...

— top 10 legjobb hidrofil olajok

hidrofil olajok
arcápoló termék

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem vásárlási útmutatónak szánjuk. Konzultáció szakértővel vásárlás előtt.

Az ápolási folyamat többlépcsős, amely magában foglalja a tisztítást, a hidratálást, a táplálást és a táplálást. Sokan eltávolítják a sminket és a szennyeződéseket micellás vízzel, tejjel vagy géllel. Ez a hidrofil olaj Ázsiából érkezett hozzánk, és azonnal érdekelte honfitársainkat természetes és biztonságos összetételével, megfizethető árával, és ami a legfontosabb, felkeltette az ázsiai lányok feltűnő példájának figyelmét, akik fiatal és szépek maradnak idős korukig, és biológiai koruk nem felel meg a megjelenésüknek.

A hidrofil olaj helyettesítheti az összes szokásos tisztítószert. Poliszorbát és növényi olaj bázissal készül. Vízzel érintkezve a termék emulzióvá alakul, amely gyengéden és kíméletesen távolítja el a sminkmaradványokat, a faggyút, az elhalt bőrpikkelyeket. Az allergiás reakciók előfordulása minimálisra csökken, mivel az összetétel természetes, nem tartalmaz agresszív kémiai összetevőket, és minden bőrtípusra alkalmas, beleértve a túlérzékeny és sérült bőrt is.

Összetevői a következők

  1. mandulaolaj
    , jojoba, karit, szőlőmag és mások, amelyek a teljes mennyiség 80-90%-át teszik ki;
  2. emulgeálószer
    , vagy poliszorbát, amely az olaj folyadékban való feloldásáért és emulzióvá alakításáért felelős;
  3. ápolószerek
    : vitaminok, növényi kivonatok, gyümölcssavak.

A hidrofil olajat nemcsak az arcon, hanem a nyakon, a dekoltázs területén, a kezeken is használják. Lágyítja a kemény vizet, összehúzza a pórusokat, eltünteti a fekete foltokat, normalizálja a szervezet természetes folyamatait, gátolja az öregedéssel kapcsolatos elváltozásokat és hidratál.

A Skin House

hidrofil olajok

Az arctisztítás a koreai higiéniai rendszerben két lépésből áll, amelyek közül az egyik a hidrofil olaj. A Skin House Essential Clinning Oil az egyik legnépszerűbb hidrofil olaj a piacon. A takaros, sötét, pumpás üveg fehér dobozban van, éppen megfelelő méretű, és dugóval van ellátva, hogy véletlenül se öntse ki. Különösen hasznos, ha Önnel utazik. A hidrofil olajat száraz bőrre kell felvinni, a felvitel után a zsírosság eltűnik, és az állaga inkább egy lágy tejre hasonlít. Az olaj meleg vízzel könnyen eltávolítható.

Főbb előnyök:

  • Könnyen eltávolítja még a professzionális sminket is;
  • Tisztítja a pórusokat és eltávolítja a fekete foltokat;
  • Kisimítja a bőrt;
  • Az üveg több hónapig tart.

Hátrányok:

  • Magas költségek;
  • csak szaküzletekben lehet megvásárolni.

A Skin House Hydrophilic Oil napi használatával puha és rugalmas bőrt érhet el, teljesen megtisztítva a faggyút és a mitesszereket. Bőre egészségesnek és frissnek fog tűnni. Egy flakon három-négy hónapig tart napi használat mellett. Érdemes megjegyezni, hogy a sminket még a szempillák közötti területen is eltávolítja, amit más tisztítószerekkel nehéz elérni. A hidrofil olaj nem szárítja ki a bőrt és kiváló minőségű.

Recept a saját készítéshez

Ha szereted a házi készítésű és természetes kozmetikumokat, akkor elkészítheted a saját hidrofil olajodat. Ehhez meg kell határoznia a bőrtípusának megfelelő olajokat, és követnie kell az alábbi utasításokat.

Mire van szükség:

  • folyékony kozmetikai olajok az Ön bőrtípusának megfelelően;
  • illóolajok az illatosításhoz (nem kötelező);
  • poliszorbát.
hidrofil arcolaj - hogyan készítsük el?

előkészítési folyamat:

  1. Válasszon bármilyen olajat, ebben a receptben szőlőmagolajat. Gazdag vitaminokban, mint például E, A, B-vitaminokban és C-vitaminban. Ennek az olajnak a 80-90%-ára lesz szüksége, amely alapanyagként szolgál.
  2. Kevesebb poliszorbátra, vagy más szóval emulgeálószerre van szükség. A termék körülbelül 10-20%-a.
  3. A legjobb, ha az összetevőket egy speciális mérőpohárral keverjük össze.
  4. Keverjen össze 80-90% szőlőmagolajat (vagy bármilyen más olajat), adjon hozzá 10-20% poliszorbátot, és opcionálisan adjon hozzá 3-5 csepp illóolajat vagy többféle olajat. A hidrofil olaj ízesítéséhez illóolajra lesz szükséged.
  5. A hidrofil olaj készen áll, és azonnal felhasználható!

Részletes útmutatót arról, hogyan készítsd el otthon a saját hidrofil olajodat, a videóban találsz.

Secret Skin Lime Fizzy

fesi

Olcsó koreai olaj gazdaságos felhasználással és kiváló minőséggel. Ez az olaj lime kivonatot tartalmaz, amely hatékony tisztítást és gyengéd bőrápolást biztosít. Alkalmas mindennapi használatra és könnyen eltávolítja a napi szennyeződéseket. Az olaj ápolja a bőrt, normalizálja a víz-zsír egyensúlyát, hidratál, gyengéden világosítja a pigmentációt és javítja az arcszínt. Gyulladáscsökkentő, tonizáló, fertőtlenítő, gombaölő és fiatalító hatású az olaj egészségügyi előnyei között.

Legfontosabb előnyök:

  • Alacsony ár;
  • A pigmentáció világosítása;
  • Kiváló minőségű formula;
  • Sok egészségügyi előnye van.

Hátrányok:

  • Nem lehet megvásárolni a szokásos üzletekben;
  • Csípős citrus illat;
  • Nem emulgeálódik a bőrön.

Jobb, ha felhabosítja az olajat az ujjain, mielőtt felviszi a bőrre, mivel rosszul emulgeálódik. Hosszú ideig kell dörzsölni a bőrbe, mielőtt közvetlenül az arcán kifejti hatását. Az olaj textúrája nem ragacsos, de meglehetősen folyékony, ezért óvatosan kell használni a Secret Skin olajat, különben foltot hagyhat a ruháján vagy az íróasztal felületén. Az illata élénk és citrusos, mosogatószerre emlékeztető. Langyos vízzel könnyen leöblíthető, és még a professzionális sminkkel is jól működik.

TheFaceShop Rizs víz

Facy Cosmetics fotója

Egy nagyszerű hidrofil olaj a dél-koreai The Face Shop márkától. A palack szerves, tiszta és enyhén rózsaszínű, fekete kiöntővel és dugóval a véletlen nyomások ellen. Az olaj teljesen átlátszó és meglehetősen folyékony, jól emulgeálódik az arcon, és nem igényel további műveletet. Az illat ragyogó és édes. Sűrű fehér masszát képez, amely vízzel összekeverve olyan, mint egy mosogatóhab vagy enyhe arctej. Mindennapi használatra alkalmas. Könnyen eloszlatható az arcon az ujjakkal, és eltávolítja a makacs szempillaspirált, a gélceruzát vagy a szem alatti fekete foltokat.

Fő előnyei:

  • Könnyen alkalmazható mindenféle sminkhez;
  • Az olaj kellemesen édes illatú;
  • Hidratálja és hidratálja a bőrt;
  • Mélyen tisztítja a bőrt;
  • Kezelhető mennyiségben érkezik.

Hátrányok:

  • Magas költségek;
  • Hagyományos üzletekben nem kapható;
  • Folyékony textúra.

Az olaj nem szárítja az arcot, nem okoz kiütéseket vagy allergiás reakciókat, nem tömíti el a pórusokat és nem feszíti a bőrt. Az olaj összetétele teljesen biztonságos és számos hatóanyagot tartalmaz. Nem tartalmaz ásványi olajokat sem. Két változatban kapható: Light és Rich. Az első a zsíros, problémás bőrre, a második a száraz és hámló bőrre való.

A Saem

Szemcsik olaj

A hidrofil olajat a pórusok mélytisztítására és minden típusú smink eltávolítására tervezték. Különösen ajánlott a zsíros vagy problémás bőrűeknek, a folyamatosan sminkelő és a nagyvárosokban élőknek. A bőrön megtelepedő városi por mélyen behatol a pórusokba, és szinte lehetetlen egyszerű termékekkel lemosni. Ez az olaj számos természetes és jótékony elemet tartalmaz: Moringa, zöld tea, olajfalevél, sütőtök, sárgarépa, paradicsom, kókusz, málna, áfonya és gyapot kivonatot. Az olaj folyékony, és gazdag összetétele ellenére nem bocsát ki élénk vagy kellemetlen illatot. Az olaj vízzel érintkezve jól emulgeálódik, mosás után nem hagy zsíros filmet vagy ragacsos érzetet.

Fő előnyei:

  • Vitaminokban gazdag;
  • Hidratálja a bőrt;
  • Nem áraszt erős illatot;
  • Nagyszerűen működik minden sminkre.

Hátrányok:

  • Magas költségek;
  • Csak szaküzletekben kapható;
  • Kényelmetlen adagoló.

Napi bőrápoló termékként ajánlott, megszabadulhat az olajos fénytől és a mitesszerektől, valamint segíthet a pórusok összezsugorodásában és kevésbé szennyeződésessé tételében. Ragyogó sárga színű, finomított napraforgóolajra emlékeztető, de vízzel érintkezve kellemes és lágy fehér habbá változik. Az olaj nem szárítja a bőrt, és nagyon gazdaságosan használható.

Mi ez

Mit képvisel a hidrofil olaj

Mit tudunk erről a valóban csodaolajról?? Külső megjelenésük ellenére távol állnak a szokásos tápláló olajoktól, amelyeket gyakran használnak a kozmetológiában a feszesség, a hámlás és a hámlás érzésének enyhítésére. A legfontosabb különbség az összetétel. A hidrofil termékek számos vitaminnal és nyomelemmel vannak gazdagítva, amelyek célja a bőr egészségének és minőségének javítása, kiegészítve parfümillatokkal, amelyek sokkal kellemesebbé teszik a használatot.

Az ápolószer fő összetevője egy emulgeálószer. Ez adja az olajos zsírok sajátos tulajdonságait és jellemzőit, és teszi őket vízben oldódóvá.

Hada Labo Gokujyun tisztító olaj

labo hud

A végső japán sminklemosó és mélytisztító. Kellemes, selymes állagú, szagtalan és színtelen. Alkalmazása után a bőr puha, ápolt és bársonyos érzetű, kellemes, egészséges megjelenést kölcsönöz. A fekete foltok eltűnnek, ha minden nap használod az olajat, mint az arctisztító gélek esetében. Olívaolajat tartalmaz, amely hidratálja és táplálja a felhámot, puhítja és megakadályozza a nedvességvesztést. A Hada Labo olaj a kiütésekre és kiszáradásra hajlamos normál és zsíros bőrre alkalmas. Vízzel érintkezve gyengéd fehér emulziót képez, amely nem hagy filmréteget az arcon, és langyos vízzel könnyen eltávolítható.

Fő előnyök:

  • Nagyon mélyen tisztítja a bőrt;
  • Olcsó;
  • Nagy térfogat;
  • Gazdaságos használat;
  • Jól működik bármilyen kozmetikummal.

Hátrányok:

  • Nem alkalmas száraz, problémás bőrre;
  • Szaküzletekben kapható;
  • A teljes eredmény érdekében érdemes a teljes termékkészletet használni.

Az olajat gazdaságosan használják a napi ápolásban reggel és este. Érdemes szem előtt tartani, hogy nem alkalmas komedogenitásra hajlamos bőrre, mivel magas komedogenitási pontszámmal rendelkezik, és bőrpírt okozhat a bőrön.

LIFE TIPPEK

  • Miután lemostad, ha még mindig filmréteget érzel az arcodon, vagy csak kényelmetlenül érzed magad, akkor adj hozzá a szokásos tisztítószert. A bőrápolás előnyei a következőképpen foglalhatók össze: – a legjobb eredmény érdekében használja a bőrápoló termékek teljes készletét. A képződött film viszont teljesen normális, mivel megakadályozza a transzepidermális nedvességvesztést. A hidrofil olajok gyártói gyakran nem látják szükségét további tisztítószereknek.
  • Ha a szokásos alkalmazási módszer nem tetszik Önnek, akkor az olajat azonnal emulgeálhatja: öntsön egy kis mennyiségű hidrofil olajat a tenyerébe, és adjon hozzá egy nagyon kis mennyiségű vizet – az olaj krémmé alakul. Az így kapott folyadékot enyhén masszírozza az arcára, majd mossa le az arcát.
Koreai hidrofil olaj
  • Ha nagyon zsíros a bőrtípusa, hajlamos a gyakori gyulladásra és pattanásokra, az olaj nem biztos, hogy megfelelő. Ez csak ritkán fordul elő.
  • Ez a termék használható a hajvégek rendbetételére. Masszírozza a szerves folyadékot egyenesen a hajába, és hagyja ott egy percig. Az eredmény rugalmas és fényes fürtök.
hidrofil olaj a smink eltávolításához
  • A termék gyantázáshoz is használható. Az olaj garantálja a penge könnyű siklását, valamint a kezelt terület puhaságát.
  • Alkalmas az Ön által preferált hidrofil olajjal való fürdésre. Nemcsak puhítja a bőrt, hanem egészségesebbé és simábbá is teszi azt.

Lancome Energie de Vie A tisztító olaj

fotó lancome

Lágyító tulajdonságokban gazdag, simító és tisztító olaj, amely tökéletesen lemossa még a professzionális sminket és a színészek sminkjét is. Kellemes, sötét, tiszta színű palack, elegáns kivitelben és kényelmes adagolóval. Erős és kellemes illatuk van, amely még egy teljes mosás után is megmarad a bőrön. Mentol kivonatot tartalmaz, amely felfrissíti a bőrt és egészségessé teszi azt, de tisztában kell lennie azzal, hogy érzékenyítő hatása lehet. Normál és száraz bőrűek számára napi használatra alkalmas. A Lancome elkötelezett az innovatív bőr- és testápolási termékek fejlesztése mellett, így a márka olaja tökéletes ápolást biztosíthat, ha a teljes termékcsaládot használod.

Legfontosabb előnyök:

  • Kiváló minőségű alkatrészek;
  • Mindennapi használatra alkalmas;
  • Felfrissíti az arcot;
  • gazdaságos a használata;
  • Bármely kozmetikai üzletben megvásárolható.

Hátrányok:

  • Nagy érték;
  • Ragyogó illat;
  • Káros mentol kivonat.

A Lancome olaj jól habzik a bőrön, vízzel könnyen lemosható, és nem hagy kellemetlen érzést a bőrön. Alapvető hidratálást és tisztítást biztosít a bőr számára. Gazdaságos használat; egy flakon napi használat mellett több hónapig is kitarthat.

Elizavecca olajbogyóval

súly olaj

A hidrofil olívaolaj jól teljesíti fő feladatait: eltávolítja a sminket, megtisztítja a felesleges zsírt és az elhalt sejteket, és kitisztítja az eltömődött pórusokat. A termék organikus összetétele jót tesz a bőrnek, revitalizáló hatású, puhává teszi azt, és eltávolítja a különböző tökéletlenségeket (beleértve a gyulladásokat is). 90% olívaolajjal készült, amely könnyen felszívódik a bőrbe, és nem tömíti el a pórusokat. Az E-vitamin és más hasznos elemek védik a bőrt az UV-sugarak és más környezeti ártalmak ellen, elősegítik a sejtek regenerálódását és lassítják az öregedést.

Fő előnyei:

  • Nem hagy zsíros érzetet;
  • Jól eltávolítja a sminket;
  • Gazdaságos használat.

Hátrányok:

  • Meglehetősen drága;
  • Túl folyékony állagú;
  • A koreai kozmetikai üzletekben kell megrendelni.

A jojobaolaj szárazon tartja a bőrt, hidratálja és védőréteget képez. Az argán és az avokádó segít a bőr gyorsabb regenerációjában, csökkenti a gyulladást és kisimítja a ráncokat, javítja a feszességet. Az olaj segít a száraz és gyulladt bőr tökéletlenségeinek kezelésében. A hidrofil olaj fertőtlenítő hatású is, és nem tartalmaz káros anyagokat. Kiválóan alkalmas száraz és érzékeny bőrre és napi használatra.

Jelzések

A termék a következő helyzetekben használható:

  • sminkeltávolítás és bőrtisztítás;
  • Tonizálja a bőrt;
  • öregedésgátló masszázs;
  • hajmosás és fejbőr tisztítás;
  • testápoló.

Intim higiéniára is alkalmas. Használható baba sminkként. A termék használata gazdaságos. Egy kezeléshez mindössze 2 csepp olajra van szükség. Nagyon jó árcédulával rendelkezik, köszönhetően természetes összetételének. Fontos, hogy elkerülje a hamisított termékeket, és gondosan ellenőrizze a termék tartalmát. Érdemes egy jól ismert koreai vagy európai gyártótól származó olajat választani.

Ayoume Pórus mélytisztító olaj

olaj au

Hidrofil szénolaj, amely mélyen és hatékonyan tisztítja a pórusokat. Segít megszabadulni minden szennyeződéstől, lemossa a sminket, eltávolítja az elhalt hámsejteket, méregtelenít, és ragyogóbb, üdébb arcbőrt kölcsönöz az arcnak. Az olajban lévő faszén minden szennyeződést kiszív a bőrből és a pórusokból, megtisztítja azokat és megnyitja az oxigén számára, hasznos elemekkel gazdagítja a bőrt és felgyorsítja a bőr regenerálódását. A levendulaolaj segít megszabadulni az irritációtól és a viszketéstől, minden tekintetben megnyugtatja és puhítja a bőrt, megakadályozza a hámlást. Eltávolítja a faggyút és megakadályozza annak túlzott képződését.

Legfontosabb előnyei:

  • Jól tisztítja az arcot;
  • Környezetbarát összetétel;
  • Nem szárítja ki a bőrt;
  • Az illata kellemes és enyhe;
  • Könnyen szappanozható és leöblíthető;
  • Nem hagy maradványokat és nem hagy kellemetlen érzést.

Hátrányok:

  • A szemmel érintkezve csíp;
  • Feszesíti a száraz bőrt a túlzott tisztítószerek használata esetén.

Nagyszerű a zsíros vagy kombinált bőr problémáira. A csomagolás gazdaságos, erős adagolóval, semmi sem szivárog. Enyhén szárítja a zsíros bőrt, a fekete foltokat és az apró pattanásokat. A környezetbarát formula segít bőrének visszanyerni egészséges megjelenését, telíti azt jótékony nyomelemekkel, lassítja a ráncok megjelenését és egy speciális réteg segítségével védi a káros külső tényezőktől.

Hogyan működik

Amikor az olajbázis érintkezik a bőrrel, az emulgeálószer reakcióba lép, ami a maradék viasz és zsír szinte azonnali lebomlását és megkötését eredményezi. Nincs szükség a bőr dörzsölésére és nyújtására, ami megakadályozza a korai ráncok kialakulását. Csak vigye fel és finoman masszírozza be, hogy az összetevők reagáljanak és eltávolítsák a szennyeződéseket.

A fő előnyök között:

  • Könnyen eltávolítja a makacs sminket a szemkörnyék körül;
  • Nem hagy „pandahatást”;
  • Tisztítja a pórusokat; nem marad ott; segít a mitesszerek elleni küzdelemben;
  • Minden bőrtípusra alkalmas;
  • Ápoló hatású, puhítja, hidratálja, táplálja a hámsejteket.

A hidrofil olajos mosás után ajánlott gélt vagy habot használni; különösen zsíros és túlérzékeny bőr esetén.

DNC hidrofil olaj

kép a dns olajról

Könnyedén megtisztítja az arcot a makacs és közönséges sminkektől. Hatékonyan kezeli a kemény szennyeződéseket, hidratálja és táplálja a bőrt jótékony mikroelemekkel. Behatol a mély pórusokba, megtisztítja azokat és felszabadítja az oxigén behatolásához. A szerves anyagok segítenek helyreállítani az arc friss és egészséges megjelenését, kisimítják a finom ráncokat és lassítják azok megjelenését. Az átlátszó üveg lehetővé teszi a termék használatának nyomon követését.

Főbb előnyök:

  • A koreai gyógymódok költséghatékony megfelelője;
  • Gyorsan és hatékonyan távolítja el a makacs sminket;
  • Tisztítja a bőrt;
  • Nem tömíti el a pórusokat;
  • Helyes használat esetén nem okoz irritációt vagy hámlást;
  • Alkalmazása után az arc frissnek és puhának tűnik;
  • Eltávolítja a fekete foltokat.

Hátrányok

  • Nincs adagoló.

Nincs erős kémiai illatanyag. Maga a hidrofil olaj állaga átlátszó, sárga árnyalatú, folyékony és könnyű, nem ragadós. Nem szívódik be a bőrbe és segít eltávolítani nemcsak a sminket, hanem a mély szennyeződéseket is, nem képez filmréteget az arcon. Az olajat felhordás előtt jól fel kell rázni, amíg egyenletes színűvé és buborékossá nem válik. Ezután a bőrre kenhető, néhány percig masszírozható, majd vízzel leöblíthető. Könnyen leöblíthető, nem hagy kellemetlen maradványt a bőrön. Nem ajánlott szemsmink eltávolítására.

Különleges jellemzők

hidrofil olaj választás

Már boldoggá tette az arcát ezzel a hihetetlenül hasznos termékkel? Ha igen, akkor már az első használat után meg fog győződni a hatékonyságáról és eredményességéről, és megtapasztalja az ápolás tipikus eredményeit.

div=”product-inline” data-url=”

Az eredetileg a sminkeltávolítók alternatívájaként tervezett termék fokozatosan a kozmetikai termékek valódi képviselőjévé vált. Egyedülálló kémiai összetételének köszönhetően gyengéden tisztítja, mélyen táplálja és hidratálja a bőrt, küzdve a különböző tökéletlenségek és hiányosságok ellen. Van azonban egy kikötés: mindezek a feladatok csak akkor érhetők el, ha a terméket helyesen választják ki. Ellenkező esetben nem kap pozitív eredményt.

Bielenda Argan arcolaj

fotó hitelesítés

A lengyel márka hidrofil olaja zsíros, gyulladt, kipirosodott bőrre készült. Az argánolaj hatékonyan táplálja a bőrt, míg a faggyúkontroll komplex segít a kiütések minimalizálásában. A hatóanyagok normalizálják a faggyúműködést, javítják a bőr állapotát és helyreállítják a felhám diszfunkcióját. A természetes összetétel biztonságos az érzékeny bőr számára.

Főbb előnyök:

  • Alacsony költségek;
  • Az átlátszó csomagolás lehetővé teszi a fogyasztás ellenőrzését;
  • Csökkenti a kiütéseket és a mitesszereket;
  • Kevésbé zsírosítja a bőrt;
  • Az olaj könnyű és folyékony, az illat könnyű és nem feltűnő;
  • Tökéletesen tisztítja a sminket és könnyen leöblíthető;
  • Nem hagy filmréteget az arcon;
  • Gazdaságos használat.

Hátrányok:

  • Üzletekben kell találni vagy online kell megrendelni.

Bőre tiszta, egészséges, puha és ragyogó lesz tőle. Aktívan tisztítja a bőrt, mélyen behatol az eltömődött pórusokba, hidratál és nyugtat. A bőr regenerálódása a közvetlenül az epidermiszben található természetes elemeknek köszönhetően közvetlenül a használat után megkezdődik. Az olaj könnyen felszívódik, és nem okoz irritációt vagy bőrpírt. Antibakteriális hatása csökkenti a pattanások kialakulásának kockázatát. Minden korosztály számára alkalmas termék, amely mesterien szabályozza a faggyút és csökkenti a kiütéseket. Este használandó.

A prémium kategóriás termékek csúcskategóriája

Sok lány nem kockáztatja a tömegpiaci termékek használatát, mivel úgy véli, hogy alacsony minőségű nyersanyagokból készülnek, és ezért eltömíthetik a pórusokat, ami a bőrpír és a bőrkiütések megjelenését idézi elő. És az ilyen megfontolásoknak valóban van helye.

Ha törődik a saját bőrével, és nem áll készen arra, hogy olcsó termékekkel kísérletezzen, javasoljuk, hogy figyeljen a lehetőségekre és a táblázatokra.

Név Visszajelzéseken alapuló pontszám
Elizavecca Natural 90% olajbogyó 9
Lancome Energie de Vie 8,7
Make Up For Ever Extreme Cleanser Balancing 8,8
Hada Labo Gokujyun 7,8
NYX Stripped Off 8
Bielenda Camellia 8,9
Liv Delano ‘Hyaluron Elixír’ 9

Ezeknek a termékeknek az árai két-háromezer rubel között mozognak.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 1
  1. Krisztián Tóth

    Kedves olvasó! Találkoztál már a top 10 legjobb hidrofil olajok listájával? Ha igen, szeretném megtudni, melyek ezek az olajok, amelyek kiváló hidratálást nyújtanak, miközben segítenek megtisztítani a bőrt. Nagyon érdekelnének a tapasztalataid és véleményed az ilyen termékekről. Köszönöm előre is a válaszod!

    Válasz
Megjegyzések hozzáadása