...

Top 7 legjobb Windows táblagépek 2022-re – 2022! Vélemények, újdonságok, hogyan válasszuk ki?

A legjobb Windows táblagépek 2021

A minőségi, nagy képernyővel rendelkező, praktikus billentyűzettel kiegészített táblagépek már régóta nélkülözhetetlen segédeszközök a munka és a tanulás különböző területein. És mivel a táblagép-transzformátorok megkapták a Windows operációs rendszert, használatuk a laptopokkal való munkavégzésre emlékeztet.

A helyhez kötött és az online boltok polcain lévő eszközök széles választéka azonban megnehezíti a megfelelő modell kiválasztását. oktatás 1 A helyhez kötött és az online boltok polcain lévő eszközök széles választéka megnehezíti a megfelelő modell kiválasztását. Ezért szakértőink kidolgozták a legjobb Windows 10 2022-es táblagépek értékelését, amely reméljük, segít a helyes választás meghozatalában.

HAIER HV103H

A legjobb Windows táblagépek 2022-ben

A legjobb Windows táblagépek 2022-ben a Haier HV103H a kínai gyártótól. Az ára 11800 rubel körül mozog. Nemcsak elfogadhatóságot, hanem kiváló specifikációkat is élvez. A készüléket 2 GB RAM-ra tervezték, 64 GB beépített memóriával. A készülék 4 magos processzorral működik. Figyelmeztetjük, hogy nem fog tudni magas beállításokkal játszani vagy igényes alkalmazásokat futtatni. Ha dokumentum-email felületre van szüksége, nincs jobb eszköz, amelyből választhatna.
A vélemények alapján sok felhasználó szereti a táblagépet. A billentyűzet könnyen csatlakoztatható. Működés közbeni meghibásodást nem észleltek. A tablet nagyszerűen teljesített laptop üzemmódban.

Ez valójában egy nagyszerű munka platform megfizethető áron sokak számára, akik szeretnének. Az akkumulátor 8 órán át tart. Csak így illő, hogy ez a modell kapta a feladatot, hogy megnyissa a legjobb Windows táblagépek rangsorát.

LENOVO MIIX 320 10 2GB 32GB WIFI

A legjobb Windows táblagépek 2022

Egy másik kínai tabletta, amely nem nyom többet 600 grammnál. Kitűnjön a nagyszerű akkumulátor-üzemidővel. Modell ára a 18 ezer rubel régióban. A billentyűzetkészletet egy teljes értékű touchpad egészíti ki. .. A táblagép bármikor valódi mini PC-vé válhat. Az új Hairstyler nagy mobilitási tulajdonságai még mindig nagyon élnek és jól működnek.
Az építési minőség jó. Használat közben nem észleltem semmilyen holtjátékot. Szép kijelző is. Támogatja az IPS mátrixot. 1920 x 1080 pixeles felbontással rendelkezik, kiváló betekintési szögekkel és képfényerővel. Az egyetlen dolog az, hogy egy napos napon a képernyő még mindig nem nagyon látható.

A készüléket nagy kapacitású akkumulátorral és 1440 MHz-es órajelű, 4 magos Intel Atom x5 Z8350 lapkakészlettel szerelték fel. Közepes beállításokkal játszhatsz.

2 GB RAM-mal. Ez nem elég a megfelelő működéshez, ezért gyakran észlelhetők hibák. Összességében ez egy jó ajánlat a jól bevált Lenovo márkától.

IRBIS TW118

A legjobb Windows-tabletek 2022-ben

Az Irbis márkájú tabletta teljes értékű nagy képernyővel rendelkezik. Átlója 11,6 hüvelyk, felbontása 1920 x 1080 pixel. Hazai márka által gyártott. A készülék ára 16 500 rubel tartományban van.
Valójában a tabletta vásárlói a véleményekben megosztják, hogy a tabletta jó helyettesítője lehet a laptopnak. Ez különösen annak köszönhető, hogy Windows operációs rendszert használ. .. Teljesen lemásolja a PC teljesítményét.

Tartalmaz egy külső billentyűzetet, amely szükség esetén eltávolítható. Egy másik plusz az, hogy a készülék ára meglehetősen megfizethető, és a tabletta teljesítménye alkalmas a munkára.

Vegye figyelembe, hogy a táblagép 2 magos processzorral működik 1100 MHz-es órajelen. Ez nem a legerősebb javaslat, de megbirkózik a webes böngészéssel, az alkalmazásokkal való munkával, a videónézéssel és egyéb könnyű szórakozással.

Összefoglalva: Ez a legjobb Windows táblagép elfogadható áron, amely mobil, sokoldalú és könnyű.

PANASONIC TOUGHPAD FZ-M1 128GB 4GB

A legjobb Windows táblagépek 2022

A japán gyártó Panasonic a legjobb védelmet nyújtó táblagépet kínál a külső hatások ellen. A készülék ára a 186 ezer rubel régióban. Ez a készülék fő hátránya.
Ellenkező esetben a legmagasabb szintű eszköz. A teste gumírozott, megfelel minden védelmi szabványnak. Nem fél az esésektől, a portól, a karcolásoktól és a gyors hőmérséklet-változásoktól.

Átlója 7 hüvelyk. A kijelző nagy fényerővel rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy még egy napos napon is kényelmesen használhassa. Az érzékelő érzékeny. Egyszerre akár 10 érintést is felismer, gond nélkül.

A képernyő felbontása pontosan a Windowshoz van optimalizálva, ami lehetővé teszi az összes szükséges feladat elvégzését. De kérjük, vegye figyelembe, hogy a készülék nem alkalmas nehéz játékra vagy bonyolult számítástechnikára.

Gyors beágyazott SSD és Intel Core i5 CPU, hogy ne melegedjen túl még nagy terhelés esetén sem. A felhasználók elégedettek a hangszóróval, amely nagyon hangosnak hangzik.

GETAC T800 G2 Z8750 4GB 64GB WIFI

A legjobb Windows-tabletek 2022-ben

A jobb processzorteljesítmény a tajvani márkájú tablet fő megkülönböztető jegye. A készülék ára 104300 rubel. A tok rendelkezik egy ütésálló és vízálló szabványos. Ennek köszönhetően a tabletta még szélsőséges helyzetekben is kényelmesen használható. De kérjük, vegye figyelembe, hogy a modell csak WiFi-kapcsolattal rendelkezik. Továbbá, a táblagépet nem lehet telefonként használni, mivel nincs SIM-kártya foglalat.
A képernyőt 8.1 hüvelyk átlósan. Ebben az esetben a felbontás 1280×800 képpont. Színvisszaadás a legmagasabb szinten. A képminőség tisztességes. A készülék ideális, ha képekkel szeretne dolgozni és filmeket nézni.

4-magos Intel Atom x7 Z8750 processzor 1600 MHz-es órajelen. A RAM 4 GB-ra van tervezve. Videó gyorsítóval rendelkezik, amely képes az igényes alkalmazások és játékok magas grafikai beállításokkal történő kezelésére. A táblagép egy jó 8 megapixeles kamerával is fel van szerelve. A gyártó gondoskodott az autofókuszról és a vakuról. .. Semmi sem akadályozhatja meg a minőségi képek készítésében.

A készülék ára magas, és ez a tabletta hátránya. Érdemes megjegyezni, hogy az akkumulátort csak 4200 mAh-ra tervezték.

ARCHOS 80 CÉZIUM

A legjobb Windows-tabletek 2022-ben

Francia márka kínál tabletta mindössze 10.000 rubelért. Ez a készülék egyik jó tulajdonsága. Windows alatt fut, jó teljesítményű és feltűnő dizájnnal rendelkezik. Érdemes megemlíteni a tökéletes összeszerelést, a fényes képet is.
A RAM csak 1G és az akkumulátor gyenge. A sim-kártya foglalat hiánya csalódást okoz. De ha a táblagépet otthon szeretné használni, ahol hozzáférhet egy aljzathoz és WiFi hálózathoz – ez egy jó lehetőség.

DELL LATITUDE 7285 I5 8GB 256GB WIFI

A legjobb Windows-tabletek 2022-ben

Az amerikai tabletta költsége 97 ezer rubel körül van. 256 GB belső memória. A képernyő átlós mérete 12,3 hüvelyk. A Windows 10-es verzióján fut. A processzor együttműködik a videó gyorsítóval és az OP 8 GB-mal. Ez még az energiaigényes feladatokhoz is elegendő.
A táblagép 8 megapixeles kamerával van felszerelve. Támogatja a 720p videót. De a hátránya az, hogy nincs hely a sim-ki számára, bár a készülék ára nagyon drága.

LENOVO YOGA BOOK YB1-X91L 64GB

A tabletta nagyon jó modellje, amely körülbelül 47 ezer rubelbe kerül. Élvezi az 1 töltés időtartamát. 13 órán át tarthat. Intel Atom x5 Z8550 lapkakészlet 4 maggal és 4 GB RAM-mal.
A képernyő TFT IPS mátrixú, 1920×1200 pixel felbontású. A képernyőt karcálló üveg védi. A készülék 8 megapixeles kamerával van felszerelve. A képek elég jók. Figyelje meg a beépített sztereó hangszórót is. Magas szintű hangzás.

A mínusz az, hogy túlságosan felmelegíti a képernyő tetejét.

FUJITSU STYLISTIC Q704 I5 128GB 3G 3G

A legjobb Windows-tabletek 2022-ben

A japán márka bemutatja a legnagyobb képernyővel rendelkező jó táblagépet. Az átló 12,5 hüvelyk. A készülék ára a régióban 50 ezer rubel.
Fém testanyaggal, valamint nedvesség elleni védelemmel ellátva. Az akkumulátor kapacitása 4250 mAh. A belső memória 128 GB, de ha ez nem elég, 64 GB-os memóriakártyát is behelyezhet. Tartalmaz egy billentyűzetet, amely a készüléket teljes értékű PC-vé teszi.

MICROSOFT FELÜLET PRO 5 I5 4GB 128GB

A legjobb Windows-tabletek 2022-ben

Egy másik tabletta, amelyet egy amerikai márka gyárt, bár Kínában szerelik össze. Az ára 62 ezer rubel körül van. Jobb, 12 hüvelykes képernyőfelbontással. 2736×1824 képpont, amely gyönyörű képeket tud nyújtani.
A modell 8 megapixeles fő kamerával és 5 megapixeles előlapi kamerával rendelkezik. RAM egyenlő 4GB. 2600 MHz-es órajelű lapkakészlet.

ACER SWITCH 7 I7 16GB 512GB 16GB I7

A legjobb Windows-tabletek 2022-ben

Az egyik legjobb tabletta az építési minőség szempontjából. Nagyszerű képernyővel, Intel Core i7 8550U processzorral és 16 GB RAM-mal felszerelve. A készülék ára a 128 ezer rubel területén.
De egy nagy hátránya az akkumulátor élettartama csak 4 óra akkumulátor-üzemidő.

ASUS TRANSFORMER MINI T103HAF 4GB 64GB

A legjobb Windows-tabletek 2022-ben

Az Asus rendszeresen kiad minőségi tablettákat. Ez a modell sem kivétel. Fő jellemzője a chipkészlet nagy teljesítménye. A készülék ára 26 ezer rubelrel egyenlő.
A készülék súlya körülbelül 600 gramm. Jó választás az igénytelen játékhoz és a munkafeladatok elvégzéséhez. Az Atom processzor produktív.

ASUS Transformer Book T100HA 2Gb 32Gb dokkoló

A lista élén a világhírű Asus márka Windows 10 platformon működő népszerű táblagépe állt. Az alkalmazottak hosszú ideje gyártanak notebookokat, ami a táblagép magas színvonalú gyártásában tükröződik. A gyártó legújabb tagja nagyobb, 10,1 hüvelykes kijelzőt kapott egy stílusos, masszív alumínium házban. A kijelző tisztességes HD képet mutat, amelyet egy modern Intel HD Graphics grafikus chip előfeldolgozott. Az Intel Atom x5 magos chipkészlet a Z8500-as szériával 1440 MHz-es csúcsteljesítménnyel büszkélkedhet. A 2 GB RAM mellett a belső platform képes megbirkózni a legtöbb felhasználói feladattal.

  • Beépített 32 GB tárhely
  • 5MP és 2MP kamerák
  • Windows 10 operációs rendszer
  • 30Wh akkumulátor
  • Nagyszerű sztereó hangszórók

A készülékhez egy kényelmes, kivehető billentyűzet tartozik, amely egy speciális mágneses zár segítségével csatlakoztatható. A felhasználók imádni fogják, hogy mikro HDMI-n keresztül csatlakoztathatják a készüléket a TV-hez. Ez a tablet stílusos, ergonomikus és kompakt kialakítású, amely lehetővé teszi, hogy munkalaptopként és szórakozásra is használhassa.

Miix 520 a Lenovótól

Ezt a táblagépet Kaby Lake generációs processzor hajtja. És gyönyörködtet a teljesítményével. A Miix 520 teljesen felszerelt billentyűzettel és tollal érkezik a dobozból. Maximum 16 gigabájt RAM, gyors 512 gigabájtos SSD-meghajtó és szükség esetén további hely a fájlok tárolására a microSDXC foglalaton keresztül. A gyors processzor és a sok RAM lehetővé teszi, hogy a táblagép a feladatok széles skáláját kezelje, beleértve a professzionális feladatokat is.

Ergonómia szempontjából a tablet rendben van, a Surface Pro-hoz hasonló, testreszabható állvánnyal könnyedén laptop vagy prezentációs eszközzé alakíthatja az eszközt. 4G/LTE modullal és előre telepített Cortana hangalapú asszisztenssel. Ráadásul a hangparancsok az érzékeny mikrofonoknak köszönhetően akár 5 méteres távolságból is felismerhetők. Ami a képernyőt illeti, a felbontás alacsonyabb, mint elődeinél, mindössze 1920×1200, 12 hüvelykes képátló mellett. Ez azonban elég jó a laptopokon és táblagépeken végzett feladatok többségéhez. Csatlakozókészlet szabványos, Thunderbolt nélkül. Az akusztika azonban kiváló, Dolby Audio surround hangzással.

Lenovo Miix 300 10 32Gb

Néha elég nehéz eldönteni, hogy melyik Windows táblagépet jobb megvenni, így az ár megfizethető volt, és a gyártó megbízható volt? A mi esetünkben a Lazyvo cég termékei teljes mértékben megfelelnek ezeknek a kritériumoknak. A gyönyörű 10,1″-os mátrix részletes, éles képet ad ki HD felbontással, a feldolgozást az Intel HD Graphics videó gyorsítójára bízva. A készülék hardverére sem lehet panasz, mivel a gyártó az Intel Atom Z3735F sorozatú Intel Atom Z3735F sorozatot 1330 MHz-ig túlhajtva telepítette.

  • Változó memória (RAM) 2Gb
  • 32 GB állandó tárhely
  • 5MP és 2MP fotómodulok
  • Windows 10 operációs rendszer

Ha szeretne egy tabletet vásárolni az internethez, akkor a szóban forgó újdonság képes teljes mértékben kielégíteni az igényeit a magas akkumulátor-élettartamnak köszönhetően, akár 5 órán át terheléses üzemmódban. A kényelem érdekében a gyártó két USB-portot helyezett el a billentyűzeten.

Microsoft Surface Pro 4 i5 4Gb 128Gb i5 4Gb 128Gb

Tisztes helyezést ért el a rangsorban egy jó teljesítményű tablet, amely minőségi kijelzővel rendelkezik 12.3″ kiváló, 2736×1824 pixeles képfelbontással. A Microsoft termékek belső működése.

  • Előre telepített Windows10 operációs rendszer
  • Intel Core i5 Skylake lapkakészlet
  • Intel HD Graphics 520 videomag

A készülék kiváló RAM-mal és belső memóriával rendelkezik, amelyek 4 GB, illetve 128 GB méretűek. Ez a belső tárhely bőven elegendő még az igényes játékok telepítéséhez is. Az önarcképek rajongói imádni fogják az 5MP-es elülső optikát. A hátsó 8 megapixeles kamera, amely a fórumokon található vélemények szerint több mint elég a tiszta felvételekhez bármilyen fényben. A táblagép tisztességes akkumulátorral rendelkezik, amely akár 9 órányi videolejátszást is lehetővé tesz. Prémium jellemzői és magas ára miatt vezető szerepet tölt be ebben a készülékkategóriában.

Microsoft Surface Go 2

  • Processzor:
    Intel Pentium Gold 4425Y vagy Intel Core m3-8100Y
  • Videó processzor:
    UHD grafika 615
  • A RAM mennyisége:
    4GB vagy 8GB
  • Képernyő:
    10,5″ (IPS), 1920×1280 felbontással
  • Belső memória kapacitás:
    64 GB eMMC vagy 128 GB SSD
  • Csatlakoztathatóság:
    Wi-Fi 6; Bluetooth 5.0; LTE
  • Kamera:
    8 MP fő, 5 MP előlap
  • Súly:
    544g vagy 553g
  • Méretek:
    245 x 175 x 8,3 mm

A Microsoft Surface Go 2 egy kiterjesztése a költségvetés hibrid tablet vonal. Jó választás, ha egy könnyű, olcsó Windows-eszközt szeretne munkához.

A készülék két különböző processzorral van felszerelve. Ha azonban ezt a modellt szeretné megvásárolni, érdemes megnézni az Intel Core m3-es táblagépet, amely képes irodai alkalmazások futtatására, videók megtekintésére és arcade játékok futtatására. Teljes feltöltéssel a táblagép akár 5-6 órán át is működhet aktív üzemmódban.

Előnyök:

  • A Microsoft drágább hibrid táblagépeihez hasonlóan robusztus magnéziumötvözetből készült.
  • A könnyű súly lehetővé teszi, hogy nagyszerűen illeszkedjen a kezébe.
  • Vékonyabb keret az első Microsoft Surface Go készülékhez képest.

Hátrányok:

  • Nagyon hosszú töltési idő a Type-C port használatával.
  • Viszonylag csendes beépített hangszórók.

Prestigio MultiPad PMP1012TE

Távol attól, hogy a költségvetés-barát, a tabletta bevezetett világhírű márkanév – Prestigio. A készülék nagyszerű, 10,1 hüvelykes előlapot kínál HD felbontással. Az Intel HD Bay Trail HD chipjének köszönhetően a lehető leggyorsabban kezeli a grafikát. Tekintettel a készülék árszegmensére, egy tisztességes Intel Z3735F sorozatú CPU lapkakészletet tartalmaz 1330 MHz-es frekvenciával. Nem rossz sebességet biztosít továbbá a 2 GB RAM is.

  • 32 GB belső tárhely
  • 2 megapixeles optika
  • Az akkumulátor kapacitása 6500mAh

Ha olyan táblagépet szeretne vásárolni, amely alacsony költséggel rendelkezik, miközben ötvözi a stílust és a funkcionalitást, akkor ezt a modellt mindenképpen fontolóra kell vennie. A készülék rendelkezik mindennel, amire a legtöbb felhasználói feladat gyors elvégzéséhez szüksége van, és az opcionális billentyűzet a lehető legkényelmesebbé teszi a készülékkel való interakciót.

A legjobb SIM-kompatibilis táblagépek (10 hüvelyk)

Egyes felhasználók úgy vélik, hogy egy komoly feladatokra szánt táblagépnek feltétlenül nagyobb képátlóval – legalább 10 hüvelykkel – kell rendelkeznie. Valóban, ezek a modellek, bár elég nehéz, és ritkán hosszú akkumulátor-üzemidő, de lehetővé teszi, hogy a legtöbbet hozza ki a dokumentumok, a játékalkalmazások és a filmnézés munkájából. Azok, amelyek SIM-kártyával egészíthetők ki, telefonként is remekül használhatóak, és lehetővé teszik, hogy mindig online legyen. Így nincs mód arra, hogy ne vegyünk fel néhány minőségi, 10 hüvelykes képátlójú táblagépet a felülvizsgálatunkba.

Apple iPad (2019) 32GB Wi-Fi + mobilnet

Apple iPad (2019) 32GB Wi-Fi Cellular SIM-kártyával

A táblagépek vitathatatlan piacvezetője az Apple. Még a készülékek nem túl alacsony ára ellenére is az amerikai márka nemcsak az eladások tekintetében tartja meg az első helyet, hanem folyamatosan növeli a szállítások mennyiségét is. A márka kínálatának egyik legnépszerűbb táblagépe a frissített iPad 2022, amely 30-35K körül vásárolható meg.

A készülék nem a legfrissebb, hanem egy meglehetősen nagy teljesítményű Apple A10-en alapul. Az állandó memória ebben a jó tabletben csak 32 GB, és nincs lehetőség flash meghajtó telepítésére. Ha ez a tárhely nem elég Önnek, javasoljuk, hogy bővítse a költségvetését, és vegye meg a 128 GB-os verziót. Amire azonban nem lehet panasz, az a kiváló 10.2″-os kijelző 2160 x 1620 képponttal.

Előnyök:

  • luxus márkaépítés;
  • Támogatja az Apple Pencilt (Gen 1);
  • színvisszaadás és a képernyő fényereje;
  • Kiváló sztereó hangszórók;
  • akkumulátor élettartama;
  • Kiváló minőségű fém burkolat.

Hátrányok:

  • Ami az újdonságot illeti, egy kis emlék.

Samsung Galaxy Tab A 10.1 SM-T515 32GB

Samsung Galaxy Tab A 10.1 SM-T515 32GB SIM-kártyával

A lista élén továbbra is a Galaxy Tab A 10 hüvelykes táblagépek sora áll. Ugyanaz a 32 GB tárhely van ebben a készülékben is telepítve, de a készülék lehetővé teszi, hogy további, akár 512 gigabájtos microSD kártyát helyezzen be. A RAM csak 2 GB, de a mindennapi használathoz ez a kapacitás még egy Android táblagép esetében is elegendő.

Tab A 10.1 Az SM-T515 csak egy SIM-kártyával (nano SIM) rendelkezik. Működik az összes legnépszerűbb 3G és 4G frekvencián.

A dél-koreai márka kínálatának egyik legjobb internetképes táblagépe fémtestben kapott helyet, és szerény, 7 mm-es vastagsággal rendelkezik.5 mm. De még ebben a korlátozott térben is sikerült a gyártónak 6150mAh akkumulátort és jó hardvert elhelyeznie. Van egy tisztességes Dolby Atmos hangrendszer is.

Előnyök:

  • Az aktuális Android verzió;
  • jó kijelző kalibrálás;
  • 5 MP-es elülső kamera;
  • szép hangos sztereó hangzás;
  • minőségi test és összeszerelés;
  • okosan megtervezett gyermek üzemmód.

Hátrányok:

  • A RAM nem elég mindenkinek;
  • Hosszú ideig tart a töltés a mellékelt töltőről.

Lenovo Tab P10 TB-X705L 64GB LTE

Lenovo Tab P10 TB-X705L 64GB LTE SIM-kártyával

A felülvizsgálat egy minőségi táblagéppel zárul 4G-vel – Lenovo Tab P10 a TB-X705L módosításban. A piacon átlagosan ez az egység 20 ezer rubelbe kerül, és a gyártó által kínált jellemzők tekintetében meglehetősen elfogadható költség. A RAM és a tárhely ebben a modellben 4 GB és 64 GB, ami még 2022-ben is elegendő a táblagéphez. Azonban a zene, filmek, TV-műsorok, különböző nagy alkalmazások is telepítheti a flash meghajtót.

A processzor itt messze nem a csúcskategóriás, de a Snapdragon 450 nemcsak az olyan alapvető feladatokhoz elegendő, mint az internetezés és a YouTube videók megtekintése, hanem néhány játékhoz is. A Tab P10 grafikája a jelenlegi szabványok szerint átlagon aluli – Adreno 506. Ami az akkumulátort illeti, akkor itt a kínai táblagép nem okoz csalódást – 7000 mAh. És a készülék nem Micro-USB, hanem egy modern USB-C porton keresztül töltődik.

Erősségek:

  • magas építési minőség;
  • a rendszer teljesítménye;
  • nagy kapacitású RAM;
  • telített kép;
  • Ujjlenyomat-olvasó;
  • Hosszú akkumulátor-üzemidő;
  • jó kamera;
  • elfogadható árcédula.

Hátrányok:

  • A hátoldal elég csúszós.

Apple iPad Pro 10.5 64Gb Wi-Fi + mobil

Apple iPad Pro 10.5 64Gb Wi-Fi Cellular SIM-kártyával

Nem szükséges bemutatni a kiváló minőségű termékeket Apple – erről minden már jól ismert. És ez a tabletta sem kivétel – ez félelmetes. Először is, ez a legnagyobb képernyő a felülvizsgálatban – 10,5 hüvelyk. A kijelző képminőségéhez igazodva a fejlesztők 2224×1668 pixeles felbontást készítettek, ami az egyik legjobb értéknek nevezhető. A teljesítmény kellemes meglepetés még a legigényesebb felhasználó számára is. Négy gigabájt RAM és egy 2360 MHz-es hatmagos processzor kombinációja olyan fantasztikus teljesítményt nyújt, amelyet kevés más készülék tud elérni. Plusz, ez a népszerű modell meglephet egy elegáns kamerával – 7 MP elöl és 12 hátul. Valószínűleg a legjobb ár-érték arány a modern táblagépek között. A vaku és az autofókusz segít a legjobb minőségű fényképek elkészítésében. Figyelemre méltó, hogy az akkumulátor kapacitása elegendő ahhoz, hogy a tablet akár 10 órán át is működjön újratöltés nélkül.

Előnyök:

  • Nagy teljesítmény
  • Nagyszerű design
  • Nagyszerű kamera
  • Hátsó kamera optikai stabilizátorral
  • Nagy kijelző kiváló felbontással
  • Az Apple Pencil ceruza támogatása
  • QWERTY billentyűzet
  • Sztereó hangzás
  • Fém test
  • Erőteljes processzor
  • A táblagép üvege karcálló

Hátrányok:

  • Magas ár

ASUS Transformer Book T101HA 4Gb 64Gb dokkoló

Amikor kiválogatja, hogy melyik a legjobb tablet, keresse a csúcskészüléket, amely kiváló szélesvásznú 10.1 hüvelykes képernyő átlója 1280×800-as felbontásban. Jó teljesítmény A Z8350 sorozatú Intel Atom x5 1440Mhz-es chipkészlete felelős a táblagép nagy teljesítményéért. Érdemes megjegyezni, hogy a gyártó számos hasznos szoftveres opciót adott hozzá a rendszer teljesítményének általános javításához.

  • Intel HD Graphics videó chip
  • 4GB RAM
  • Windows 10 operációs rendszer
  • 64 GB belső tárhely

A készülék multimédia komponense minőségi sztereó hangszórókkal és 2MP-es kamerával rendelkezik. A készülék könnyen átalakítható hagyományos táblagépről Transformerre, így játékra vagy munkára is kiválóan alkalmas. Élvezze a nagy kapacitású és minőségi akkumulátor élettartamát akár 11 órás akkumulátor-üzemidővel.

Latitude 7285 by DELL

A Latitude 7285 Tablet PC négyféle üzemmóddal rendelkezik: konzolként. Tabletként, prezentációs eszközként és laptopként is használható. Itt minden periféria alapfelszereltség, bár nem minden piacon. A billentyűzet 360 fokban nyílik, speciális mágnesekkel rögzítve. Biztonságosan illeszkedik a helyére, nem esik ki, még akkor sem, ha a billentyűzet vagy a képernyő tartja. A billentyűzet és a táblagép zárt állapotban kissé terjedelmesnek tűnik – 19 milliméteres vastagsággal. Maga a táblagép mindössze 7 milliméter vastag, a. A billentyűzetnek azonban van egy vékony változata, és van egy akkumulátoros és egy vezeték nélküli töltést támogató változat is. A billentyűzet és az akkumulátor releváns, mivel a táblagép csak 6 órát tart, míg a billentyűzet további négy órát ad hozzá.

Intel Core hetedik generációs processzor, 16 gigabájt maximális RAM, 512 gigabájtos gyors SSD, microSD bővítési lehetőség. A csatlakozók közül ott van a nagyon hasznos Thunderbolt 3, és van egy szabványos vezeték nélküli interfész-készlet is. A Sharp IGZO mátrixú kijelző 3K vagy 1880×1920 felbontású, 12 hüvelykes képátló mellett. Negyedik generációs Gorilla Glass védőüveg a képernyő tetején.

HP x2 10 Z8350 4Gb 64Gb

Ezek az árra és minőségre optimalizált, billentyűzettel ellátott táblagépek nagy teljesítményre és használhatóságra lettek tervezve. Ebben a modellben érdemes kiemelni a kiváló 10,1 hüvelykes kijelzőt, a felhasználóbarát billentyűzetet és a nagyobb számú portot. A grafikus feldolgozásért az Intel HD Graphics felel, amely az Intel Atom x5 1440 MHz-es fő chipkészlettel és a 4 GB RAM-mal együtt kiváló teljesítményt nyújt. A felhasználói fájlok letölthetők a 64 GB-os belső tárhelyre, amely külső SD-kártyákkal bővíthető.

  • 32.5Wh akkumulátor
  • 5 megapixeles kameramodul
  • Nagyobb portválaszték
  • SD-kártya-támogatás akár 2 TB-ig

Ez a modern táblagép számos külső porttal rendelkezik, mint például USB Type-A, C és micro HDMI, így kiválóan csatlakoztatható más külső eszközökhöz.

A legjobb prémium Windows 10 táblagépek

Ezeket a modelleket nagy teljesítmény, minőségi alkatrészek és nagy memória jellemzi. A csúcsminőségű táblagépeket a legigényesebb feladatokra tervezték, és a használat bármely területén teljes értékűen helyettesítik a notebookot vagy a PC-t.

Microsoft Surface Pro 6 i7 16Gb 16Gb 1Tb

5

★★★★★

szerkesztői értékelés

100%

A vásárlók ajánlják ezt a terméket

Lásd a véleményt▶

A modell főbb jellemzői közé tartozik a nagy mennyiségű belső memória és az 1,8 GHz-es órajelű, nagy teljesítményű négymagos processzor. Ez megoldást nyújt a legösszetettebb feladatokra, amelyek korábban csak személyi számítógépen voltak elérhetőek.

A képernyő képátlója 12,3 hüvelyk, maximális felbontása 2736×1824 pixel. A 16 GB RAM és a többérintéses támogatás tíz egyidejű érintéssel lehetővé teszi a többfeladatos munkavégzést.

Előnyök:

  • Nagy felbontás;
  • Nagy teljesítményű processzor;
  • Működés újratöltés nélkül körülbelül 13 óra;
  • kiváló minőségű kép;
  • Memóriakapacitás – 1024 GB;
  • nagy kapacitású RAM.

Hátrányok:

  • magas ár.

A Microsoft Surface Pro 6-ot a hosszú akkumulátor-üzemidő miatt érdemes megvenni. Tökéletes megoldás képfeldolgozáshoz, videószerkesztéshez vagy grafikai tervezéshez.

Getac EX80 LTE

4.9

★★★★★

szerkesztői értékelés

92%

A vásárlók ajánlják ezt a terméket

A modellt a megbízhatóság és a kedvezőtlen külső hatásokkal szembeni ellenálló képesség jellemzi. Ütésálló, vízálló szilikon burkolat és rövidzárlat elleni védelem. További figyelemre méltó funkciók közé tartozik a felületi hőmérséklet-felügyelet és az intelligens energiagazdálkodás a biztonságosabb és hosszabb ideig tartó használat érdekében.

Beépített memóriakapacitás 124 GB; 1,4 GHz-es processzorsebesség. A táblagép támogatja a GPS technológiát, amely lehetővé teszi a szükséges objektum gyors megtalálását a térképen vagy a saját helyének meghatározását.

Előnyök:

  • Tartósság és biztonságos kialakítás;
  • Nagy memóriakapacitás;
  • A képernyő tükröződésmentes bevonata;
  • teljesítmény;
  • dedikált

Hátrányok:

  • súly 1480g.

A Getac EX80 LTE hasznos lesz, ha kültéren, hideg vagy párás körülmények között dolgozik. Nagyszerű választás a szabadtéri sportok szerelmeseinek.

Dell Latitude 7285 i5 8Gb 256Gb LTE

4.9

★★★★★

szerkesztőségi felülvizsgálat

90%

A vásárlók ajánlják ezt a terméket

A táblagép mágneses csatlakozást használ a képernyő és a billentyűzet biztonságos és gyors dokkolásához. A processzor támogatja a Hyper-Threading technológiát, amely akár négy adatfolyam egyidejű feldolgozását is lehetővé teszi.

A képernyő felbontása 2880×1920 pixel, képátlója 12,3 hüvelyk. A Corning Gorilla Glass 4 védőüvegnek és az oleofób bevonatnak köszönhetően a kijelző ellenáll a karcolásoknak és a szennyeződéseknek. 178 fokos betekintési szög, amely bármilyen helyzetben kényelmes használatot tesz lehetővé.

Előnyök:

  • reális kép;
  • Nagyszerű teljesítmény;
  • sztereó hangzás;
  • széles látószög;
  • képernyővédelem.

Hátrányok:

  • alacsony akkumulátor élettartam.

A Dell Latitude 7285 LTE-t aktív internetezőknek vagy az igényes online játékok rajongóinak érdemes megvenniük. Megbízható és produktív megoldás számos feladathoz.

Acer Switch One 10 Z8300 64Gb

Az Acer olcsó táblagépe tökéletes a szórakozás rajongóinak, valamint azoknak, akik megszokták, hogy a táblagépet munkára használják. A készülék előnye a meglehetősen fényes 10,1″-os kijelző, amely képes HD felbontású képek megjelenítésére, amelyek előfeldolgozásáért az Intel HD Graphics videó chip felel. Élvezze az Intel Atom x5 Z8300 Core processzort is. A felhasználóknak tetszeni fog a 2 GB RAM-kapacitás jelenléte is.

  • Előre telepített Windows 10 operációs rendszer
  • Belső tárhely 64GB
  • 2 megapixeles kamerák

A kiváló minőségű táblagép kiváló, 8200 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a készüléket akár másfél napig is önállóan használhassa.

Xiaomi MiPad 2 Windows kiadás 64Gb

Folytatódik a Windows 10-es táblagépek listája, a kínai Xiaomi márka modellje. A belső hardver valóban lenyűgöző tulajdonságai, amelyek a legigényesebb ügyfelek számára is alkalmasak, külön figyelmet érdemelnek.

  • Intel Atom x5 Z8500 mikrochip
  • 2 GB változó memória (RAM)
  • 64 GB beépített memória
  • IPS képernyő technológia

Ez a minőségi táblagép 6190 mAh-s akkumulátort kap, amely kiváló akkumulátor-üzemidőt mutat, ami egy egész napos megszakítás nélküli munkához elegendő. A kép megjelenik a kompakt 7.9 hüvelykes IPS-képernyő 2048 x 1536 pixeles paraméterekkel. Két 8 és 5 megapixeles kamera ezen a multimédia-központú készüléken. A zene szerelmeseinek tetszeni fog, hogy a készülék a beállítások széles skáláját kínálja, hogy minden preferenciának megfeleljen.

4Good T101i Wi-Fi 32Gb

Jó olcsó tablet által bemutatott kínai márka 4Good. Megfizethető ára ellenére a készülék jó paraméterekkel rendelkezik, ami sok hazai felhasználó számára vonzóvá tette a készüléket. A 10,1 hüvelykes kijelző képes HD-minőségű képet megjeleníteni, és a Bay Trail grafikus gyorsító sorozat Intel HD Graphics, kiváló kényelmet nyújt a videótartalmak megtekintésekor. Az Intel központi Intel Atom Z3735F lapkakészlete, kiegészítve 2 GB RAM-mal – a tökéletes tandem bármilyen egyszerű feladat elvégzéséhez.

  • Előre telepített Windows 10 operációs rendszer
  • 32 GB belső tárhely
  • Főkamera: 5MP
  • Elöl: 2 MP
  • Akkumulátor kapacitás 6000 mA/h

Semmi különleges persze ez a modell nem emelkedik ki, a készülék akkumulátorának élettartama átlagos terhelés alatt 5 órán át elegendő. Ha egy jó táblagépet szeretne választani, amely felhasználóbarát billentyűzettel és kiváló betekintési szögekkel rendelkezik, ez a modell ideális.

A legjobb SIM-kártyás táblagépek (ár – minőség)

Azonban nem minden vásárló hajlandó az alacsony teljesítményt elviselni, hogy néhány ezer rubelt takarítson meg. Különösen számukra a gyártók néhány nagyon jó modellt biztosítottak, amelyek nemcsak viszonylag alacsony költséggel rendelkeznek, hanem elég jó teljesítményt is nyújtanak. Igen, messze nem zászlóshajó a konfiguráció szempontjából. De szinte mindenki megvásárolhatja, aki 10000-15000 rubel zsebében van. Kellemesen lassan csökkennek az árban, így a megvásárolt tabletta több évig elég releváns lesz – egy drága zászlóshajó ebben az időben lesz ideje, hogy kikerüljön a divatból.

HUAWEI MediaPad M5 Lite 8 32 GB LTE

HUAWEI MediaPad M5 Lite 8 32GB LTE SIM-kártyával

Az Android készülékek piacán nem sok márkának sikerült népszerűséget szereznie a felhasználók körében. De a Huawei-nek ezzel biztosan nincs problémája. Például, ha a vásárlókat megkérdezik, hogy milyen jobb tablettát válasszanak egy mérsékelt költségvetésen, a lista legalább az egyik márka eszköze lesz a Mennyei Birodalomból.

Szerkesztőségünk figyelmét a MediaPad M5 Lite 8 keltette fel. Ez egy kiváló árú és minőségű táblagép, amely 1920 x 1200 pixel felbontású képernyővel rendelkezik. Jó színvisszaadást és fényerősséget élvezhet. Bár túl erős napfényben a tartalék nem lehet elég, és a készülék használata nem lesz nagyon kényelmes.

3GB RAM, ami még a mai játékokhoz is elegendő. Az igazság az utóbbi munkájával nem mindig sima, mert a Kirin 710 Mali-G71 grafikával ugyan nem rossz, de 14-15 ezerért a tablet fenomenális tulajdonságait ne várjuk el. Az M5 Lite azonban kiváló minőségű fémházzal és 5100mAh-s akkumulátorral büszkélkedhet.

Előnyök:

  • Kiváló minőség;
  • stílusos fémház;
  • jó teljesítmény;
  • a rendszer optimalizálásának minősége;
  • Hosszú akkumulátor-üzemidő;
  • Jó hang, tisztességes kép.

Hátrányok:

  • Nincs fényérzékelő;
  • Táp/hangerő gombok elrendezése.

Lenovo Tab M8 TB-8505X 32GB

Lenovo Tab M8 TB-8505X 32GB SIM-kártyával

Folytatódik a minősítés a tabletta népszerű modell a Lenovo márka népszerű modellje. A Tab M8 elég alkalmas a mindennapi feladatokhoz, és ha közömbös a mobiljátékok iránt, nincs jobb lehetőség 10.000 rubel befektetésére. A készülék teste műanyag, de nem tűnik túl olcsónak. Ugyanez vonatkozik a HD-felbontású (16:10) 8 hüvelykes képernyőre is.

A Tab M8 rendelkezik fényérzékelővel. De nem működik túl jól. Ha nem tetszik az automatikus hangolás pontossága, akkor mindent kézzel kell elvégeznie.

A véleményekben a tablettát a nem lenyűgöző monaurális hangszóró miatt szidják. Így még jobb, ha a videókat 3 fejhallgatóval csatlakoztatott fejhallgatóval nézi.5 mm-es jack-csatlakozó vagy Bluetooth (itt egyébként az 5-ös verzióról van szó).0). A táblagép kamerái közepesek, de használhatja őket videohívásokhoz, sürgős jegyzeteléshez vagy dokumentumok rögzítéséhez.

Előnyök:

  • 5000 mAh akkumulátor;
  • Sim kártya minősége;
  • Android 9 operációs rendszer.0;
  • A népszerű LTE-sávok támogatása;
  • Jó színvisszaadás az IPS képernyőn;
  • 32 gigabájt belső tárhely.

Hátrányok:

  • A fényérzékelő nem túl pontos;
  • hangzás a nagyon igénytelen ügyfelek számára.

Irbis TW44

Irbis TW44 SIM-kártyával

Olyan felhasználók, akik egy nem túl drága, 10-es szélesvásznú kijelzővel rendelkező táblagépet keresnek.1 inch, tetszhet ez a modell. Először is, a nagy képernyő minőségi képet biztosít az 1280×800 pixeles felbontásnak köszönhetően, így a videók megtekintésekor nem lesz kellemetlen érzés. A teljesítmény itt elég jó – az 1 GB memória és a négymagos 1800 MHz-es processzor elég tisztességes. Nem lényegtelen, hogy ez a modell Windows 10 operációs rendszerrel fut. Sok felhasználó nagyon kedveli. Ha szeretné, csatlakoztathatja a QWERTY billentyűzetet a táblagéphez, amely lehetővé teszi, hogy jelentős mennyiségű szöveget írjon be. A 7000mAh kapacitású akkumulátor elegendő ahhoz, hogy jelentős akkumulátor-üzemidőt biztosítson. Sajnos, a kamerák gyengék – 2MP egyenként.

Előnyök:

  • Nagyszerű felépítés
  • Windows 10 operációs rendszer
  • Képes billentyűzettel dolgozni
  • Nagyméretű, kiváló minőségű képernyő
  • Jó akkumulátor-üzemidő
  • Jó processzor

Hátrányok:

  • Kis mennyiségű RAM
  • Alacsony felbontású kamerák

Huawei MediaPad M3 Lite 8.0 32Gb LTE

Huawei MediaPad M3 Lite 8.0 32Gb LTE SIM-kártyával

Nagyon népszerű tabletta, az ár-minőség arány szempontjából az egyik legsikeresebb a felülvizsgálatban. A kamerák itt nagyon jók – 8 megapixeles mind a hátsó, mind a másodlagos kamera. Ezenkívül a táblagép jó képernyővel rendelkezik. A képernyő mérete 8 hüvelyk és 1920×1200 képpont. A teljesítmény kiváló – egy okta-core processzor és három gigabájt memória biztosítja a teljesítményt. A sztereó hangzás még a válogatós tulajdonosnak sem okoz csalódást. Ezenkívül ez a kínai táblagép fémtesttel van felszerelve, ami különleges eleganciát és tartósságot kölcsönöz neki. A beépített memóriakapacitás meglehetősen nagy – 32 gigabájt. De akár 128 gigabájtig terjedő extra kártyát is behelyezhet, ha szeretné. Ezért a felhasználók véleménye többnyire csak jó.

Előnyök:

  • Nagy teljesítmény
  • Minőségi kijelző
  • Memória kapacitás
  • A test fémből készült
  • Sztereó hangzás
  • Szép kamera
  • Ujjlenyomat-olvasó
  • 4G és 3G

Hátrányok:

  • Nem észlelt

Digma EVE 1801 3G

Olcsó, de jó Windows táblagép, amely billentyűzettel rendelkezik, szélesvásznú képernyővel 10.1″ IPS-kijelző, amely tetszeni fog a betekintési szögek tekintetében. A készülék stílusos kialakítású, klasszikus, csiszolt műanyag tokban. A táblagép belső részei nem büszkélkedhetnek semmi különössel:

  • Intel Atom x5 sorozatú processzor Z8300
  • RAM: 2GB
  • Előre telepített Windows 10 operációs rendszer

A beépített tárhely, tekintettel az operációs rendszer méretére, 32 GB-os méretével kicsit kevés. A problémát a 128 GB-ig terjedő külső flash kártyák oldják meg. Optika is több mint középszerű, és képviseli két 2 MP. Tablet 3G-vel, ideális azok számára, akik szeretnek tájékozottak maradni, mindig nagy sebességű internet-hozzáférést használva. A 6000mAh-s akkumulátor teljesítménye tetszeni fog Önnek.

Összefoglalva

Összeállítottuk a legjobb Windows 10-es táblagépeket, és megpróbáltunk segíteni abban, hogy megértse, mely kütyümodellek a legjobbak az internetezéshez, és melyek a legjobbak az összetett feladatok elvégzéséhez. Minden gyártó arra törekszik, hogy olyan készüléket készítsen, amely megfelel a modern felhasználók minden követelményének. A Windows operációs rendszer népszerűsége miatt a hordozható eszközökön való alkalmazása nagymértékben növeli a táblagépek funkcionalitását.

A legjobb olcsó SIM táblagépek

A legtöbb vásárló először is a táblagép árára figyel. Ami nem meglepő – egyes modellek ára több tízezer rubelben van. Szerencsére ma már nagyon is lehetséges egy jó tablettát találni, amelynek költsége megfizethető lesz bárki számára, aki átlagos jövedelemmel rendelkezik. Szép, hogy sok eszköz büszkélkedhet nagy teljesítményű és minőségű.

DIGMA Plane 8580 4G

DIGMA Plane 8580 4G SIM-kártyával

A népszerű gyártók ritkán kínálnak a nagyközönségnek olcsó, de jól kinéző, hagyományos SIM-kártyával ellátott táblagépeket. És az ok nem az, hogy minimális költséggel nem lehet minőségi eszközt készíteni, és a banális vágy miatt, hogy megfelelő szinten keressék és fenntartsák saját nevüket, természetesen. A piacon azonban számos kevésbé ismert márka is elérhető, amelyek kiváló, megfizethető árú készülékeket kínálnak. Például DIGMA.

Az általunk választott modell olcsó tabletta Plane 8580 megvásárolható körülbelül 5500 rubelért. A processzor ezért az árért szerény lesz, de a közösségi hálózatokban és az üzenetküldőkben való kommunikációhoz, az internetezéshez és a filmnézéshez, a navigátor használatához és más egyszerű feladatokhoz elegendő. És a 2GB RAM-ért a saját költségén, hitelt kell adnia a gyártónak. A két SIM-kártya támogatása pedig sokaknak tetszeni fog.

Előnyök:

  • A rendszer gyors működése;
  • Az ár teljesen elfogadható;
  • védőfólia a dobozból;
  • elegendő RAM-kapacitás;
  • A kijelző elég fényes.

Hátrányok:

  • Néhány enyhe összeszerelési hiba;
  • Középszerű színvisszaadás.

Prestigio Grace PMT3101 4G

Prestigio Grace PMT3101 4G sim-kártyával

Ha azt tervezi, hogy a táblagépet főként otthon használja, célszerű nagyobb képátlójú modellt vásárolni. Jó 10.Az 1 hüvelykes készülék Prestigio-t kínál. A Grace PMT3101 egy kedvező árú táblagép, amely alkalmas internetezésre, oktatásra és videónézésre.

A táblagép 6000 mAh kapacitású akkumulátorral van felszerelve, amely mérsékelt terheléssel egy napig tart.

A folyamatos videónézés körülbelül 7 órán keresztül (a kiválasztott fényerősségtől függően) lemeríti ezt a készüléket. RAM az egyik legérdekesebb tabletben az ügyfelek véleménye szerint 2 GB, ami elegendő egy nem játékos modellhez. A beépített tárhely csak 16 GB, de akár 64 GB-os memóriakártyákkal is bővíthető. Természetesen egy olcsó táblagép kiválasztása mindig kompromisszumot jelent: a Grace PMT3101 kamerái nagyon gyengék.

Előnyök:

  • kompakt és könnyű
  • Rendszer teljesítménye;
  • kiváló minőségű kép;
  • Minimális szükségtelen szoftver;
  • 4G hálózatok;
  • A Track-Back opció két SIM-kártyát támogat;
  • szép nagy képernyő.

Hátrányok:

  • Az undorító kamera;
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 2
  1. Dömötör

    Melyik Windows táblagép lenne a legideálisabb választás az új évben? Milyen tulajdonságokat kellene figyelembe vennünk és melyik modellnek vannak a legjobb véleményei? Kérlek osszátok meg ti is a tapasztalataitokat és ajánlásaitokat a választás elősegítése érdekében!

    Válasz
  2. Alexandra Kovács

    Melyik a legjobb Windows táblagép 2022-re a Top 7-es listán? Van valakinek tapasztalata ezekkel a táblagépekkel? Milyen újdonságok lesznek a 2022-es modellekben? Milyen szempontok alapján válasszunk ki egy táblagépet? Köszönöm a segítséget!

    Válasz
Megjegyzések hozzáadása