...

Top 8 Transformer laptopok és tablet laptopok 2022-ben. Érdemes megvásárolni egy ilyen eszközt?

Transformer Notebook, Laptop-Tablet – Milyen eszközök ezek?. Jellemzők, előnyök és hátrányok. A legjobb laptop-tablet és Transformer modellek értékelése-áttekintése.

A kompakt tablet notebook vagy notebook-transzformátor ideális az elfoglalt professzionális és szabadidős felhasználók számára.

A felülvizsgálatban elmondjuk, mi a transzformátor és a laptop-tablet, mi a különbség, milyen modellt kell választani, hogy érdemes-e megvásárolni, és milyen paraméterekre kell összpontosítani a választáskor.

ASUS ZenBook Flip 13

A legjobb 2 az 1-ben laptop a legtöbb ember számára

Top 10 Legjobb Transformer laptopok 2022

★★★★★

79,999.

NÉZD MEG M.VIDEÓ

Processzor: Intel Core i5 Grafikus processzor: Intel UHD Graphics 620 RAM: 8GB Képernyő: 13,3 hüvelyk Beépített memória: 256GB SSD OS: Windows 10

Előnyök

  • A táblagép üzemmód kiváló
  • Fantasztikus hangzás
  • Nagyszerű integráció a numerikus billentyűzettel

Hátrányok

  • Zajszint

A Zenbook Flip 13 a teljes 360 fokos ErgoLift zsanérral és a minimális keret kialakítással az egyik legjobb laptop, amit az Asus valaha készített. A névrokonához hasonlóan a Flip 13 szinte könnyedén válthat notebook, film és táblagép üzemmódok között, legalább 20 000 ciklusra tervezve. Szilárdnak és robusztusnak tűnik, fémes kivitelben, három különböző színben kapható. A felülvizsgálati modellünk királykék színű, amely fantasztikusan néz ki a rózsaarany kivitelben.

Az Intel 8. generációs Core processzorral kombinálva ez egy notebookhoz képest átlagos, de egy táblagéphez képest erős. A táblagép üzemmód is kényelmes használatot biztosít, köszönhetően az érzékeny érintőképernyőnek és a robusztus, katonai minőségű kialakításnak. Az egyetlen hiányzó funkció egy okos toll, amely megkönnyíti a tábla mód használatát a művészeti munkákhoz, de mindig van lehetőség egy harmadik féltől származó toll megvásárlására.

Nem a Harman Kardon mesterei által létrehozott briliáns hangminőségről beszélünk, sem az okos billentyűzetről, amely erős és könnyen használható. De messze a legmenőbb funkció a beépített numerikus billentyűzet. Tartsa lenyomva a trackpad sarkában lévő láthatatlan gombot, és a rejtett LED háttérvilágítás felgyullad, a trackpad pedig teljes értékű numerikus billentyűzetté válik, amely készen áll bármilyen számítás elvégzésére.

Mindez, valamint a valóban versenyképes középkategóriás ár teszi az Asus ZenBook Flip 13-at a legjobb 2 az 1-ben laptopnak járó legjobb ajánlásunkká.

2

Microsoft Surface Book 3

A legjobb prémium 2 az 1-ben laptop

Top 10 legjobb Transformer laptopok 2022

★★★★★

280,000 RUB.

NÉZZ RÁM!.PIAC

Processzor: négymagos Intel Core i7-1065G7 10. generációs Grafikus kártya: Nvidia GeForce GTX 1650 Max-Q-val RAM: 8GB / 16GB / 32GB LPDDR4x (3733MHz) Képernyő: 15in, 3000×2000 (267 PPI) Memória: 256GB / 512GB / 1TB

Előnyök a

  • A tökéletes notebook és tablet
  • Nagyszerű PixelSense kijelző
  • Nagy teljesítményű játék grafikus processzor

Hátrányok

  • Magas ár

Nagyon lenyűgözött bennünket, amit a Surface Book 2 kínált, és a Surface Book 3 még jobb ajánlat: bár a design nagyrészt ugyanaz marad, a belső részek kap egy üdvözlendő lökést, és a csúcskonfigurációban, akkor telepíteni egy diszkrét Nvidia grafikus kártya.

Ez egy nagy teherbírású laptop és egy nagy teherbírású táblagép egyben (és természetesen a Windows 10 teljes verzióját futtatja) – sok 2 az 1-ben készülékkel ellentétben laptop stílusú billentyűzettel rendelkezik, de a képernyője is teljesen levehető.

Aki a jelenleg elérhető legjobb 2 az 1-ben notebook iránt érdeklődik, annak nem kell tovább keresnie, mint a Surface Book 3. De magas az ára, így csak viszonylag mély zsebbel rendelkezők számára alkalmas. De még ezen az áron sem hiszem, hogy csalódni fogsz.

3

Microsoft Surface Go 2

A legjobb olcsó 2 az 1-ben laptop

Top 10 Legjobb Transformer laptopok 2022

★★★★★

38,250 RUB.

NÉZZ RÁM!.PIAC

Processzor: 8. generációs Intel Core m3 Grafika: Intel UHD Graphics 615 RAM: 4GB / 8GB Képernyő: 10,5 hüvelyk, 1920 x 1280 képpont (220 képpont hüvelykenként) Memória: 64GB / 128GB

Előnyök

  • Vonzóan alacsony ár
  • Nagyszerű hardver csomag
  • Kompakt és könnyű

Hátrányok

  • Nem találtam semmit

Útmutatónk tele van Surface eszközökkel, és jó okkal: a Microsoft 2 az 1-ben laptopok piacán elfoglalt helye hatalmas sikert aratott, és épp akkor élesztette fel a vállalat imázsát, mint komoly hardvergyártó, amikor szükség van rá. Azoknak, akik egy jó készüléket szeretnének, anélkül, hogy külön fizetnének, a Microsoft a Surface Go 2-t kínálja.

Arra épül, ami az eredeti Surface Go-t olyan jóvá tette, szebb dizájnnal és egy kis teljesítménynövekedéssel kiegészítve, hogy biztosan megbirkózzon az összes szükséges számítástechnikai feladattal. Nagyobb képernyővel rendelkezik, ugyanolyan méretű formafaktorral, mint az eredeti Surface Go, de kisebb kerettel.

A Surface Go körülbelül öt órán át használható újratöltés nélkül, és méretét és teljesítményét tekintve ideális a mindennapi feladatok elvégzéséhez. A vásárlással kapcsolatos számításai során győződjön meg róla, hogy a Type Cover billentyűzet többletköltségét is figyelembe veszi, amelyre a notebookként és táblagépként való teljes körű használatához szüksége lesz.

4

▌DISPLAY

A funkciók közé tartozik a 11,6 hüvelykes IPS kijelző Full HD felbontással (1920×1080 pixel) és 16:9 képaránnyal, amely a Triluminos és az X-Reality Engine-nek köszönhetően kiváló minőségű képeket biztosít.

A Triluminos technológia tiszta, élénk képeket és gazdag, természetes színek széles skáláját biztosítja fokozott pontossággal. Az X-Reality technológia egy kiterjedt képadatbázis segítségével valós időben javítja az egyes képkockákat, hogy javítsa a videó tisztaságát bármilyen

A Sony VAIO Tap 11 fényes, éles képernyővel rendelkezik, így útközben is élvezheti kedvenc filmjének megtekintését – vagy a munkát teljes napfényben – minden gond nélkül.

Ezenkívül a nagyon széles betekintési szögek lehetővé teszik, hogy a kontraszt és a fényerő csökkenése nélkül mutasson be prezentációkat kis létszámú csoportnak.

Az OptiContrast panel vizuálisan csatlakozik az alap LCD kijelzőhöz a tükröződés csökkentése érdekében. Jelentősen jobb képminőséget biztosít, különösen a világos megvilágítású helyiségekben.

Samsung Galaxy Book Flex

Egy nagyszerű 2 az 1-ben laptop Windows 10 operációs rendszerrel a Samsungtól

Top 10 Legjobb Transformer laptopok 2022

★★★★★

900 USD

NÉZD MEG AZ AMAZON-ON

Processzor: Intel Core i5-1035G4 10. generáció Grafikus: Intel Iris Plus RAM: 8GB Képernyő: 13,3″, 1920 x 1080 pixel Memória: 512GB

Előnyök

  • Nagyon sokoldalú
  • Van egy beépített S Pen toll
  • Lenyűgöző design

Hátrányok:

  • Nem észlelt

A Samsung Galaxy Book Flex sokat kap a pénzéért – az akkumulátor élettartama, teljesítménye, képernyőminősége, kialakítása stb. tekintetében szinte minden kívánt elemet kipipálhat.

Talán az extra funkciók azok, amelyek igazán kiemelkedővé teszik ezt a laptopot. Kap egy beépített S Pen tollat, amely közvetlenül a tokba csatlakoztatható, a trackpad pedig vezeték nélküli töltőpadként szolgál. Ráadásul természetesen ez egy 2 az 1-ben eszköz, ami azt jelenti, hogy sokféle helyzetben és sokféle alkalmazáshoz használhatja.

Bár az itt elérhető teljesítmény nem elég nagy a nehéz videók szerkesztéséhez vagy játékhoz, a mindennapi feladatokkal könnyedén megbirkózik, és ideális irodai dolgozók és diákok számára egyaránt (a magas ár ellenére). Ha úgy gondolja, hogy ki fogja használni az extra funkciókat, akkor megéri.

5

▌ VEZETÉK NÉLKÜLI HÁLÓZAT

A funkciók közül érdemes megemlíteni a 3G-kompatibilis SIM-kártya foglalat jelenlétét, így a tablet független a Wi-Fi hotspotoktól.

A táblagép megbízhatóan keresi a vezeték nélküli hozzáférési pontokat, és még gyenge jelek esetén is nagyon nagy érzékenységet mutat.

NFC támogatás. Igaz, szinte nincs olyan szoftver, amely kiaknázhatná a Windows 8 csodálatos technológiájában rejlő lehetőségeket. Az NFC-támogatás tehát csak egy szép, de egyelőre hatástalan bónusznak tekinthető.

A Bluetooth is nagyszerűen működik, a külső eszközök, például a Bluetooth fülhallgatók és hangszórók minden probléma nélkül csatlakoznak a Tap 11-hez.

ASUS Chromebook Flip

Ár szempontjából a legjobb 2 az 1-ben laptop Chrome OS-sel

Top 10 legjobb Transformer laptopok 2022

★★★★★

449 USD

NÉZD MEG AZ AMAZONON

Processzor: Kétmagos Intel Core m3-8100Y Grafika: Intel UHD Graphics 615 RAM: 4GB Képernyő: 14 hüvelyk, 1920 x 1080 pixel (157 ppi) Memória: 64GB

Előnyök

  • Elképesztően alacsony ár
  • Robusztus, karcálló képernyő
  • Stílusos design

Hátrányok:

  • Nem észlelt

A Chromebook nagyon jól alkalmazkodik a 2 az 1-ben formátumhoz: használhatja laptopként, ha komoly munkát kell végeznie, de össze is hajthatja, ha ideje egy kicsit lazítani a Netflixszel. Akárhogy is, az Asus Flip 2 az 1-ben Chromebook segít Önnek.

A specifikációk nem igazán számítanak, amikor a Chromebookról van szó, de az Intel Core m3 processzor és a 4 GB RAM annyi böngészőfület képes kezelni, amennyit csak meg tud nyitni. Ne feledje, hogy a Chromebook már Android alkalmazásokat is képes futtatni, így egy újabb módja van a táblagép használatának.

Nagyon tetszik ennek a Chromebook 2-in-1-nek a kialakítása, különösen a szürke szín és a vékony előlapok, elég könnyű ahhoz, hogy a hátizsákba is elférjen. Rengeteg más modell is van az Asus Flip termékcsaládban, így a legjobb 2 az 1-ben notebook keresése során mindenképpen nézze meg őket.

6

CAMERA

A táblagép 8 megapixeles kamerával rendelkezik (akár 3264×2448 pixeles) „Exmor RS for PC” technológiával.

A készülék kameramoduljainak minősége átlagos.

Mindazonáltal videohívásokhoz és önarcképekhez elég jó.

A főkamerával csak erős napfényben, lehetőleg a szabadban készíthet megfelelő képeket. Természetes színvisszaadás. A szabványos kameraalkalmazás nem teszi lehetővé a manuális fókuszálást, de van autofókusz, ami elég gyors.

Dell XPS 13

Fantasztikus 2 az 1-ben multifunkciós készülék

Top 10 Legjobb Transformer laptopok 2022

★★★★★

150,280 RUR.

NÉZZ RÁM!.PIAC

Processzor: Négymagos Intel Core i7-1065G7 10. generáció Grafika: Intel Iris Plus RAM: 8GB / 16GB / 32GB Képernyő: 13,4″, 3840 x 2400 képpont (337 ppi) Memória: 256GB / 512GB / 1TB

Előnyök

  • Prémium minőség
  • Fényes, elegáns képernyő
  • Nagy teljesítmény

Hátrányok

  • Nem találtam semmit

Nagyon vonzó megjelenés, kiváló teljesítmény … Mi nem tetszik a Dell XPS 13 2-in-1-ben?? A hagyományos XPS 13 önmagában is nagyszerű laptop, de ez a 2 az 1-ben verzió összecsukható – talán a leghasznosabb sátor üzemmódban, amikor este streaming videók megtekintéséhez szeretné beállítani. Egy karcsú, könnyű készüléket kap, amely mindent képes kezelni, amire szüksége van.

Ahogy a Dell készülékeknél megszokott, a Dell XPS 13 2 az 1-ben készülékhez különböző konfigurációk állnak rendelkezésre – attól függ, hogy mennyi pénzt hajlandó költeni, és mire van szüksége a laptopjától, hogy melyik felel meg leginkább az Ön igényeinek. Azonban mindegyikük nagyon hatékony, sokoldalú és nagyon jól megtervezett.

Ez egy nagyon jó lehetőség, hogy fontolja meg, ha jobban érdekli a laptop, mint a tabletta aspektus – az XPS 13 abszolút az egyik legjobb laptop a piacon jelenleg, és az a tény, hogy lehet hajtogatni, hogy függőlegesen, és használja, mint egy tabletta csak növeli a fellebbezést.

7

▌TELJESÍTMÉNY

A Tap 11 meghajtásáról az Intel 1,2 GHz-es Pentium 3560Y Haswell mikroarchitektúrájú processzora és 4 GB RAM gondoskodik.

Természetesen senki sem vár teljesítménycsodákat egy integrált grafikával és passzív hűtéssel rendelkező táblagéptől, és nem is ilyen rekordokra tervezték. Ennek ellenére a 3DMark teszt csak az Ice Storm Unlimited tesztben hozott eredményeket, mivel a teszt többi változata gyengének bizonyult az eszköz számára.

A konkurenciához képest a Tap 11 a rangsor élmezőnyéhez közel áll, de ne feledje, hogy ez a készülék leggyengébb konfigurációja az eladó készüléknek.

Beépített Windows 8 teljesítményteszt.1 várhatóan alacsony, mindössze 4,8 pontszámot ért el. A legmagasabb pontszámot az SSD kapta, míg a legalacsonyabbat a processzorba épített 3D grafika.

Alapvetően ez a fajta teljesítmény nagyszerű egy olyan hordozható eszközön, mint a Sony VAIO Tap 11. Ez a táblagép képes lesz egyszerű irodai feladatok, például szövegszerkesztés és táblázatkezelő szerkesztők, valamint játékok vagy néhány nehéz program futtatására.

Lenovo Yoga C930

Könnyű és gyönyörű 2 az 1-ben laptop 2022-re

Top 10 Legjobb Transformer laptopok 2022

★★★★★

1,069 USD

NÉZD MEG AZ AMAZONON

Processzor: Intel Core i7-8550U 1,8 GHz (négymagos, 8 MB gyorsítótár, Turbo Boosttal akár 4 GHz) Grafika: Intel HD Graphics 620 RAM: 8 GB LPDDR4 (2400 MHz) Képernyő: 13,9 hüvelykes, 3840 x 2160, multi-touch kijelző Memória: 512 GB

Előnyök

  • Kiváló kijelző 4K felbontással
  • Önálló futási idő

Hátrányok

  • Nem található

A korábbi Yogák nagy hatással voltak ránk, így nem meglepő, hogy a Lenovo Yoga C930 legújabb változata is szerepel a 2022-es év legjobb 2 az 1-ben modellek listáján. Ultravékony és ultrakönnyű – ez egy prémium felszerelés.

Itt sok minden van, ami tetszik, a nagy 13,9 hüvelykes képernyőtől kezdve az Intel csúcskategóriás i7 processzorán át a tágas 512 GB-os SSD-tárolóig. Persze, nem a legolcsóbb, de ez nem jelenti azt, hogy nem a legjobb ár-érték arányú.

A 4K felbontású kijelző, a Dolby Atmos hangzás és a meglehetősen elegáns külső miatt nehezen tudunk bármit is hozzátenni a negatívumok oszlopához. A billentyűzet lehajtható ahelyett, hogy leválasztható lenne, de ez csak egy apróság.

8

Microsoft Surface Pro 7

Az egyik legjobb 2 az 1-ben notebook egyre jobb és jobb

Top 10 Legjobb Transformer laptopok 2022

★★★★★

92,990rub.

NÉZZ RÁM!.PIAC

Processzor: Négymagos Intel Core i7-1065G7 10. generáció Grafikus: Intel Iris Plus RAM: 4GB / 8GB / 16GB Képernyő: 12,3 hüvelyk, 2736 x 1824 képpont (267 ppi).) Memória: 128GB / 256GB / 512GB / 1TB

Előnyök

  • Vékony, könnyű és stílusos
  • Prémium billentyűzet és toll

Hátrányok

  • Nem található

A Surface Pro 7 nem sokban különbözik a Surface Pro 6-tól, különösen a kinézetét tekintve, de nagyon elégedettek vagyunk vele. Mostantól USB-C-vel rendelkezik, és további bónuszként támogatja a legújabb és leggyorsabb Wi-Fi szabványokat 6.

A fenti specifikációkban felsorolt i7-es lapkakészlet mellett kevésbé erős konfigurációk is elérhetők, így a Surface Pro 7-et az Ön igényeihez és költségvetéséhez igazíthatja. Ha megvan a pénz, akkor biztosan szerezhet magának egy 2 az 1-ben készüléket, amely komoly teljesítményre képes – a csúcskategóriás konfigurációkban nem lesz gondja a laggal vagy a lassulással.

Ha a Surface Book 3 túl terjedelmesnek, a Surface Go 2 pedig túl kicsinek és alulteljesítőképesnek tűnik, akkor a Surface Pro 7 a tökéletes kompromisszum. Az egyetlen fenntartás az, hogy a Surface Pro 8 valóban frissítheti a designt, valamint javíthatja a specifikációkat, amikor megérkezik.

9

Vásárlói vélemények

Ilya Starkov

HP PAVILION 13-an1006ur

Nekem az intel i3-as verzióm van, utazáshoz és főleg szöveges munkához vettem. Kellemes meglepetés volt, hogy ez a processzor elfogadhatóan kezeli a Visual Studiót és az Adobe Photoshopot. Egy hónapos használat után még mindig nem tudok hozzászokni ahhoz a szörnyű touchpadhez. Az USB-csatlakozók elrendezése olyan, hogy ha van egy elég nagy USB-eszközöd (szerkezetileg), akkor lehetséges, hogy a második csatlakozó zárva lesz számodra.

Alyona Korchagina

Apple MacBook Air 13 Late 2020

Mac nagyszerű, az én céljaimra, prezentációk, word dokumentum, filmeket nézni nagyszerű gép, még nem próbáltam még telepíteni, de hamarosan ellenőrizni fogom, és hozzáadom a véleményeket, gyorsan megérkezett, az egyetlen dolog nem volt az orosz billentyűzet, de nem lézergravírozott és már elhoztam, így minden rendben van, a szám ellenőrizte az összes jó, garancia alatt augusztusig 2022, nem okozott gondot át minden adatot a régi Mac 13, vásárlási dátum augusztus 7, 2021 elégedett

McClain

ASUS ZenBook 13 UX325JA-EG109T

Minden rendben van. Igaz, nekem i7 és 16 GB van. Az alacsonyabb konfigurációkban már nem lesz ilyen szép, gondolom. Feladatok – főleg Excel – nagy táblázatok, sok képlet és makró, Adobe Illustrator, Acrobat – semmi probléma, minden gyors és éles. Nagyszerűen kalibrálható (notebookhoz képest) A fényerő több mint elég, néha minimálisra állítom. A repülőn még túl világos. Az akkumulátor élettartamáról nem tudok nyilatkozni – az akkumulátor még nem telítődött teljesen. De a töltésjelző 10-12 órát mutat 60%-os töltöttségnél – szerintem 12 óra átlagos irodai terhelés mellett élni fog, és nincs szükségem többre. Elalszik és felébred 5 másodperc alatt, alig van hiba Win10, minden úgy működik, ahogyan kell, ahogyan be van állítva. A vásárlás után levettem a rendszert, és újratelepítettem (megszokásból) – a laptop szinte az összes illesztőprogramot magától megtalálta. A szabadalmaztatott segédprogram segített a többieknek. Szinte nincs zaj a Win által végrehajtott indexelés után. Alig érzem a hőt, de nem használom sokat az ölemben. Könnyű, karcsú, szinte teljesen fém, kemény, szinte semmi nyikorgás.

Daniel G.

HP Envy x360 13-ay0037ur

Modell HP Envy x360 13-ay0040ur. Az Ultrabookot ajándékba vettük. A követelmények igen komolyak voltak. Alacsony súly + jó teljesítmény + hosszú akkumulátor élettartam. Az első kritériumhoz sok ajánlat van a piacon, vannak könnyebb lehetőségek. A teljesítmény szempontjából a nyilvánvaló előnyök. 4 magos AMD Ryzen 3 4300U 2.7GHz-en. RAM 8GB DDR4-3200. 512 GB M mint tárolóeszköz.2 PCIe NVMe. A csupasz Windows 10 asztali számítógép indítása kb. 10 másodpercig tart. Teszteltük a rendszert már a gördülő Office 2022 és alapvető programok után az internet, videónézés és zenehallgatáshoz. A Chrome-ban megnyitott 10 lapnál, amelyek közül az egyik egy Youtube-videót streamelt, a VLC-t egy mkv-filmmel futtatta, a Steamben egy játékot telepített és az irodát futtatta, nem észleltem késedelmet vagy rendszerfagyást. Irodai munkához ideális ez az ultrabook. FHD érintőképernyő automatikus képforgatással csak egy plusz ebben a. Az ultrabookon való játék is lehetséges. A grafikus mag Radeon RX Vega 5. A méret és a súly további előnynek tűnik. A4-es papírlap méretű (31×20) és csak 16,5 mm vastag. Alumínium váza ellenére mindössze 1,3 kg a súlya. Nem tud segíteni, de megemlíti az akkumulátor élettartamát ez ultrabook. A gyártó állítása szerint akár 13,5 órát is kibír egy feltöltéssel. De biztos vagyok benne, hogy ez ideális körülmények között történt. Minimális fényerővel, minimális feldolgozási teljesítmény mellett. Kísérletet végeztem, hogy megpróbáljam megközelíteni a készülék normál használata során felmerülő körülményeket. Egy teljes feltöltéssel két filmet tudtam nézni 3 órán keresztül, egy órán keresztül böngészni a VKontakte feedet, és néhány órán keresztül zenét hallgatni. Általában egy munkanapra elegendőnek kell lennie. A hátrány szubjektív, nem akarok vitatkozni. Még egy dolog. Az ultrabook USB Tupe-C HDMI adapterrel érkezik. Kicsit triviális, de mégis megkönnyebbülés.

Alexey K.

Apple MacBook Pro 13 Late 2020

Nagyon gyors, egyáltalán nem terheli a nagyon nehéz exel fájlokat. Az iroda összességében nagyon magabiztosan működik, ami korábban a Mac-eken problémás volt. Egyáltalán nem érzem melegnek, és soha nem hallottam hűvösebbet. Jó akkumulátor-üzemidő, 3 nap az akkumulátoron. Előtte egy 2015-ös Air volt – szintén jó laptop, de úgy érzi, mintha ég és föld lenne. Nekem a 16/512-es változat van meg. Nagyon nagy potenciál a notebookban. Ha az összesített tulajdonságok, talán az új Air egy jobb vétel, de én akartam a touchbar (mint ez eddig) és 16gb RAM. Nos, egy kicsit zavaros a trotl az eir, amikor a szerelés / munka elég sok anyagot hiánya miatt a hűtőrendszer (lásd. Amerikai vlogger vélemények).

John McClane

ASUS ZenBook 13 UX325JA-EG109T

Az ultrabook nagyon jól sikerült. Nincs nyikorgás a kezedben, nincs visszahatás. Úgy érzi, nagyon közel egy macbook, úgy érzi, ugyanolyan monolitikus. By the way nyit egy kézzel.Eredetileg egy ExpertBookot céloztam meg, de az összehasonlítás során kiderült, hogy az ExpertBook sárgulása. Nem, nem az. Az emberek már írtak róla. Fotókkal dolgozom, és számomra ez az alapvető szempont. Nincs 3,5 mm-es csatlakozó. Nem bánom, bluetooth fejhallgatót és hangszórót használok. Az ujjlenyomatok sem jelentenek problémát, eltávolítottam a matricákat a fedélről. Csiszolt kivitel, mondják az amatőröknek, de nekem tetszik. Jó billentyűzet . Általában az ultrabook nagyon jó, ajánlom.

Maxim B.

HP ProBook 430 G7

Nagyon jó minőségű képernyő, jó fényerősséggel. A billentyűzet nagyon jó tapintású, és sokkal kellemesebb rajta gépelni, mint például a MacBook Airen. Nagyon menő design, ugyanaz a stílus, mint az Air, de műanyag és nehezebb, de ez nem jelent kompromisszumot a használhatóság terén. Az építési minőség a par. Más notebookokhoz képest kis akkumulátortöltő.Anyukámnak vettem. Ez elég jó a munkájához. A legfontosabb dolog, amit szeretnék megemlíteni, az a laptop – oké, király. Ezért a pénzért nem számítottam arra, hogy kap egy mátrix ilyen minőségű. Általánosságban elmondható, hogy a készülék egy nagyon prémium érzést hagy maga után egy olcsó készülékhez képest. Az egyetlen dolog az, hogy számomra az átló nem elég, ideális esetben 14 hüvelyk lenne. Ha megfizethető, kompakt notebookot keres az irodába, ez egy nagyszerű érték, amely nem fog sokáig elavulni, köszönhetően a 10. generációs processzornak, a gyors és bővíthető RAM-nak, valamint a vadászgépként repülő SSD-tárolónak. Ajánlom.

Gleb Kovzik

Apple MacBook Air 13 Late 2020

Nos, ez egy igazi ajándék azoknak, akik szeretnek kényelmesen dolgozni. Miért, kérdezhetik? Igazán nagyszerű Retina design. A különböző eszközökkel szerzett személyes tapasztalataim alapján ez az egyetlen notebook, amely a legkényelmesebb volt és marad az olvasáshoz, SMS-ezéshez és médiaböngészéshez. Talán itt kell hangsúlyozni – kényelmes a hosszú órákon át tartó munkához, amikor hosszú ideig dolgozhatsz anélkül, hogy kényelmetlenül éreznéd magad. Nagy teljesítmény, szinte azonnali válasz, másodpercekig tartó operációs rendszer bekapcsolása hibernációs üzemmódból való kilépéskor. Ez a másodpercek töredéke alatti reakciókészség nem csak lenyűgöző, hanem új lehetőségeket is nyit az emberek előtt, hogy felgyorsítsák napi és munkahelyi rutinjukat. Az M1 forradalmi, nem az Apple PR-kampányának ideológiai terméke, ahogy a szkeptikusok állítják. Ami tündérmese volt, most valósággá vált. Nincs hűtőtáskája. Nincs zaj. Nincs jet lag nagy processzorterhelésnél. Nagyszerű hangzás. Aki szereti a klasszikus, vagy Ambient, feltétlenül értékelni fogja a hangzást. Emellett mindenki értékeli, aki nem közömbös a zene iránt. Rendkívül magas akkumulátor-üzemidő. Összességében a készülék lehetővé teszi, hogy akár két napig is dolgozhassak töltés nélkül. Nagyon, nagyon kényelmes. De azt kell mondanom, hogy a munkám elsősorban szövegekkel és egyéb dokumentumokkal kapcsolatos, nem használok nehéz programokat. Ergonomikus kialakítás. Itt nincs szükség a dithyrambsra, mindenki tisztában van az Apple készülék harmonikus megjelenésével.A MacBook Air M1 olyan, mint a szellő – várja, hogy leessen, amikor túl fülledt a strandon.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 4
  1. Petra Farkas

    2022-ben a Transformer laptopok és tablet laptopok kiváló lehetőséget kínálnak azoknak, akik keresik a sokoldalúságot. Azonban érdemes alaposan átgondolni, mielőtt megvásárolnánk egy ilyen eszközt. Vannak olyan szempontok, amelyeket figyelembe kell vennünk, például az ár, a teljesítmény és a specifikációk. Fontos megvizsgálni, hogy milyen célokra szeretnénk használni a laptopot vagy a tabletet, és hogy az adott eszköz képes-e ezekre a feladatokra. Érdemes körültekintően összehasonlítani a különböző modelleket és tekintettel lenni az egyéni igényekre. Tehát, mielőtt döntést hoznánk, érdemes alaposan tanulmányozni a lehetőségeket és konzultálni szakértőkkel.

    Válasz
    1. Olivér

      A Transformer laptopok és tablet laptopok 2022-ben nagyszerű lehetőséget kínálnak a sokoldalúságra vágyóknak. Azonban fontos alaposan átgondolni a vásárlást előttük. Az ár, teljesítmény és specifikációk mellett fontos figyelembe venni, mire szeretnénk használni a készüléket, és hogy az alkalmas-e erre. Érdemes összehasonlítani a különböző modelleket, figyelembe véve az egyéni igényeket is. Tehát érdemes alaposan tájékozódni és szakértők tanácsát is kikérni a döntés előtt.

      Válasz
      1. Dániel

        A Transformer laptopok és tablet laptopok 2022-ben fantasztikus lehetőségeket kínálnak a sokoldalúság szerelmeseinek. Fontos azonban alaposan átgondolni a vásárlást. Az ár, teljesítmény és specifikációk mellett fontos figyelembe venni, hogy mire szeretnénk használni a készüléket, és hogy az alkalmas-e erre. Érdemes összehasonlítani a különböző modelleket, figyelembe véve az egyéni igényeket is. Érdemes tehát alaposan tájékozódni és szakértők tanácsát is kikérni a döntés előtt.

        Válasz
    2. Áron

      Az 2022-es Transformer laptopok és tablet laptopok remek lehetőséget kínálnak azoknak, akik sokoldalúságra vágynak. Fontos azonban jól átgondolni vásárlás előtt. Ár, teljesítmény és specifikációk szempontjából érdemes figyelembe venni a célokat. Fontos, hogy az eszköz alkalmas legyen a tervezett feladatokra. Különböző modellek összehasonlítása és egyedi igények figyelembe vétele ajánlott. Előtt döntés szakértőkkel konzultálás és lehetőségek alapos tanulmányozása ajánlott.

      Válasz
Megjegyzések hozzáadása