...

2022 legjobb keverői: hogyan válasszunk egy erőset otthonra, pékségre, véleményekre

Az orosz közmondás: „A ház mindig tele van pitével” a legjobb bizonyíték arra, hogy a piték mindig is nagy becsben álltak Oroszországban. Erős karok és türelem szükséges a jó tészta gyúrásához. De a tészta kézzel történő gyúrásának napjai már elmúltak. Az intelligens gépek az emberi tevékenység minden területén szilárdan jelen vannak. A konyhában is számos készülék részben vagy teljesen helyettesíti az emberi beavatkozást. A konyhában már minden megtalálható a krumplihámozótól a mosogatógépig.

Egy másik eszköz, amely megkönnyíti a nők munkáját: a tésztakeverő. A wonderkit a tészta hatékony és gyors dagasztásához lett tervezve. Néhány évtizeddel ezelőtt ilyen berendezések csak a pékségekben és a vendéglátóipari létesítményekben voltak, manapság azonban egyre inkább az otthoni konyhákban találkozhatunk ilyen tulajdonságokkal.

A mai készülékek méretei összehasonlíthatatlanok a gyártók által néhány évtizeddel ezelőtt kínáltakkal. A keverőket továbbfejlesztették és a modern konyhák igényeihez igazították. A stabil segédeszközök minden típusú tésztát összegyúrnak. A legnépszerűbb gépek olyan univerzális berendezések, amelyek bármilyen keveréket elő tudnak állítani. Házi használatra 4-5 literes keverőgépet ajánlunk.

A kis kávézók és büfék 10 és 15 liter közötti kapacitású modelleket választhatnak. A nagy kapacitású dagasztógépek a pékáruk és kenyér ipari méretű előállítására szolgálnak; nagy kapacitásúak és nehézkesek, ezért nem alkalmasak otthoni használatra. A gyártók számos dagasztógépet kínálnak, amelyek nemcsak kapacitásukban, hanem funkcióikban is különböznek egymástól. A költségek az anyagoktól és a gyártó országtól függően változhatnak. A német és olasz márkák mindig is a legjobbak voltak. Az USA-ban működő gyártók jó minőségű, otthoni használatra szánt termékeket kínálnak. A leggazdaságosabb egységeket a kínai gyártók kínálják. Van néhány igazán jó modell, amely minden igényt kielégít. Ez a minősítés segít kiválasztani a legjobb ár-érték arányt és minőséget, és a funkcionális igényektől függően egy adott modellt választani.

A keverő kialakítása és működése

A készülék neve arra utal, hogy elsősorban tésztagyúrásra használják. A kis teljesítményű háztartási modelleket a háziasszonyok használják otthon, amikor sütnek vagy különböző ételeket készítenek. A nagy teherbírású ipari keverőket pékségekben, kocsmákban és vendéglátóipari vállalatoknál használják. Segítenek a nagy tésztatételek gyors és mechanikus elkészítésében.

Teljesítménytől, mérettől és egyéb paraméterektől függetlenül minden modell három fő egységből áll:

  1. A tál az összetevők betöltésére használt tartály. Ebben a tálban történik a dagasztás.
  2. A gyúrófogak spirális vagy más alakúak. Az összetevőkkel együtt a tálba merülnek, hogy összekeveredjenek.
  3. A hajtómű a keverő dagasztófogait hajtja meg. A forgó mozgást egy elektromos motor továbbítja, és háromféle meghajtás létezik: szíj, lánc vagy fogazott fogaskerék.

Minden keverő egy tálból, egy dagasztószerkezetből és egy meghajtóegységből áll
A keverő működése egyszerű. A tál tele van liszttel és a tészta egyéb összetevőivel. A habverő tartozékot a tálba engedjük, és a motor működik. Egy hajtómű elfordítja a dagasztószerszámot, és a dagasztás megtörténik.

Fontos! A tésztakeverő gépek többféle sebességgel dolgozhatnak. A dagasztóorsók sebessége minden tésztatípushoz megfelelő.

Használati utasítás

Néhány alapvető működési szabály:

  • Mielőtt elkezdené, győződjön meg arról, hogy a keverő összes rögzítése a helyén van-e.
  • Hagyja a gépet üresjáratban, hogy ellenőrizze, hogy működőképes-e.
  • Használja az állókeverőt az utasításoknak megfelelően.
  • Ne terhelje túl a keverőt, és ne töltsön többet, mint amennyi a berendezés kézikönyvében szerepel.
  • Győződjön meg arról, hogy a kábel jó állapotban van és jól szigetelt, ne gyűrje meg.
  • A keverő be- és kikapcsolásához csak száraz kézzel használja a keverőt.
  • Tegye a hozzávalókat a keverőbe, amikor az álló helyzetben van.
  • A keverőgép működése közben tartsa távol a kezét a táltól.
  • A javításokat és karbantartást csak szakemberrel végeztesse el.
  • Ha a tészta túl sűrű, ne töltse meg a tálat 50%-nál jobban, ha pedig túl vékony, legfeljebb 80-90%-ig.
  • Öblítse le a tálat és a dagasztókart víz alatt, és szárítsa meg, mielőtt újra kezdené.
  • Maga a gép folyadék nélkül is tisztítható – kefével és/vagy nedves ruhával.

Milyen keverőmodellek állnak rendelkezésre?

A háztartási vagy ipari csoportba való tartozásukban mutatkozó különbségek mellett a keverők a dagasztófogak típusa szerint is fel vannak osztva. Z, S vagy bolygós változatban kaphatók. A dagasztómechanizmus kialakítása meghatározza a készülék gyártási lehetőségeit:

  1. A Z modellek magasan specializáltnak tekinthetők. A tésztakeverők csak a choux és a kemény tészták gyúrására alkalmasak. Felépítésük hasonlít egy keverőgépre. A tálon keresztül halad át a tengely, amely a meghajtóhoz csatlakozik. Z betűt formázó lapátokkal rendelkezik. A forgás során egymás felé mozognak. A mechanizmus jól felbontja a tészta csomóit.
    A legjobb keverők 2022: hogyan válasszunk egy erőset otthonra, pékségre, véleményekre

    A Z-gyúrók kemény tésztát gyúrnak gombócokhoz, kekszekhez, gombócokhoz és más ételekhez

  2. Az S alakú modellek puha tésztával dolgoznak. Lehet leveles tészta vagy élesztő alapú. A csavar alakú virágzat az S betűre hasonlít. Azonban nem mindig forognak. Vannak S alakú keverők, amelyeknél a dagasztó dob használat közben mozdulatlanul marad. A tésztatál magától forog. Ezek a modellek ideálisak a csomók feldarabolásához dagasztás közben.
    A legjobb keverők 2022: hogyan válasszunk egy erőset otthonra, pékségre, véleményekre

    Az S keverőknél a habverő vagy a tál forgatható

  3. A bolygókeverő tésztakeverőket univerzálisnak tekintik. A keverő alkalmas minden típusú tésztához. A készülékek számos funkciót kínálnak. Változtatható sebességgel rendelkeznek, és tésztamasszát és más termékeket keverhetnek össze.
    A legjobb keverők 2022: hogyan válasszunk egy erőset otthonra, pékségre, véleményekre

    A bolygókeverők mindenféle tészta- és cukrászati terméket gyúrnak

A vendéglátóipari vállalatok gyakran telepítenek mindenféle keverőt, hogy javítsák gyártási folyamatukat.

Vízszintes keverők

Ez a fajta berendezés a vendéglátóiparban található meg.
Ideális kemény tészta készítéséhez. A minták vízszintesen elhelyezett pengékkel rendelkeznek. A keverőtál általában oldalról tölthető tésztakifolyóval és felülről tölthető keverővel van felszerelve.

Melyik tésztakeverő segít Önnek?

Spirál/Planetáris

Hogyan válasszunk otthoni keverőt

Egyetlen gép sem tökéletes mindenki számára. Minden készüléket egy adott feladatra terveztek. Az otthoni tésztakeverő kiválasztásához figyeljen a következő paraméterekre:

  1. A sebességek száma határozza meg a gép sokoldalúságát. Minél több ilyen van, annál nagyobb a lehetőség a tészta különböző receptek szerinti elkészítésére.
  2. A hátrameneti funkció a második legfontosabb funkció az univerzális használathoz. Sűrű tészta dagasztásakor a munkaeszközök ragadósak lesznek. A fordított funkció a másik oldalra kapcsolja a forgásukat. A keverő kiürül a tésztából, majd normálisan működik tovább.
  3. A teljesítményt a sebességek számával és a tolatással együtt érdemes figyelembe venni. Ez a paraméter felelős a tésztakészítő teljesítményéért. Ha a motor gyenge, gyorsan felmelegszik, és nem tudja könnyen összegyúrni a merev tésztát.
  4. A tál térfogatának megválasztása attól függ, hogy a tésztakeverőt hol fogják használni. Otthonában elegendő egy sekély tál. Ha ésszerűtlen mennyiséget veszel, a terjedelmes berendezés sok helyet foglal el a konyhában. A vendéglátóipari és pékségi üzemeltetők extra nagy tállal szerelik be a keverőket. Nagy mennyiségekre van szükség.
A legjobb keverők 2022: hogyan válasszunk egy erőset otthonra, pékségre, véleményekre

A nehezebb gépeket a gyártó néha kerekekkel szereli fel a könnyű szállítás érdekében
A tésztakeverő extra funkciói is vonzzák a figyelmet. A gyártók cserélhető tartozékokkal vannak felszerelve, hogy kiterjesszék a tészta elkészítésének lehetőségét különböző receptúrákban. A melegítő funkció hasznos az élesztős tészta esetében. Ezek a keverők általában időzítővel vannak felszerelve, amely automatizálja a folyamatot. A dagasztás során szüneteket tartanak, hogy a tészta megkelhessen.

Kiválasztási tippek

A tésztakeverő kiválasztásakor számos fontos kritériumot és szempontot kell figyelembe venni:

  • Sebességek száma. A modern eszközök több sebességgel vannak felszerelve. Minél több van, annál többféle tésztát lehet készíteni.
  • Reverser elérhetőség. A keverőbe kezdettől fogva be kell építeni, de egyes modellek nem rendelkeznek ezzel a funkcióval.
  • Motor teljesítménye. Minél magasabb a szám, annál gyorsabban működik a készülék. Természetesen professzionális célokra a nagyobb teljesítményű dagasztókeverőt javasoljuk. Az alacsony teljesítményű egységek háztartási használatra alkalmasak.
  • Tál kapacitása. Határozza meg, hogy mennyi tésztára lesz szüksége, és fontolja meg, hogy a kívánt térfogat elfér-e magában a tálban. Nagyobb kapacitással kell rendelkezniük, hogy az összes tésztát egyszerre el tudja készíteni.
  • További funkciók. Különböző tartozékokkal (méretükben különböznek), melegítő funkcióval (ideális élesztős tészta készítéséhez), időzítővel (lehetővé teszi az automatikus bekapcsolást szünet után, amikor a tésztának a recept szerint egy kicsit meg kell kelnie).
  • A legjobb keverők otthoni használatra

    A háztartási gépek otthoni használatra alkalmasak. Jellemzőjük a korlátozott tálméret, a tömörség és az alacsony tömeg. A teljesítmény jellemzően nem haladja meg a 2 kW-ot. A fogyasztók visszajelzései alapján összeállítottuk a 10 legjobb otthoni keverőgépet, így a vásárlók könnyen kiválaszthatják a megfelelő modellt.

    Gemlux GL-SM5.5

    Az olcsó, de robusztus gépeket gyakran választják otthoni használatra. Az értékelés megnyitja a Kínában készült keverőt. 1kW motorteljesítmény. Kivehető tál fémből. A kapacitás 5 l. A tál szilárdan rögzítve van egy csuklós fejjel ellátott műanyag tartóban. Sebességszabályozóval rendelkezik a habverő forgatásához.

    A legjobb keverők értékelése 2022: hogyan válasszunk egy erőset otthonra, pékségre, véleményekre

    A kínai modell ára körülbelül 6 ezer rubel. Rubelek

    KT-1336

    A legjobb otthoni keverőgépek értékelésében a 2022-es hazai gyártású gép, amely bolygóműves módszerrel gyúrja a gyúrást. A keverő használható normál keverő helyett. Három fúvókát tartalmaz. A habverőt a fémtálba történő merítés a billenő fejjel történik. A test rozsdamentes acélból készült. A készülék szilárdan áll sík felületen, és működés közben nem csúszik el.

    A legjobb stand mixerek értékelése 2022: hogyan válasszuk ki a legerősebbet otthonra, pékségre, véleményekre

    A modell hátránya a rövid hálózati kábel, amelynek hossza 95 cm

    BomannKM 398 CBKT-1336

    A német gyártók gépei mindig megbízhatóak. A keverő 1,2 kW teljesítményű motorral van felszerelve. Három bővítményt tartalmaz. Különböző állagú tésztákat gyúrhat, kicserélheti a keverőt. Rozsdamentes acél tál 6 liter termék befogadására alkalmas. A védőburkolat megakadályozza a folyadékok kifröccsenését a verési folyamat során. Csapdaablakot biztosítanak az élelmiszer betöltéséhez.

    A legjobb keverők értékelése 2022: hogyan válasszunk egy erőset otthonra, a pékséghez, a véleményekhez

    A keverő lábai tapadókorongokkal vannak ellátva, amelyek megakadályozzák az asztalon való csúszást

    Gastrorag QF

    Folytatódik a minősítés keverők otthoni 2022 kínai modell. A szerszám maximális fordulatszáma – 1000 rpm. Univerzális gép. Alkalmas tészták dagasztására különböző recepteknél, majonéz, szószok és egyéb olyan termékek készítésére, amelyekhez keverővel kell felverőgépet használni. A test és a tál rozsdamentes acélból készült. Tál térfogata 7 liter. Nagy teljesítményű keverőgép, amely alkalmas otthoni és kis vendéglátóipari üzemeltetők számára.

    A 2022-es év legjobb keverői: hogyan válasszunk egy erőset otthonra, pékségre, véleményekre

    A kínai gép körülbelül 20 000 euróba kerül. Rubelek

    Első Ausztria FA-5259

    A modell népszerű a háziasszonyok körében, jó választásnak számít az otthoni. Az osztrák keverőgépet 0,8 kW-os motor hajtja. 6 beállítással rendelkezik. A keverő előnye a 10 sebességfokozat. Más gyártók keverői ugyanebben az osztályban csak 6 vagy 8 dagasztó kerékkel rendelkeznek. A lágyindítás funkció kiküszöböli a folyékony termékek kifröccsenésének kockázatát. Acél tál térfogata 6,5 l. 3 levehető fúvókát tartalmaz.

    A legjobb stand mixerek értékelése 2022: hogyan válasszunk egy erőset otthonra, pékségre, véleményekre

    Ez a kompakt konyhai segédeszköz tésztamasszát gyúr és tésztát gyúr

    Starfood 131 2016

    A közönséges fogyasztókat megfélemlíti egy álló keverő ára, amely 46 ezer rubel. rubel. Azonban ez a legjobb tésztakeverő a kemény tésztákhoz, nagy kapacitással. Vízszintes gyúrógép. A készüléket tészták, gombócok, gombócok tésztájának elkészítésére tervezték. A működtető mechanizmus egyetlen 18 fordulatszámon működik. Ez egy rögzített tál, amelyet nem lehet eltávolítani. A tálban akár 18 liternyi hozzávaló is tárolható, ami 6 kg végtermék kapacitását teszi lehetővé.

    A legjobb keverők értékelése 2022: hogyan válasszunk egy erős otthon, a pékséghez, a véleményekhez

    A tajvani gyártású gép otthoni és kis vendéglátóipari létesítményekhez alkalmas

    Moulinex masterchef gourmet QA50AD

    A francia keverőt egyedülállóan cserélhető fúvókák jellemzik. Extra hosszú, ikervezetékből készült habverő tartozék. A keverőfelszerelés jól felveri a tálban a kis mennyiségű összetevőket betöltve. A test műanyag, de a tál rozsdamentes acélból készült. Vastag tésztához kampó alakú fúvókával rendelkezik.

    A legjobb keverők 2022: hogyan válasszunk egy erőset otthonra, pékségre, véleményekre

    Ez a francia keverőgép 17 000 forint körüli összegbe kerül. rubel

    Fimar 7/SN

    Az egyik legjobb erős otthoni keverő rendelkezik az összes szükséges paraméterrel a nagy teljesítményű munkához. Az olasz gyártó a gépet ipari berendezésként pozícionálja, de kompakt mérete lehetővé teszi, hogy a konyhában is telepíthető legyen. A tál 10 literes befogadóképességre van tervezve. A végtermékből 7 kg termék keletkezik. Egy óra alatt akár 21 kg nehéz tésztát is lehet gyúrni.

    A legjobb keverők értékelése 2022: hogyan válasszunk egy erőset otthonra, pékségre, véleményekre

    A tésztakeverő használható keverőgép helyett

    Kenwood KVC5000T

    Folytatva az otthoni stand mixerek áttekintését, érdemes megnézni az Egyesült Királyságban készült okos gépet. Intelligens vezérlőrendszerrel rendelkezik, amely figyeli és beállítja a szerszám sebességét. Két horgot biztosítunk a különböző állagú tészták gyúrásához. Sima motorindítás. A védelem túlmelegedéskor aktiválódik.

    Fontos! Speciális gömb alakú habverőt tartalmaz. Működés közben oxigént vesznek fel és telítik vele a tésztát.

    A legjobb keverők értékelése 2022: hogyan válasszunk egy erős otthon, a pékséghez, a véleményekhez

    A keverőgép körülbelül 30 000 euróba kerül a különböző kiskereskedelmi egységekben. rubel

    Kitchenaid 5KSM3311X

    Az amerikai modellt a gyártó otthoni keverőként pozícionálja. A bolygókeverő sokoldalúan használható. A tésztát különböző receptekben lehet gyúrni. Ehhez külön vásároljon fúvókákat, amelyek több mint 10 fajtát bocsátanak ki. Az állókeverő extra tartozékokkal húsdarálóvá, gyümölcscentrifugává vagy zöldségszeletelővé alakítható. A működő tál térfogata 3 literes. A készülék ára körülbelül 51 ezer. Rubelek.

    2022 legjobb keverői: hogyan válasszunk egy erőset otthonra, pékségre, véleményekre

    A gyártó egy recepteket tartalmazó szakácskönyvet mellékel

    Paraméter-összehasonlító táblázat

    A kritérium Gastromix HS30B FIMAR 25/SN Hurakan HKN-20SN Hurakan HKN-30SN2V Gastromix HS20B Gastromix HS40B ERGO HS30 ITPIZZA SK-20 1F ITPIZZA SK-10
    Tál kapacitása 30 32 20 30 20 40 30 22 10
    Sebességek száma 2 1 1 2 2 2 1 1 1
    Tészta rakomány 12 kg 25 kg 10 kg 16 kg 8 kg 16 kg 10 kg 18 kg 8 kg
    Forgalom 110 – 240 fordulat/perc. 90 fordulat/perc. 207 fordulat/perc. 125 – 250 fordulat/perc. 110 – 240 fordulat/perc. 125 – 250 fordulat/perc. 185 fordulat/perc. 85 fordulat/perc. 98 fordulat/perc.
    Teljesítmény 1,5 kW 1,5 kW 1,1 kW 1,5 kW 1,1 kW 2,4 kW 1,5 kW 0,75 kW 0,37 kW

    Melyik tésztakeverő a legjobb a pékségben?

    Nagy mennyiségű munkához professzionális modellek használata. Nagy teljesítménye, széleskörű funkciói és nagy tála jellemzi. Ebben a kategóriában 5 modell található.

    MTM-65MNA

    A gépet kis vendéglátóipari létesítmények számára tervezték. A tál kivehető, ami megkönnyíti a nagy mennyiségű tészta gyúrását. A keverőnek csak egy sebesség áll rendelkezésre. Rosszul gyúrja a tésztát. Rögök és keveretlen liszt maradnak. Ezt a modellt elsősorban vékony és közepes konzisztenciájú tészták készítésére használják.

    6 perc alatt az erőgép akár 40 kg közepes állagú vagy 15 kg folyékony tésztát is gyúr

    L4-HTB

    A legkisebb pékségek számára ez a legjobb kenyértésztakeverő, amely képes különböző állagú, 33-54%-os nedvességtartalmú termék előállítására. Ez a keverő közepes teljesítménye miatt nem alkalmas nagy vendéglátóipari vállalatok számára. A pizzériák és a vendéglátóipar igényei szerint. Spirál alakú spirálfelszerelés, de bolygószerű működéssel.

    2022 legjobb keverői: hogyan válasszon egy erőset otthonra, a pékséghez, a véleményekhez

    A kerekes tál szénacél vagy rozsdamentes acél kivitelben rendelhető a készülék megrendelésekor

    TMM-140

    A keverő 6 percet igényel egy adag keveréséhez. Rozsdamentes acélból készült tészta tál és dagasztó eszköz. Spirális munkadarab működik a bolygó típusú szerint. A gyártó a keverőt időzítővel szerelte fel. A folyamat végén megszólal egy hangjelzés, és a tál automatikusan felemelkedik.

    A legjobb keverők 2022: hogyan válasszon egy erőset otthonra, a pékséghez, a véleményekhez

    Az időzítő és a toversa automatikus emelése lehetővé teszi, hogy a kezelőnek ne kelljen folyamatosan figyelemmel kísérnie a folyamatot

    TMM-330

    Hajtómű és tálaló futómű tartozék. A tál külön kapható. A keverőben használt anyagok élelmiszeripari rozsdamentes acélból készültek. Nagy termelékenység. 7 perc alatt főzi a meredek tésztát. Minden pékség és nagyobb élelmiszer-előállító létesítmény számára kötelező darab. Az automatizálás magában foglalja az időzítőt, a tál automatikus felemelkedését a tészta végén.

    A legjobb stand mixer 2022: hogyan válasszunk egy erőset otthonra, pékségre, véleményekre

    A tálon lévő fedővel elkerülhető a kezelő sérülésének veszélye

    Prima-300

    A keverő nagy kapacitású, és nagy pékségekben használják. Kerekes tál. A teljes tömeg meghaladja az 1000 kg-ot. Érintőképernyős panel jön létre a működéshez. A berendezés 100 programmal feltöltött processzorral van felszerelve. Két dagasztási sebesség van. Működés közben fokozatmentesen állítható. Minden program kb. 10 dagasztási lépésből áll, ahol a kezelő maga állíthatja be a műszaki paramétereket.

    A legjobb keverők értékelése 2022: hogyan válasszunk egy erőset otthonra, a pékséghez, a véleményekhez

    A tál a dagasztás során forog, ami javítja a tészta minőségét

    Mit kell figyelembe venni vásárláskor

    A termék megvásárlása előtt meg kell határoznia, hogy milyen gyakran és milyen intenzíven fogja használni. A nagy teljesítményű dagasztógépek lényegesen drágábbak, mint a hagyományos keverők vagy a tésztakészítő funkcióval rendelkező konyhai robotgépek. Nem kell túlfizetni az extra teljesítményért és teljesítményért.

    A megfelelő modell kiválasztása során a legjobb, ha olyan márkákat választ, amelyek hosszú gyártói garanciával rendelkeznek.

    Milyen keverő tésztakeverő választani az otthon számára

    A háztartási keverőmodelleket otthon használják kisebb munkákhoz. A tálban, amelynek térfogata általában 5 literre korlátozódik, a munkafúvókák cseréjével készítsen tésztamasszát és tésztát. A keverők működési elve alapján a bolygókeverők csoportjába tartoznak.

    Kitfort KT-1343

    Az 1 kW-os elektromos készülékkel rendelkező olcsó háztartási álló keverőcsalád csúcsa. A test műanyag. Az 5 literes tál és a munkaelemek fémből készültek. A keverő állítható dagasztóval rendelkezik, amely 6 sebességre állítható. A készüléket különböző állagú tészták dagasztásához és keveréséhez szükséges tartozékokkal, valamint habverővel látják el a folyékony termékek felveréséhez.

    A legjobb keverők 2022: hogyan válasszon egy erős keverőt otthonra, a pékséghez, a véleményekhez

    A tálat a dagasztás során a fogantyúnál fogva lehet tartani

    Sinbo SMX-2734

    A második helyen a háztartási keverők rangsorában a 800 wattos, kiváló minőségű anyagokból készült modell áll. A tál rozsdamentes acélból készült. Az extruderek alumíniumötvözetből készülnek. A test műanyagból készült. Tésztához és folyadékokhoz való fúvókákkal van ellátva. 6 sebességfokozat áll rendelkezésre, amelyek a gombbal választhatók ki. Sima motorindítás. Beépített ébresztőórával rendelkezik.

    A legjobb keverők értékelése 2022: hogyan válasszunk egy erőset otthonra, pékségre, véleményekre

    A keverő stílusos kialakítású, de túlárazott

    Gemlux GL-SM-88

    A modellt széles körben a legjobb univerzális háztartási keverőnek tartják. Alkalmas tészta, tésztafélék és más, különböző viszkozitású termékek dagasztására. 12 sebességgel rendelkezik. A levehető tál fogantyúval rendelkezik. A készletben tartozékokkal együtt.

    A legjobb keverők értékelése 2022: hogyan válasszunk egy erőset otthonra, pékségre, véleményekre

    A keverő alacsony költségű, jó minőségű keverő termékkel rendelkezik

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 2
  1. Dániel Kovács

    Mi a véleményed a legjobb keverőkről 2022-ben? Hogyan lehet kiválasztani egy erős keverőt otthonra vagy pékségbe? Melyik márka és típus lenne a legideálisabb? Előnyben részesítenélek tapasztalt szakemberek vagy felhasználók véleményét. Köszönöm előre is a válaszodat!

    Válasz
    1. Gergő

      Szerintem a legjobb keverők 2022-ben olyanok, amelyek erősek, megbízhatóak és jól teljesítenek otthoni vagy pékségi felhasználásra. Fontos szempont a teljesítmény, a minőség és az ár-érték arány. A legideálisabb márka és típus kiválasztásához érdemes figyelembe venni tapasztalt szakemberek vagy felhasználók véleményét, valamint online véleményeket és teszteket is olvasni. A KitchenAid, Kenwood és Bosch márkák közt vannak népszerű modellek, de mindenki más igényeit és előnyeit figyelembe kell venni. Összességében egy erős, megbízható és jól teljesítő keverő lesz a legjobb választás. Köszönöm a kérdést!

      Válasz
Megjegyzések hozzáadása