...

Top 15 legjobb lézer szintek otthon: értékelés 2019-2020 és hogyan válasszuk ki az olcsó szint javítására a lakás + vásárlók véleményét

Legjobb lézerszintek - modell összehasonlítás
Helyszín: Név A rangsorolás jellemzői
A legjobb olcsó lézerszintek
1 Kapro Prolaser T-Laser (893) A legtisztább fény
2 Mátrixjelölő, szögdarab (35007) Legalacsonyabb költség
3 FIT 18605 Legjobb munkatávolság
A legjobb spot lézer szintek
1 Bosch GPL 5 A legjobb pontlézeres vízmérték a szakemberek szerint
2 STABILA LA-5P teljes készlet Nagy pontosság (0,2 mm/m) és jó szintezési tartomány (60 m)
3 Leica Lino P5 Könnyű, pontos és funkcionális
A legjobb lineáris lézerszintek
1 Bosch PLL 360 SET Kiváló minőség. A felhasználók választása
2 DeWALT DW 083 K A legjobb szintszabályozási szög
3 ADA Cube 3D Basic Edition Megfizethető ár és kompakt
A legjobb rotációs lézerszintek
1 DeWALT DW 079 PKH Legjobb forgó szint. A felhasználók választása
2 INSTRUMAX 3D PIROS Az ár/teljesítmény arány optimális
3 Condtrol UniX 360 Green Pro Ütésálló és fényes fénysugár
A legjobb kombinált lézerszintek
1 CONDTROL UniX 360 készlet Jó ár. Eredeti tervezés
2 ADA ULTRALINER 360 2V Legjobb funkcionalitás. Jó ár-érték arány
3 Bosch Gll 3-50 professional Magas minőség és megbízhatóság

#4 – Tesla L-360×1

A Tesla L-360×1 önnivelláló vízmérték robusztus műanyag gumírozott burkolattal rendelkezik. Ez teszi ellenállóvá a betonra és aszfaltra történő több tucatnyi leejtéssel szemben. A rajzolt vonalak világosak, így még a szabadban is jól láthatók. Egy másik előnye az egyszerű működés, ami még a tapasztalatlan felhasználók számára is könnyen használhatóvá teszi.

A gyártó pontossági nyilatkozata 0.4 mm, és a tulajdonosok azt állítják, hogy a gyakorlatban az értéket megerősítik. Az automatikus kiegyenlítő funkció mellett van egy automatikus kikapcsolás is. A népszerű modell jelentős hiányosságai a felhasználók nem találták meg a következőket.

Tesla L-360×1

Top 4. ELITECH LN 360/1

Értékelés (2021): 4.45

38 értékelés alapján: AllTools.A YandexMarket által megszavazott

Lézerszintvédelem Az ELITECH LH 360/1 rendelkezik szintvédelmi funkcióval, amely 4%-nál nagyobb hiba esetén aktiválódik.

  • Specifikációk:
  • Ország: Oroszország
  • Pontosság: 0.2 mm/m
  • Hatótávolság vevő nélkül: 30m
  • Hatótávolság vevőkészülékkel: nem
  • Önmagában kiegyenlítődési szög: ± 4°
  • Üzemi hőmérséklet: -10 … +50 ° C
  • Súly: 360g

Ha egy olcsó, 360°-os automatikus hangolással rendelkező vízmértéket keres, az ELITECH LN 360/1 a legjobb választás. A modell az ár, a minőség és a funkcionalitás közötti optimális egyensúlyt mutatja. A padlóburkolás, a falak vakolása, a bútorok felszerelése során a felületek jelölésével kapcsolatos munka megkönnyítésére tervezték. Egyetlen nagy gombbal működtethető. A munka közbeni hibák elkerülése érdekében kikapcsolja a lézert, ha a beállított szöget több mint 4°-kal túllépi. Hátránya, hogy a fénysugár nagy távolságokra és napfényben rosszul látható. Rámutatnak az ablakoszlopok által a horizonton hagyott enyhe árnyékra is. Általánosságban elmondható, hogy ez a szint kiválóan alkalmas otthoni és kisebb háztartási feladatok elvégzésére.

Előnyök és hátrányok

  • Alacsony ár
  • Gumi párnák a házon
  • Minőségi táska
  • Nem az utcára

#3 – GYAKORLAT NL-360 (649-431)

Az előző versenytárshoz hasonlóan a modell is képes fényes és egyenletes fénysugár rajzolására. Ugyanakkor a hatótávolság szerény – csak 10 méter, ami a modell fő hátrányának tekinthető. A nagy hatótávolságú gyártó feláldozta a 360 fokos vízszintes sugár építésének lehetőségét. A szintező mérete kompakt, az alakja kényelmes. Ennek köszönhetően könnyen szállítható, annak ellenére, hogy nincs mellékelt hordtáska.

Ilyen hasznos funkciók, mint az automatikus szintezés és letiltása a szintlépés arzenáljában jelen van. Fényjelzéssel kiegészítve – a LED jelzi, ha valamilyen akadály áll az útjában, ami megakadályozza a helyes mérést. Ha lézeres vízmértéket keres otthonába, akkor mindenképpen fontolja meg ezt a modellt.

GYAKORLAT NL-360 (649-431)

#10 – DEKO DKLL02R

DEKO DKLL02R – egy jó megoldás a költségvetési szegmensből, amely teljes mértékben megfelel a fejlesztő által bejelentett jellemzőknek. A felülvizsgálatokban a felhasználók arról számolnak be, hogy a készülék hibája minimális, ami ritkán büszkélkedhet az olcsó eszközökkel. Egy praktikus hordtáskával érkezik a könnyű szállításhoz és tároláshoz. Szintén van egy levehető lábak, amely lehetővé teszi, hogy rögzítse a szint a felületen.

Az összeszerelés minősége magas – minden elem szorosan illeszkedik egymáshoz, nincsenek hézagok az illesztéseknél. A készülék akkumulátorral is működik, így nem kell vezetékekkel bajlódnia. Az olcsó eszköz jelentős hibáit a felhasználók nem fedezték fel.

DEKO DKLL02R

#9 – ADA instruments CUBE Home Edition (A00342)

Az ADA instruments CUBE Home Edition (A00342) robusztus és kompakt, műanyag bevonattal ellátott házzal rendelkezik a maximális tartósság és ütésállóság érdekében. Az olcsó készülék működési hőmérsékleti tartománya széles: -10 és +45 Celsius fok között, így gyakorlatilag bármilyen időjárási körülmények között használható. A kényelem szempontjából nincsenek állítások – egy speciális klipszel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a szintet állványként rögzítse.

A tulajdonosok a véleményekben dicsérik a kiegyenlítőt a fényes és finom vonalakért, amelyeket készít. Tetszik nekik a kényelmes működés is – a készüléket egyetlen gombbal lehet be- és kikapcsolni. Hátrányuk, hogy nincs rögzített sugárhelyzet és nem lehet letiltani a nem kívánt síkot.

ADA instruments CUBE Home Edition (A00342)

Hogyan válasszunk lézerszintet

A legjobb szintek értékelése minden bizonnyal hasznos lesz egy ilyen eszköz kiválasztásakor. És most egy építőmérnök Alexander Shagarov, osztja meg tapasztalatait a lézerszintek kiválasztásával kapcsolatban.

Az elvégzendő munka jellege

Minden eszközre bizonyos feladatokhoz van szükség. Ezért fontos figyelembe venni az Ön előtt álló munka jellegét. Például nem ésszerű egy professzionális szintet vásárolni egy nagyszámú funkcióval, hogy otthon felakasszon egy polcot. Ugyanakkor egy középkategóriás kiegyenlítőre van szükség az esztrichhez. Az elkövetkező munkák sajátosságai – az egyik legfontosabb kritérium, amely közvetlenül meghatározza a szintező (és bármely eszköz) szükséges műszaki jellemzőit és a funkciók szükségességét. Néha egyszerűbb megvásárolni egy meglehetősen olcsó szintet, de amely teljes mértékben szolgálja a célját.

A gerendák száma és iránya

A szint funkcionalitása a gerendák számától függ. Ha többfunkciós szintre van szüksége, akkor jobb, ha 5-7 sugárral rendelkező szintet választ. A gerendák irányának vízszintesnek és függőlegesnek kell lennie. Egy kis mennyiségű munka praktikusabb, hogy a szerszámot egyetlen sugárral, például vízszintes. Természetesen minél több sort jelenít meg, annál valószínűbb, hogy az akkumulátor lemerül. Ezért a sugárspecifikus kapcsolási funkció nagyon hasznos.

Ez érdekes

Legjobb szerszámkészletek

Megengedett hiba

Minél nagyobb a hiba, annál rosszabb a mérés minősége. És fordítva. A háztartási készülékek általában nem túl pontosak, körülbelül 0,5-1,5 mm-esek. A professzionális szintek természetesen pontosabbak, és nem haladják meg a 0,5 mm-es pontosságot.

Mérési tartomány

Ez az a maximális távolság, amelyen a fénysugár látható lesz. Beltéri használat esetén a 10-15 méteres hatótávolság több mint megfelelő. Ami az utcát illeti, itt vannak a megfelelő eszközök, amelyek mérési tartománya 20 m-től kezdve.

A következő egyéb lézerszinteket érdemes figyelembe venni

BOSCH GCL 2-15 G + RM 1 (11,4 ths. rubel)

BOSCH GCL 2-15 G + RM 1. Fénykép:

A Bosch GCL 2-15+RM1 lézervízmérték három AA elemmel működik, és elegendő autonómiát biztosít. Működés közben a készülék akár hat órán keresztül is képes működni. A szintező támogatja az állványra helyezést. A berendezés rögzítéséhez használt szál egy negyed és 5 / 8 hüvelyk. A készülék négy lézersugarat jelenít meg, maximum 15 méteres hatótávolsággal. A gyártó szerint a szintet úgy tervezték, hogy -10 és +50 ° C között működjön, IP54-es védettséggel rendelkezik a nedvesség és a por ellen. A gép robusztus, strapabíró és sokféle körülmények között használható. Pontosság ± 0.3 mm/m. Pontos szint. A készülék kompakt méretével és 300 grammos súlyával tűnik ki, nagyon kényelmes a hordozása.

Előnyök és hátrányok

Kompakt, a sugár vékony és jól látható a napfényben

Tesla L-360×1 (9 499 rubeltől)

Tesla L-360×1. Fénykép:

A TESLA L-360×1 egy széles látószögű lézeres szintező: 360° vízszintes, 150° függőleges. Hatékony munkatávolság akár 20 m. Az inga-kompenzátor kiküszöböli a beépítési szabálytalanságokat. Pontosság – 0,3 mm/m. Ha a lejtés 4°-nál nagyobb, a szint nem kompenzálja, hanem a fények villogásával jelez. Van egy kompenzátorzár funkció, ferde vonalak megjelenítésére. Gomb és kapcsoló működtetése. A felső gomb bekapcsolja és kiválasztja a vetítési módot. Zár/kioldó kapcsoló az oldalon. AA elemekkel működik.

Előnyök és hátrányok

Robusztus burkolat, jó pontosság és távolság

Falánk – gyakori akkumulátorcserét igényel

Többet mutasson

RGK UL-360 (8000 rubeltől)

RGK UL-360. Kép:

RGK UL-360 lézeres szintező – kompakt méretű és könnyen használható. Két vonalat vetít – vízszintesen 360°-ban, függőlegesen 240°-ban. A sorok külön-külön vagy egyszerre is megjeleníthetők. A fő jellemzője a 360°-os kör alakú vízszintes sík alacsony vetülete a karózási pont fölött. A lézersugár maximális megjelenítési tartománya – 40 m lézervevő használata nélkül és 70 m vevővel. Vetítési pontosság ±0,2 mm/m. Az automatikus kiegyenlítés ±4°-ig kiküszöböli az eltéréseket. Hangjelzés a tartomány túllépése esetén. Fel lehet szerelni egy állványra: erre a célra a szint esetében egy csavar van egy negyed hüvelykes csavaron.

Előnyök és hátrányok

Kompakt, precíz, mágneses rögzítés

A vonalak napfényben alig láthatóak

Többet mutasson

ELITECH LN 360/2 (7300 rubeltől)

ELITECH LN 360/2

ELITECH LN 360/2. Fénykép:

Az ELITECH LN 360/2 két lézeradóval rendelkezik. Hatékony lesz a mérési munkával kapcsolatos munkatevékenységek során. Ha vevőegységet használnak, a vetítési tartomány akár 80 m-re is megnő, és javul a láthatóság erős fényviszonyok között. Vízszintes vonal átfutási szöge 360°. A lézersugár kikapcsol, ha a dőlésszöget ±4°-kal túllépi. Zöld lézer. A test gumírozott felületű és robusztus. A kompakt és könnyű kialakításnak köszönhetően rendkívül könnyen kezelhető – a szerszám nem fárasztja el a kezét, és nem okoz kellemetlenséget. Önterülő idő legfeljebb 3 másodperc.

Előnyök és hátrányok

Kényelmes működtetés, praktikus kialakítás

Négy AA elemmel működik

Többet mutasson

Denzel LX3 (3893 rubeltől)

Denzel LX3. Fénykép:

A DENZEL LX3 35070 négy függőleges és egy vízszintes vonalat vetít ki. Elsősorban belső elrendezéshez használják. Nagy fényerejű üzemmóddal rendelkezik. A kiváló minőségű lézerdiódák jó vonali láthatóságot biztosítanak. Állványra szerelhető. Lehetővé teszi a vízmérték használatát különböző magasságokban. Ha a dőlésszöget túllépik, ami a szintezési tartomány túllépését eredményezné, a lézersugarak kikapcsolódnak. Intuitív működés. Ahogy a neve is mondja, a szintező önnivelláló funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a munkaidő csökkentését és a jelölések pontosságának növelését.

Előnyök és hátrányok

A pontos pozicionáláshoz szükséges idő

Többet mutasson

INSTRUMAX Constructor 4D (5000 rubeltől)

INSTRUMAX Constructor 4D. Fénykép:

Pontos lineáris lézeres szintező. A kijelölt feladatokat kül- és beltéren egyaránt el tudja látni. A vízmérték négy függőleges vonalat (4V), egy vízszintes vonalat (H) és egy függőleges vonalat (D) vetít ki. Ezen kívül a függőleges és a vízszintes vonal metszéspontjánál és a függőlegesen közvetlenül felette, lézerpontokkal jelölve. A meredekség nagyobb pontosságot biztosít a készülék kívánt pontra történő beállításakor. Hatékony távolság 20 m.

Speciális zárral felszerelve a szállítási sérülések elleni védelem érdekében. Ha a dőlésszög meghaladja a ±3°-ot, és így az igazítási tartományon kívül esik, a lézersugár villog és figyelmeztető hangjelzés hallatszik. A készüléket a készletben található töltő táplálja. Ha az akkumulátor lemerült vagy az akkumulátor lemerült, a Mini Cross Line Laser az akkumulátortöltőn keresztül csatlakoztatható a hálózati áramhoz, és folytathatja a munkát. A lézervízmérték és a tartozékok tárolásához és szállításához a teljes készletet egy hordtáskában tároljuk.

Előnyök és hátrányok

Praktikus hordtáska, minőségi kivitelezés, vezeték nélkül és vezetékes készülékkel is működik

Nincs ingazár

Többet mutasson

Kapro Mini Cross Line Laser (4799 RUB-tól)

Kapro Mini keresztvonalas lézer. Fénykép:

A KAPRO 862 lézeres szintező ideális padló- és falicsempék kiegyenlítésére, polcok és képek felakasztására, ajtók és ablakok felszerelésére. A beépített mágnes lehetővé teszi, hogy a vízmértéket bármilyen fémfelületre rögzítse. Ez a modell blokkolt ingával marker üzemmódban is működhet. Kivetített vonalak – függőleges és vízszintes.

Előnyök és hátrányok

Pontosság, tiszta sugárzás, ár-érték arány

Nincs önkapcsolás, magas akkumulátor-fogyasztás

Többet mutasson

Ez érdekes

A legjobb körfűrészek

Jellemzők összehasonlító táblázat

Ebben a táblázatban összehasonlítottuk a bemutatott mérőeszközök műszaki jellemzőit, hogy Ön könnyen összehasonlíthassa és valószínűleg kiválaszthassa közülük a jövőbeli javítási asszisztensét.

Érdekli majd: Top 7 legjobb bontókalapács: mit kell vásárolni, vélemények, jellemzők, ár, előnyök és hátrányok

Modell Hullám (nm) Távolság (m) Kivetítés Pontosság (mm/m) Teljesítmény Garancia (hónap) Költség (rubel)
Bosch GLL 2-20 Professional + BM 3 635 20 2 sor 0,4 4×AA 24 9 750-13 600
Bosch GCL 2-15 Professional + RM 1 Professional 650 15 2 sor
2 pont
0,3 3×AA 12 6,948-9,500
Tesla L-10S állvánnyal 650 10 2 sor 0,5 2×AA 12 3 899-4 283
Bosch UniversalLevel 2 készlet 650 10 2 sor
2 pont
0,5 3×AA 24 4 666-6 574
CUBE MINI Basic Edition 635 20 2 sor 0,2 2×AA 24 2 169-5 094
Bosch GLL 3-80 Professional 650 30 3 sor
1 pont
0,2 4×AA 36 21 840 és 30 500 között
Deco DKL 12 PG1 520 20 12 sor 0,14 3000 mAh 12 5 639-6 568
Tábla BLN-15 635 15 2 sor 0,2 3×AA 24 2 424-3 847
Bosch GLL 2-10 Professional 650 10 2 sor 0,3 3×AA 12 5 070-12 973
RGK PR-81 515 40 2 sor 0,2 4×AA 12 10 867-11 127

No. 5 – Kapro Prolaser Plus (872)

A felső lézerszint egyenlítőjén található a Kapro Prolaser Plus modell. Az egyik fő előnye a versenytársakkal szemben a folyamatos üzemidő, amely eléri a 20 órát. Érdemes megemlíteni a nagy hatótávolságot: akár 30 méteres távolságból is mérhet. Egy további vevőegység csatlakoztatásával a munkatávolság megduplázódik.

A szint könnyen és kényelmesen kezelhető a test tetején található három fizikai gombnak köszönhetően. Szoros löketük van, így könnyen tolhatók, még kesztyűben is. A modell gyenge pontja állítólag a gyenge lábak.

Kapro Prolaser Plus (872)

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 1
  1. Viktória Simon

    Kedves Olvasó! A cikkben olvastam a legjobb lézerszintekről otthoni használatra. Szeretnék információt kérni arról, hogy melyik szintet javasolják a felhasználók és mi alapján válasszam ki a legmegfelelőbb, olcsó szint javításához otthoni felhasználásra. Köszönöm szépen véleményüket!

    Válasz
Megjegyzések hozzáadása