...

A legjobb multiméterek az Aliexpress-től 2022 – 2022: Válasszon egy minőségi multimétert

Helyszín Név Rangsorolási funkció
Top 10 legjobb multiméterek az Aliexpressről
1 GAZDAGSÁGMÉRŐ RM113D NTS A legmegbízhatóbb multiméter
2 BSIDE ADMS7 Nagy kijelző digitális és analóg skálával
3 ANENG Q1 Legjobb kivitelezés
4 LOMVUM S18 Olcsó készülék True RMS technológiával
5 MUSTOOL MT8206 2 az 1-ben multiméter és oszcilloszkóp
6 ZOYI ZT-S1 Legegyszerűbb működés
7 BSIDE ADM92CL-Pro Hangos jelzés. Színes feszültségjelzők
8 ANENG XL830L A legnépszerűbb multiméter az Aliexpressen
9 Vastar DT-830B Legjobb ár a rangsorban
10 Vissoiter A830L A legjobb ár-érték arány

A multiméter jól jön mindenkinek, akinek hálózati vagy akkumulátor feszültséget kell mérnie, rádióösszetevőket és frekvenciát kell tesztelnie, biztosítania kell az elektromos áramkörök integritását. A professzionális készülékek tárolják a mérési eredményeket, egyes modellek akár PC-hez is csatlakoztathatók adatcsere céljából. Digitális multiméterek általában megtalálhatóak az AliExpressen. Jobb mérési pontosságuk és könnyebb kezelhetőségük jellemzi őket. Az eredmények az LCD kijelzőn jelennek meg, így könnyen leolvashatók. A kínai piac legnépszerűbb modelljeinek rangsorolása.

Népszerű RICHMETERS RM409B

MULTIMÉTEREK RM409B
Ez a minőségi multiméter számos beállítással és funkcióval, nyugodtan nevezhető professzionális eszköznek. Jól illeszkedik a kézbe, jó betekintési szögek, minőségi szondák. A vásárlói vélemények szerint az automatikus méréstartomány-érzékelés gyors.

MULTIMÉTER RM409B

A fő vezérlés a panel gombjaival történik. A készüléknek köszönhetően mérheti az áramot, a feszültséget, a frekvenciát, az ellenállást és más mutatókat. Két AA elemmel működik. Többféle konfigurációs lehetőség közül választhat.

RM409B

10. Ergonomikus és kézreálló UNI-T UT89XD

UNI-T UT89X
Ez egy ergonomikus modell, széles körű funkciókkal, majdnem a legmagasabb minősítéssel és sok pozitív értékeléssel rendelkezik. 1000 voltig terjedő feszültségek és 20 amperig terjedő áramok mérésére képes. Egyenáram és váltakozó áram, kapacitás, frekvencia, és még sok minden más is rendelkezésre áll.

UNI-T UT89XD

A fényes, háttérvilágítással ellátott képernyő azonnali mérést biztosít, hangjelzéssel. A felhasználók dicsérik a készülék általános minőségét és a jó csomagolást. Két különböző szondával és csíptetőheggyel rendelkezik. Helyi raktárakban kapható.

UNI-T UT89XD

5. Minőségi BSIDE ADM92CL pro multiméter

BSIDE ADM92CL pro
Kiváló minőségű multiméter, amely többfunkciós és alkalmazkodik a különböző vizsgálati körülményekhez.Lehetővé teszi egy fázis érzékelését egyetlen szondával, megtalálja a rejtett vezetékeket a falban, a tokon lévő LED jelzi a feszültségszintet. Meglehetősen gyorsan méri a kondenzátorok kapacitását, és pontos értéket jelenít meg.

BSIDE ADM92CL pro

Az ügyfelek beszámolói szerint a készüléket könnyű egy kézben tartani és az összes tesztfunkciót átkapcsolni. A fényes színes kijelző napfényben is könnyen leolvasható. Két AAA elemmel működik, amelyek nem tartoznak a csomagba. Hordtáskával, szállítás Oroszországból elérhető.

BSIDE ADM92CL pro

13. Multiméter Oszcilloszkóp MUSTOOL MT8206

MUSTOOL MT8206
Professzionális multiméter, amely oszcilloszkópként használható, meghatározza a frekvenciát a kézi és automatikus tartományban 5 hertz és 5 megahertz között, a hullámformát tartja.

Természetesen a készülék alkalmas áram, feszültség, ellenállás és kapacitás mérésére is. További funkciók: memóriakalibrációs technológia, alacsony töltöttségi szint jelzése és csendes üzemmód.

MUSTOOL MT8206

Méretei 160x83x32 milliméter, súlya 190 gramm elem nélkül, a kijelző széles látószögű, 3999 leolvasást tárol 3999 mérőszámot. Kényelmes hordtáskát és tesztvezetékeket tartalmaz. Az Aliexpress felhasználói azt írják véleményükben, hogy ez a multiméter modell tökéletesen megbirkózik a feladataival.

Jól megmunkált, a kijelző nagyon fényes és tiszta, és a számok minden szögből láthatóak. A megfelelő működéshez további AA elemekre van szükség, amelyek nem tartoznak az MT206 készülékhez.

MUSTOOL MT8206

Analóg modellek rangsorolása

Az analóg multiméterek manapság ritkák, a digitális tesztelők már teljesen kiszorították őket. De a szakértők összeállítottak egy top 3-at azok számára, akik a klasszikus megoldásokat kedvelik.

ACEHE

Nézze meg az Aliexpressen

Mini mérőműszer, kézi, analóg AC/DC. Voltmérő, ampermérőként működik. A mért feszültségek széles skálája. Elektromos tesztelő, robusztus. Ellenállás mérési tartomány 100k-ig. A felhasználók megjegyzései az analóg modell teljesítményéről. Nem alkalmas nagyszabású feladatokra, de otthonra, autóra elég jól fog működni.

Előnyök és hátrányok

minőség;

megbízható.

Nagy mérési hiba.

Ár, dörzsölés. 498
Méretek, mm 205 x 140 x 40
Üzemi hőmérséklet, °C 0-40

Pro’Kit MT2017

Megtekintés az Aliexpressen

Ez az analóg multiméter modell jól bevált a működésben. Védelemmel rendelkezik, az analóg multiméter biztonságos. Lehetővé teszi az egyenáram, ellenállás mérését. Elektromos, megbízható.

Előnyök és hátrányok

építési minőség;

gyors szállítás;

megbízhatóság.

nincs.

Ár, rubel. 1700
Méretek, mm 171 x 108 x 37
Üzemi hőmérséklet, °C 0-50

A-BF

Megtekintés az Aliexpressen

Pointer típusú, analóg, elektromos, biztonsági funkcióval. Ez az analóg multiméter egy precíz, mechanikus feszültségmérő. Európai, FCC és RoHS jóváhagyások állnak rendelkezésre. 1000V-ig terjedő feszültség.

Előnyök és hátrányok

építési minőség;

funkcionalitás;

megbízhatóság;

gyors szállítás.

Ritkák a mérési hibák.

Ár, RUR. 1753
Méretek, mm 160 x 105 x 40
üzemi hőmérséklet, °C 0-40

Analóg multiméterek az Aliexpressen nem probléma megtalálni, és a fent leírt modellek pozitív visszajelzést kaptak a felhasználóktól, kiváló minőségűek, megfelelnek a bejelentett jellemzőknek.

7. Professzionális multiméter ANENG Q1

ANENG Q1
Fejlett funkciókkal professzionálisabb multiméter, mint egy általános célú multiméter. A váltakozó áram és feszültség mérésének nagyobb pontossága érdekében valódi effektív érték technológiát használ, ami hasznos a számítógépek, frekvenciaváltók és világításvezérlők esetében, amelyek hullámformája eltér a szinuszos hullámtól.

ANENG Q1

A készülék nem átlagolja az RMS-értékeket, mint a költségvetési tesztelők. Ehelyett a valós értéket határozza meg, függetlenül a görbe alakjától. A Q1 gombokkal vezérelhető, a legtöbb funkció automatizált, de van kézi beállítás is.

A professzionális multiméter előnyei közé tartozik a kiváló felépítés és a fekete hátterű kijelző, amelyen a számok minden szögből könnyen leolvashatók. két AA elemmel működik (nem tartozék).

ANENG Q1

All-Sun EM3081 zseb-multiméter

Zseb multiméter
Kis zseb multiméter, a tesztelő kényelmes, mert egy műanyag dobozban készült, fedéllel ellátott dobozban van. Van egy rekesz a nem eltávolítható kábelek és a vizsgálati szondák tárolására.páncélozott multiméter

Zseb multiméter

Két LR44 elemmel működik, LCD kijelző az 1999-es maximális értékkel és a negatív polaritás jelzésével. Méretek 114 x 56.5 és 22 milliméter között. Zseb multiméter

UNI-T UT210E multiméter

UNI-T UT210E többlámpás lámpák
A multi csipesz, az egyik legjobb villanyszerelő szerszám, egyesíti a multiméter funkcióit, és lehetővé teszi az áramkör megszakítása nélkül az áram mérését, ami nagyon hasznos a szivárgások keresésekor.

UNI-T UT210E multifogó

Ezenkívül a készülék egy pár kiváló minőségű szondával rendelkezik a feszültség, az ellenállás és a kapacitás mérésére, valamint a diódák ellenőrzésére. A készüléket hordtáskában szállítjuk. UNI-T UT210E multifogó

Költségvetés ANENG XL830L

ANENG XL830L
Ez a modell egy költségvetési változat, az ügyfelek által magasan értékelt. Világos, könnyen leolvasható LCD kijelzővel. A készülék minden tartományban túlterhelés elleni védelemmel rendelkezik.

ANENG XL830L

A multiméter egyen- és váltakozó feszültséget, ellenállást tud mérni, hangszondával rendelkezik. Dióda és tranzisztor tesztelési módban is elérhető. A véleményekben dicsérik a mérési pontosságot, a fényes háttérvilágítást. Crone által működtetett, amely nem tartozék.

ANENG XL830L

Szondák

Termék – JXSINONE P1503 Multiméter szonda cserélhető tűk tesztvezetékek szondák digitális multiméterhez kábel tapogató multiméterekhez
Minőségi tűszonda, amely PVC-ből és szilikonból készült, azt javaslom, hogy az utóbbit vegyük. A második nagyon jó érzés, és a huzal puha tapintású, és nagyon jó érzés dolgozni vele. Mindkét oldalon védősapkák. Alkalmas szinte bármilyen multiméterhez, és érdemes megvenni, mert a legtöbb tesztelő stylusa őszintén szólva olyan rossz. Ellenállás körülbelül 0.1 Ohm.

Szonda árak

Hordozható ANENG AN8009

ANENG AN8009
Ez a kis hordozható multiméter kiváló minőségű, az ergonomikus kialakításnak köszönhetően nagyon kényelmes a használata. Ezzel a multiméterrel a művelet meglehetősen egyszerűnek tűnik, az automatikus felismerést a kalibrációs chip végzi, és pontos és stabil méréseket tesz lehetővé.

ANENG AN8009

A készülék lehetővé teszi az ellenállás, az egyen- és váltakozó feszültség, a kapacitás és számos más mutató különböző elektromos mérését. Rejtett vezeték érzékeléssel is rendelkezik. Számos lehetőség áll rendelkezésre, valamint az áruk szállítása már Oroszországból is.

ANENG AN8009

Mini ZOYI ZT-S1

ZOYI ZT-S1
Digitális miniatűr készülék egyszerűsített működéssel. Itt nincs a mérési módok körkörös kapcsolója, csak három gomb van a testen, az egyik a készülék bekapcsolásáért felelős, a második segít a kijelzőn tartani az olvasást, a harmadik pedig a mérési tartomány kiválasztására szolgál.

A maximálisan megengedhető áramerősség 10 amper váltakozó áram és legfeljebb 600 volt feszültség. A multiméter 0 és 40 fok közötti hőmérsékleten működik, háza kiváló minőségű műanyagból készült, méretei: 118h59h28 milliméter.

ZOYI ZT-S1

A standard készlet tartalmazza magát a terméket, két stylistot és az útmutatót. Válasszon egy készletet kemény tokkal vagy eredeti dobozzal. Az ajánlások azt mutatják, hogy a teljesítmény az eladó által megadott mérési határértékeken belül van.

A multiméter háza és a szondák jól vannak kialakítva, a rejtett vezetékek keresése hibátlanul működik. Fő hátránya, hogy a háttérvilágítás nem kapcsol ki automatikusan.

ZOYI ZT-S1

MULTIMÉTEREK RM113D

RM113D
Nemcsak az AliExpressen, hanem azon túl is bestseller lett. Ez a digitális multiméter képes 600 voltig feszültséget, 1000 Celsius fokig hőmérsékletet, 10 amperig váltakozó és egyenáramot, valamint kondenzátorok kapacitását mérni, diódákat tesztelni. A készülék hátulján egy rejtett vezetékjelző és zseblámpa is található.

RM113D

6000-es skála kapacitás, a tartomány manuálisan vagy automatikusan választható ki. Három AAA elemmel működik. Az AliExpressen található vélemények szerint kiváló minőségű építés, a műanyag nem gyenge, olyan tollal felszerelt, amely könnyen csatlakoztatható a testhez.

Intuitív működés egyetlen körkörös kapcsolóval a be/ki kapcsoláshoz és az üzemmód kiválasztásához. A legjelentősebb hátránya, hogy a kijelző háttérvilágítása túl gyorsan kikapcsol.

RMETERS RM113D

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 3
  1. Barnabás

    Melyik multimétert ajánlanád a leginkább az Aliexpress-ről, ami jó minőségű és megbízható a 2022-es évben?

    Válasz
  2. Dóra Papp

    Melyik márkát ajánlanád az Aliexpress-ről vásárolandó multiméterek közül 2022-re? Minőségi és megbízható eszközt keresünk a mérési feladatainkhoz. Kérem, osszátok meg tapasztalataitokat és véleményeiteket ezzel kapcsolatban!

    Válasz
    1. Dániel

      Az Aliexpress-en különböző márkákból választhatunk multimétereket. A legnépszerűbb márkák közé tartozik az UNI-T, a Hantek és a Fluke. Ezek a márkák ismertek a minőségi és megbízható eszközökről, amelyek különböző mérési feladatokhoz használhatók. Tapasztalataim szerint az UNI-T multiméterek jó választást jelentenek a költségvetésbarát, mégis megbízható eszközök iránt érdeklődőknek. A Hantek és a Fluke-eszközök pedig a professzionális felhasználók igényeit elégítik ki. Azonban mindig fontos megnézni az adott termék értékeléseit és véleményeit a vásárlóktól, mielőtt döntést hozunk.

      Válasz
Megjegyzések hozzáadása