...

A legjobb fűrészek (Top 7) 2022

helyszín Név Értékelési jellemző
A legjobb fafűrészgépek otthoni használatra
1 BOSCH PTS 10 A legjobb választás. Garantált minőség
2 PATRIOT TS 255 Kényelmes kialakítás
3 Makita MLT100 A legmegbízhatóbb gép
4 DeWALT DW745 Magas szintű biztonság
A legjobb gyalugépek és famegmunkáló gépek otthoni használatra
1 METABO DH 330 Nagy pontosságú beállítások
2 ZUBR sr-330-1800 Legjobb minőség/ár arány
3 DW 733 DeWalt Robusztus kialakítás. Hosszú élettartam
A legjobb fafaragó gépek otthoni használatra
1 JET JRT-1 A legegyszerűbb marógép
2 Proxxon 27112 A legjobb NC-vezérlésű mikromarógép
3 BELMASH RT800 Router praktikus hulladékgyűjtő zsákkal

Előnyök

Ez a gép könnyen megtanulható egy tapasztalt kézműves számára. A multifunkciós famegmunkáló gépek gyári modelljei a viszonylagos tömörség és a hozzáférhetőség mellett a magas megbízhatósági követelményekkel is lenyűgöznek. Szinte minden modell rendelkezik elakadás- és túlmelegedés elleni védelemmel, valamint beépített biztosítékkal a túlfeszültség ellen.

A BELMASH SDMP-2200 egy hazai többcélú famegmunkáló gép

Egy példa egy ilyen mini faipari gyárra otthon, kombinált faipari gép BELMASH SDMP-220. Más néven „fejjel lefelé álló gyalu”. Ez az érdekes mérnöki megoldás lehetővé teszi a gép rendelkezésre álló munkasíkjainak maximális kihasználását, miközben helyet és helyet takarít meg. Az újdonság a következő feladatok elvégzését teszi lehetővé:

  1. Gyalulás a sík mentén és szögben.
  2. Hosszanti és szögletes fűrészelés.
  3. Keresztvágás a sík mentén és szögben.
  4. Negyedelés.
  5. Marás.

Ma ennek a modellnek az ára alig haladja meg a 24 000 rubelt. Ez az innováció már népszerűvé vált az orosz kézművesek körében.

A BELMASH SDMP-2200-ról

Bővebben a Vseinstrumenti:

Az univerzális többfunkciós faipari megmunkálógép készülékdiagramja Ebben a berendezésben nem egy, hanem akár két erőforrás található. A villanymotor (2) kábelen (1) keresztül csatlakozik a 220 V-os hálózathoz. Szükség esetén benzinmotor indítása (13). A megfelelő egységet a díszburkolat (11) alá szerelik. A szíjhajtáson keresztül hajtja a generátort (12), amely a villanymotorhoz csatlakozik. Ez a modell elektromos motorral történő autonóm működéssel is kapható. Egy porszűrő (4) védi a munkaterületet a fűrészportól. A körfűrész (3) egy különálló asztalra (5) van állítva, amelynek magassága a felhasználó fiziológiájának megfelelően állítható. A beépített vonalzó (6) hasznos a nyersdarabok pontos vágásához további mérőszerszámok nélkül. Speciális egység (7) fúrási és marási műveletekhez készült. Ez a többfunkciós háztartási famegmunkáló gép csúszó pengével rendelkezik (8). Szükség esetén a központi rész a megfelelő megmunkálási módhoz igazodva meghosszabbítható. Ez a terület (10) egy gyalugép. Hely a szerszámosláda számára a gép alján. Itt tárolhatja a gép tisztításához és karbantartásához szükséges tartozékokat. Ez a példa inkább egy ideális gép, amely minden szükséges funkcióval rendelkezik. Gyakori, hogy a famegmunkálók 220 voltos kombinált famegmunkáló gépet vásárolnak otthonra, amely egy beépített elektromos motorral rendelkezik.

INFO!

Az önálló áramellátáshoz benzin- vagy dízelgenerátor használható. Az okos tulajdonos a személyes otthona alapfelszereltségéhez tartozik. Vészhelyzet esetén a központosított hálózatokban fenntartja az ingatlan műszaki rendszereinek működési állapotát.

A legnépszerűbb modellek és gyártók összehasonlító áttekintése

Ma már említettük az egyik fehérorosz márkát. – Egy meglehetősen jól bejáratott vállalat, amely körülbelül 6 éve gyárt gépeket. A vállalat irodája Mogiljevben található. Képviseleti irodák a volt FÁK szinte valamennyi országában találhatók. Nézzük meg közelebbről az egyik másik terméket.

„A Belmash SDM-2500 PRO, ahogyan azt az alkotói biztosítják, kényelem, kényelem, biztonság optimális áron

Ez a mogilevi kombinált famegmunkáló gép számos technológiai művelethez készült.

Fő jellemzők:

  • Gyalulás (gyalulás) lemezen vagy élen;
  • gyalulás (filézés) ferdén (a bordák mentén);
  • Fűrészelés hosszában és keresztben;
  • Fűrészelés a szál mentén, a szálakkal szöget bezáróan

Kombinált termékcsalád;

  • Keresztirányú és átlós szögek vágása forgatható konzollal
  • Marás tárcsás maróval;
  • Vágómaróval történő marás, fúrás.

Észrevételek az SDM-2500 PRO kombinált famegmunkáló gépről

További információ a katalógusról.Onliner: „Muravey” faipari gépek – a Rybinsk-i OJSC „Algorithm” agyszüleménye. A hivatalos honlapon 5 új gépet mutatnak be egy elfogadhatóan megfizethető kategóriában.

Hangya márkájú termékek – kedvező árú megoldás egy kis műhely számára

Ezen kívül, itt megtudhatja a fogyóeszközök költségeit is.

A kapcsolódó termékek és cserélhető alkatrészek árai a következők

Egy további, ebben az áttekintésben megemlítendő gyártó. Woodtools Ltd. Az egyik legnépszerűbb modell – „Master-Universal 2500E”. Ez a gép évek óta nagy keresletnek örvend.

A Master-Universal 2500E teljes mértékben igazolja a nevét – valóban univerzális

A Master-Universal 2500E megjelenése és jellemzői

Használható fűrészelésre (hosszirányú, keresztirányú és átlós), vastagságvágásra, gyalulásra (vízszintes és átlós), fúrásra, marásra. Milyen jól működnek ezek a funkciók, lásd a véleményeket.

A „Master-Universal 2500E” kombinált famegmunkáló gép felülvizsgálata

Bővebben a Fórumon.Faipari szerszámok:

Név Jellemzők Funkció Az átlagár (2022 áprilisától).), dörzsölje.

BELMASH MOGILEV 2.4 P-2 maróállvánnyal és késkészlettel

Alkalmas fafeldolgozásra (rétegelt lemez, forgácslap stb.)..) fűrészelés és gyalulás kézi előtolással. Lapos és ferde gyalulás. Csúszó átlós fűrészelés különböző fűrészelési variációkban, beleértve a szögletes fűrészelést is. Keresztvágó fűrész. 22 000

BELMASH SDM-2500M

A gép fel van szerelve egy megújított kombinált vonalzóval, amely párhuzamos és szögletes megállót tartalmaz. Minden skála tintasugaras nyomtatással, majd lézerrel történő kikeményítéssel készül. Gyalulás (felületkezelés) lemez vagy él mentén, valamint szögben is. Fűrészelés minden szögben és síkban. Vágás a szál mentén, szögben az összetett vonalzóval. Szögben történő keresztvágás forgó konzolos fűrészeléssel. Marás tárcsafúróval. Vágómarással történő marás, fúrás. 35 000

BELMASH SDMR-2500

A gép az SDM sorozathoz hasonló kombinált sorral van felszerelve. A vezetés mentén mozgó kocsik segítségével beállítható a párhuzamos vezető (gyaluláshoz és fűrészeléshez) és a forgó konzol (ferde fűrészeléshez) kívánt pozíciója. Gyalulás a panel vagy az él fölött. Gyalulás ferdén (a bordák mentén). Gyalugép. Vágás hosszában és keresztben. Fűrészelés a szálak mentén, a kombinált vonalzóval szögben. Keresztirányú vágás szögben egy forgó konzollal. Marás tárcsafúróval. 42 000

Ant-Mover SD 3-00

Modell, amely képes a fűrészáru vastagságát előre meghatározott méretre gyalulni (vastagsági gyalulás). Két változatban kapható, különböző típusú tápegységgel. Fűrészelés. Szántás. Kör alakú marógép. Útválasztás útválasztóval. Gyalugép. Fúrás. 46 000

Plough 5625

Többfunkciós famegmunkáló gép fa és fából készült termékek megmunkálásához. Körfűrészelés. Gyalulás a sík mentén. Szögletes gyalulás. Gyalulás szorítószerkezettel. Hosszirányú fűrészelés. A bordát hosszirányban, szögben átvágni. Negyedelés. Átívelő. Szögben történő keresztvágás. Marás. Fúrás. 35 000

Enkor Korvet-320

A szíjhajtású motorcsatlakozás csökkenti a zajszintet és megakadályozza a felesleges igénybevételt. Öntöttvas asztal. Gyalulás, fűrészelés, fúrás és marás. 33 000
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 1
  1. Gabriella Gábor

    Melyik a legnagyobb különbség a 2022-es legjobb fűrészek között?

    Válasz
Megjegyzések hozzáadása