...

15 legjobb porszívó – Értékelés 2022

A legjobb porszívó szemetesládával
Ciklon porszívók
felülvizsgálat

Home ” Vélemények és értékelések

Olga Polyakova 11.02.2022

291 Megtekintés

A tartályos porszívók felváltották a porzsákos készülékeket. Az elsőnek számos előnye van. Mindenekelőtt a szemetes lényegesen könnyebben tisztítható. A zsákos porszívó extra erős pontjai az állandó teljesítményszint, amely nem csökken, ahogy a porzsák megtelik.

Egy másik előnye, hogy sok modell modern HEPA szűrőkkel rendelkezik a légtisztításhoz. Rengeteg porszívó van a piacon, amelyeknek van szemetesedénye is. Íme egy áttekintés a modellek közötti különbségekről, tippek a választáshoz, valamint a legjobb porszívók értékelése és áttekintése a legjobb porszívókról.

Mit kell keresni a tartályos porszívó kiválasztásakor?

A konténeres porszívó kiválasztásakor figyelnie kell a fő műszaki jellemzőire, nevezetesen:

  • a szűrő működési elve. Megjegyezzük, hogy ma a legkényelmesebb és legfunkcionálisabb a ciklon típusú szűrő. Még a legapróbb porszemcséket is képes összegyűjteni, ami rendkívül fontos az allergiások és asztmások számára.
  • Teljesítményszint. Ez a kiválasztási kritérium az egyszerre porszívózandó négyzetméterek mennyiségétől függ. Tehát, a tisztító szobák 40 négyzetméter lesz elegendő porszívó kapacitása nem több, mint 350 watt, tágasabb lakások választani egy készüléket erősebb.
  • Konténer kapacitása. Természetesen minél nagyobb a porgyűjtő tartály, annál jobb, azonban a gyakorlat azt mutatja, hogy a tartály optimális mérete egy literesnek tekinthető.

Vissza a menühöz ↑

Samsung SC4520

A legjobb választásaink közül az első a Samsung SC4520.

Ez egy modern porszívó porzsákkal és 1 m²-es portartállyal.3 literes, amely nagyon könnyen tisztítható. Egyszerűen nyomja meg a gombot a porgyűjtő tartály kihúzásához a készülékből, és ürítse ki a tartályba. Érdemes megjegyezni, hogy a porgyűjtő tartály átlátszó, így könnyen ellenőrizheti a töltést.

Ez a porszívó 350 W szívóteljesítménnyel rendelkezik. Elég ahhoz, hogy hatékonyan összegyűjtse a port, a szennyeződéseket, a háziállatok szőrét és más apró törmeléket.

A modell jellemzői közül érdemes megjegyezni, hogy kettős munkakamrás rendszert használ, amely minden törmeléket leválaszt a levegőből, ezáltal növeli a tisztítási hatékonyságot és fenntartja a nagy szívóerőt. A nagyobb porszemcsék a portartályban maradnak. A legapróbb porszemcséket és allergéneket pedig a beépített mikroszűrő hatékonyan tartja vissza. Ezért a szoba levegője az ilyen porszívóval történő tisztítás után tiszta és friss lesz.

Az egyetlen hátránya az olcsó műanyag ház. Gyorsan karcolódik, de a színegyeztetésnek köszönhetően ezek a karcolások alig láthatók. És egy kis számú tartozékkal rendelkezik: Standard és résmosó. A dolog ezzel a géppel kapcsolatban az, hogy olcsón tisztítható, így figyelmen kívül hagyhatja ezeket a hátrányokat.

  • Használja a címet. Teljesítmény: 1600 watt.
  • Szívóteljesítmény: 350W.
  • Porgyűjtő: 1.3 .
  • Akár 80dB zajszint.
  • Mikroszűrő.
  • Zsinór hossza: 6m.
  • Működési sugár: 9.2 .
  • Méretek: 280 x 238 x 395 mm.
  • Súly: 4.3 kg.

A legjobb tartály porszívó gyártók

A háztartási piacon készülékek tisztítására már régóta azonosított vezetők, a termékminőség szintje, amely biztonságosan bízhat. Ezek közé tartoznak:

  • A Philips egy közepes árfekvésű, holland vállalat, amely háztartási készülékekre specializálódott.
  • A Thomas egy német cég, amelynek termékei mind jók, de nem pénztárcabarátok.
  • A Xiaomi egy cég a Mennyei Birodalomból, amely aktívan követeli vissza a „tortából” a megfizethető árak révén.
  • ARNICA – olcsó berendezések gyártója Törökországból, amely fél évszázados múltra tekint vissza.
  • Samsung – a dél-koreai vállalatot nem kell különösebben bemutatni. Több mint száz modell van a kínálatban, némelyik nagyon alacsony áron.

vissza a menübe ↑

Thomas DryBox

A következő választásunk a Thomas DryBox.

Nagy teljesítményű és hatékony porszívó, amely fejlett porleválasztó rendszert kapott, amely nagy szívóteljesítményt biztosít még akkor is, ha a porgyűjtő tartályban nagy mennyiségű törmelék halmozódik fel. A DryBox a nagyméretű törmeléket a porgyűjtő tartály nagy rekeszében gyűjti össze, amely aztán könnyen kiüríthető a szemetesbe. A finom por és az allergének pedig a szigetelt oldalsó rekeszekben maradnak. Vízzel való érintkezés nélkül leöblíthetők, mivel megtelnek. Így kiváló választás allergiások számára.

Meg kell jegyezni, hogy a portartály nagy, térfogata 2 cm.1 liter. Ezenfelül a porszívó porgyűjtője és finom szűrője könnyen tisztítható folyó víz alatt.

A porszívó teljesítménye 1700 W. 4 fokozatban szabályozható, a teljesítmény, a zajszint és a szívóteljesítmény beállításait az Ön ízlésének megfelelően módosítja.

A porszívó több fúvókával rendelkezik: klasszikus kombináció a padlóhoz és a szőnyeghez, keskeny résfúvóka, egy kefe a kárpitozott bútorokhoz, bolyhos egyengető funkcióval, valamint egy vékony kefés tartozék a portalanításhoz, amely a fúvókára kerül.

A modell további jellemzői a teleszkópos cső. És mivel a vezeték csak 6 m hosszú, ez a készülék a vezeték és a tömlő teljes kihúzásával akár 9 m-es hatótávolsággal is rendelkezik.

  • Potr. Teljesítmény: 1700 W.
  • Porgyűjtő: 2.1 .
  • Mikroszűrő.
  • Zsinór hossza: 6m.
  • Hatótávolság: 9 .
  • Méretek: 467 x 318 x 294 mm.
  • Súly: 6.9 kg.

Melyik konténeres porszívó a legjobb?

Tehát a mai háztartási készülékek piacán valóban sokféle konténer porszívó található, mindegyik modellnek vannak előnyei és jellemzői. Természetesen gondosan, felelősségteljesen és tudatosan kell megközelíteni az ilyen berendezések kiválasztását, és előzetesen össze kell állítani a követelmények listáját.

Ha teljesen el akarja felejteni a padló porszívózását, akkor ne keressen tovább a technikailag fejlett robotporszívó modelleknél.

Ha pénzt szeretne megtakarítani, akkor vásároljon egy olcsó porszívót, ha nem csak a felületek, hanem a levegő tisztaságát is ellenőrizni szeretné, akkor vásároljon egy aquafilterrel ellátott modellt. oktatás 1 Ha a porszívó nem csak a felületek, hanem a levegő tisztaságát is ellenőrizni szeretné, akkor vásároljon egy aquafilterrel ellátott modellt.

Bármilyen igénye is van, megtalálja az Önnek, ízlésének és költségvetésének megfelelő modellt.

KARCHER VC 3

A következő hősünk a legjobb választásunk a KARCHER VC 3.

Ez egy elég kompakt porszívó, így nagyszerű választás kis lakásokba.

700 W-os motorjával és a beépített ciklonrendszerrel együtt hatékonyan porszívózza fel a port, a szőrszálakat, a homokot, a szennyeződéseket és egyéb törmeléket minden típusú padlóról. A készülék tartalmaz egy fúvókát a nehezen hozzáférhető helyekhez, egy fúvókát a padlóhoz, valamint egy kefét, amely lehetővé teszi a bútorok tisztítását. A gyártó más típusú tartozékokat is biztosít ehhez a porszívóhoz. Például a parketta, matracok és kárpitozott bútorok alaposabb tisztításához, valamint egy turbókefe, amely alaposan összegyűjti az összes törmeléket a hosszú bolyhos szőnyegekről.

A készülék portartálya 900 ml űrtartalmú, átlátszó, így a tisztítás elvégzéséhez időben ellenőrizheti a porszintet. És egy mikroszűrő, amely a legkisebb por- és pollenszemcséket is felfogja.

A modell további jellemzője a hosszú tömlő és a teleszkópos cső, amelynek hossza könnyen beállítható a kényelmesebb tisztítási folyamat érdekében. És nagy kerekei vannak, amelyek megkönnyítik a manőverezést. Ezenkívül a kerekek gumírozott felülettel rendelkeznek, így nem karcolják meg a padlót.

  • Szűrő. teljesítmény: 700 W.
  • Porgyűjtő: 0.9 .
  • Zajszint: akár 76dB.
  • Mikroszűrő.
  • Gumikerekek.
  • Elérés: 7.5 .
  • Méretek: 388 x 269 x 334 mm.
  • Súly: 4.4 kg.

Vásárlói vélemények

Szergej Logvinov

Philips FC9733 PowerPro Expert

Teljes, teljesítmény, design, tisztítható szűrő, hosszú kábel A porszívó teljesen megéri az árát, úgy szívja fel a port és a szennyeződést, mint egy fenevad! Stílusos, jól felszerelt, mosható szűrő, a teljesítményt a testen (gombok) és a fogantyún (állítható szelep) is lehet szabályozni, nagyon erős, tágas tartállyal. Persze az ürítés kicsit kényelmetlen, de ez egy apróság. Azt hittem, hogy minden ciklon hangos, de ez a modell nem hangosabb, mint egy Bosch zsákos porszívó! A fogantyúhoz rögzített kefék nagyon praktikusak, és a fogantyún található kis kefefej-tárolórekesz igazi győztes

Mr. Fox

Bosch BGS 1U1800

Első benyomás: nagyon jól szívódik, kényelmes használat, hordozható fogantyúval rendelkezik. A konténer mechanizmus túl bonyolult. Nem biztos, hogy egy idős ember nem fog véletlenül eltörni valamit… A beállított ecset keskeny. Egyrészt kényelmes, másrészt a tisztítás területe biztosan kevesebb. És általában véve, idővel kicseréltem volna (az ecsetet) valami jobb minőségűre. (Nincsenek extra kefék – sajnos, nincs hozzá semmi. Van rá esély, hogy elveszítjük őket. Összességében elégedett vele, annak ellenére, hogy ezek a kérdések.

I. Sándor.

Philips FC9573 PowerPro Active

Miután az első találkozás egy porszívó meglepett a kompakt méret és az alacsony zajszint, még nagy teljesítmény (összehasonlítva a régi porszívó zelmer aquario). Azt hittem, hogy minden ciklonnal ellátott porszívó szuper hangos, de ez hangosabb, mint egy Bosch zsákos gép. Egyesek kritizálják a fogantyúhoz rögzített bútorsörtés kefét, mivel útban van, és a mechanizmus gyenge. Szeretem a mellékletet, mindig kéznél van, és nem zavarok. Gondos használat mellett úgy gondolom, hogy sokáig kitart. Ami a hátrányokat illeti, mindenképpen szeretnék egy levehető fedelet a könnyű porszívózás érdekében. Én biztosan megszoktam ezt a kialakítást, minden gond nélkül kidobom a szemetet, de még mindig … A műanyag szaga a munkán remélhetőleg idővel eltűnik. A porszívó zsinórja közepes hosszúságú, nincs kellemetlenség, ha egy 2 hálószobás lakásban használja, nem. A készülék jól összeszerelt, minden elem jól illeszkedik, könnyen fel- és levehető. PS Választanom kellett a Samsung, a Tefal és a Philips porszívói között. Végül megvettem ezt, és nem bántam meg.

Inna J.

Samsung VCC885HH3R/P

Cleaner könnyen kezelhető, nagyon erős, még nagyon is! Még a legnagyobb teljesítményen is letöri a linóleumot, ezért alacsony teljesítményen használjuk). Meglepően csendes és meglepően meglepő számunkra és ideges macskánk számára is!) Könnyen tisztítható, könnyen össze- és szétszerelhető, könnyen tárolható is. Határozottan ajánlom!

Tatiana I.

Bosch BGC 1U1550

Egyszerűen egy jó porszívó egy európai gyártótól, jó teljesítményű. Választanom kellett az LG és a Bosch között, a döntő tényező a porszívó szívóteljesítményének beállítása volt. Az LG-k ebben az árkategóriában nem rendelkeznek ezzel a funkcióval. Szép megjelenés és érzés. Nincs szükség fogyóeszközökre, ez megkönnyebbülés. Azt javaslom, hogy vásárolni, a pénzéért egy jó porszívó.

Marina K.

Samsung SC5251

Erőteljes porszívó a pénzéért. A tisztítószer jól tisztít. A turbókefe a tartozék. Újrafelhasználható szövetzsákot tartalmaz. Kis. Kompakt, szépen elfér az ajtón kívül. Sok lehetőséget néztem, de visszatértem ehhez a porszívóhoz. EGY MOGYORÓ . Jobb, ha nem használunk újrahasználható táskát. Mert hiába a rendszeres mosás után samponozás után. Ez nagymértékben csökkenti a teljesítményt. Jobb, ha eldobható szövetzsákot használ. Úgy dolgoznak vele, mint egy rakéta, és őrült módon tisztítják meg a port és a törmeléket

Irina Tyomkina

Samsung VC20M251AWB

Ez egy nagyszerű porszívó minden felesleges „extra” nélkül. A szívóerő nagyon jó. Könnyű súly, nem túl zajos, hosszú kábel, és ami a legfontosabb, porzsákkal, töltse ki és dobja el. Korábban porzsák nélküli porszívóm volt, és elegem volt a szétszedéséből és a tisztításából. Elégedett vagyok vele: nagyszerű termék elfogadható áron.

Fima

Philips FC9733 PowerPro Expert

Erőteljes szívás, nagy porgyűjtő gömb. Könnyen eltávolítható és mosható lombik és szűrő. A kefe (fő) jó a kutyaszőrök (rövid szőrök) felszedésére a szőnyegről. Elégedett vagyok a vásárlással. Ahogyan azt a porszívó más tulajdonosai írták, amikor először elkezdi használni, sok port gyűjt, összehasonlítva az előző porszívóval (mielőtt a Bosch volt).

Yuri Zh.

Philips FC9573 PowerPro Active

Tisztítószer ehhez a modellhez. Ez ég és föld a régi porszívómhoz képest. Kicsomagoltam, gyorsan összeszerelhető volt, a tartók műanyagból vannak, minden könnyen kattan, meglátjuk, meddig bírja. Kezdetnek kipróbáltam a triactive főkefét. Hosszú szőnyegem van, így néhányszor át kellett mennem rajta. 1 alkalommal egy triaaktív fúvókával és egyszer egy turbókefével a nagyobb hatékonyság érdekében. Közepes teljesítményen használtam, ahogy a terméken szerepel. Kaptam 2 konténernyi port, nem gondoltam volna, hogy ennyi felhalmozódott. Még vizuálisan is sokkal tisztább a szőnyeg. Láttam véleményeket arról, hogy a turbókefe nem elég jó, de kipróbáltam, és sok szőr van rajta. Könnyen tisztítható. Megnyomta a gombot, kivette, ollóval kivághatod belőle az összes szart, és egy szemeteszsákba dobhatod. A kis fúvókák is nagyszerűek. Azok számára, akiknek sok kárpitozott bútoruk van, van egy speciális fúvóka, amely mind a teleszkópos csőre, mind a hullámos tömlőre, amelyre a cső van szerelve, fel van szerelve. Kényelmes. Műanyag kefe van a fogantyún, és nagyon hasznos, ha van számítógépe és billentyűzete. 5 perc séta, és nincs por. A tartály könnyen üríthető, de a por egy része szétszóródik a levegőben, és nekem kell az ernyőhöz futnom, és ott kiüríteni. Ami a szűrőket illeti, van 2 pre-motor mosható, amely egy tartályba van telepítve, és a kimeneti hepa szűrő (ahogy emlékszem, hogy évente egyszer kell változtatni). Eddig nincs panasz.

Victoria Y.

Samsung SC5251

Ez a tisztítószer már néhány éve megvan.Nagyon elégedett a termékkel.Kicsi, könnyű, de elég erős.Jól összegyűjti a háziállatok szőrét (2 macska van a házban). A minőség/ár arány 5 pont.Tartalmaz normál kefét, turbókefét, kombinált kefét (réskefe és bútorkefe).Így amikor anyukám eltört a régi porszívója, úgy döntöttem, hogy neki is adok egy ugyanolyat, mint az enyém.A porszívó még nem látta, de azt hiszem, boldog lesz.És mivel a promóciós kód -11% volt, és le lehetett írni a bónuszt „Köszönöm”, a porszívó 3200r-ba került nekem! Köszönöm Yandex piac egy sikeres, minden értelemben, vásárlás!

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 1
  1. Evelin Molnár

    Kinek a véleményét alapul véve készült ez a lista? Milyen szempontok alapján kerültek sorrendbe a porszívók? Van-e közöttük olyan termék, amelyiket kedvezőbb ár-érték arány alapján választották ki? Milyen kategóriákban zajlott a tesztelés? Könnyen kezelhetőek ezek a porszívók, vagy bonyolult beállítások, funkciók vannak rajtuk? Érdekelne egy részletesebb leírás, hogy jobban meg tudjam ismerni az egyes modelleket.

    Válasz
Megjegyzések hozzáadása