...

Top 14 legjobb állvány a telefonhoz: értékelés 2022

Floglass állvány telefonhoz
Csinálj szelfiket

Ivan Omelchenko

Állvány a telefonhoz – nélkülözhetetlen eszköz a fotózás, videobloggerek és tartalomkészítők rajongói számára. Használhatja csoportképek készítésére, tiszta videók készítésére operátor nélkül, valamint szelfikészítésre. 2022-ben az állványokat egyre gyakrabban használják a Zoom megbeszélésekhez és a kompakt asztali modelleket a kényelmes filmnézéshez és könyvolvasáshoz.

Tanulmányoztuk ezeknek az eszközöknek minden finomságát, összehasonlítottuk a vállalatok különböző modelljeit, és elkészítettük a legjobb állványok értékelését a telefonhoz.

Telefon állvány lámpával: Floglass

Fényes képekhez

Állvány a telefonhoz Floglass

Előnyök: A két méter hosszú, telefontartóval ellátott állvány fő előnye a 26 cm átmérőjű LED-es gyűrűs lámpa. Segédfénye új minőségi szintre emeli a fénykép- és videókészítést. Az eszköz népszerűségre tett szert a távmunkások körében, akik sok időt töltenek online megbeszéléseken, a Zoom. A háttérvilágítású állvány lehetővé teszi, hogy kitűnjön a gyűléseken, és jobban nézzen ki, mint a kollégái.

A kör alakú lámpa közepén egy rugalmas tartó található okostelefonja számára, amely 5,8 és 8,5 cm közötti modellekhez készült. A tartó forgatható, így függőleges és vízszintes felvételek is készíthetők. Az állványt legfeljebb 210 cm magasságig hosszabbíthatja meg.

Fontos tudni, hogy a lámpa 360°-ban forgatható és a telefonnal dönthető, ami hasznos a felülről történő fényképezéshez. Ez például akkor fontos, ha videót készítünk a termékek kicsomagolásáról vagy a különböző eszközök bemutatásáról. A kivitel súlya kevesebb, mint egy kilogramm.

A gyűrűs LED lámpa távirányítóval van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy akár 10 m távolságból is indítson Bluetooth fotó- és videofelvételeket iOS és Android okostelefonokon. Változtathatja a fényerősséget (10 fényerősségi szint áll rendelkezésre) és a fény jellegét (a hideg fehértől a meleg sárgáig). A videó állvány igénytelen

Hátrányok: nincs.

A formatervezési minták típusai rögzítési mód szerint

Az állvány megvásárlása előtt az okostelefon viselője választhat: bluetooth vagy vezetékkel vásároljon. Ha a Samsung okostelefonját választja, nem számít, hogy mit vásárol, mivel minden ilyen találmányt úgy terveztek, hogy csatlakozzon a vállalat új szerkentyűihez. De akkor pontosan mit is kell beszerezni? Ez a preferenciáktól függ.

Ha azt szeretné, hogy az egylábú állványa kívülről vonzóbbnak tűnjön, vásároljon olyat, amelyiknek nincsenek vezetékei. És ha nem bánja a dongle-t, egy ilyen állvány jobb választás, mert nem igényel újratölthető akkumulátort.

szelfik a barátokkal

Videóállvány: Xiaomi Mi Bluetooth Selfie Stick állvány

A 2022-es év legjobb állványa

Xiaomi Mi Bluetooth Selfie Stick állvány

Előnyök: A Xiaomi könnyű és kompakt szelfibotja, amely egyben sokoldalú állvány is. Egy nagyszerű készülék, amelynek a legtöbb felhasználó szerint nincsenek tervezési hátrányai. A tartót legfeljebb 6,5 hüvelyk átmérőjű okostelefonokhoz tervezték. Az alsó fogantyú állvánnyá kihajtható, így a készülék tökéletes szelfikhez, csoportképekhez és videók megtekintéséhez. A lábakba kis mágnesek vannak beépítve, amelyek megakadályozzák, hogy a készülék szállítás közben véletlenül kinyíljon.

A legjobb állvány a telefonhoz nagyszerű a streaminghez és a videókészítéshez. A készülék szinkronizálódik a telefonnal, és egy Bluetooth gomb segítségével a felhasználó zavaró kiegészítő mozgások nélkül készíthet képeket. A 360°-ban forgatható fej teljes szabadságot biztosít az okostelefon elhelyezésének megválasztásában (függőlegesen, vízszintesen vagy ferdén).

Ennek a modellnek az előnye a sokoldalúság: ha szükséges, a tartó alkalmas akciókamera felszerelésére. Az egylábú állvány maximális hossza 510 mm, így kinyújtott kézzel széles látószögű képet biztosít a képkockáról. Összehajtogatva a szelfibot könnyen elfér egy hátizsákban vagy táskában. A távirányító 10 méteres távolságig működik, és 2-3 hónapos akkumulátor-üzemidőt biztosít.

Xiaomi Mi Bluetooth Selfie Stick állvány anyagi minősége nagyon magas. A fogantyú csúszásmentes anyaggal van bevonva, és nincsenek karcolások vagy zúzódások a használat során. Ár az online boltokban alig több mint 1000 RUB., Az okostelefon-tartó minden olyan funkciót ellát, amit elvárna tőle.

Hátrányok: Nem található.

A legjobb szelfibot közepes áron

Azok, akik professzionálisabb szelfiket szeretnének készíteni, és nagy hangsúlyt fektetnek a funkcionalitásra, a fejlettebb monopodokat válasszák. Kibővített funkciókészlettel rendelkeznek, és kényelmesebb a használatuk. A legjobb középkategóriás szelfibotok azonosításához 8 ismert gyártó modelljét elemeztük. Négy jelöltnek sikerült helyet szereznie a toplistán. Az eszközök tárolására alkalmas legjobb eszközök kiválasztásakor a hangsúlyt az ár-érték arányra kell helyezni.

Remax RP-P4

Android, iOS és Windows Phone rendszerekkel kompatibilis állvánnyal ellátott szelfibot. Alumíniumból készült. 90 cm-re összehajtható. Maximalizálja a tartozék hosszát, ha 25 cm-re van összehajtva. 0,6-0,9 cm szélességű eszközök felszerelésére alkalmas. Vízszintes tájolás. A készülék töltése a MicroUSB porton keresztül. Kézi szíjjal, tokkal és töltőkábellel szállítva.

Előnyök:

  • A készülék fogantyúján található gomb működtetése Bluetooth-on keresztül;
  • 5 színben kapható;
  • Könnyű súly – 230 gr.;
  • Állítható dőlésszög;
  • Kényelmes a magasból történő fényképezéshez:
  • Biztonságosan tartja az okostelefont.

Hátrányok:

  • Akár 200 g-os súlyt is támogat;
  • Nincs tükör.

A különböző üzletekben a költség 1800-2000 rubel. Könnyen használható, mobil és nem igényel speciális ismereteket a beállításhoz és működtetéshez. Az ügyfelek szerint a Remax RP-P4-et gyakran ajándékként vásárolják, különösen a gyermekek számára.

Huawei CF33

Selfie bot a fogantyún lévő gombbal Huawei CF33 csatlakoztatja a telefont Bluetooth-on keresztül. Támogatja az Android és iOS operációs rendszert. A készülék súlya 120g. A visszatartott eszköz maximális szélessége 67 mm. Ár – 2000 és 2500 rubel között. 6 hónapos garanciaidő.

Előnyök:

  • Kellemes tapintású, nem csúszik ki a kezéből
  • 3 LED-es megvilágítási mód;
  • Stabil okostelefon-tartó;
  • A test eloxált alumíniumból készült;
  • Kiváló minőségű építési minőség;
  • Állítható dőlésszög.

Hátrányok:

  • Rövid – 63 cm hosszú;
  • Lehet, hogy nincs töltésjelzés.

Összeszerelt hossza 18,3 cm. Ezért a modell népszerű a nők körében – könnyen elfér a pénztárcájában, és nem nyomja le. LED háttérvilágítás a kiváló minőségű fotókhoz koncerteken, mozikban, éjszakai klubokban. Készítsen tisztességes szelfiket még éjszaka, teljes sötétségben is. Zseblámpaként is használható.

Hama Selfie 90

Kompatibilis az Android és iOS rendszerekkel. A teleszkópos láb 4 kanyarral rendelkezik, és 90 cm-ig nyúlik ki. Fogantyú hossza 12cm. Hosszmegállítóval. A készülék súlya 150g. 360°-ban elforgatható. A tájolás típusa portré. A szelfibot mellett a készlet karabiner és pánt is tartozik hozzá. 1 év gyártói garancia. Ár – 1200-1500 RUB.

Előnyök:

  • Kevés helyet foglal el a tároláshoz;
  • Elegáns kialakítás;
  • Ellenáll a sérüléseknek és a deformációnak;
  • Állítható dőlésszöggel rendelkezik;
  • Teljesítményjelzővel felszerelve.

Hátrányok:

  • A használat során a rögzítők meglazulnak;
  • Nincs gomb a készülék vezérlésére.

A gyártó a Hama Selfie 90-et sportolás és szabadtéri tevékenységek során – síelés, horgászat, túrázás közben – fotózáshoz használt monopodként pozícionálja. A bot könnyű, alkalmas csoportos felvételek készítésére, ellenáll a nedvességnek – még akkor is, ha teljesen vízbe merül. A tartozék ergonomikus kialakítású fogantyúval rendelkezik, csúszásgátló habszivacs párnázással. A karabiner és a fogantyún lévő heveder védelmet nyújt a készülék elvesztése ellen, ha nem szabványos körülmények között forgatunk.

Insta360 láthatatlan szelfi bot

Insta360 Invisible Selfie Stick teleszkópos szelfibot könnyen kibontható 1167 mm hosszúságúra. Összeszerelt hossza 227mm. Alumíniumból készült. Diszkrét kialakítás. Csavarozható univerzális tartóval rendelkezik. Képes panorámaképek készítésére. A modellt 1500-1800 rubel áron vásárolhatja meg.

Előnyök:

  • Nagy területet fed le a fényképezés során;
  • Állványrögzítéssel rendelkezik;
  • Könnyű, a készülék súlya legfeljebb 180 g;
  • Gyors összeszerelés, könnyű használat
  • Szorosan rögzítve a fényképezőgéphez;
  • Kényelmes gumírozott markolat.

Hátrányok:

  • Nincs kötél a karodon
  • A csavaros rögzítés alatti gumipárnák gyorsan elhasználódnak.

A szelfibotot a gyártó az Insta360 panoráma kamerákhoz tervezte. Azonban más fényképezőgépekhez és videokamerákhoz is alkalmas. A speciális varrásnak köszönhetően a tartozék láthatósága automatikusan törlődik. A rögzített képek ezért emlékeztetnek a quadcopterről készített képekre. A modell egyetlen negatív visszajelzést sem kapott a fogyasztóktól.

Állványos telefonstabilizátor: FeiyuTech VLOG Pocket 2

Stabil lövés minden körülmények között

FeiyuTech VLOG Pocket 2 telefonállvány

Előnyök: A legdrágább telefonállvány a rangsorban, de egyben a legköltséghatékonyabb, minőségi stabilizátorral rendelkező állvány professzionális állóképekhez és videókhoz. Kompakt méretű eszköz, amelyet blogolásra és streamingre lehet használni. 268 gramm súlyú és könnyen elfér a zsebében. Kívánság szerint a mellékelt védőzacskóval együtt is használható. Beépített akkumulátor (USB Type-C vezetékkel tölthető), amely 9 óra aktív használatra elegendő.

A stageikam alapjához csavarozott fogantyú, amely állvánnyá hajtható össze, és lehetővé teszi a biztonságos elhelyezést bármilyen felületen. Használata egyszerű: csak hajtsa ki, helyezze okostelefonját a tartóba (minden modern telefont támogat), és kezdje el a fényképezést. Az Invisible Stick egy ravasz és egy joystick a forgatás kézi üzemmódban történő vezérléséhez.

A VLOG Pocket 2 jelentős előnye az automatikus kalibráció, amely növeli a készülék használatának sebességét. Mindössze annyit kell tennie, hogy a telefont a bölcső közepére helyezi, és megnyomja a bekapcsológombot. Ez biztosítja, hogy ne maradjon le a ritka felvételről, és legyen ideje a legőrültebb videót felvenni. Tekintettel a tartó könnyű kialakítására, egy kézzel is működtethető. Mindenki, aki rövid videókat készít a TikTok, Instagram és YouTube Shorts oldalakon, imádja a gyors váltást függőlegesről vízszintesre.

A Stadicam többféle üzemmódban működik, amelyek célja a tartalom diverzifikálása és a videók professzionálisabbá tétele. Közülük: szelfi mód, panoráma, forgatás és time-lapse. Az állvány Bluetooth-on és a Feiyu ON alkalmazáson keresztül szinkronizálható a telefonnal.

Hátrányok: A dőlésszög 165°-ra korlátozódik.

Monopod stílusok

Funkcionalitásuk szerint az összes szelfibotot 4 típusba sorolják:

  • Gomb nélküli modellek. Olcsóba kerülnek. Ezek lényegében egy háromlábú állvány. Állítson be időzítőt a fényképek készítéséhez.
  • Gombbal és AUX csatlakozóval. Csatlakozás az okostelefon 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozóján keresztül.
  • Bluetooth gombbal, mint távirányítóval. Más monopodokkal együtt használható. Illeszkedik Android és iOS rendszerhez egyaránt.
  • A fogantyúba épített Bluetooth gombbal. A leggyakoribb változat. Kényelem és praktikusság, amelyet sok felhasználó értékel. Nincsenek vezetékek útban, a gomb már be van építve az állvány fogantyújába, de az ilyen tartozékok drágák. Hátránya, hogy az okostelefon akkumulátora gyorsabban lemerül, ha a monopod csatlakoztatva van.

Állvány telefonhoz RGB világítással: Goodly LED RING

Színkísérletezéshez

Állvány a telefonhoz Goodly LED RING

Az előny: A körkörös RGB megvilágítású asztali állvány elengedhetetlen a professzionális fotósok, streamerek vagy tik-takészítők számára. A lámpa színhőmérséklete 3200K és 5500K között állítható, így a fényt hideg fehértől meleg sárgáig lehet tompítani. Ez lehetővé teszi a tökéletes színvisszaadású képek rögzítését. Szép bónusz az „angyalszemek” effektus, amely megjelenik, amikor fényképet készítesz.

500 g-ig tartja az okostelefont, és alkalmas a modern modellekhez (akár akkumulátoros tokkal is). A maximális szélesség, amellyel a tartót szét lehet mozgatni, 105 mm. Ez elegendő az iPhone 13 Pro Max készülék rögzítéséhez. Az állvány magassága állítható, és teljesen kibontott állapotban akár 70 cm magasságig is elérheti. Az állványhoz távirányító tartozik, amely lehetővé teszi, hogy a fényképezés folyamatát Bluetooth-on keresztül távolról irányítsa.

Az RGB lámpa nagyszerű tulajdonsága, hogy lehetőséget ad arra, hogy különböző színekben világítsa meg a témát és a teret. Létrehozhat egy teljesen piros megjelenést, amely követi a New York-i divatfotósok trendjét, vagy töltse meg a szobát hűvös kékekkel, hogy hangsúlyozza a modell megközelíthetetlen karakterét, vagy mindent lágy sárga színben fürödjön, hogy nosztalgikusan újraélje a nyári napokat. Minden a felhasználó fantáziáján múlik.

Az izzóval ellátott állványlámpa átmérője 26cm. USB tápellátás, amely lehetővé teszi a laptop töltését.

Hátrányok: Nem észleltek.

Hogyan készítsünk fotókat és videót egy okostelefonos szelfibottal??

  1. Csatlakoztassa a készüléket a szelfibothoz. Be kell állítania az okostelefonját az ülésbe, és a bilincs szélességét a bilincsbe kell szorítania. A telefont vezetékes (USB vagy 3,5 mm-es kimenet) vagy vezeték nélküli (Bluetooth) kapcsolaton keresztül is csatlakoztathatja.
  2. Válassza ki a megfelelő hosszúságú szelfibotot. Minél távolabb van az okostelefon az arctól, annál természetesebb lesz a fotó. Közelről a kamera optikája torzítja az arányokat, és a képen lévő tárgy a széleinél megnyúltnak tűnik.
  3. Ha csak egy gomb van a szelfibot fogantyúján, akkor a fénykép és a videó között manuálisan kell váltani az okostelefonon. Egyes modellek fogantyúval rendelkeznek, amely lehetővé teszi a különböző felvételi módok közötti váltást és a kép nagyítását.

Állvány a szelfikhez: HUAWEI Tripod Selfie Stick Pro CF15

Népszerű modell az élet bloggerek körében

HUAWEI Tripod Selfie Stick Pro CF15 állvány

Előnyök: Kompakt és praktikus a mobil filmezéshez, hasznos utazáskor vagy országjáráskor, és ideális a bloggerek számára, mint hordozható állvány. Gyakrabban használják otthon, hogy távolról történő munkavégzés esetén jó minőségű Zoom vagy Skype videóhívást érjenek el.

Egyszerűen összecsukva az állvány 18 cm hosszú, így nem foglal sok helyet a hátizsákjában, és mindig biztonságosan hordozható a töltőkkel és más adapterekkel együtt. Az okostelefon-állvány magassága teleszkópos rendszerrel állítható, és akár 66 cm-ig is elérheti, ami lehetővé teszi statikus blogok vagy időzített felvételek rögzítését a kívánt szögben.

Az alapvető anyagok puha tapintású műanyag és alumíniumötvözet. A tartó gumírozott betéttel rendelkezik, amely megvédi az okostelefont a karcolásoktól. Bármilyen helyzetben rögzítheti telefonját – az állványfej 360°-ban bármilyen irányban elforgatható.

A Huawei állvány előnye a zsanér, amely teljesen vízszintes helyzetbe hozható, így az asztalon lévő tárgyak, a dobozolás vagy a keze munkája fölött lőhet. Az egylábú állvány Bluetooth távirányítóval rendelkezik, amely képzoom és zár gombokkal rendelkezik, így akár 30 m távolságból is vezérelheti a képet. Egyedül forgatáskor nélkülözhetetlen funkció.

Hátrányok: nincs.

Állvány felülről történő felvételekhez: Állvány 2,1m

A profi fotós alapdarabja

Állvány a telefonhoz Állvány 2.1m

Előnyök: Egy sokoldalú állvány, amely képes 5 kg felszerelés hordozására. Alkalmas az okostelefon tartására, valamint LED izzó, vaku, esernyő vagy reflektor rögzítésére. A háromrészes mobil állvány egyszerűen használható, és egy kézzel 70 és 200 cm között állítható. A robusztus alumíniumötvözet korrózióálló, nem gyűrődik össze szállítás közben és nem nyikorog a beszereléskor.

A monopod magassága lehetővé teszi, hogy portréfotózást készítsen vele, vagy használja a természetben történő fényképezéshez. Az állvány aljzata szabványos ¼ hüvelykes rögzítéssel rendelkezik, és illeszkedik a gömbtartókhoz és okostelefon-tartókhoz. Az optimális magasság az anboxing videókhoz. A felhasználók szerint a lábak szilárdan rögzítve vannak gumipárnázással.

A kütyü ára az online boltokban alig több mint 2000 RUB. Figyelembe véve a sokoldalúságát egy olcsó állvány a telefon – ez megfelelő.

Hátrányok: Az okostelefon tartó nem jár a készülékkel együtt.

A legjobb szelfi rudak hobbiállványok számára

A monopod egy nagyon friss találmány. De gyorsan divatos kiegészítővé válik. Mint minden divatos kiegészítőnek, az egylábú állványnak is fokoznia kell viselője stílusát. Fontos megjegyezni az olcsó szelfibotok fő hátrányát: gyorsan eltörnek és tönkremennek. Ezért a szerkezeti stabilitás fontos kritérium volt a termékek kiválasztásánál ebben a csoportban. Az ebben az árszegmensben található termékek praktikusak, hasznosak és kézreállóak. Kiváló társak az utazók és az aktív felhasználók számára.

Asztali állvány telefonhoz: ISA FLEX 03-30 360

Az alapkészülék a professzionális fotósok számára

ISA FLEX 03-30 360 telefonállvány ISA FLEX 03-30 360 telefonállvány

Plusz: Egy kompakt asztali állvány, amely tökéletes a saját videoblog vezetéséhez. A mellékelt állványtartó legfeljebb 7 hüvelykes okostelefonok befogadására alkalmas, így a legújabb zászlóshajó modellek, például az iPhone, a Samsung és a Xiaomi is elférnek rajta. A felső fej kialakítása lehetővé teszi a háttérvilágítású szelfi gyűrűk rögzítését. Maximális terhelhetőség 0,5 kg.

A kompakt méretű állvány (összecsukott állapotban csak 30 cm hosszú) ideális a kültéri fotózáshoz. Az okostelefon-tartó alapja bármilyen pozíciót elfogad, és bármilyen irányba elforgatható. Az asztali állvány nyilvánvaló előnyei közé tartozik mindhárom láb rugalmassága. Ennek köszönhetően a készüléket lámpára, ajtókilincsre, faágra vagy erkélykorlátra rögzítheti.

Szabványos ¼”-os csatlakozóval rendelkezik, így az állványt különböző fejekkel és tartozékokkal testre szabhatja. A kütyü több mint egy éve a „Vevő választása” státuszban van a Yandexen.Market, ahol több mint 90%-ban pozitív felhasználói véleményekkel rendelkezik.

Hátrányok: nincs.

Rugalmas telefonállvány: A Joby GorillaPod állvány

Mint egy híres blogger

Telefon állvány Joby GorillaPod állvány

Előnyök: A leghíresebb professzionális állvány bloggerek számára. Anton Ptushkin utazásaiban, Eldar Jarakhov Lifestreams-ében és Vali Karnaval táncában is láthatjuk. A legkompaktabb és legsokoldalúbb eszköz a mobil tartalomkészítéshez 2022-ben. Rugalmas lábakkal bármilyen felületen használható, összecsukott állapotban pedig kényelmes szelfibotként szolgál.

Az univerzális tartó 51 és 91 mm közötti szélességű telefonokkal kompatibilis: a kisebb iPhone SE-t és a legújabb zászlóshajót, az iPhone 13 Pro Max-ot egyaránt biztonságosan és szilárdan tartja. Körülbelül 70 g súlyú, ez az állvány összehajtva könnyen elfér a zsebében. A továbbfejlesztett gömbfej minden oldalra elforgatható, bármilyen szögben beállítható szelfi és tájkép módban is. Érdemes megjegyezni, hogy idővel a zsanér nem fog kioldódni, és biztonságosan tartja a telefont.

A rugalmas állványalap gumilábakkal rendelkezik, amelyek további stabilitást biztosítanak. Összehajtogatva nem hosszabb 16 cm-nél. A lábak ABS műanyagból és rozsdamentes acélból készültek, ami nagyon szokatlan az ilyen típusú állványoknál.

Rugalmas állvány, amely alkalmas Instagram-sztorikhoz, videoblogoláshoz, valamint egyszerű telefonos videónézéshez is. A Joby GorillaPod állvány 1700 RUB áron. a Yandex online áruházból lehet megvásárolni szállításra.Piactér.

Hátrányok: nincs

A vezető gyártók monopodok a szelfikhez

Top 5 monopod gyártók minősített, amely érdemes figyelmet fordítani mindazoknak, akik szeretnének vásárolni egy minőségi eszközzel. A piacon a termékek széles skálája van jelen. Vannak mind a kevésbé ismert cégek termékei, mind a kiváló hírnévvel rendelkező termelés vezetői. Ez utóbbiról az alábbiakban részletesebben beszélünk.

GoPro

Amerikai vállalat, amelynek termékeit világszerte értékelik. A szelfi rudak árai sokkal magasabbak, mint a versenytársaké a nemzetközi piacon. De az árat a készülék tartóssága és minősége indokolja. Az egyetlen hátránya, hogy a legtöbb monopod csak márkás készülékekkel kompatibilis.

Xiaomi

A kiegészítők és a technológia neves kínai gyártója. Vezetékes és vezeték nélküli csatlakoztathatóságú monopodokat gyárt. Alkalmas iPhone és más okostelefonokhoz. A felhasználói vélemények elemzése az interneten azt mutatja, hogy az eszközök minősége a legmagasabb szintű. A gyártó soha nem árazza túl a szelfipólusokat.

Huawei

Egy másik kínai márka. Megbízható szerkentyűk, különböző tartozékok gyártására szakosodott. A szelfibotok többnyire egyszerű kialakításúak és könnyen kezelhetőek. A Huawei monopodok nem túlárazott, így szinte mindenki vásárolhat belőlük.

Rekam

Egy kanadai gyártó, amely nagyon keresett az orosz piacon. Gyönyörű szelfi pólust készít, hangsúlyt fektetve a dizájnra és a stílusos kialakításra.

Harper

Ez egy tajvani szervezet, amely először 2014-ben adott ki egy monopodot, gyorsan jött sok honfitársunk ízlésére. A vállalat fő mottója, hogy könnyebbé és kényelmesebbé tegye a körülöttünk lévő világot. Ezt a szlogent egyértelműen követik a szelfibotok gyártása során, ezért szinte semmi probléma nincs a használatukkal, még azok számára is, akik újak az okostelefonok elsajátításában.

Okostelefon állvány távirányítóval: Rapture Q03 Bluetooth

Szuper eszköz 1000 rubelért

Rapture Q03 Bluetooth telefonállvány

Előnyök: A Rapture Q03 egy 3 az 1-ben eszköz: szelfibot, állvány és monopod egyben. Kihajtogatva 74 cm magas. A teleszkópos, csúszó kialakítás még hirtelen kézmozdulatok esetén is merev marad a szelfik készítése közben. Tartja a nagyobb, 150-160 g súlyú okostelefonokat anélkül, hogy aggódnia kellene a kicsúszásuk miatt.

A három összecsukható láb stabil állványt biztosít telefonja számára bármilyen felületen történő elhelyezéséhez. A műanyag nem csúszik, és az illesztések az alján nem lazák. A fej 45°-os lépésekben 360°-ban forgatható, és kísérletezhet a kerettel, valamint formázott (függőleges) videót is készíthet a közösségi hálózatokhoz.

A hordozható állvány fő jellemzője az okostelefonnal való szinkronizálás Bluetooth-on keresztül, és a felvételek távirányítóval történő vezérlésének képessége. Ez utóbbi az állvány fogantyújában van elhelyezve, így lehetetlen elveszíteni, és ha szükséges, könnyen eltávolítható, és akár 10 méteres távolságban is működik. A fogyasztók gyakran használják a Rapture Q03-at sportoláshoz: könnyen rögzítheti az edzést, majd később elemezheti a technikáját.

Hátrányok: A távirányító elemmel működik.

Monopód hossza

A legolcsóbbak rövidebb hosszúságúak, és nem alkalmasak nagyszámú ember együttes fotózására. Olcsó és hosszú szerkezetek láthatók a boltokban, de általában kevésbé megbízhatóak és gyakori használat esetén eltörnek.

A legkisebbek hossza mindössze 46 cm. Mire való? Alkalmasak magas, hosszú karú emberek számára, vagy bárki számára, aki csak az arcát szeretné lefényképezni anélkül, hogy a háttérre gondolna.

A 95 cm-es kiterjesztés gyakoribb. Ezek alkalmasak minőségi fényképek készítésére gyönyörű hátterekkel.

Gyakran fotózzák barátaival vagy a természet előtt? Ezután válasszon hosszabb termékeket. A legnagyobb szelfibot, amely 1 m-re hajtható össze, és lehetővé teszi, hogy úgy fotózzon, hogy ne lássák a képben.

selfie bot 226 rubelért

Vásárolja meg itt.

Állvány állvány Bluetooth telefonhoz: Állvány DK 3888

Sokoldalú klasszikus

Állvány DK 3888

Előnyök: Nagyszerű olcsó állvány Bluetooth távirányítóval és okostelefon-kapoccsal. Az állvány háromállású fejjel, kihajtható lábakkal, gyorskioldó karral és gumírozott ütközőkkel rendelkezik. Teljesen kibontva 1020 mm magas. A lábak alumíniumból, az összes többi alkatrész műanyagból készült.

Mint a legtöbb kütyü, ez is rendelkezik egy buborékos vízmértékkel, amely segít az okostelefon horizonthoz igazításában. A fő alátét szabványos ¼”-os menettel rendelkezik a professzionális felszerelés vagy a mellékelt telefoncsipesz rögzítéséhez. A patentok 6-9 cm-re nyílnak, és egy 250 g súlyú okostelefon is elfér bennük. A golyóbázis három síkban forog, így a felhasználó teljesen szabadon megválaszthatja a lövési szöget.

Gyakran látjuk esküvői fotósoknál, ez az állvány gyorsan szétszerelhető, könnyű, egykezes és képes a drága felszerelés tartására. Az egyes négyes lábak hossza egyedileg állítható, lehetővé téve, hogy még a legegyenetlenebb felületre, például sziklákra is felszerelhesse a tartóját. Egy nagy plusz az utazási fotózáshoz.

Hátrányok: Nincs használati utasítás.

A legjobb prémium szelfibotok

A drága telefonok tulajdonosai és azok, akik professzionálisan fényképeznek, és figyelnek a képek minőségére, érdemes ezt a kategóriát figyelembe venni. 7 versenyzőt vizsgáltunk meg a minősítés elkészítéséhez. Ezek közül mindössze 2 modell került a lista élére. A kedvencek szilárd ára megéri a kiváló minőséget.

GoPro El Grande

Kamerákkal való működésre tervezve. Kompatibilis bármely GoPro kamerával. Maximális hossza 970 mm, összehajtva pedig 380 mm. Az egylábú állvány 360°-ig dönthető. Súly – 470 g. Mechanikus gömbfejjel felszerelve. Alumíniumból készült. A készlet tartalmaz egy csavart a rögzítéshez.

Előnyök:

  • A panorámaképek készítésének lehetősége;
  • Állítható állványszög;
  • Stabilizátorral együtt használható;
  • Gumibevonatú bordázott fogantyú;
  • Vízálló;
  • Forgatható alaplap.

Hátrányok:

  • Összeszerelve terjedelmes;
  • Alacsony hőmérsékleten megfagy, össze- és széthajtogatáskor elakad.

A GoPro El Grande árai az üzletekben 3000 és 4000 rubel között mozognak. A fogyasztók azonban nem tartják túlzottnak a költségeket. A vélemények szerint a kialakítás masszív és ellenáll a mechanikai behatásoknak. Egy GoPro menedzser szerint ez a szelfibot az egyik legmegbízhatóbb. Alkalmas túrázáshoz, utazáshoz és szabadtéri tevékenységekhez.

Nikon N-MP001

A Nikon akciókamerákhoz tervezték. A készülék mérete kibontott állapotban 734 mm, összehajtva 220 mm. 6 behúzható szekcióval rendelkezik. 1/4″-os menettel rendelkezik a forgótányéron a készülék felszereléséhez. Súlya 185g.

Előnyök:

  • A fogantyú alján van egy foglalat egy állványhoz;
  • Tartalmazza a szíjat;
  • Tartós magnéziumötvözetből készült;
  • 400 g-ig terjed;
  • Népszerű globális márka.

Hátrányok:

  • Viszonylag rövid;
  • Nem kompatibilis az okostelefonokkal.

A szelfi botok sok tulajdonosa úgy véli, hogy a tartozék költsége (körülbelül 4000 rubel) a világhírű vállalat-gyártó rovására van felfújva. A valódi Nikon N-MP001 tulajdonosok azonban azt állítják, hogy az egylábú állvány megéri a pénzét. Tökéletesen tartja az akciókamerát, különböző szögekből történő felvételkészítést tesz lehetővé, és normál használat során nem törik el.

Mini állvány a telefonodhoz: Apai Genie

Univerzális klasszikus

Apai Genie telefonállvány

Előnyök: Intelligens multifunkciós állvány mozgásérzékelővel, amely képes a téma mozgását a képben figyelni. A telefontartó nagyon stabil és kis méretű. Az univerzális rögzítés vízszintes és függőleges felvételekhez egyaránt alkalmas, így ideális a dinamikus tánc vagy a TicTacToe szájszinkronizáló jelenetek filmezéséhez.

Három gumírozott láb és egy menet egy opcionális állványhoz az alján, amely az okostelefon-tartó arcmagasságban történő rögzítéséhez használható. Bluetooth-on keresztül szinkronizálódik az okostelefonnal, és az alkalmazás letölthető QR-kóddal. A rögzített platform 360°-ban forgatható, így az alany a stúdióban mozoghat a forgatás alatt.

Egy be/ki gomb van a készüléken. Az automatikus arckövetés kiküszöböli a külön kezelőszemélyzet szükségességét: az intelligens eszköz elvégzi az összes munkát, így Ön szabadon koncentrálhat a felvételek tartalmára és minőségére. Sok felhasználó véleményében megjegyezte, hogy a mini állvány kiválóan alkalmas a gyors tempójú kisállatfotózáshoz.

Hátrányok: Kompatibilis az iOS 10 és magasabb operációs rendszerekkel, valamint a 8-as firmware-rel rendelkező Android készülékekkel.1 és magasabb.

A legjobb szelfi rúd profiknak

Az ebben a szegmensben található készülékek lenyűgöző tulajdonságokkal rendelkeznek. Stabilizátorral felszerelve, amely lehetővé teszi a zökkenőmentes videofelvételt a kamera rángása nélkül. A háromtengelyes stabilizátor egy kifinomult eszköz mikroprocesszorral és léptetőmotorokkal. A kameraadatok szinkronizálásával a léptetőmotorok megváltoztatják az okostelefon helyzetét a térben, hogy kompenzálják a rázkódást. Így akár aktívan kocogsz, akár kerékpározol, a videón úgyis olyan sima képet kapsz, mintha egy filmben vették volna fel. A kategória a profik és a videobloggerek számára készült termékeket tartalmazza.

Monopód a telefonjához: Baseus Fully Folding Selfie Stick

A legstílusosabb készülék a rangsorban

Baseus teljesen összecsukható Selfie Stick

Előnyök: monopod selfie stick cég Baseus, amely ismert a minőségi védőüveg, esetek és egyéb kiegészítők okostelefonok számára. A készülék egyszerű fekete színű, arany díszítéssel. Összehajtogatva egy 198 mm hosszú, hengeres cső, súlya 200 g., Leginkább a Jedi-kardra emlékeztet a Csillagok háborújából. Az összes fő szerelvény eloxált alumíniumból készült.

Van egy gomb a tokban, amely felelős a képek készítésének folyamatáért, miután szinkronizálta a monopod állványt a telefonjával. A gomb levehető és beépített 50mAh újratölthető akkumulátorral működik. Egyetlen feltöltéssel akár 7000 fotó elkészítéséhez is elegendő. A Bluetooth távirányító maximális hatótávolsága 10-12 méter. Egyértelmű kapcsolat jön létre mind az iOS, mind az Android telefonokkal.

Az alsó fedél alatt három csúszó láb található, amelyek lehetővé teszik, hogy a monopodot bármilyen felületre állítsa. A telefon a tetején egy tartóban van rögzítve, amely kihúzható az állványtestből. A teleszkópos kialakítás 81 cm-re hajtható ki, ami a legtöbb helyzetben több mint elegendő. Szelfik, panoráma- vagy csoportképek, Timelaps, lassú zársebesség – mind elérhető a Baseus alkalmazással.

Gyengeségek: nincs.

Hogyan válasszuk ki a szelfi pólusokat

Az elektronikai üzletek hatalmas választékban kínálnak szelfibotokat. Nézze meg a minősítéseket, hogy segítsen választani. De lehetetlen áttekintést adni a Top Listában elérhető összes modellről.

Amikor megfelelő eszközt keresünk, hogy alapvetően megértsük a technikai paramétereket, amelyek egy monopodot tartalmaznak a szelfikhez: Bluetooth, mutatók, dőlésszög, méret. Ellenkező esetben előfordulhat, hogy olyan modellt vásárol, amelyet nem kényelmes használni, vagy nem kompatibilis.

Kompatibilitás

Az első szempont a kompatibilitás az eszközzel, amellyel filmezni fogsz. Sokoldalú modellek, amelyek bármilyen szerkentyűvel működnek – telefonok, okostelefonok, táblagépek, fényképezőgépek, akciókamerák. Egyes készülékek csak bizonyos gyártók készülékeivel kompatibilisek.

Vásárlás előtt fontos tisztázni, hogy a kiválasztott szelfi rúd működik-e az iPhone-oddal vagy bármely más eszközzel, amelyet használsz.

Nézet a

Első pillantásra a tervezés nem tűnik olyan fontos paraméternek. Ez azonban egy olyan tartozék, amelyet a legtöbb tulajdonos naponta magával hordoz. Ezért a monopod megjelenésének kellemesnek kell lennie a szemnek.

Amikor ajándékként vásárol egy szerkentyűt, akkor is figyelnie kell a megjelenésére – figyelembe véve annak a személynek az életkorát és nemét, akinek szánták. oktatás 1 Ha a készüléket ajándékként vásárolja meg, akkor a megjelenését is figyelembe kell vennie. A férfiak számára jobb, ha egyszerű fekete vagy acél kivitelű modelleket mutatnak be. A nők imádni fogják a rózsaszín, fehér és arany színű kompakt kiegészítőket. A gyerekek imádni fogják az élénk színeket.

Hossz és súly

Nemcsak a fényképek minősége, hanem a könnyű használat is a szelfibot paramétereitől függ. Túl nehéz, 400 g-nál nagyobb súlya megterheli a munkakezét. Tehát sokáig nem lesz használható.

A hossz határozza meg a környezeted lefedettségét. Minél hosszabb a tartozék, annál nagyobb a mérete. Továbbá egy hosszú szelfibot a telefonhoz a csoportképekhez.

Csatlakoztathatóság

Vannak primitív szelfibotok, amelyek semmilyen módon nem csatlakoznak a készülékhez. A tulajdonosoknak az önkioldót kell használniuk. A legtöbb modern monopod a következő csatlakozási módok valamelyikével rendelkezik:

  • Vezetéken keresztül, fejhallgató-csatlakozón keresztül csatlakoztatva;
  • Vezeték nélküli – Bluetooth-szinkronizálással;
  • Külön távirányítóval, amely Bluetooth-on keresztül is működik.

A fenti módszerek közül az utóbbi a legkényelmesebb.

Padlóállvány az okostelefonjához: Tripod 3110

Megbízható és kiváló minőségű anyagok

Állvány a telefonhoz Tripod 3110

Előnyök: Klasszikus háromlábú állvány, amelyet úgy terveztek, hogy bármilyen felületre felszerelhesse a fotó- és videófelszerelést. A speciális tartó lehetővé teszi a felvételek készítését, beleértve az okostelefont is. Az érdekes mobilitás és a nagy tartósság modellje. Ezt alumínium és kompozit műanyag felhasználásával érik el az építés során. Állvány súlya csak 380g.

A 3110-es állványt magával viheti kirándulásokra, és használhatja csoportképekhez vagy panoráma természetfotókhoz. Összehajtva 35 cm hosszú, és minimális helyet foglal el a hátizsákban vagy az autó csomagtartójában. Tartalmazza a hordtáskát a kényelem érdekében. A Tripod nem fél a hőtől, és erős fagyban a csomópontjai nem akadnak el.

A kamera maximum 102 cm magasságban állítható be. Van egy kis beépített szint a telefon elhelyezési padján, amely lehetővé teszi, hogy kiegyenlítse a berendezést (elfelejtheti a ferde horizont problémáját). Az okostelefon-tartó mindkét oldalra elforgatható és függőlegesen 90°-ig dönthető. 700 rub áron. nagyszerű módja annak, hogy megtanulja, hogyan kell használni az állványt, és megnézze, hogy szüksége van-e rá.

Hátrányok: Csak jó vélemények

Melyik szelfibot a jobb

Az egyik monopod jó a panorámaképekhez, a másik segít jó önarcképeket készíteni a közösségi médiához. Így nehéz véglegesen megmondani, hogy melyik szelfibot a legjobb. Ez a céltól és az állványhoz használandó eszköztől függ.

VyborExpert csapat.A ru azt ajánlja, hogy a következő modellekre figyeljen:

  • Kis költségvetéssel – Red Line RLBT-01. Költségek 500 rubelen belül. A minőség felülmúlhatatlan.
  • Azoknak a proaktív felhasználóknak, akik azt tervezik, hogy egész nap használják a botot, és legalább 500 fotót készítenek, érdemes megfontolniuk a Rekam SelfiPod S-555 vezeték nélküli szelfi monopodot. A készülék kiváló akkumulátor-üzemidővel rendelkezik. És egy órát vesz igénybe a teljes feltöltés.
  • Azok, akik szeretnek lélegzetelállító fotókkal dicsekedni egy quadcopterről, segítenek a kívánt Insta360 Invisible Selfie Stick elérésében.
  • Sportolók, utazók, horgászok – a Hama Selfie 90 öltönye. A modell vízálló és tartós anyagokból készült.

A megfelelő szelfibot hosszú éveken át kitarthat. Tehát az állvány kiválasztásakor gondosan meg kell vizsgálnia az eszköz összes paraméterét, és mérlegelnie kell az összes előnyét és hátrányát.

Sokoldalú állvány a telefonhoz: a Selfie Stick S03

Eszköz 3 az 1-ben

Selfie Stick S03 telefon állvány

Előnyök: Multifunkciós telefontartó, amely egyesíti a szelfi monopod és a videókészítéshez használt állvány legjobb tulajdonságait. A készülék kevesebb mint 1000 rubelbe kerül. És tökéletes a fiatal bloggerek számára, akik kísérleteznek a tartalommal, és most kezdik felépíteni az első több ezer követőjüket a közösségi médiában. Az állvány ideális szelfikhez, rövid TicToc videókhoz, szájszinkronizáláshoz és videókritikákhoz. A sokoldalúságot a bluetooth távirányító biztosítja, amely szinkronizálható a telefonjával, és akár hét méter távolságból is működik.

Az egylábú állvány 68 cm-re hosszabbítható a teleszkópos rúddal. Nincs megereszkedés szelfi üzemmódban, és a 115 g-os súlyának köszönhetően a készülék nem fárad el, még akkor sem, ha a telefont kinyújtott kézben tartja. A rugalmas okostelefon-tartó bármilyen szögben megtartja mobilkészülékét. Az anyagok (fémötvözet és ABS műanyag) tapinthatóak. Kiválóan használható esőben vagy hóban – az állvány műanyag lábai megakadályozzák a csúszást.

Az okostelefon-tartó akár 240 g súlyú készülékeket is képes tartani. 900 rubeles áron. Az állvány nagyon menőnek tűnik, és minden rubelt megér minden elköltött rubelt. Az egész család megoszthatja a Selfie Stick S03 segítségével készített felvételeket.

Hátrányok: A telefontartó nagyon szűkös.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 2
  1. Fanni Hegedűs

    Melyik állvány a legjobb választás az idei értékelésben?

    Válasz
    1. Dávid

      Az idei értékelésben a legjobb választás az XYZ állvány, mivel rendkívül stabil és könnyen összeállítható. Emellett megfelelően tág asztallappal rendelkezik, így kényelmesen elfér rajta az összes szükséges eszköz. A minőségi anyagokból készült konstrukciója hosszú távon is megbízható használatot garantál. Összességében a legpraktikusabb és funkcionálisabb választás az idei értékelésben.

      Válasz
Megjegyzések hozzáadása