...

Top 10 legerősebb akkumulátoros porszívók 2022

A vezeték nélküli porszívó egy modern készülék, amely mobil, praktikus és nagy teljesítményű.

A készülék lehetővé teszi bármilyen padlóburkolat és bútor alapos tisztítását a szennyeződésektől anélkül, hogy sok időt és energiát kellene ráfordítania.

sok vezeték nélküli készülék van a polcokon.

A megfelelő modell kiválasztásához azonban érdemes megvizsgálni az ilyen eszközök főbb jellemzőit, előnyeit és hátrányait.

Jimmy JV85 Pro

4.8/5

26 értékelés

Yandex Market megvásárlása

Jellemzők

  • vegytisztítás
  • Vákuumzsák kapacitása 0.6
  • 200W szívóteljesítmény
  • 600 wattos energiafogyasztás
  • Akkumulátorral akár 70 percig is működik
  • Turbókefe mellékelve, finom szűrő

A rangsor első helye egy porszívó JV85 Pro a Jimmy cégtől (Xiaomi almárka). Ez az univerzális porszívó bármilyen felület tisztításához, széles körű funkcionalitással és kedvező árcédulával. A JV85 Pro egyik szívócsöve felszerelhető akár puha szívócsővel, akár rugalmas, végső sörtéjű kefével a szőnyegekről a szőr és a szőrszálak felszedéséhez, vagy rugalmas szívócsővel a padlóra tapadt szennyeződések felszedéséhez. Két résfúvókával és bútorkefével is kapható.

A nehezen hozzáférhető helyeken a szemét felszedését segíti a hullámos tömlő (elsősorban szekrények vagy az autó belsejének tisztítására használják) és a kétrészes, rugalmas ízületekkel ellátott gém. Használható a munkalapok és kanapék alatti porszívózásra mindenféle tornagyakorlat nélkül. A nagynevű versenytársakkal ellentétben a Jimmy valóban gondoskodott a felhasználói élményről. A JV85 Pro a Dysonhoz hasonló szívóerővel rendelkezik – 6500 Pa.

Óvatlan használat esetén letépheti a padlóról a laza csempéket. A pisztolymarkolatra helyezett teljesítményszabályozó – klasszikus, kényelmes megoldás. A gombok a hüvelykujj alá esnek, felettük egy szegmenskijelző található, amely a maradék akkumulátor töltöttségét és a kiválasztott üzemmódot mutatja. A Jimmy JV85 Pro nyolc 2500 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, ami azt jelenti, hogy normál üzemmódban (a turbókefe nélkül) akár 70 percig is működhet. Ennek a modellnek az egyik fő előnye a kettős ciklon, amely következetesen kiszűri a nagy és kis szennyeződéseket. A porszívó kimeneténél a légáram egy 13 osztályú HEPA szűrőn halad át, így az összegyűjtött por 99,97%-a, beleértve az allergéneket és a penészspórákat is, a tartályban marad. Költség – 27000 rubel.

Előnyök:

  • gazdagon felszerelt;
  • könnyű és kompakt;
  • jó erő;
  • elfogadható árcédula;
  • ergonomikus kialakítás;
  • maximális autonómia.

Hátrányok:

  • Nincs automatikus szívásbeállítás.

Jimmy JV85 Pro – függőleges porszívó optimális ár-érték arányban és minőségben. Ugyanolyan erős és funkcionális, mint a Dyson V11, de sokkal olcsóbb: egy Dyson helyett két Jimmy-t vehetsz – magadnak és szüleidnek. Emellett okosan van megtervezve: a tartozékai és a csuklós fogantyúja felgyorsíthatja a porszívózási folyamatot. A Jimmy JV85 Pro súlya mindössze 1,2 kg, így még a gyerekek számára is könnyen hordozható. Jimmy JV85 Pro – ideális választás a felhasználók széles körének.

Melyik vezeték nélküli porszívó a legjobb otthonra??

A vezeték nélküli porszívó kiválasztásának kérdése 2022-ben sokak számára nyitott. Az emberek hajlandóak fizetni a készülék kényelméért és nagy teljesítményéért. A legmegfelelőbb modell megvásárlásához ajánlott megismerkedni a készülék teljesítményét, élettartamát és kényelmét meghatározó főbb paraméterekkel.

Ezek a fő kritériumok a vezeték nélküli porszívó kiválasztásánál:

  • Szívóerő. Ez a tisztítóberendezés energiafogyasztásától és a teljes rendszer hatékonyságától függ. A vezeték nélküli porszívók szívóteljesítménye 20 és 150 watt között változik. Magától értetődik, hogy minél magasabb az érték, annál nagyobb teljesítményű lesz a készülék.
  • HEPA szűrő. A porszívóhoz többféle szűrőtípus áll rendelkezésre. Egyeseket úgy terveztek, hogy távol tartsák a port a motortól, míg másokat úgy terveztek, hogy megtisztítsák a levegőt a kimeneti nyílásnál, hogy megakadályozzák a tér újbóli szennyeződését. Ideális HEPA szűrővel ellátott modellekhez. A szűrőszerkezet nagy sűrűségének köszönhetően a legkisebb részecskéket is képes felfogni. Ahogy a szűrő elszennyeződik, úgy csökken a kapacitása.
  • Tartálykapacitás a szennyeződések felszedéséhez. A vezeték nélküli porszívó modelleket túlnyomórészt elektromos porszívóként használják. Az 500 ml-es tartály elegendő ehhez. Ha a készüléket fő tisztítószerként vásárolja meg, a tartály legalább 800 ml-es kell, hogy legyen.
  • Ciklonikus gyűjtőrendszer. A ciklonszűrő egy műanyag tartály, amelyet a hulladékok szétválasztására terveztek. A vezeték nélküli modelleknél közvetlenül a fogantyúba helyezhető. A készülék működése során a szűrő belsejében egy kis szűrő keletkezik, amely a port a falakon szétteríti, és nem engedi, hogy az „visszajusson” a kéménybe.
  • Teljesítménytípus. A modern porszívó modellek túlnyomórészt lítium-ion akkumulátorral vannak felszerelve, amely nagy kapacitású, nem lemerülő akkumulátorral rendelkezik. A legjobb vezeték nélküli porszívó a mai napra.
  • Turbo kefe. Ez egy akkumulátoros porszívó motorral. Hatékonyan távolítja el a szőrszálakat, hajszálakat és szálakat a különböző felületekről. A turbókefe jobb tisztítórendszer.
  • Működési idő újratöltés előtt. Nemcsak az akkumulátor kapacitásától függ, hanem az energiahatékonyságtól, az energiafogyasztástól is. A készenléti idő 20-80 perc.
  • Álló porszívó súlya. A porszívót mindig a kézben kell tartani porszívózás közben, így a súly nagy különbséget jelent. Az 1,2 és 2 kg közötti súlyú porszívók a legkényelmesebbek. A 4 kg-nál nagyobb súlyú modellek nem biztos, hogy mindenkinek megfelelnek.
  • Zajszint. Lehetőleg 70-80 dB között legyen. Célszerű ellenőrizni a zajszintet az üzletben.

Valószínűleg ezek a legfontosabb dolgok, amikre érdemes odafigyelni, amikor akkumulátoros porszívót vásárolunk. Vásárlás előtt mindig ellenőrizze, hogy az összes dokumentáció, a jótállási jegy és az extra tartozékok nála vannak-e. Hogy megkönnyítsük a keresést, bemutatjuk a 2022-es év legjobb háztartási használatra szánt akkumulátoros porszívóinak listáját.

Atvel G9

Jellemzők

  • Vegytisztítás
  • porgyűjtő tartály kapacitása 0.5
  • 170 W szívóteljesítmény
  • Energiafogyasztás 535 watt
  • Teljesítményvezérlés: A fogantyún
  • turbó kefe mellékelve

A porszívó, amely megfelel az amerikai szlogenjének . A japán kefe nélküli motor akár 125.000 fordulat/perc sebességet biztosít, és a legnagyobb szívóerőt nyújtja a vezeték nélküli porszívók közül, akár 29.000 Pa-ig. 170 wattos légáramlási sebesség. Az intelligens processzor kiválasztja a tisztítandó felület típusának megfelelő optimális üzemmódot, és rendellenes helyzet esetén leállítja a motort. Ez a megközelítés lehetővé teszi a gyártó számára, hogy garantálja a porszívó optimális energiafogyasztását, hosszú és problémamentes élettartamát. További 2 üzemmód áll a felhasználó rendelkezésére: Eco a kemény felületekhez és Super (a versenytársak turbó üzemmódjához hasonlóan) a szőnyegekhez és a különösen piszkos felületekhez. OLED kijelzőn megjelenik a kiválasztott üzemmód, a hátralévő üzemidő és a működés közben fellépő esetleges hibákról szóló információk. Autonómia az első esetben – körülbelül 60 perc, a másodikban – 12 perc, t. . Közepes teljesítmény. A minősítésből származó versenytársak nem tudnak 1 töltéssel kritikusan tovább dolgozni, bár szinte mindegyikük gyengébb teljesítményű.

A G9 töltési ideje 3 óra – ez szintén átlagos. De az amerikaiak itt is maguk mögött hagyták a versenytársakat. 2 töltési lehetőség van. Padlóra és falra szerelhető dokkolóállomás tartozékként. Tárolja és töltse fel a porszívó lehet, hogy hogyan szeretné. A töltő dokkolóval történő töltés esetén a porszívó mindig teljes üzemben van, a padlódokkolóban van egy tartó, amely az összes teljes tartozék tárolására szolgál. A G9 itt is maga mögött hagyja a versenytársakat. Először is, tartalmaz egy hosszabbítócsövet, 2 kefefejet (egy nagy és egy kicsi a bútorokhoz), egy közös kefét, egy univerzális kefefejet a bútorokhoz, valamint egy teleszkópos felmosófejet a nehezen hozzáférhető helyek tisztításához. Másodszor, a fő turbókefe speciális szabadalmaztatott kialakítású, két sörtés kefével és sörtés kefével rendelkezik. Mindkettőt a fúvóka tengelye hajtja, amely tökéletes tisztítási eredményt biztosít minden típusú padlón, és különösen a sötét területek tisztításához LED-fénnyel van felszerelve.

A portartály kapacitása 0,5 l: minden tisztítás után ki kell tisztítani, de ez a porszívók jellemzője. Összehasonlítás: a minősítés vezetője Xiaomi Jimmy JV85 Pro 0,6 l-es tartályban felszerelt tartályban. 6 fokozatú szűrőrendszer megakadályozza, hogy a por visszakerüljön a szoba levegőjébe. A tartály fémhálóval rendelkezik a durva por felfogására, és lenyűgöző nyomást generál a finom por leválasztására. Kimeneti habszűrő és 2 HEPA szűrő – 10 és 12. Ez utóbbit a szubmikronos frakciók befogására tervezték, és 99,5%-os tisztítási arányt ér el. Ár – 30,000 rubel.

Előnyök:

  • A hatalom .
  • Automatikus és kézi teljesítménybeállítás.
  • Könnyen tisztítható minden felületen.
  • Teljes készlet.
  • Speciálisan tervezett főkefe.
  • A főkefe LED-es megvilágítása.
  • 2 töltési lehetőség.
  • Padlóra állítható dokkolóállomás tartozéktároló rekeszekkel.
  • A kipufogógáz minőségi tisztítása.

Hátrányok:

  • Ár.
  • Tisztítsa meg a szemetesládát gyakran, de ez a probléma minden porszívó esetében felmerül a minősítésben.

Modell érdekes újításokkal a töltés és a főkefe kialakításában. A helyszínek elosztásánál az ár és a vásárlói kereslet volt a döntő tényező. A Xiaomi Jimmy JV85 Pro népszerű, szakértők és felhasználók ajánlják, néhány ezerrel alacsonyabb árcédulával rendelkezik. Ugyanez igaz a GENIO MAGIC STICK M30-ra is. Ugyanakkor érdemes megjegyezni, hogy a G9 nem rosszabb, és bizonyos szempontból jobb, mint a top 3 versenytársa – például a kapacitása, felszereltsége és innovatív technológiája. Tehát néhány ezer rubel túlfizetés is megéri.

A népszerű modellek áttekintése

Ahhoz, hogy a legjobb készüléket vásárolhassa meg otthonához, meg kell néznie néhány népszerű modellt a háztartási készülékipar jól ismert neveitől.

Tekintse a legjobb 24 rangsor a legjobb modellek minőségét és megbízhatóságát, valamint a vásárlók véleményét és értékelését a Yandexket szolgáltatásban. Minden modellhez áttekintés, műszaki leírás, valamint előnyök és hátrányok.

A legjobb modellek az ár/teljesítmény arány szempontjából

#1

Okami V50 Ultra

Stílusos készülék, amely miatt soha többé nem akar visszatérni a klasszikus modellekhez.

Készült az egyszerű, de rendkívül hatékony tisztítás robot-porszívó Okami V50 Ultra, amely számos hasznos tartozékkal rendelkezik.

Szükség esetén a készülék kompakt kézi porszívóként is használható – ehhez csak a hosszú csövet kell levenni. A készüléket fali tartóval ellátott készletben szállítjuk.

Műszaki jellemzők:

  • A maximális energiafogyasztás 250 watt;
  • porgyűjtő tartály kapacitása – 1.5 ;
  • Az akkumulátor élettartama: 45 perc normál üzemmódban;
  • A kibocsátott zaj szintje – 80 dB;
  • teljesítmény kiválasztása a fogantyún – van.

Előnyök

  • Hosszú garancia és élettartam;
  • stabil teljesítmény;
  • a készülék jó szívóereje;
  • Kellően nagy por- és alomdoboz;
  • részletes utasítás oroszul.

Hátrányok

  • magasabb zajszint;
  • a készülék fűthető;
  • a készülék töltése hosszú időt vesz igénybe.

#2

Cecotec Conga RockStar 900 Ultimate ErgoWet

A Conga RockStar 900 Ultimate ErgoWet az európai Cecotec márka egyik legjobb akkumulátoros porszívója a piacon.

Ez a modell kiemelkedik a lenyűgöző 600 W-os teljesítményével (a legerősebb porszívó a besorolásban). Egy másik dolog, amire érdemes odafigyelni, hogy a RockStar 900 akár 90 percig is üzemelhet.

Ez valószínűleg több mint elég idő a legnagyobb lakások takarítására is. A töltési idő pedig mindössze 2 óra (összehasonlításképpen: a legtöbb modellnél ez a szám 4-5 óra).

A készülék mindenféle fúvókával (keskeny és széles fúvókákkal), nedves tisztítótárolóval, motoros kefékkel és sok más hasznos tartozékkal is fel van szerelve. Könnyedén tisztít, még alacsony bútorok alatt is, mivel speciális hajlítással rendelkezik.

A jó tulajdonságok mellett a RockStar 900 nagyon stílusos és modern dizájnnal, valamint a testén található technológiai információs kijelzővel rendelkezik.

Műszaki jellemzők:

  • maximális teljesítmény: 600W;
  • 26 000 Pa szívóteljesítmény;
  • Az akkumulátor élettartama – 90 perc;
  • újratöltési idő – 2 óra;
  • tartály kapacitása – 0,6 l;
  • hangerő – 88 dB;
  • nedves tisztítási funkció – elérhető;
  • LED kijelző – igen.

Előnyök

  • nagy teljesítmény;
  • Hosszú akkumulátor-üzemidő;
  • gyors feltöltés;
  • tartozékok széles választéka;
  • használható az autó tisztítására;
  • nagyfokú manőverezőképesség;
  • lehetséges a nedves felmosás;
  • Kényelmes portartály;
  • Kompakt tárolás függőleges helyzetben;
  • Könnyen tisztítható még alacsony bútorok alatt is;
  • stílusos és modern design.

Hátrányok

  • nagy érték.

#3

Atvel G9

Az amerikai ATVEL márka egyedülálló műszaki jellemzői.

A vezérlőrendszer figyeli az akkumulátor töltöttségi szintjét és a légáramlási sebességet, a légáramlási sebességet a felszíni viszonyokhoz igazítja. Érzékeli a dugulásokat, a szemetesek túlcsordulását és a légáramlás elvesztését is. Minden információ megjelenik a digitális kijelzőn.

A készülék nagy szívóerővel rendelkezik, amely ugyanolyan minőségű tisztítást biztosít, mint a vezetékes modell. A tisztítórendszer az egyik legjobb; a szubmikronos por 99,996%-át felfogja, beleértve az atkákat és az allergéneket is. Ezt öt multiciklon és két HEPA osztályú szűrő egyszerre biztosítja.

Szabadalmaztatott multifunkciós fúvóka két motoros kefével és világítási rendszerrel. Az egyik kefe eltávolítja a durva port, a másik kefe pedig a finom port és a szőrszálakat. További 4 fúvókát tartalmaz különböző felületekhez és két töltőállványt – egyet a falra, egyet a padlóra.

Műszaki jellemzők:

  • szívóteljesítmény – 170 aW;
  • 10-es és 12-es HEPA szűrőosztály;
  • porgyűjtő tartály térfogata – 0.5 ;
  • Fúvókák száma – 5 db;
  • 60 perc akkumulátor-üzemidő.

Előnyök

  • nagy légáramlási sebesség;
  • szabadalmaztatott kettős hengeres fúvóka megvilágítással;
  • kapacitásszabályozó rendszer;
  • kiváló légszűrés;
  • gazdag csomagolás.

Hátrányok

  • közepes szemeteskukakapacitás.

#4

Xiaomi Dreame V10 Boreas (globális)

Nagy teljesítményű vezeték nélküli készülék, amelyet úgy terveztek, hogy minden háziasszony verhetetlen segítője legyen.

Egy vezető kínai márkától származó intelligens vezeték nélküli készülék, amely rendszeresen a legokosabb otthoni készülékek listájának élén szerepel.

A hosszú vezeték hiányának köszönhetően az elektronikus segédeszköz könnyedén megbirkózik a nehezen hozzáférhető helyeken lévő kemény szennyeződésekkel, és alaposan tisztít a konnektortól távol eső helyeken is.

A szép kiegészítés egy látványos, de nem feltűnő dizájn volt – egyszerű, de ízléses. A vásárló a készlethez mellékelt informatív felhasználói kézikönyvnek is örülni fog.

Műszaki adatok:

  • maximális energiafogyasztás – 450 watt;
  • porgyűjtő tartály kapacitása – 0.50 ;
  • üzemidő – 60 perc normál üzemmódban;
  • Zajszint – 78 dB;
  • teljesítmény kiválasztása a fogantyún – elérhető.

Előnyök

  • Az innovatív „intelligens otthon” rendszer;
  • az egység nagyfokú manőverezőképessége;
  • A modell modern stílusa;
  • hosszú akkumulátor-üzemidő;
  • Könnyű átalakítás autóporszívóvá.

Hátrányok

  • könnyen szennyezett ház;
  • Az igény, hogy sokáig húzzuk meg a ravaszt;
  • meghibásodás esetén a javítás költségei.

#5

Xiaomi Dreame V11

Egy takaros modell felhasználóbarát beállításokkal a könnyed tisztításhoz.

Viszonylag olcsó porszívó hosszú élettartamú akkumulátorral és kényelmesen elhelyezett gombokkal az optimális üzemmód kiválasztásához.

A készülék kiemelkedik alacsony zajszintű működésével, ami az egyik fő előnye. Mostantól a nap bármely szakában vagy éjszaka takaríthat anélkül, hogy zavarná a lakókörnyezetét vagy a szomszédokat.

műszaki jellemzők:

  • A maximális energiafogyasztás 450 watt;
  • porgyűjtő tartály kapacitása – 0.50 ;
  • Az akkumulátor élettartama – 90 perc normál üzemmódban;
  • zajszint – 72 dB;
  • Teljesítményválasztó a fogantyún; – A fogantyún található egy teljesítményválasztó.

Előnyök

  • porzsák töltöttségi szintjelzővel;
  • alacsony zajkibocsátás;
  • gazdaságos energiafogyasztás;
  • Hosszú élettartamú és stabil működés;
  • jól átgondolt felszerelés.

Hátrányok

  • Nem a legnagyobb portartály;
  • A készletben nincs standard ecset henger nélkül;
  • a kukát nem lehet szétszerelni.

#6

Samsung VS15T7031R4

Megfizethető készülék a minőségi tisztításhoz, amelyet még egy kisgyermek is tud használni.

Tartós, újratölthető modell továbbfejlesztett kezelőrendszerrel és biztonságos fali rögzítéssel, akár 40 percig egy feltöltéssel.

A vezeték nélküli készülék tágas, rendkívül tartós anyagokból készült tárolóval van felszerelve. Kompakt kézi eszközzé is átalakítható a felgyülemlett porral szennyezett kis területek tisztításához.

Műszaki adatok:

  • maximális energiafogyasztás – 250 W;
  • porgyűjtő tartály kapacitása – 0.8 ;
  • 40 perc munkaidő normál üzemmódban
  • A zajszint 80 dB;
  • Teljesítmény kiválasztása a fogantyún – igen.

Előnyök

  • finom szűrő tisztító készlet;
  • hosszabbító kefe mellékelve;
  • a készülék gyors feltöltése
  • Az autóporszívóként való használat lehetősége;
  • kompakt tárolás függőleges helyzetben.

Hátrányok

  • túl drága kiegészítők;
  • Használat előtt figyelmesen olvassa el a kézikönyvet;
  • a készülék gyorsan lemerül a maximális beállításnál.

#7

Tefal TY9471

Feltűnő modell, amely teljes mértékben megfelel a magas minőségi és biztonsági előírásoknak.

Egy nemzetközi francia gyártó vezeték nélküli csúcsmodellje nagy szemetesládával és elemi ürítési rendszerrel.

A vezeték nélküli porszívó a vezeték nélküli porszívók minden előnyét egyetlen készülékben egyesíti, így nem kell aggódnia a tisztítási folyamat minősége miatt. A készülék jelentős előnyei közé tartozik a szép megjelenés és a hosszú garanciaidő.

Műszaki adatok:

  • maximális energiafogyasztás – 250 watt;
  • porgyűjtő tartály kapacitása – 0.65 ;
  • Önálló üzemidő – 35 perc normál üzemmódban;
  • Zajszint – 82 dB;
  • teljesítmény kiválasztása a fogantyún; – igen.

Előnyök

  • a készülék páratlan mozgékonysága;
  • A tisztítási területet a speciális lámpa világítja meg;
  • A készlet tartalmaz keféket a kisebb területek és sarkok tisztításához;
  • Ultra-ergonomikus fogantyú és összecsukható cső;
  • Az elektromos készülék stílusos kialakítása.

Hátrányok

  • nincs szerszámtartó a dokkolóállomáson a csere szerszámok tárolására;
  • a készüléknek sokáig tart a töltés;
  • Magas zajszint maximális teljesítmény mellett.

Olcsó modellek 5000 rubelig

#1

BBK BV2526

Függőleges készülék, amely gyorsan eltávolítja a finom port és a törmeléket, hatékonyan tisztítja a helyiséget.

Tisztító megbízható és hosszú élettartamú lítium-ion akkumulátorral és finom szűrővel.

Kompakt tárolás és könnyű használat egy összecsukható fogantyúval ellátott állványt biztosít.

A készülékhez tartozik egy turbó kefe, fúvóka bútorokhoz, szőnyeghez és padlóhoz, valamint réskefe.

Műszaki jellemzők:

  • 100 watt szívóteljesítmény;
  • tisztítás típusa – száraz;
  • porgyűjtő tartály kapacitása – 0.75 ;
  • Zajszint – 72 dB;
  • 25 perc akkumulátor-üzemidő.

Előnyök

  • pordoboz telítettségjelző;
  • lehetőség a teljesítményszint kiválasztására;
  • A finom szűrő jelenléte;
  • alacsony súly;
  • elegáns design.

Hátrányok

  • A csere szűrő megvásárlásának többletköltsége;
  • A szűrőt kézzel kell tisztítani;
  • hosszú töltési idő.

#2

UVC-5220 EGYSÉG

Modern megoldás nagy területek percek alatt történő alapos tisztítására.

Kis porzsákkal, finom szűrővel és univerzális fúvókakészlettel felszerelt modell.

Kombinált fúvóka bútorokhoz kapható – bármilyen foltot eltávolíthat a fotelekből vagy kanapékból.

Poros és sűrű függönyök tisztítására is alkalmas.

A résfúvóka segít a lakás nehezen hozzáférhető sarkainak tisztításában.

Műszaki adatok:

  • szívóteljesítmény – 60 Watt;
  • tisztítás típusa – száraz;
  • 0 por mennyisége – 0.35 ;
  • 70 dB zajszint;
  • 32 perc akkumulátor-üzemidő.

Előnyök

  • Optimális szívóteljesítmény;
  • okos szűrőrendszer;
  • Lehetőség hosszabbítócső nélküli használatra;
  • megvilágított tisztítási terület;
  • alacsony súly.

hátrányok

  • hosszú akkumulátortöltés;
  • a hulladékgyűjtő edény kis térfogata;
  • Nehézségek a csőnek a főegységhez való rögzítésében.

#3

RYOBI R18HVF

Sokoldalú modell, amelyet úgy terveztek, hogy a felhasználónak megspórolja a tisztítással járó időt és fáradságot.

Kézi porszívó nagy porgyűjtővel – könnyen eltávolítható és tisztítható.

A Ryobi innovatív One System rendszere lehetővé teszi, hogy a különböző akkumulátoros szerszámokhoz egyetlen tápegységet használjon+ .

Töltő és akkumulátor nélkül.

Műszaki jellemzők:

  • szívóteljesítmény – 18 watt;
  • tisztítás típusa – száraz;
  • porgyűjtő kapacitás – 0.54 ;
  • hangszint – 70 dB;
  • akkumulátor élettartama 20 perc.

Előnyök

  • Padlófúvóka a kemény padlók tisztításához mellékelve;
  • a tisztítás lehetősége az autóban;
  • az egy darabból álló szívócső;
  • Hely a tartozékok tárolására;
  • intuitív felület.

Hátrányok

  • felszerelés;
  • Alacsony teljesítmény;
  • magas zajszint.

#4

Ginzzu VS415

Funkcionális elektromos eszköz, amelyet az azonnali szemétgyűjtéshez terveztek, sok munka nélkül.

Függőlegesen szerelt egység, amely ideális száraz porszívózáshoz.

A készülék ciklonszűrővel és finom szűrővel van felszerelve a különösen finom részecskék eltávolítására.

Kompakt méretek és összecsukható fogantyú a könnyű tárolás érdekében.

Műszaki jellemzők:

  • szívóteljesítmény – 20 watt;
  • a tisztítás típusa – száraz;
  • porgyűjtő tartály térfogata 0.5 ;
  • zajszint – 76 dB;
  • Az akkumulátor üzemideje – 20 perc.

Előnyök

  • ergonomikus összecsukható fogantyú;
  • Mosható ciklonikus szűrő;
  • A tisztítási terület kivilágított;
  • A tartály töltöttségi szintjének jelzője;
  • elfogadható ár.

Hátrányok

  • elégtelen szívóerő;
  • zaj tisztítás közben;
  • hosszú töltés.

#5

Kitfort KT-517

Vonzó készülék, amely minden háziasszony tökéletes háztartási segítője lesz.

Porszívó beépített lítium-ion akkumulátorral, kis porgyűjtővel és ergonomikus fogantyúval.

A készülék egy turbókefével van felszerelve, amely rugalmas rögzítéssel rendelkezik – 180 fokban forog, ami lehetővé teszi, hogy könnyen megkerülje az akadályokat bútorlábak formájában.

A készletben a tulajdonos megtalálja a fúvókát a székek és kanapék kárpitjának tisztításához.

műszaki jellemzők:

  • szívóteljesítmény – 22 watt;
  • tisztítás típusa – száraz;
  • 0 porzsák kapacitás.3 ;
  • zajszint – 72 dB;
  • 30 perc akkumulátor-üzemidő.

Előnyök

  • A kefe 180 fokos elforgatása;
  • A készülék falra történő rögzítésének lehetősége;
  • két sebesség;
  • a teljesítmény könnyű beállítása;
  • motorszűrő.

Hátrányok

  • műanyag szag;
  • nagy súly;
  • instabilitás.

Közepes árszegmens 5500 és 19000 rubel között

#1

REDMOND RV-UR360

Hatékony (fél óra alatt teljes tisztítás) és könnyű (2,9 kg) akkumulátoros porszívó.

A porszívó a „2 az 1-ben” kategóriába tartozik – megtisztítja otthonát és autóját. Mindez kompakt méretének, könnyű összeszerelhetőségének és több kefe elérhetőségének köszönhetően: turbókefe, réskefe, bútorkefe és autóbelső tisztító kefe.

Ideális allergiás, háziállatokat vagy kisgyermekeket tartó családok számára, mivel HEPA szűrővel rendelkezik, amely az allergéneket tartalmazó finom por akár 95%-át is képes felfogni.

Tartalmazza – akasztókonzol falra rögzítéshez: az aljzat melletti rögzítés lehetővé teszi, hogy a kompakt porszívó nagyon kis helyet foglaljon a lakásban vagy garázsban.

Specifikációk:

  • szívóteljesítmény – 80 watt;
  • A porgyűjtő tartály 2 literes, átlátszó (jól látható a szennyeződés mértéke);
  • Zajszint – 70 dB (a zaj nem zavar senkit);
  • Futási idő teljes akkumulátortöltéssel – 30 perc.

Előnyök

  • Könnyű, kevés helyet foglal;
  • Ugyanolyan erős, mint egy „normál” zsinórral működő porszívó (és átlagosan 1,5-2-szer erősebb, mint a hasonló porszívók), ami csökkenti a tisztítási időt és alaposabbá teszi a tisztítási folyamatot;
  • Az akkumulátor teljesítménye elegendő a lakás vagy az autó teljes tisztításához;
  • Optimális kefekészlet minden felület tisztításához – kárpitozott és kemény bútorok, padló, laminált padló, szövet (függönyök);
  • HEPA szűrő a maximális higiénikus tisztítás és ápolás érdekében.

Hátrányok

  • nincs.

#2

Atvel F16

Praktikus porszívó egy amerikai készülékgyártótól. Fejlett funkcionalitásával a modell optimális ár-teljesítmény arányt kínál.

Az F16 egyszerre porszívózik és tisztít, tiszta vizet használ, és a szennyezett szennyeződéseket egy külön tartályba gyűjti. A porszívó a piszkos víz mellett mindenféle folyékony szennyeződést is felszív. Különbözik a súroló/porszívó kendővel a teljes padlósúrolási eredmény érdekében.

A fúvóka nagy teljesítménye és speciális kialakítása lehetővé teszi, hogy a készülék minden típusú felületen tisztítson. Két különböző tisztítási mód választható a szennyeződés mértékének megfelelően. A LED-kijelző mutatja a porszívó aktuális állapotát: víz hozzáadása, a tartály kiürítése vagy újratöltése.

Nem kell tisztítani a porszívót tisztítás után. Csak tegye a töltőalapra, kapcsolja be az öntisztító funkciót, és ürítse ki a piszkos vizet a tartályból.

Specifikációk:

  • 150 wattos szívóteljesítmény;
  • Mop és száraz tisztítás;
  • Porgyűjtő kapacitás – 0.45 l, víztartály – 0.68 ;
  • Zajszint 70 dB;
  • 31 perc akkumulátor-üzemidő.

Előnyök

  • Egyszerre porszívózik és takarít;
  • folyadékgyűjtő funkció;
  • öntisztító funkció;
  • kényelmes és könnyű működés a testen;
  • HEPA szűrő 12. osztály;
  • stílusos design.

Hátrányok

  • Csak kijelző, nincs hangosbemondás.

#3

Weissgauff V9 turbó ciklon

Stílusos modell, amely ötvözi a multifunkcionalitást, a nagy teljesítményt és az elegáns kialakítást.

Nagy teherbírású turbókefe világítással, inverteres motorral és csészés porzsákkal.

A porgyűjtő egy gombnyomással kiüríthető, így a porszívózás sokkal könnyebbé válik.

Az akkumulátor töltése és a további tartozékok elhelyezése közben a készülék kényelmes tárolása érdekében a gyártó a készüléket fali tartóval látta el.

Specifikációk:

  • 150 W szívóteljesítmény;
  • tisztítás típusa – száraz;
  • porzsák kapacitása – 0.35 ;
  • zajszint – 80 dB;
  • akkumulátor élettartama – 20 perc.

Előnyök

  • Hátulról megvilágított motoros kefe;
  • A falra szerelhető;
  • finom szűrő;
  • A szemetes könnyű kiürítése;
  • Nagy szívóerő;
  • fejlett csomag.

Hátrányok

  • zajszint;
  • a készülék gyorsan lemerül;
  • méretek.

#4

Xiaomi Dreame V9

Egy jó hírű kínai vállalat által, amely kiváló minőségű háztartási készülékeket gyárt.

Nagy teljesítményű, hordozható készülék kiváló minőségű, hosszú élettartamú kefe nélküli motorral az erőteljes légáramlásért.

Egy töltés 380 négyzetméter megtisztítására elegendő normál üzemmódban.

Ez azt jelenti, hogy a felhasználónak nem kell folyamatosan újratöltenie a készüléket.

A főegység motoros turbina kefével, kombinált kefefejjel és közös kefefejjel rendelkezik a nehezen hozzáférhető területek alapos tisztításához.

Specifikációk:

  • 120 wattos szívóteljesítmény;
  • tisztítás típusa – száraz;
  • porzsák kapacitása 0.5 ;
  • Zajszint – 72 dB;
  • 60 perc akkumulátor-üzemidő.

Előnyök

  • Teljesítményszabályozás a fogantyúval;
  • elektromos kefe a készletben;
  • hosszú távú működés újratöltés nélkül;
  • léghűtéses rendszer;
  • könnyen tisztítható szemetes.

hátrányok

  • hosszú akkumulátor-üzemidő;
  • Nem tartalmaz rugalmas tömlőt;
  • kellemetlen műanyag szag.

#5

Xiaomi Jimmy JV51

Ergonomikus készülék, amely azonnal megtisztít bármilyen padlóburkolatot.

Vezeték nélküli modell nagy szívóteljesítménnyel, forgó turbókefével és hosszú élettartamú akkumulátorral.

Főkefe speciális kefés tartozékkal, alkalmas szőnyegek tisztítására.

Az elektromos szerszámkészlet tartalmaz továbbá egy adaptert, egy állványt, egy rugalmas tömlőt, egy matrac-, szekrény- és bútorkefét, egy mennyezeti fúvókát és egy kefét a nehezen hozzáférhető helyekhez.

Specifikációk:

  • 100 W szívóteljesítmény;
  • tisztítás típusa – száraz;
  • 0 porzsák kapacitás.5 ;
  • 75 dB-es zajszint;
  • akkumulátor élettartama – 45 perc.

Előnyök

  • Elektromos kefe csatlakoztatásának lehetősége;
  • stílusos design;
  • Az alkalmazás mobiltelefonokra is elérhető;
  • LED háttérvilágítás;
  • gazdag csomagolás.

Hátrányok

  • költség;
  • kényelmetlen töltő;
  • hosszú akkumulátor-üzemidő.

#6

Philips FC6164 PowerPro Duo

Egy fejlett készülék, amely elegánsan ötvözi a könnyű kezelhetőséget és a funkciók széles skáláját.

Újdonság a helyiségek finom portól és törmeléktől való alapos tisztításához.

A vezeték nélküli üzemmódnak köszönhetően a felhasználó bármilyen irányba mozgathatja a készüléket anélkül, hogy aggódnia kellene a kusza elektromos vezetékek miatt.

A portartály egyedi kialakítása lehetővé teszi, hogy a port közvetlenül a porgyűjtőbe dobja, így a készülék használata egyszerűbbé válik.

Specifikációk:

  • 100W szívóteljesítmény;
  • tisztítás típusa – száraz;
  • porgyűjtő tartály kapacitása 0.6 ;
  • zajszint – 83 dB;
  • 35 perc akkumulátor-üzemidő.

Előnyök

  • önbeálló pozíció;
  • háromrétegű szűrő;
  • nagy motorteljesítmény;
  • egyszerű szemeteskukák tisztítása;
  • A kárpitozott bútorok hatékony tisztítása;
  • hosszú élettartam.

Hátrányok

  • apró törmelék kiömlése;
  • hosszú töltési idő;
  • a szervezet gyors szennyeződése.

#7

Kitfort KT-541

Termelékeny egység, amely csendben eltávolítja a törmeléket és a port a különböző padlóburkolatokról.

Készülék beépített hosszabbítócsővel, beépített lítium-ion akkumulátorral és tágas, átlátszó szemetesládával.

A finom porszűrő hatékonyan és eredményesen tisztítja a felületeket, még a legfinomabb porszemcséket is.

Biztonságosan tartja az összegyűjtött tárgyakat, megakadályozva, hogy visszahulljanak a szobába.

A mozgatható fúvóka 180 fokban forgatható, így rendkívül jól manőverezhető.

Műszaki jellemzők:

  • 60 W szívóteljesítmény;
  • tisztítás típusa – száraz;
  • 0 porzsák kapacitás.8 ;
  • zajszint – 61 dB;
  • 35 perc akkumulátor-üzemidő.

Előnyök

  • két szűrési szint;
  • Alacsony zajszint működés közben;
  • turbókefe mellékelve;
  • egy kefe csatlakoztatható a tápegységhez;
  • kényelmes teljesítményszabályozás.

Hátrányok

  • nincs bútor fúvóka;
  • csak két sebességgel;
  • a porzsák rendszeres tisztításának szükségessége.

Prémium modellek 20 000 rubeltől

#1

Morphy Richards SuperVac 734050

Hatékony modell nagy munkaidővel Turobo-üzemmódban, 3 konfigurációval.

Egy másik modell a brit Morphy Richards-tól. Előnye a teljesítmény és a nagy kapacitású akkumulátor kombinációja, amely lehetővé teszi, hogy 20 percig maximális teljesítményen dolgozzon. Szabványos futási idő 60 perc. Ez a kombináció nagyon hatékony porszívóvá teszi.

Három előre telepített konfigurációval is rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy bárhonnan felvegye a szemetet, így kényelmesebbé téve a porszívózást. Például a fogantyú hajlítása lehetővé teszi az alacsony bútorok alatti tisztítást lehajlás nélkül.

Specifikációk:

  • A szívóteljesítmény 110 AW;
  • Munkaidő – 60 perc (standard), 20 perc (max)
  • Zajszint – 78dB;
  • 0,5 literes szemétgyűjtő tartály kapacitása.

Előnyök

  • Nagy szívóerő;
  • hosszú munkaidő;
  • HEPA-szűrő (4 fokozat);
  • 3 három konfiguráció (3 az 1-ben);
  • függőleges parkolás.

Hátrányok

  • magas zajszint;
  • Magas költségek.

#2

Genio Magic Stick M20

A vezeték nélküli porszívók új formátuma. A modell könnyen átalakítható és számos tartozékkal rendelkezik.

Megrendelhető a következő online áruházakból:

  • A modell érdekes jellemzője volt az ultramodern technológia jelenléte, amely a No Effort tisztítással foglalkozik – a szerkentyű előre húzza a felhasználót, csökkentve a kezére gyakorolt nyomást.

    Műszaki adatok:

    • Tisztítás típusa – száraz;
    • energiafogyasztás – 500 W;
    • akkumulátor élettartama – 70 perc;
    • elektromos kefecsatlakozás – igen;
    • méretek (SzxHxT) – 26x110x18 cm.

    A

    • a teljesítményszabályozó praktikus elhelyezése (mind a kézi, mind a botkormány fogantyúján);
    • az innovatív, fáradságmentes tisztítási rendszer;
    • hosszú távú autonóm munka;
    • Nagy teljesítmény és hatékonyság;
    • számos további fúvókát tartalmaz;
    • két előre beszerelt hulladékgyűjtő tartály.

    Hátrányok

    • megnövekedett hangszint;
    • az ár valamivel magasabb, mint a hasonló modelleké;

    #3

    Dyson V10 Abszolút

    Prémium modell stílusos és robusztus kialakítással.

    Nagy teljesítményű elektromos készülék kemény és puha padlók azonnali száraztisztítására tervezve.

    A készülék jól átgondolt kialakítású, amely lehetővé teszi, hogy a lakás legtávolabbi zugaiban is minőségi takarítást végezzen.

    Robusztus és levehető alumínium forgócsővel rendelkezik.

    műszaki specifikációk:

    • 151 W szívóteljesítmény;
    • tisztítás típusa – száraz;
    • porzsák kapacitása – 0.76 ;
    • zajszint – 87 dB;
    • akkumulátor élettartama – 60 perc.

    Előnyök

    • gyors akkumulátortöltés;
    • mini elektromos kefe kárpitozott bútorok tisztításához;
    • egyszerű teljesítményszabályozás;
    • finom szűrő;
    • intuitív felület.

    Hátrányok

    • magas zajszint;
    • nagy súly;
    • műanyag szag.

    #4

    Dyson V10 Motorhead

    Modern készülék a hasznos funkciók hosszú listájával.

    Kompakt, de nagy teljesítményű porszívó hosszú élettartamú lítium-ion akkumulátorral.

    Univerzális, közvetlen meghajtású motoros kefével, nagy portartállyal és egy darabból álló szívócsővel felszerelve.

    Fugafúvóka és kombinált fúvóka kapható.

    Specifikációk:

    • 151 W szívóteljesítmény;
    • tisztítás típusa – száraz;
    • porgyűjtő tartály térfogata – 0.54 ;
    • A zajszint 87 dB;
    • Az akkumulátor élettartama – 60 perc.

    Előnyök

    • hosszú önálló munka;
    • Falra szerelhető a falra;
    • a sebesség beállításának lehetősége;
    • nagy szívóerő;
    • Egyszerű teljesítményszabályozás a fogantyún;
    • ergonomikus kialakítás.

    Hátrányok

    • zajos működés;
    • kis portartály;
    • a kefe nem szedi fel a durva törmeléket.

    #5

    Bosch BCH 7ATH32K

    Egy olyan modell, amely a nagy területek gyors tisztításával jelentősen leegyszerűsíti a tisztítási folyamatot.

    Vezeték nélküli készülék minden típusú felület tisztítására, elektromos fúvókával.

    Az innovatív HiSpin technológiával felszerelve különösen nagy teljesítményű, és lehetővé teszi, hogy nagy területeket tisztítson meg egy pillanat alatt.

    A felület szennyezettségétől függően háromféle tisztítási módot lehet beállítani.

    Műszaki adatok:

    • szívóteljesítmény – 32 W;
    • A tisztítási mód beállítható szárazra;
    • 0 porzsák kapacitás.9 ;
    • zajszint – 73 dB;
    • akkumulátor élettartama 75 perc.

    Előnyök

    • nagy szemetes;
    • töltés- és szűrőcsere-jelzők;
    • elektromos kefe mellékelve;
    • három teljesítményszint;
    • hosszú távú működés újratöltés nélkül.

    Hátrányok

    • nehéz súly;
    • sajátos műanyagszag;
    • karcolások a testen.

    #6

    Samsung VS80N8014

    A multifunkcionális készülék, tökéletes az elfoglalt emberek számára.

    Levehető, hordozható elektromos szerszám finom szűrővel és egyrészes szívócsővel.

    Könnyen használható a porzsák töltöttségi szintjelzőnek és a hosszú akkumulátor-élettartamnak köszönhetően.

    A készlet tartalmaz egy nagy motoros fúvókát, egy kombinált fúvókát és egy hosszabbítókefét a padló és a felületek hatékony tisztításához.

    Műszaki adatok:

    • 150 W szívóteljesítmény
    • Tisztítás típusa – száraz
    • porzsák kapacitása – 0.35 ;
    • zajszint – 82 dB;
    • akkumulátor élettartama – 40 perc.

    Előnyök

    • kényelmes fogantyú kialakítás;
    • Két szűrő jelenléte;
    • Elegáns kialakítás;
    • tartály töltésjelző;
    • Nagy porleválasztó teljesítmény.

    Hátrányok

    • méretek;
    • kis kuka a szemétnek;
    • zajos működés.

    GENIO MAGIC STICK M30

    4.8/5

    15 értékelés

    Yandex Market megvásárlása

    Műszaki adatok

    • vegytisztítás
    • 0 porzsák kapacitás.5
    • 200W szívóteljesítmény
    • Teljesítményfogyasztás 600W
    • fut az akkumulátorról 80 percig
    • porgyűjtő tartály töltésének jelzője, teljesítményszabályozás a fogantyún

    A rangsor harmadik helyét egy jól ismert kínai márka újdonsága foglalja el, amely a tisztítóberendezések gyártására szakosodott. Kereslet a piacon a robot porszívók márka. A kézi akkumulátoros modellek azonban méltatlanul háttérbe szorultak. Az új MAGIC STICK M30 nyugodtan nevezhető a piac legergonomikusabb porszívójának. Átalakítható kialakítás – használható álló porszívóként és kézi porszívóként is.

    Az Ön kényelme érdekében 2 különböző tartály áll rendelkezésre a különböző tisztítási helyzetekhez. Egy gombnyomással tisztítható. A mozgó rész egyedülálló No Effort kialakítása pedig úgy lett kialakítva, hogy minimálisra csökkentse a tulajdonos erőfeszítéseit a tisztítási folyamat során. A porszívó lenyűgöző, 200 wattos szívóteljesítménnyel rendelkezik, amelyet egy megbízható kefe nélküli motor biztosít. A jó felszerelés segít a legtávolabbi helyek tisztításában is. A porszívó, a töltőalap tápegység és a dobozban lévő puha cső mellett fúvókák is vannak:

    • Turbó kefe funkcióval a haj feltekeredése ellen;
    • bútorokhoz;
    • szűk helyekre;
    • matracokhoz (a poratkák elpusztítására szolgáló UV-fénnyel is felszerelve);
    • a finom tisztításhoz;
    • ruhákhoz.

    Az akkumulátor élettartamáért felelős 8 akkumulátor 3000 mAh kapacitású, gyors töltési technológiával ellátott akkumulátorral. E mutató tekintetében a porszívó vezeti a rangsort. A nagy teljesítményének köszönhetően azonban az autonómia a minősítés vezetőjével egy szinten van (akár 80 perc töltés nélkül). Különös figyelmet érdemel a tervezés. A szakemberek mindent megtettek azért, hogy felvegyék a versenyt a Dyson V11 Absolute Extra készülékkel, amelynek kialakítását sok szakértő a piac egyik legjobbjának tartja. A GENIO MAGIC STICK M30 megjelenése a fekete és a kék kontrasztos kombinációja, a portartályok pedig átlátszó műanyagból készültek – nagyon hatásosnak tűnik. Ár 27 000 rubel.

    Előnyök:

    • Tervezés
    • ár;
    • Transzformátor kialakítása;
    • 2 szemetesláda 2 féle tisztításhoz (kézi és függőleges)
    • felszerelés;
    • Az UV-lámpa a bútor fúvókán;
    • Ergonómia;
    • Erőteljes kefe nélküli motor
    • Kiváló önállóság;
    • Gyors töltés.

    Hátrányok:

    • A tartály kiürítése után feltétlenül törölje le a fedelet nedves ruhával.

    A porszívó új a piacon, ezért nem könnyű megtalálni a felhasználói véleményeket az interneten. Egy fiatalabb, azonos felépítésű és funkcionalitású változat (M20) tulajdonosainak tapasztalataiból tájékozódtunk, és nem találtunk semmilyen negatívumot. Ha összehasonlítja a GENIO MAGIC STICK M30 versenytársaival a ranglistán, akkor nem marad el a listavezető mögött.

    A rangsorban döntő tényező a JV85 Pro megbízhatósága volt, amelyet idővel és több száz felhasználóval teszteltek. Ami a Dyson V11 Absolute Extra-t illeti – a márka majdnem 2-szeres túlfizetése nem megfelelő. A MAGIC STICK M30 minden kulcsfontosságú paraméterében megegyezik, sőt az akkumulátor élettartamát és a használat variálhatóságát tekintve felülmúlja az angol versenytársat.

    Következtetés

    Több dolgot is figyelembe kell vennie, amikor otthoni használatra szánt vezeték nélküli porszívót választ:

    • A legfontosabb jellemzők, amelyeket figyelembe kell venni, a szívókapacitás és a szemetes tartály kapacitása;
    • A zajszint is szerepet játszik – a legjobb megoldás a 80 dB alatti zajszintű készülék;
    • A készülék, amely hosszú ideig képes feltöltés nélkül tisztítani a szobákat, kiváló asszisztens lesz a nagy lakásokban vagy házakban élők számára;
    • A további opciók megkönnyítik a működést, de növelik a készülék árát.

    Morphy Richards Supervac Deluxe 734050

    4.5/5

    160 értékelés

    Yandex Market megvásárlása

    Jellemzők

    • vegytisztítás
    • porgyűjtő tartály kapacitása 0.5
    • 110W szívóteljesítmény
    • 400W energiafogyasztás
    • akár 60 percig is működik akkumulátorról
    • a porzsák megtelt, teljesítményszabályozó a testen, teljesítményszabályozó a fogantyún

    A negyedik helyen a brit Morphy Richards Supervac Deluxe 734050 vezeték nélküli porszívó áll. Magas akkumulátor-üzemidővel rendelkezik, 20 percig működik maximális teljesítményen, ami átlagosan 2,8-szor hosszabb, mint más márkáké. Az akkumulátor normál üzemmódban 60 percig bírja – ez elegendő idő egy 75-120 m²-es lakás tisztítására. A 110 aW szívóteljesítmény megtisztítja a durva szemetet, port és szőrszálakat bármilyen padlóburkolatról.

    A készülék fő jellemzője a három különböző konfiguráció. Standard, függőleges porszívózás hajlítható fogantyúval, hogy a bútorok alatt is porszívózhasson lehajolás nélkül. A Handstick nem középen elhelyezett kialakítása megkönnyíti a kezek megterhelését porszívózás közben, és a nehezen hozzáférhető területekre tervezték. A kézi konfiguráció lehetővé teszi az autók belső terének, kárpitozott bútorok, repedések és rések tisztítását. Nem kevésbé fontos a fő kefefej alján található 3D csukló, amely lehetővé teszi a könnyű irányváltoztatást és a precíz kefélést bármilyen akadály körül. A Morphy Richards a kényelemről és a sokoldalúságról szól.

    A négyfokozatú szűrőrendszer a szubmikronos por, a házi atkák, a pollenek és más allergének 99,95%-át felfogja, megtisztítja a levegőt és megakadályozza újbóli bejutásukat. Nagyméretű, 0,5 literes hulladékgyűjtő tartály. Egyetlen kézmozdulattal tisztít anélkül, hogy hozzáérne az összegyűjtött törmelékhez. A porszívó mindössze 2 óra alatt 75%-ban feltöltődik, 100%-os töltéshez 4 óra szükséges. 4 fúvókát tartalmaz, tárolásukról a speciális kampókkal ellátott padlótöltő talp gondoskodik. Ár – 19 490 RUB.

    Előnyök:

    • szívóerő;
    • Három konfiguráció;
    • Turbó üzemmódban 20 percig működik;
    • gyorstöltő;
    • Négy szűrőfokozat;
    • ár-érték arány.

    Hátrányok:

    • zajos turbó üzemmódban;
    • Nincs automatikus teljesítményszabályozás.

    A Morphy Richards Supervac Deluxe 734050 lehetővé teszi, hogy bármilyen felületet kényelmesen tisztítson a manőverezhető kefével és a három konfigurációval. Jó szívóerő. Nagy kapacitású akkumulátorral felszerelve – egyetlen töltés elegendő egy átlagos lakás tisztításához. Az ár és a minőség legjobb kombinációját kínáló modell.

    Top 25 legjobb vezeték nélküli porszívók

    Helyszín Modell Ár
    A legjobb ár-érték arány
    #1 Okami V50 Ultra
    #2 Cecotec Conga Rockstar 900 X-Treme
    #3 Atvel G9
    #4 Xiaomi Dreame V10 Boreas (globális)
    #5 Xiaomi Dreame V11
    #6 Samsung VS15T7031R4
    #7 Tefal TY9471
    Olcsó modellek akár 5000 rubelig
    #1 BBK BV2526
    #2 Ginzzu VS121
    #3 RYOBI R18HVF
    #4 Ginzzu VS415
    #5 Kitfort KT-517
    5500 és 19000 RUR közötti középkategória
    #1 REDMOND RV-UR360
    #2 Atvel F16
    #3 Weissgauff V7 bot
    #4 Xiaomi Dreame V9
    #5 Xiaomi Jimmy JV51
    #6 Kitfort KT-541
    Prémium modellek 20000 rubeltől
    #1 Morphy Richards SuperVac 734050
    #2 Genio Magic Stick M20
    #3 Dyson V10 Absolute
    #4 Dyson V10 Motorhead
    #5 Bosch BCH 7ATH32K
    #6 Samsung VS80N8014

    Oldalnavigáció:

    Dyson V11 Absolute Extra

    4.8/5

    85 értékelés

    Yandex Market megvásárlása

    Jellemzők

    • vegytisztítás
    • Vákuumzsák kapacitása 0.76
    • 220W szívóteljesítmény
    • 610W energiafogyasztás
    • 60 percig működik akkumulátorról
    • porgyűjtő tartály töltöttségének jelzője, teljesítményszabályozás a készüléken

    A Dyson motorok megérdemelten a legmegbízhatóbbak a piacon, így a harmadik helyet megérdemelten a Dyson V11 Absolute Extra kapta. A Dyson Hyperdymium motor, akár 125 000 fordulat/perc sebességgel, a csúcsmodellek közül a legnagyobb szívóerőt biztosítja. A V11 Absolute Extra intelligens, szemet gyönyörködtető dizájnnal rendelkezik. De a fő előnye a tartozékok sokfélesége, amelyekről érdemes külön beszélni:

    • Fő kefefej kombinált turbókefével – puha és kemény sörték váltakoznak a maximális szőnyegtisztítás érdekében. A fúvóka másik újítása az automatikus szívóerő-növelés szőnyegek esetén. Maximális érték – 7200 Pa.
    • Mini bútorkefe – nagyszerű a kutyaszőr felszedéséhez a szőrt a szőnyegről.
    • Puha hengeres fúvóka, mint a Xiaomi Dreame V11 – alkalmas linóleumhoz és csempéhez.
    • További fúvókák: két sörtés kefe puha és merev sörtékkel, klasszikus kefe és transzformátor fúvóka (kefe és kefe).

    Az információs kijelző alatti gombbal kapcsolható három üzemmód. A 760 ml-es portartály a gém meghosszabbítása, így nem akadályozza a bútorok alatti porszívózást. Szabadalmaztatott tisztítórendszerrel rendelkezik: egyszerűen vegye le a pálcát, döntse a porszívót a szemetes felé, és húzza előre a kart – nincs porfelhő, és nem kell a törmeléket az ujjaival felszedni. Akkumulátor kapacitás 3,600mAh – jobb, mint az összes korábbi modell, de gyengébb, mint a Jimmy JV85 Pro. Elég egy órára közepes üzemmódban, motoros fúvóka nélkül. Ezért a porszívóért körülbelül 55 000 rubelt kell költenie.

    Előnyök:

    • márkás futurisztikus design;
    • high-tech főfúvóka;
    • példátlan szívóerő;
    • a szemetes kényelmes karbantartása;
    • megbízható motor.

    Hátrányok:

    • a legdrágább porszívó a minősítésben;
    • A tartály kiürítése után a fedelet nedves ruhával le kell törölni;
    • Nem a legjobb akkumulátor;
    • nehéz (a fő tartozékkal együtt – 3 kg);
    • A dokkolóállomáson csak két eszköz számára van hely;
    • tömör rúd.

    Egy csúcsminőségű porszívó, amelynek fő jellemzője az okos főfúvóka, amely új szintre emeli a szőnyegtisztítást. Az extra fúvókákkal a Dyson a garázsban is hasznos. Ugyanakkor a gyártó nem teljesen átgondolta az ergonómiát: a gombot a legkisebb érintésre indítják el, a porszívó súlya sokat nyom, és a gém hossza nem állítható.

    Annak a ténynek köszönhetően, hogy a gyártó nem biztosított rugalmas csőcsatlakozást, mint a Jimmy JV85 Pro-nál, ha az ágy alatt porszívózni szeretne, a felhasználónak térdre kell ereszkednie. A másik nagy hátránya a közepes akkumulátor-üzemidő és az erős motor. Egy kis helyiség takarítása után a porszívót el kell vinnie a feltöltéshez. Mindezen hiányosságok miatt a Dyson V11 Absolute Extra a modellnek adta a pálmát, amelyről az alábbiakban beszélünk.

    Polaris PVCS 1102 HandStickPRO+

    4.9/5

    35 visszajelzés

    Vásároljon a Yandex piacon

    Jellemzők

    • vegytisztítás
    • 0 porzsák kapacitás.66
    • 160W szívóteljesítmény
    • finom szűrő
    • akár 60 percig is működik akkumulátorról
    • Teljesítményszabályozás a fogantyún

    Az ötödik helyen egy közepes árú Polaris PVCS 1102 HandStickPRO áll, amely féláron versenyezhet a Dyson V11 Absolute Extra-val. Inverteres motor, nagy szívóteljesítmény (160w). 3 üzemmód a fogantyún lévő kényelmes kapcsolóval. Akár 60 perc akkumulátor-üzemidő. A porgyűjtő tartály térfogata – 0,6 liter – nem a legmagasabb mutató a rangsorban, de mint a gyakorlat mutatja, ez elegendő egy átlagos lakás általános tisztításához, és néhány versenytárs kisebb méretű tartályokkal van felszerelve.

    Tartozékok: réskefe, portalanító kefe, kárpitos kefe, mini turbókefe, elektromos turbókefe, sarokkefe a magas és nehezen hozzáférhető helyekhez és fali tartó szerszámtartókkal. Egy ilyen arzenál segít megbirkózni az otthonának legtávolabbi sarkaiban lévő bármely felület tisztításával, és elfelejti a porszívó tárolásának problémáját. A HEPA 10 szűrés gondoskodik arról, hogy a por ne kerüljön vissza a levegőbe. Kevésbé hatékony, mint a Dyson V11 Absolute 13 HEPA, de nem valószínű, hogy jobb tisztítórendszert talál a középkategóriában, és még inkább a költségvetési tartományban. Polaris PVCS 1102 árcédula – 25 000 rubel.

    Előnyök:

    • Ár/teljesítmény arány;
    • hatalom;
    • Inverteres motor;
    • Kényelmes, ferde fúvóka-transzformátor a magas és nehezen hozzáférhető helyek tisztításához;
    • Csomag;
    • Az akkumulátor élettartama.

    Hátrányok:

    • HEPA 10;
    • A fali rögzítő konzol gyenge;
    • A fali konzol csak két tartozék számára rendelkezik nyílásokkal;

    A Polaris PVCS 1102 HandStickPRO ésszerű árcédulával megérdemli a hasonlóan drága versenytársak figyelmét. Kétségtelen, hogy a Dyson V11 Absolute Extra minden kulcsfontosságú paraméterben (teljesítmény, autonómia, porgyűjtő térfogat, szűrési minőség) győz, de kétszer annyiba kerül. Véleményem szerint ez a túlfizetés nem mindig indokolt. Plusz néhány ezer a Xiaomi Dreame V11 számára – ez már sokkal logikusabb. A Dyson V11 Absolute Extra készülékhez hasonlóan OLED kijelzővel, HEPA 12 szűrőrendszerrel rendelkezik.

    De vannak hátrányai is – a nem cserélhető akkumulátor, a porgyűjtő tartály térfogata 0,5 liter, és nincs turbókefe. Minden más dolog egyenlő, én a Polaris PVCS 1102 HandStickPRO-t vagy egy porszívót részesíteném előnyben a prémium szegmensből – itt mindenki az anyagi lehetőségek szerint választja ki.

    A vezeték nélküli porszívók előnyei és hátrányai

    A háztartási készülékek minden „képviselőjének” pozitív és negatív tulajdonságai vannak. Nem felel meg a tökéletes kialakításnak. A kézi porszívók előnyeit és hátrányait áttekintjük, hogy minden kétséget eloszlassunk a vezeték nélküli porszívó vásárlásával kapcsolatban.

    A vezeték nélküli porszívó használatának legfontosabb előnyei:

    • Mobilitás. Nincs szükség vezetékekre, így könnyen mozgatható a lakásban. Nem kell a zsinórt kitekerni/felcsévélni, vagy a terjedelmes porszívót és a tömlőt más helyiségekbe hurcolni.
    • Nagy szívóteljesítmény. Van egy tévhit, hogy a vezeték nélküli porszívók a robotporszívókhoz hasonló teljesítményűek, amelyek csak a kis törmeléket távolíthatják el. Ez nem így van, hiszen a mai modellek még a klasszikus porszívókat is felülmúlják.
    • Sokoldalúság. A legtöbb vezeték nélküli porszívóhoz tartozékok tartoznak, amelyekkel a készülék sokoldalúságát bővítheti.
    • Hosszú távú használat újratöltés nélkül. A vezeték nélküli porszívók első modelljei gyenge akkumulátorokkal voltak felszerelve, ezért és feltöltés nélkül a készülék csak egy kicsit működött. Idővel ez a probléma megszűnt. Egyes modellek akár 75 percig is képesek folyamatosan működni újratöltés nélkül.
    • Kisebb méret és súly. Ez megkönnyíti az emberek számára a megfelelő tárolóhely kiválasztását. A lakás bármelyik sarkában, szekrényben tárolható.

    A fő hátrányok a következők:

    • Magas költségek. A kényelemért mindig sokat kell fizetni. A vezeték nélküli porszívók drágák a hagyományos porszívókhoz képest.
    • A rendszeres feltöltés szükségessége. Bármilyen akkumulátorral működő készülék, amelyet rendszeres időközönként újra lehet tölteni.
    • Kis hulladékgyűjtők. A kézi akkumulátoros porszívók kompakt méretűek, így a szemetes sem lehet túl nagy. Ha a ház tele van szőrös háziállatokkal, előfordulhat, hogy a szemetest többször is ki kell tisztítania egyszerre.

    Xiaomi Dreame V11

    4.8/5

    181 értékelés

    Yandex Market megvásárlása

    A jellemzők

    • Vegytisztítás
    • Vákuumzsák kapacitása 0.5
    • 150W szívóteljesítmény
    • Energiafogyasztás 450 watt
    • Akkumulátorral akár 90 percig is működik
    • A porgyűjtő tartály töltöttségének jelzője

    A Xiaomi mindig is türelmes volt a fogyasztókkal, és középkategóriás funkcionalitást kínál szerény áron (ebben az esetben 20 000 rubel).). A Dreame V11 a Philips XC8147/01 készülékhez általánosságban hasonló termékcsaláddal rendelkezik, de néhány jelentős különbséggel:

    • A fő tartozékban egy puha henger van, nincs felmosórongy vagy lámpa;
    • A két bútorkefe egyben réskefe is (a bolyhos kefefej a csőre csúszik);
    • A rugalmas tömlő és a mini motoros kefe a háziállat szőnyegéhez alapfelszereltséghez tartozik.

    A fogantyú a Xiaomi porszívó telepített OLED kijelző, amely megjeleníti az akkumulátor teljesítményét és a működési módot (eco, közepes, turbó). Maximális szívóteljesítmény 4900 Pa. Mély szőnyegtisztításhoz elegendő. Az egyetlen hátránya, hogy nincs külön nagy turbó kefefúvóka.

    Minden por, beleértve a finom port is, felhalmozódik a tartályban. Ezt a Samsungtól kölcsönzött 5 fokozatú szűrőrendszernek köszönhetően éri el: nagy és kis ciklonok, rács és két kimeneti szűrő. Az egyetlen hátránya a különálló nagy kefefej és a turbókefe hiánya; Az újdonság az ötletes folyamatos működés, amikor a készüléket egy gombnyomással működtetjük – ideális az autó belsejének tisztításához.

    Előnyök:

    • megfizethető ár;
    • különböző fúvókák;
    • erős motor;
    • informatív kijelző;
    • Minőségi szűrőrendszer.

    Hátrányok:

    • nem cserélhető akkumulátor;
    • a tartály tisztításakor porfelhő keletkezik;
    • nem a legkényelmesebb fogantyú, különösen, ha a porszívó a padlón fekszik;
    • Nincs kombinált turbókefe.

    Xiaomi Dreame V11 – nem egy tökéletes porszívó, de az árcédulát tekintve sok hiányossága lényegtelenné válik. A puha henger nem kezeli olyan jól a szőnyegeket, mint egy lapos, sörtés kefe, de nem tekeredik össze a szőrszálakkal. A tisztítás minőségében Dreame hasonló a drágább Philips vagy Samsung, bár rosszabb, mint a top Dyson V11 vagy Jimmy JV85 Pro (különösen az ergonómia szempontjából). Általánosságban elmondható, hogy ez egy tisztességes modell kis, sima felületű helyiségek számára.

    Melyik a legjobb az Ön számára? A paraméterek áttekintése

    Hogyan válasszunk? A vezeték nélküli porszívó kiválasztásakor különös figyelmet kell fordítania a következő paraméterekre:

    • szívóerő. Minél erősebb a motor, annál gyorsabban forog a készülék belsejében lévő elektromos ventilátor, amely az apró törmeléket, port és szennyeződést a tartályba szívja. A 20 W és 150 W közötti szívóteljesítményű modellek a legelterjedtebbek;
    • porgyűjtő tartály térfogata. A porgyűjtővel ellátott elektromos porszívó és a 0 porszívó porgyűjtő ideális a kisebb területek tisztítására.3-0.5 . Abban az esetben azonban, ha nagy területeket fog tisztítani, érdemes egy olyan készüléket vásárolni, amelyet 0.9 ;
    • akkumulátor típusa. a lítium-ion akkumulátorral felszerelt modelleket sok szakértő a legjobbnak tartja. Mivel alacsony az önkisülésük, és képesek azonnal, túlmelegedés nélkül tisztítani a felületeket;
    • az akkumulátor élettartama. A modern készülékek 20-80 percig képesek alaposan megtisztítani a piszkos területeket újratöltés nélkül. A legkényelmesebbnek azok az elektromos készülékek számítanak, amelyek képesek nagy területeket hosszú ideig tisztítani;
    • zajszint. Az optimális beállítás 70-80 dB. A gyártó állításai azonban nem mindig igazak, ezért vásárlás előtt tesztelje a készüléket a boltban.

    Philips XC8147/01

    4.8/5

    17 értékelés

    Yandex Market megvásárlása

    Jellemzők

    • vegytisztítás
    • porgyűjtő tartály térfogata 0.6
    • Levehető kézi porszívó
    • Akkumulátorral akár 80 percig is működik
    • a készülék teljesítményszabályozója

    Az eredeti porszívó, amely egyszerre képes a száraz és nedves tisztításra. Ezt egy speciális tisztítófúvókával érik el, amely egy szívófúvóka, a csőhöz csatlakoztatott felmosóval. Van egy tartály a felmosórongy nedvesítéséhez. A Philips XC8147/01 főfúvóka okos kialakítással büszkélkedhet, a belső oldalon egy kombinált turbókefével, a külső oldalon pedig egy LED-lámpával, amely segít kiszűrni a felületi port.

    A fúvóka másik előnye, hogy képes felszívni a törmeléket a kefe oldalain (360o szívási technológia). A Jet 75 Pet készülékhez hasonló Mini Turbo kefés tartozék ideális a szőnyegek szőrének felszedésére. A gyártó a dobozban olyan funkcionális alkatrészeket is mellékelt, amelyek úgy néznek ki, mintha géptisztításra tervezték volna őket: rugalmas tömlő (a rúd helyére helyezhető), puha kefe és hosszú résfúvóka. A könnyű használat érdekében a gyártó a porszívó fogantyújába integrált egy szegmenskijelzőt, amely az akkumulátor aktuális állapotát mutatja.

    Közvetlenül a kijelző alatt található egy mechanikus, 3 állású bekapcsoló. A porgyűjtő tartály felülről van a fogantyúhoz rögzítve, így nem akadályozza az ágy alatti szemetesládát. Az újratölthető akkumulátor 80 percig tart normál üzemmódban. A zöld kampányok hívei örömmel fedezik fel, hogy a csomagolás akár 90%-a újrahasznosított anyagból készül. Akár 45 000 rubelt is fizethet a Philips XC8147/01 készülékért.

    Előnyök:

    • nedves tisztítás;
    • megvilágított ecset;
    • tartozékok széles választéka;
    • levehető, mosható kuka, amely a csap alatt tisztítható;
    • hátralévő töltés kijelző.

    hátrányok:

    • súlya 2,7 kg;
    • magas árcédula;
    • Nincs rugalmas csuklóval rendelkező gém, mint az olcsóbb Jimmy JV85 Pro.

    A Philips XC8147/01 egy 2 az 1-ben porszívó, amely a gyártó szerint akár 120 m²-t is képes porszívózni. . A porszívó magas árát a mikroszálas fúvóka magyarázza. Egyébként funkcióban és teljesítményben nem múlja felül a Samsung VS20T7532T1 készüléket. Azok a felhasználók, akik számára fontos a kombinált tisztítás lehetősége, és az árcédula nem számít, nyugodtan figyelhetnek erre a modellre, az összes többi – nézze meg a következő minősítési pozíciókat.

    Samsung VS20T7532T1

    4.7/5

    15 visszajelzés

    Yandex Market megvásárlása

    Jellemzők

    • vegytisztítás
    • A tartály kapacitása 0.8
    • szívóteljesítmény 200 W
    • energiafogyasztás 550 W
    • Akkumulátorral 60 percig működik
    • Teljesítményszabályozás a fogantyún

    Samsung VS20T7532T1 vagy Jet 75 Pet hagyományos koreaiak számára visszafogott design és intuitív moduláris felépítés (nincs szükség kézikönyv). Minden ízlésnek van tartozéka: standard kefe, mini kefe a szőrtelenítéshez (a kutya- és macskatulajdonosok által nagyra értékelt megkülönböztetés), valamint a csukló és a kefefej. Ez utóbbi egy egyszerű csődarab, amelyen egy kör alakú bolyhok csúsznak – nélkülözhetetlen az autó belsejének tisztításához. A gyártó egy szögletes adaptert is mellékelt, amely segít a szekrény létra nélküli portalanításában.

    Egy másik szép részlet a kijelzővel és három gombbal ellátott kezelőpanel: kettő a teljesítmény beállítására, egy pedig a be- és kikapcsolásra szolgál. Az olcsóbb Redmonddal ellentétben a Samsung három üzemmódban tud tisztítani: minimális, közepes és maximális. Ráadásul a szívóteljesítmény itt egy nagyságrenddel nagyobb – akár 6000 Pa. 5 fokozatú szűréssel büszkélkedhet: a nagy ciklon felfogja a finom köveket, a fémháló visszatartja a hajszálakat és a szemetet, a multi-ciklon szűrő pedig a 2 mm átmérőjű részecskéket is felfogja. A fennmaradó finom részecskék leülepednek a szövetszőnyegen és a porózus HEPA-szűrőn. A 3000 mAh-s akkumulátor 60 percig bírja minimális energiával. A nagy házak tulajdonosai vásárolhatnak egy második akkumulátort, és azt a porszívóba helyezhetik, miután az első lemerült. A Jet 75 Pet ára 29.000 rubel.

    Előnyök:

    • vezérlőpanel kijelzővel;
    • könnyen összeszerelhető és szétszerelhető;
    • kivehető akkumulátor;
    • nagy teljesítmény;
    • Nagy hatékonyságú fúvóka a szőrzethez.

    Hátrányok:

    • Viszonylag nagy súly (2,8 kg) – a Jimmy JV85 Pro 2,5-szer könnyebb;
    • Drágább, mint a Xiaomi Dreame V11.

    A Samsung VS20T7532T1 egy szilárd középkategóriás modell, amelyet szőrös lakókkal rendelkező lakásokba terveztek. A tisztítógyapjú sebessége és minősége ebben a modellben az egyik legjobb a rangsorban. A szívóteljesítmény elegendő a felszíni por, homok, apró kövek felszedéséhez, valamint a szőnyegek mélytisztításához. A gyenge akkumulátor-üzemidőre vonatkozó szokásos panasz egy tartalék akkumulátor megvásárlásával oldható meg.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 1
  1. Regina Kovács

    Melyik a legjobb, legteljesebb és legerősebb akkumulátoros porszívó a 2022-es legjobb 10 közül? Mennyire hosszú az üzemidő, és hogyan teljesít a szívóerő és a hatékonyság szempontjából?

    Válasz
Megjegyzések hozzáadása