...

A legjobb magasnyomású mosók: frissített top 2022

a nagynyomású mosógépek előnyei és hátrányai
nagynyomású mosók
nagynyomású mosók

4.6 / 5 ( 54 szavazat )

A nagynyomású mosó egy speciális, nagy teljesítményű motorral ellátott gép, amelyet arra terveztek, hogy nagy víznyomással tisztítsa a különböző felületeket. A felszerelések széles választéka. Minden modell különböző specifikációkkal, költségekkel és tartozékokkal rendelkezik. Ma rangsoroltuk a legjobb magasnyomású mosókat 2022-ben.

  1. A nagynyomású mosók előnyei és hátrányai.
  2. Hogyan válasszunk egy magasnyomású mosót?
  3. A mi 2022 legjobb magasnyomású mosóink 2022-ben.

A magasnyomású mosók előnyei és hátrányai

A magasnyomású mosó előnyei és hátrányai

A háztartási mosógépek népszerűek, de a modellek széles választéka problémát jelent a választás során.

Mosási kapacitás:

  • A nagy teljesítményű tisztítóberendezések számos lehetősége.
  • Különböző műszaki jellemzőkkel és árral rendelkező modellek nagy választéka.
  • A családi költségvetés megspórolása egy autómosó kiránduláson.
  • Lehetővé teszi az udvar minőségi tisztítását stb.

A mosás hátrányai:

  • A berendezések magas költségei.
  • A gép rendszeres karbantartást igényel a kefék, tömlőcsere stb. miatt..
  • Jelentős méretek és súly.
  • Rendkívül hideg időjárás esetén fűtött helyiségben tárolja, különben a ház a hőmérséklet-ingadozás miatt megsérülhet.

Szűrő

A tisztításhoz használt víz homokot vagy más szennyeződéseket tartalmazhat, amelyek károsíthatják a mosószivattyút és a fényezést. Ezért a legjobb, ha szűrőket használunk, amikor magasnyomású mosókkal dolgozunk.

nagynyomású mosók

A nagyon praktikus, nagynyomású tisztító modellek beépített szűrőkkel rendelkeznek, újrafelhasználható patronokkal, amelyek használat után kimoshatók. Ha nincs beépített szűrő, akkor különálló és kivehető szűrő vásárolható, és a patronok rendszeresen cserélhetők.

Melyik nagynyomású mosó a legjobb otthoni használatra?

A megfelelő magasnyomású mosó kiválasztása sok ember számára nyitott kérdés. A magas árfekvésű termékek széles választéka azonban nehézségekbe ütközik a kiválasztás során.

Mit kell keresni a magasnyomású mosó kiválasztásakor?

  • A gép típusa. E kritérium szerint az összes magasnyomású mosógépet ipari és háztartási gépekre osztják. Háztartási használatra elegendő egy háztartási készülék. Az ipari modellekhez képest kisebb teljesítményűek, 220 V-os hálózatról működnek.
  • Tömlő hossza. A mosógép használati távolsága ettől a paramétertől függ. Minél hosszabb a tömlő, annál mozgékonyabb a felhasználó.
  • Méretek és súly. Fontos, ha a készüléket rendszeresen szállítani kell, vagy ha a helyiségben csak korlátozott mennyiségű hely áll rendelkezésre. A modellek túlnyomó többsége műanyag burkolattal van ellátva, ami megkönnyíti a szállítást. A félprofesszionális és professzionális gépek ezen felül víztartállyal is fel vannak szerelve. Szállításuk nehéz lehet.
  • Motor típusa. A mosógépet a hálózatról vagy a beépített akkumulátorról „táplálják”?. E készülékek jellemző tulajdonságai a kompakt és könnyű súly, alacsony zajszint. A hátrányok csak a villamosenergia-függőség. A dízel- és benzinmotorok nagyobbak, nehezebbek és drágábbak. használat közben kipufogógázokat bocsát ki és nagy zajt csap.
  • A teljesítmény a motor teljesítményéhez kapcsolódik. Nagyobb teljesítmény egyenlő nagyobb tisztítási kapacitással. A háztartási magasnyomású mosó teljesítménye háztartási használatra 2 kW tartományban elegendő.
  • Nyomás. 120 bar elegendő autómosáshoz, falak és ablakok tisztításához, szőnyegek mosásához. A nagyon nagy teljesítményű berendezések még a festéket is képesek eltávolítani az autóról.
  • Tartozékok. A magasnyomású mosóhoz többféle tartozék létezik: ventilátor, foltmosó, sármosó, habgenerátor, tisztítószer és forgókefe. Mindegyiknek megvannak a maga sajátosságai.
  • további funkciók. A nagyobb kényelem érdekében a magasnyomású mosók opcionálisan különböző opciókkal felszerelhetők. Ezek közül a legfontosabbak: a zsinór visszatekerhetőség, a vízhőmérséklet, a tartályból történő vízfelvétel, a hálózati feszültség és a tisztítószűrő megléte.

Ezek a fő kritériumok, amelyekre figyelnie kell a háztartási használatra szánt magasnyomású mosó kiválasztásakor. Vásárolja drága berendezéseit megbízható beszállítótól. Kérjük, vásárláskor ellenőrizze, hogy minden dokumentáció, a jótállási jegy és a vásárlási bizonylat Önnél van-e. Hogy segítsünk eligazodni, összeválogattuk a legjobb háztartási használatra szánt magasnyomású mosókat 2022-ben.

Amit tudnia kell a mobil autómosó kiválasztásakor

Most pedig határozzuk meg, hogy mit kell figyelembe vennie, és hogyan válasszon egy magasnyomású mosót, hogy az hosszú ideig szolgáljon, és teljes mértékben elvégezze az összes tervezett feladatát.

először is döntse el, hogy professzionális vagy háztartási mosógépre van-e szüksége. Ha vidéki használatra, saját autómosásra és egyéb háztartási igényekre van szüksége, akkor könnyen meg lehet birkózni egy háztartási készülékkel: teljesítményük másfél kilowatton belül van, és úgy tervezték őket, hogy megszakítás nélkül legfeljebb másfél órán keresztül működjenek.

A professzionális motoros mosók akár három kilowatt teljesítményűek is lehetnek, hosszabb használatra készültek, és gyakran benzines belsőégésű motorral vannak felszerelve.

A következő lépés a megfelelő hosszúságú tömlő kiválasztása. Ha csak az autómosást tervezi, akkor legfeljebb négy méter hosszúság elegendő, vidéki munkákhoz a hét méteres hossz az optimális – ezek a szabványos értékek.

Fontos paraméter a sugárnyomás: háztartási használatra elegendő a 100 bar nyomás.

A professzionális motoros mosók akár ezer vagy több liter vizet is képesek óránként, az otthoni motoros mosók pedig akár négyszáz liter vizet is képesek óránként. Ha nincs vízellátás azon a helyen, ahol az autómosót használni kívánja, akkor gondoskodnia kell arról, hogy elegendő használati víz álljon rendelkezésre a feladat elvégzéséhez: a víznek homoktól, iszaptól és egyéb idegen anyagoktól mentesnek kell lennie.

Ezek azok a fő műszaki kritériumok, amelyekre figyelnie kell a magasnyomású mosó kiválasztásakor. A mosószer tartályával is felszerelhető, ami egy praktikus, hasznos tartozék.

Ügyeljen a vízfelvételre szolgáló eszközre, ha nem fér hozzá vízellátó rendszerhez, akkor olyan rendszerre van szüksége, amely lehetővé teszi a víz szivattyúzását egy külső tartályból.

Mindezen pontok mellett fontos az anyag, amelyből a szivattyú készül: mivel ez a legfontosabb elem az építésben, jobb, ha fémből készül, a műanyag olcsó, de a legkevésbé rövid életű lehetőség.

A készletnek tartalmaznia kell egy tartozékot, minél többet kap, annál jobb.

Ügyeljen a gyártóra: vannak olyan cégek, amelyek az ilyen típusú berendezések gyártására szakosodtak, kiváló minőségű és hatékony mosogatókat készítenek, termékeik ára magasabb lehet, de az ilyen egységek hosszabb ideig szolgálnak.

A legjobb magasnyomású mosók

Top 16 legjobb magasnyomású mosó: 2022 értékelés

Név Leírás Ár
1. Kranzle HD 7/122 TS A legjobb magasnyomású mosó 2022 740$
2. Husqvarna PW 345C Kiváló magasnyomású mosó számos hasznos funkcióval 335$
3. Karcher K 7 Compact Minőségi magasnyomású mosó az otthoni használathoz 575$
4. HP1120 BAJNOK A legjobb olcsó magasnyomású mosó 2022 43$
5. Stiga HPS 550 R Miniatűr nagynyomású mosó nagy funkcionalitással 382$
6. Portotecnica Elite 2840 T A legjobb professzionális magasnyomású mosó 1005$
7. Huter M165-PW Megbízható és minőségi magasnyomású mosó 135$
8. Bosch GHP 5-13 C Professional Professzionális magasnyomású mosó 470$
9. Greenworks G7 Érdekes modell szokatlan kialakítással 250$
10. Bosch EasyAquatak 100 Olcsó, de robusztus nagynyomású mosógép 65$
11. Bort BHR-2000-PRO A háztartási takarító szerény költségvetésből 105$
12. Huter W195-PRO A mosógép kiváló nyomással és alacsony zajszinttel rendelkezik 180$
13. Oleo-Mac PW 136 C Csendes és nagy teljesítményű magasnyomású mosó háztartási használatra 400$
14. ZUBR AVD P225 A tökéletes magasnyomású mosó autók, kerékpárok és egyéb eszközök tisztításához 316$
15. Bosch AdvancedAquatak 150 A jó teljesítményű függőleges nyomásmosó 295$
16. Huter W165-QL Jó magasnyomású mosó, alacsony áram- és vízfogyasztással 150$

A 2022-es év legjobb magasnyomású mosói

Huter W165-QL

Nem rossz magasnyomású mosó alacsony villamosenergia- és vízfogyasztással.

A legjobb magasnyomású mosó Huter W165-QL

Huter W165-QL

A legjobb magasnyomású mosók teteje megnyitja a német márka modelljét, de Kínában készült – Huter W165-QL (11 000 rub.). Ez a magasnyomású mosó csak kis mennyiségű áramot és vizet igényel. A modell a piac olcsó szegmensébe tartozik, de a magasnyomású mosó minden funkcióját és jellemzőjét ellátja.

Általánosságban elmondható, hogy ha egy olcsó és gazdaságos magasnyomású mosót keres, és nem érdekli, hogy milyen gyorsan mossa meg az autóját vagy bármi mást, akkor a Huter W165-QL mindenképpen megér egy közelebbi pillantást.

Tudjon meg többet!

Fő jellemzők

  • Típus: elektromos magasnyomású mosó
  • Hálózati feszültség: 220 – 230 V
  • Energiafogyasztás: 1.90 kW
  • Nyomás: 165 bar-ig
  • Teljesítmény: 375 l / óra
  • Max. bemeneti vízhőmérséklet: 50 °C
  • A nagynyomású tömlő tárolásának módja: orsó
  • Jellemzők: fogantyú, kerekek

Videó felülvizsgálat

Előnyök:

  • Ár.
  • Alacsony energiafogyasztás.
  • Takarékos vízfogyasztás.
  • Meleg vízzel használható.
  • Nincs szükség vízvezetékre. Csak szükség van bármilyen tartályra vízzel.
  • Fém szivattyú.

A hátrányok:

  • Rövid tömlő.
  • Habgenerátor.
  • Kis átmérőjű kerekek.

Mi a gép neve?

Nagynyomású mosók

Belépő szintű magasnyomású mosók

Ezek kompakt, nagynyomású mosók műanyag szivattyúkkal, amelyek akár 120 bar nyomást is előállítanak. 400 l/h kapacitásúak, fél órán keresztül folyamatosan működnek. A létrehozott nyomás nem elég a makacs szennyeződések eltávolításához az autókról. Ezek a tisztítószerek kiválóan alkalmasak kerékpárok, kerti berendezések, kerítések, utak stb. tisztítására. Olcsó, kompakt és könnyű, de a gyártásukhoz használt olcsó anyagok miatt élettartamuk rendkívül rövid.

Középkategóriás autómosók

Kompakt méretben és súlyban is kapható, 150 bar nyomásig, 600 l/h kapacitásig, egy órán keresztül megszakítás nélkül képes dolgozni. A szivattyúk nagy szilárdságú műanyagból, fémből vagy sziluminból (alumínium-szilícium ötvözet) készülnek. Ezek az autómosók kiválóan alkalmasak autómosásra.

High end autómosók

Nagynyomású mosók

Ezek félprofesszionális gépek, 150 bar feletti nyomást hoznak létre, 600 l/h feletti teljesítményűek, több órán keresztül működnek. Gyakran rendelkeznek különféle opcionális extrákkal. Ezek a mosogatók elég nagyok és nehezek, és magas az áruk.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 3
  1. Csilla Farkas

    Melyik a legjobb választás a frissített 2022-es legjobb magasnyomású mosók közül? Melyik modell nyújtja a legjobb teljesítményt és tartósságot? Kinek a véleményére érdemes figyelni, hogy megtaláljam a tökéletes mosót? Segítsetek kiválasztani a legmegfelelőbbet!

    Válasz
    1. Gergely

      A legjobb választás a frissített 2022-es legjobb magasnyomású mosók közül attól függ, hogy milyen célra szeretnéd használni. Ha professzionális felhasználásra van szükséged, akkor érdemes olyan modellt választani, amely nagy teljesítményű és tartós. Ha viszont otthoni használatra keresel mosót, akkor a legmegfelelőbb lehet egy közepes kategóriájú modell. A vélemények és értékelések áttekintése segíthet abban, hogy megtaláld a tökéletes mosót. Fontos, hogy figyelj a valós felhasználók észrevételeire és tapasztalataira, hogy megbízható információkat gyűjts arról, melyik modell nyújtja a legjobb teljesítményt és tartósságot.

      Válasz
      1. Kristóf

        A legjobb választás a frissített 2022-es legjobb magasnyomású mosók közül attól függ, hogy milyen célra szeretnéd használni. Ha professzionális felhasználásra van szükséged, akkor érdemes olyan modellt választani, amely nagy teljesítményű és tartós. Ha viszont otthoni használatra keresel mosót, akkor a legmegfelelőbb lehet egy közepes kategóriájú modell. A vélemények és értékelések áttekintése segíthet abban, hogy megtaláld a tökéletes mosót. Fontos, hogy figyelj a valós felhasználók észrevételeire és tapasztalataira, hogy megbízható információkat gyűjts arról, melyik modell nyújtja a legjobb teljesítményt és tartósságot.

        Válasz
Megjegyzések hozzáadása