...

A legjobb nedves robotporszívók: Top 7 modell 2022-ben

Helyszín Név Rangsorolási funkció
A legjobb nedves porszívó robotok a költségvetési és középáras szegmensben
1 Gutrend FUN 120 A legjobb vásárló választása
2 Okos és tiszta Zpro-sorozat Z10 III LPower Maximum Pro csomag
3 BBK BV3521 Funkcionális modell a legmegfizethetőbb áron
4 AltaRobot B350 Rendkívül alacsony zajszint
5 Philips FC8794 SmartPro Easy Hatékony por- és apró törmelékelszívás
A legjobb robotporszívók prémium nedves porszívókkal
1 Panda iPlus S5 Többfunkciós készülék intelligens légtisztítással
2 Xiaomi Mi Roborock Sweep One Lézeres szobaszkennerrel ellátott modell
3 Gutrend Smart 300 230 perc üzemidő egyetlen újratölthető akkumulátorral!
4 Hyundai H-VCRQ70 A minőség és az ár legjobb kombinációja
5 Ecovacs DeeBot M88 Jobb manőverezhetőség
Legjobb nedves porszívó aqua szűrővel
1 Everybot RS700 Legjobb design és funkcionalitás
2 iRobot Braava 390T Minden padlóburkolat kíméletes tisztítása
3 iLife W400 A legjobb tisztítás a padló számára
4 Everybot RS500 A tisztítás optimális ár-minőség aránya
5 Okami S100 Vízszűrő és finom szűrő

Értékelési összefoglaló táblázat

Helyszín Cím .Piac
#1 Xiaomi Mi Robot porszívó-Mop Essential Vásároljon
#2 Xiaomi Dreame F9 Vásároljon
#3 Xiaomi MiJia söprögető robot G1 Vásároljon
#4 Xiaomi Dreame D9 Vásároljon
#5 Roborock S5 MAX Vásároljon
#6 Xiaomi EVE Plus Vásároljon
#7 Kitfort KT-532 Vásárolja meg a
#8 Roborock E4 Vásároljon a
#9 Roborock S6 MaxV Vásároljon
#10 Ecovacs DeeBot OZMO 900 Vásárolja meg a

Hogyan válasszunk és mit keressünk?

Az Ön számára legmegfelelőbb robot kiválasztásához a következőkre kell figyelnie

  • Akkumulátor típusa. A lítium akkumulátorok a legmegbízhatóbbak, és évekig is kitartanak.
  • A víztartály és a portartály kapacitása. A helyiség méretének és a szennyeződés mértékének megfelelően választja ki.
  • Oldalsó kefék. Lehetővé teszik a padlófelületek pontos tisztítását a falak mentén.
  • Információk megjelenítése és távvezérlés okostelefonon keresztül.
  • Teljesítmény. A nagyobb teljesítmény jobb szívóerőt jelent.
  • A takarítás ütemezésének és időtartamának beállítása.

Top 7 robotporszívó nedves és száraz porszívózáshoz

Áttekintést készítettünk arról, hogy szerintünk melyek a legjobb robotok a nedves modellek tekintetében.

A legjobb robotporszívók 2021 novemberében frissített rangsora a következő

  1. Ecovacs Deebot N9+
  2. Hobot Legee 7
  3. Mijia porszívó Pro
  4. Roborock S7
  5. Genio Laser L800
  6. Midea M7 Pro
  7. Atvel SmartGyro R80

Nézzük meg közelebbről mind a 7 toplistás pályázatot.

Ecovacs Deebot N9+

A legjobb nedvestisztító robotporszívó 2022-ben az Ecovacs Deebot N9+, ami 60 ezer körül van. rubel. Ennek a modellnek a fő fénypontja a nedves tisztítás során a törlőkendők öblítésére szolgáló állomás. Az alapba helyezve a törlőkendőket tiszta vízzel öblítik le, majd a robot folytatja a tisztítási ciklust. Ezenkívül a törlőkendőket tisztítás után leöblítik.

Ecovacs Deebot N9+

És ugyanilyen fontos kiemelni – az Ecovacs Deebot N9+ egy két forgó törlőkendővel ellátott modullal rendelkezik, amely alul, a hátsó részhez közelebb van telepítve. Hasonló modul található a speciális robottisztítóknál is. Bizonyítottan sokféle összetett szennyeződés tisztítására alkalmas.

Ecovacs tisztító modul

Egyébként az Ecovacs Deebot N9+ egy kamerával büszkélkedhet a navigációhoz, a helyiségek feltérképezéséhez, a márkás mobilalkalmazáson keresztül történő vezérléshez, valamint a törlőkendők előtt egy központi kefével. Ennek a kialakításnak köszönhetően a robotporszívó egyszerre képes porszívózni és súrolni a padlót, és mindezt egyszerre nagyon jól csinálja. Határozottan az egyik legjobb választás a pénzedért 2022 végén.

Hobot Legee 7

Rangsorunk ezüstérmese – Hobot Legee 7.

Hobot Legee 7

Ez nem csak egy porszívó, hanem inkább egy padlómosó robot. A fő hangsúly ebben a modellben csak a nedves tisztításon van. A Hobot Legee 7 tisztítómodulját két platform képviseli, amelyek percenként akár 900-szoros sebességgel mozognak, az emberi kéz mozgását utánozva.

A Legee tisztító modul

A törlőkendők mozgástartománya 20 mm. A vízfúvókák a mozgó platformok között helyezkednek el. A víz viszont egy 340 ml kapacitású különálló tartályból származik, amely az 500 ml-es porgyűjtővel egyidejűleg van felszerelve.

A por- és víztartály helye

Hobot Legee 7 vezérlés mobilalkalmazáson és opcionális távirányítón keresztül. Az alkalmazással beállíthatja a vízáramlási sebességet, a törlési sebességet és más fontos beállításokat. Érdemes megjegyezni, hogy ez a robot intelligens vízellátással rendelkezik a padló hőmérsékletétől függően. Minél melegebb a padló, annál intenzívebb a vízáramlás. Általánosságban elmondható, hogy a modell nedves tisztítási funkciója nagyon magas szinten van megvalósítva. A tisztítómodul kialakítása miatt azonban a robot nem képes 5 mm-nél nagyobb küszöbökön átmenni. Ezt fontos figyelembe venni.

A további funkciók Legee 7 érdemes megemlíteni lidar navigáció, épület egy térképet a szoba és mentse akár 5 tisztítási térképek a memóriában, automatikus zónázási szobákba, a képesség, hogy állítsa be a korlátozott területek a térképen, és még támogatja a kreatív hangjelzések, hogy lehet rögzíteni és telepíteni. A Hobot Legee 7 ára körülbelül 45 ezer lesz. A Legee 7 robotporszívó 2022 májusától lesz megvásárolható, ami az előzetes tervek szerint 2022

Egy érdekes tény: A Roborock S7 állítólagos törlési nyomása 600 gramm, míg a Legee 7 törlési nyomása 1800 gramm a gyártó szerint.

Xiaomi Mijia Pro

A top 3-ban egy újdonság, amely 2022 őszén jelent meg. Ez a Xiaomi Mijia Pro. 25-30 ezer forintos költséggel. A RUB robotporszívó a navigációhoz lidarral, a padlón lévő tárgyak felismerésére szolgáló rendszerrel, valamint száraz és nedves tisztítási funkciókkal büszkélkedhet. Erről egy kicsit bővebben fogunk beszélni.

Xiaomi Mijia Pro

A Xiaomi Mijia Pro egyszerre képes porszívózni és tisztítani a padlót, a tartályban 260 ml víz fér el, és maga a robot Y alakú pályán képes mozogni, mint egy poloter. A halszálkás mintázat lehetővé teszi a padlófelület jobb súrolását.

Fontos megjegyezni, hogy ez a modell nemcsak érzékeli a padlón fekvő tárgyakat, hanem fel is ismeri őket, és a térképen a megfelelő ikonokkal jelöli őket. A lökhárítón lévő érzékelőrendszer megfelelően működik, és a tesztek során a legtöbb elemet sikeresen észlelték.

Tárgyak felismerése a padlón

A robot szívóereje átlagos, a kemény felületeken a száraz és nedves felmosás minősége jó, de a bolyhos szőnyegeken a robot nem olyan jó a szemét felszedésében, mint a versenytársai. A mindennapi alkalmazásokhoz ez több mint elég. Plusz, egy nagy plusz, hogy a Xiaomi Mijia Pro nem fél a sötét bevonatoktól.

Roborock S7

Folytatódik a legjobb robotporszívók értékelése 2022 új Roborock S7. Ebben a robotporszívóban a Roborok mérnökei jelentősen továbbfejlesztették a nedves tisztítási funkciót.

Roborock S7

Először is, a nedves felmosó fúvókát az ultrahang hatására rezgőssé tették. A törlőkendő percenként akár 3000 rezgést is végez, ami lehetővé teszi a szennyeződések jobb súrolását.

Ultrahangos nedves felmosás

Másodszor, az ablaktörlőfej automatikusan 5 mm-t emelkedik fel, amikor a szőnyeghez ér. Ez a frissítés lehetővé teszi, hogy a robot egyszerre felmossa a padlót és porszívózzon a szőnyegeken. Nincs szükség a szőnyegek védelmére, majd a porszívózáshoz külön kell futtatni a száraztisztítót. Korábban az ilyen manipuláció kellett tennie, hogy a robot nem nedvesíti meg a szőnyeget egy ruhával egy általános tisztítási.

Ezen kívül érdemes megemlíteni az elektronikus beállítást és a vízzárást, valamint a Roborock S7-ben a 460 ml-es porgyűjtő tartály és a 300 ml-es víztartály egyidejűleg telepített jelenlétét.

Általánosságban elmondható, hogy az összes fontos döntés, amiről az elején beszéltünk, ez a robotporszívó. Ezenkívül az opcionális öntisztító alap, a lidar a navigációhoz, az alkalmazás összes fejlett funkciója és az új szilikon központi kefe, amely jobban tisztítja a szőrzetet és a hajat. A Roborock S7 jelenleg körülbelül 43 ezer forintba kerül. RUB öntisztító állomás nélkül. Ez elérhető, mint egy opció 21-25k. RUB.

A közeljövőben egy még kifinomultabb Roborock T7S modellt tervezünk kiadni, amely aktív kamerával van felszerelve a padlón lévő tárgyak észlelésére.

Genio Laser L800

Top five zárja a Genio Laser L800-at.

Genio Laser L800

Ez a robotporszívó ugyanabban a gyárban van összeszerelve, mint a Viomi, így az összeszerelés és a navigáció minősége a modellben magas szinten van. Csak egy további plusz a garanciális támogatás és a szolgáltatás jelenléte az Orosz Föderáció területén a márka hivatalos képviselőitől. Ezenkívül távirányítóval és szilikonból készült, eltávolítható központi kefével rendelkezik.

Ha felmosásról van szó, a Genio Laser L800 kettős tartálya van a víznek és a hulladéknak, amely a robot belsejébe illeszthető a szemetesláda helyére. 260 ml-es víztartállyal és 240 ml-es hulladékgyűjtővel rendelkezik.

Cserélhető tartályok

A vízbeállítás elektronikus. Ezenkívül a robot nedves felmosó üzemmódban Y alakban is képes mozogni, ahogyan azt néhány speciális robottisztító teszi. A Genio Laser L800 fedélzetén lidarral rendelkezik a navigációhoz, amely lehetővé teszi a robotporszívó számára, hogy feltérképezze a helyiséget és automatikusan szobába sorolja. Kiválaszthatja a tisztítani kívánt helyiségeket, valamint beállíthatja a korlátozott területeket. Kiváló nedves és száraz porszívózási teljesítmény. A ruhának jó a tapadása a padlóhoz, és még a kissé kiszáradt szennyeződéseket is képes letörölni. A Genio Laser L800 ára körülbelül 32500 rubel.

Midea M7 Pro

Folytatja a minősítés a robotporszívók nedves tisztítás funkcióval új termék Midea M7 Pro. Ár 18-25 ezer körül. rubel. Ez a robot 220 ml-es víztartállyal és 550 ml-es portartállyal is rendelkezik. A vízbeállítás elektronikus, a saját alkalmazásban állítható be.

Midea M7 Pro

A Midea M7 Pro fedélzeti lidarral rendelkezik a navigációhoz, amely segítségével feltérképezi a helyiséget, tárolja a memóriában és zónázza a helyiségeket. Az ok, amiért ez a robotporszívó a legjobb nedves tisztítási funkció rangsorában szerepel, a vibráló platform egy ruhával, amely jobban lesikálja a szennyeződéseket a padlóról. Így néz ki:

Alsó nézet vibrációs felmosóval

A kiváló minőségű nedves tisztítás mellett a robot nagy szívóteljesítménnyel és az alkalmazás összes fejlett funkciójával büszkélkedhet. Ennyi pénzért mindenképpen érdemes megfontolni.

Ecovacs Deebot OZMO OZMO T8 AIVI

Az öt legjobb robotporszívó között méltán szerepel egy másik érdekes zászlóshajó modell – Ecovacs Deebot OZMO OZMO T8 AIVI. Ez a robotporszívó a jellemzők és funkciók pontosan ugyanaz, mint a Roborock, amely a minősítés tetején van. De a robot ára 10 ezer. rubel több (65 ths. rubel), és maga a márka kevésbé népszerű Oroszországban, bár nyugaton nagyon népszerű. A Deebot OZMO T8 AIVI lidarral és kamerával is fel van szerelve a tárgyfelismeréshez, kombinált száraz és nedves tisztításra képes, két oldalsó kefével (bár a tisztítás minősége nem sokat változik). Az egyetlen előnye a Robe-val szemben az opcionálisan rendelhető öntisztító aljzat. De a robot öntisztító alapjával együtt 75-85 ezer forintba fog kerülni. rubel. Bár el kell ismernünk, hogy a funkcionalitás megfelel az árnak.

Deebot OZMO T8 T8 AIVI

A funkciók és lehetőségek közül fontos kiemelni:

  • Több tisztítási térkép mentése a memóriában.
  • Szoba zónázása.
  • A szívóerő és a törlőkendő nedvesítési fokának elektronikus beállítása.
  • Újratölthető Li-Ion , 5200 mAh.
  • Munkaidő legfeljebb 3 óra.
  • Tisztítási terület 220 m2-ig.
  • Vákuumzsák kapacitása 420 ml.
  • Víztartály kapacitása 240 ml.

Ha korlátozott, hogy válasszon egy robotot egy 15-20k költségvetésből. Javasoljuk, hogy látogasson el az értékelésekre, és válasszon egy megfelelő opciót a kedvező árszegmensben vagy akár a turistaosztályon belül. Ebben a tartományban vannak a csúcsprémium modellek, a cégek zászlóshajói, és elvileg nem olcsóak.

Összehasonlító táblázat

Név Módok száma (db) Tartály kapacitása (por/víz, l) Szívóteljesítmény (W) Zajszint (dB) Az akkumulátor kapacitása (mAh) Költség (RUR)
Xiaomi Mi Robot porszívó-Mop Essential 4 0,6/0,2 25 69 2500 12722
Xiaomi Dreame F9 5 0,6/0,2 40 70 5200 16500
Xiaomi MiJia söprögető robot G1 4 0,6/0,2 25 65 2500 11490
Xiaomi Dreame D9 4 0,57/0,27 40 65 5200 23321
Roborock S5 MAX (RU) 4 0,46/0,28 58 69 5200 34990
Xiaomi EVE Plus 4 0,3/0,25 50 75 5200 29770
Kitfort KT-532 3 0,3/0,1 25 69 2000 11290
Roborock E4 (RU) 5 0,64/0,18 58 69 5200 15990
Roborock S6 MaxV (RU) 4 0,46/0,3 66 67 5200 49990
Ecovacs DeeBot OZMO 900 3 0,45/0,24 50 72 3000 19990

Vásárlói vélemények

Roborock Sweep One robot porszívózik és jól letörli a padlót. Hosszú akkumulátor élettartam. A zaj mérsékelt, nem zavaró. A pozitívum, hogy a szemetes könnyen tisztítható és egyszerűen eltávolítható a tisztításhoz/cseréhez. Néha a porszívó beszorul a kanapé alá.

Az iCLEBO O5 WiFi robotporszívó nagyon jó minőségű takarítást biztosít egy álló robot szintjén. A nagy teljesítményű légáramlás szorosan eloszlatja a port a tartályban a söprések közötti hosszú időszakok alatt. Az alkalmazás oroszul van, ami megkönnyíti a kezelést. Nem tartalmaz további mágneses csíkot.

6. SZ. – GUTREND SMART 300

A GUTREND SMART 300 egy 13-as lakáson keresztül mozog.2m/perc, és három szűrési szintet is kínál tisztításkor. Az akkumulátor 230 perc autonóm üzemidőt biztosít.

Ha a legtöbb hasonló készülék csak egy nedves ruhával törli át a padlót, ez a modell valóban megfelelően tisztítja azt. Még a nagyon piszkos felületek tisztítására is van mód. A ház öröm a szemnek, mivel kiváló minőségű anyagokból készült és vonzó kialakítású. A robot gondoskodik minden mozdulatról és finom részletről. Tényleg azt a benyomást kelti, hogy előre gondolkodik, és a lehető legtisztábbá teszi a lakást.

Vannak problémák az akadályok leküzdésével, néhány küszöböt a készülék nem tud átlépni.

GUTREND SMART 300

GENIO L800 LÉZER

Egy másik újdonság, amely 2022 ősze óta van a piacon, a GENIO LASER L800. Pontos lidar-alapú navigáció, nedves felmosó funkció és minden fejlett funkció.

GENIO L800 LÉZER

A robotporszívó egyedülálló abban, hogy támogatja az 5G Wi-Fi-t, míg az összes többi robot csak 2,4 GHz-es hálózatokhoz tud csatlakozni. De a modell funkcionalitása sok tekintetben nem rosszabb a versenytársaknál, nevezetesen:

  1. Száraz és nedves tisztítás.
  2. Távirányítóval és mobilalkalmazással működtethető.
  3. A tér feltérképezése.
  4. Állítható szívóteljesítmény és a ruha nedvesítési foka.
  5. A tisztítási területek korlátozása virtuális korlátozási zónákkal és mágnesszalaggal.
  6. Hangjelzések oroszul.
  7. A tisztítás hatóköre 100 négyzetméterig.. egyetlen töltéssel.
  8. Munkaidő 2 óra.
  9. 500 ml porgyűjtő tartály kapacitása.
  10. Kombinált tartály kapacitása 240+260 ml.
  11. 5200 mAh Li-Ion akkumulátor.

Mindezt kedvező áron, 35 ezer forintért. RUB. Ez tehát egy érdekes lehetőség, amit érdemes megfontolni.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 1
  1. Zoltán Sándor

    Mi a legfőbb különbség a 2022-es legjobb nedves robotporszívók között?

    Válasz
Megjegyzések hozzáadása