely lehetővé teszi a víz kiöntését a fedél kinyitása nélkül. A készülék gyorsan forralja a vizet és csendesen működik.

Előnyök:

  • Saját kikapcsolást végez, amikor leveszi a talapzatáról.
  • Nagy kapacitás.
  • 7 különböző melegített víz opció.
  • Vastag falainak köszönhetően megőrzi a hőt.
  • Sokféle testszín.
  • Gyönyörű design.

Hátrányok:

  • Kis térfogat.

KitchenAid 5KEK1522

1 Smeg KLF04

Smeg KLF04 a kínálat csúcsán. Vízforraló, amelynek kapacitása 1.7 l 2400 watt áramfogyasztás. A ház fémből készült. A vásárlóknak a modell különböző színeit kínálják: fehér, fekete, menta, kék, rózsaszín, bézs. A színek és árnyalatok sokfélesége lehetővé teszi, hogy bármilyen konyhai környezetbe illeszkedjen anélkül, hogy elrontaná – és éppen ellenkezőleg, díszítse azt. Az állvány áramvonalas formája és lábai egy rakétára hasonlítanak – nagyon érdekesnek és szokatlannak tűnik.
A készülék testén, a fogantyú alatt található egy vízszintjelző. A vízforraló összes vezérlőeleme az alapba van beépítve. Van egy bekapcsoló és egy hőmérséklet gomb, valamint egy kar a fűtési fokozat beállítására. A készülék 7 hőfokválasztó üzemmóddal rendelkezik: 50° C-tól 90° C-ig 10, 95° C és 100° C fokozatban. 20 percig tartja melegen.

A Smeg egy dróthálós szűrővel érkezik. Eltávolítható és kimosható. A vízforraló nem kapcsol be, ha nincs benne víz. Az ügyfelek szeretik ezt a modellt gyönyörű kialakítása miatt. Elégedettek a funkcionalitással, az egyszerű gondozással és a működés minőségével.

Előnyök:

  • Szép design.
  • Különböző színek.
  • Beállított fűtési hőmérséklet.
  • Nagy teljesítmény.
  • Zár be, ha nincs víz.

smeg KLF04

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 2
  1. Csaba Dániel

    Kérdezem, hogy melyik vízforralók rendelkeznek termosztáttal a „12 legjobb vízforraló termosztáttal – értékelés 2022” cikkben? Érdemes-e megfontolni ezeket a vízforralókat? Milyen előnyöket és hátrányokat kínálnak a termosztát funkcióval rendelkező modellek? Köszönöm a segítséget!

    Válasz
    1. Csaba

      A „12 legjobb vízforraló termosztáttal – értékelés 2022” cikkben szereplő vízforralók közül például az Aicok, Morphy Richards és Russell Hobbs rendelkeznek termosztáttal. A termosztát funkcióval rendelkező modelleknek számos előnye van, például pontos hőmérséklet beállítás, energiahatékonyság és biztonságosabb használat. Hátrányként említhető, hogy ezek általában drágábbak lehetnek, mint a hagyományos vízforralók. Összességében azonban érdemes megfontolni ezeket a vízforralókat, ha fontos számodra a hőmérséklet pontos szabályozása és a hosszabb távon jelentkező megtakarítás. Köszönöm a kérdést!

      Válasz
Megjegyzések hozzáadása