...

TOP 6. Jó olcsó (költségvetési) Xiaomi 2022 okostelefonok. Értékelt május!

A Xiaomi az egyik legnagyobb okostelefon-gyártó, amelynek termékei minden árkategóriában jól megalapozottak. A vállalat minden évben több tucat új olcsó, középkategóriás és zászlóshajó modellt ad ki, hogy megcsodálhassuk őket. Ha megnézi a 2022-es tartományt, akkor sikeres modelleket vehet fel akár 15 ezer rubelig terjedő árkategóriában is.

Ezért a pénzért egy Xiaomi telefont kap NFC modullal, legalább 64 GB memóriával, jó akkumulátoros üzemidővel, teljesítménnyel és kamerákkal. De ez nem vonatkozik az összes eladó modellre. Ebben a tekintetben készítettünk egy válogatást, amelyben megpróbáljuk kiválasztani a legjobb Xiaomi okostelefont 15000 rubel alatt 2022-ben. Ha érdeklik az értékelések és az összehasonlítások, javasoljuk a MobileGadjet blog használatát.

A legjobb költségvetési okostelefon Xiaomi és Redmi 15000 rubel alatt – Top 5 modell 2022

Milyen okostelefon tekinthető költségvetésnek

Az olcsó okostelefon fogalma vitatható. Néhányan hajlandóak 20 000 rubelt kiadni egy olcsó, véleményük szerint olcsó okostelefonért, míg mások 5000 eurós költségvetésre korlátozódnak. Az összeg változó, de általában a költségvetési telefont hívják, amelynek értéke nem haladja meg a 10-15 ezer dollárt. rubel.

A Xiaomi rengeteg olyan modellel rendelkezik, amelyek az olcsó készülékek bevett keretébe illeszkednek. Ez alapján nem lesz nehéz olyan olcsó készüléket találni, amely megfelel a 2019-es követelményeknek.

Ez felsorolja a különböző évek modelljeit. Kezdjük tehát az okostelefonokkal, amelyek a „költségvetési” oldalon vannak, és végül találjuk meg a vállalat legjobb olcsó okostelefonját.

Redmi Note 7

Ez a készülék nemrég került a boltok polcaira, és máris igazi bestsellerré vált. A vásárlók úgy veszik a modellt, mint a forró süteményeket, így a kiskereskedőknek rendszeresen fel kell tölteniük a hálózatukban lévő készleteket.

A telefon hivatalos ára 14000 rubel. Természetesen messze a legolcsóbb okostelefon címétől, de a „vas” gadget képes arra, hogy dörzsölje a sokkal drágább modellek orrát.

Note 7 készült egy üveg test vonzó csillogó. A színezés kék változata különösen jól néz ki. A készülék előlapján egy nagyméretű kijelző található, könnycsepp alakú kivágással és FullHD felbontással+. A keretek jelen vannak, de ez az egész költségvetési szegmensben probléma.

A Note 7 egy régebbi Snapdragon 660 processzorral lesz felszerelve. A csökkenő jelentőség ellenére még mindig jól teljesít a játékokban, lehetővé téve az átlagos grafikai beállítások beállítását. A modell fő előnye a kamera.

A fejlesztők felszerelték a Samsung legkelendőbb érzékelőit 5 és 48(!) megapixel.

Igen, a 48MP valósággá vált. Igaz, ilyen felbontást csak professzionális felvételi módban állíthat be. Az okostelefon 4K felbontású videót rögzít, ami senkit sem lep meg.

A 4000 mAh-s akkumulátor lehetővé teszi, hogy a telefon másfél napig tartson aktív használat mellett. A készüléket egy modern USB Type-C kábelen keresztül töltheti fel.

Redmi 10A

Ezt a modellt még nem adták ki eladásra, de már a nyár elején bejelentették. Ha hihetünk a hivatalos nyilatkozatnak, az új készülék IPS-kijelzővel rendelkezik majd, amelynek képátlója 6.53 hüvelyk és Snapdragon 662 processzor. A fenti modellhez hasonlóan a készülék 5000mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amely 18W-os tápegységgel tölthető. Itt van egy hármas kamera 48 MP-en, ami még a legszkeptikusabb fotósokat is meglepheti. A nyomtatásolvasó és a C-típusú port jelenléte, amelyek ritkán jelennek meg az alsó kategóriás készülékekben.

Előnyök:

  • akkumulátor;
  • kijelző;
  • processzor.

Hátrányok:

  • Nincs NFC.

Az induláskor várható ár 100 dollár lesz.

Xiaomi Mi8 Lite

A zászlóshajó egyszerűsített változata szerepel a márka legolcsóbb okostelefonjainak listáján. 2022-ben a Mi8 Lite 12-14kért vásárolható meg. RUB. Az okostelefon hivatalos ára azonban sokkal magasabb, és majdnem 17 000 forintba kerül.

Funkcionálisan a készülék nem sokban különbözik a Redmi Note 7-től. Ugyanaz a Snapdragon 660 8-magos processzor és 1080×2280 pixeles, hasonló minőségű képernyő. Kivéve, hogy a bevágás nem csepp alakú, hanem rojtok alakú, mint az Apple iPhone esetében.

A hátsó kamera állítólag nem 48 megapixeles, de a 12 és 5 megapixeles páros nem rosszabb, mint az új 2022-es modell.

És egy 24 megapixeles előlapi kamera is megteszi a magáét. A 3250 mAh kapacitású akkumulátor nem okoz csalódást, de nem bír ki másfél napot töltés nélkül. Nincs NFC bónusz az érintés nélküli fizetésekhez, de az USB-C jelen van.

Xiaomi legjobb középáras NFC-telefonjai

Ebbe a kategóriába tartoznak a drágább okostelefonok, amelyek az érintés nélküli fizetési lehetőség mellett jó teljesítményt is nyújtanak. Ezek a bizonyos Xiaomi telefonok az arany középút a ranglistán és a pénztárcádban.

Redmi Note 8 Pro: Játékos processzor és nagyszerű kamera

A Redmi Note 8 Pro mobiltelefon egy erős, okta-core MediaTek Helio G90T processzorral és egy Mali-G76 MC4 grafikus chippel rendelkezik. Az okostelefon hihetetlen teljesítményt nyújt a minőségi CPU-nak és a 6 GB RAM-nak köszönhetően.

A felhasználó 64 GB-ot kap a fájljai számára a belső tárhelyen. Hibrid microSD foglalat (SIM-kártya foglalattal kombinálva). A hibrid foglalat lehetővé teszi egy második SIM-kártya vagy memóriakártya telepítését.

A kijelző átlója 6.53in, 2340×1080 képpont felbontással és 395 PPI képpontsűrűséggel. A színvisszaadás magas szintű. Corning Gorilla Glass védőüveg van jelen.

A Redmi Note 8 Pro 4 érzékelős hátlapi kamerával rendelkezik: 64 MP F/1.89, 8 MP F/2.20, 2MP. 4K videofelvétel elérhető. Az elülső kameramodul 20 MP-es érzékelővel rendelkezik, a szelfik lenyűgözőek lesznek.

Fehér

Zöld

Szürke

Gyorstöltési technológiával ellátott 4500 mAh-s akkumulátort használ. A készülék intenzív használata esetén másfél napig tart. A töltő csatlakoztatható az USB Type-C porthoz. Wi-Fi 802 interfészeket is használnak.11ac, Wi-Fi Direct, Bluetooth 5.0, IRDA, USB, NFC modul.

Fényérzékelővel, közelségérzékelővel, giroszkóppal, iránytűvel, ujjlenyomat-olvasóval, arcfeloldással felszerelve.

A telefon méretei 76,4 x 161,35 x 8,79 mm, súlya 200 g. A telefon nehéz, és fehér, kék, zöld, narancssárga és szürke színben kapható.

Előnyök

  • Nagy teljesítmény;
  • 6 GB RAM;
  • Memóriakártya-támogatás;
  • Nagy kijelző FullHD+ felbontással;
  • Bluetooth 5 támogatás.0;
  • 4 érzékelő a fő kameramodulon;
  • Minőségi szelfik;
  • Videófelvétel 4K-ban.

Hátrányok

  • Csúszós üveg tok;
  • Nehéz súly.

Redmi Note 9 Pro: Négy Pro kamera és nagy kapacitású akkumulátor

A Redmi Note 9 Pro okostelefon erős és tartós, 8-magos Qualcomm Snapdragon 720G processzorral. A grafika felett Adreno 618 teljesítményű adapter hajtja a teljesítményt. 6 GB energiatakarékos RAM memóriával rendelkezik.

64 GB belső tárhely áll a felhasználó rendelkezésére. Akár 512 GB-os microSD kártya telepítésével bővíthető a kapacitás. Különálló USB flash meghajtóhely.

6.67″ IPS mátrix kijelző 2400×1080 képpont felbontással és 60 Hz-es frissítési frekvenciával. 395 PPI képpontsűrűséggel. A kép fényes és lédús lesz.

A fő kameramodult 4 érzékelő képviseli: 64MP F/1.89, ultraszéles látószögű 8 MP F/2.20, 5 MP F/2 makró.40, mélységérzékelő 2 MP F/2.40. 4K filmek felvétele akár 960 FPS sebességgel (Slo-Mo módban). Az előlapi kameramodul 16 MP-es érzékelővel rendelkezik, amely nagyszerű felvételeket készít.

A Redmi Note 9 Pro olyan interfészeket használ, mint a Wi-Fi 802.11ac, Wi-Fi Direct, Bluetooth 5.0, IRDA, USB, NFC.

Van egy 5,020mA⋅h akkumulátor, amely napokig tartó folyamatos használatra elegendő. Telepített fényérzékelő, közelségérzékelő, giroszkóp, iránytű, ujjlenyomat-olvasó, arcfeloldás.

Fehér, szürke és zöld színben kapható.

Előnyök

  • Erős akkumulátor;
  • 2400×1080 képpont képernyőfelbontás;
  • 60 Hz-es képfrissítési sebesség;
  • Király 4 érzékelős kamera;
  • 4K videofelvétel 960 FPS sebességgel;
  • Kétsávos Wi-Fi;
  • Arcfeloldás;
  • Gyors ujjlenyomat-olvasó;
  • Külön memóriakártya foglalat;
  • Erőteljes CPU;
  • 6GB RAM.

Hátrányok

  • Az okostelefon intenzív használat során nagyon felmelegszik.

Redmi Note 9 NFC: Teljesítmény és innováció

Friss telefon MediaTek Helio G85 processzorral. Xiaomi Redmi Note 9 NFC 8 maggal és elég tisztességes frekvenciával rendelkezik. A grafikus részért a Mali-G52 MC2 adapter felel.

Új Xiaomi

:

  • Redmi K50 Gaming
    2022. február 18
  • Redmi Note 11S

    január 26. 2022

  • Redmi Note 11 Pro 5G

    26 január 2022

  • Xiaomi 11i

    január 7. 2022

A képernyő szerepét egy minőségi IPS panel játssza, amelynek átlója 6.53 hüvelyk, 2340×1080 képpont felbontással, 395 PPI képpontsűrűség mellett. A képernyő képfrissítési frekvenciája 60 Hz. Ezért a felület görgetés közbeni simasága javult.

Az NFC a Redmi Note 9 készülékben régiónként változik. Például a globális verzió (modellszám: M2003J15SG) rendelkezik a modullal, míg a Kínára, Indiára és Brazíliára vonatkozó régiók (M2003J15SS) nem.

A hátsó kamera 4 érzékelővel rendelkezik: 48 MP F/1.79, Ultra széles látószögű 8MP F/2.20, 2 MP F/2 makró.40, 2 MP F/2 mélységérzékelő.40. Full HD videofelvételek készítésére 120 fps sebességgel. A 13 MP-es előlapi kamera nagyszerű szelfiket készít.

A beépített Li-Pol akkumulátor kapacitása 5020mA⋅h, és támogatja a gyorstöltési módot. Az akkumulátor 2 napig tart folyamatos használatban normál üzemmódban.

Fényérzékelő, közelségérzékelő, giroszkóp, iránytű, ujjlenyomat-olvasó, arcfeloldás és Corning Gorilla Glass 5 védőüveg.

Támogatja a BeiDou, A-GPS, Galileo, GLONASS, GPS rendszereket.

Előnyök

  • Minőségi képernyő nagy felbontással;
  • A kijelző frekvenciája 60 Hz;
  • 4 érintőképernyős kamera;
  • Videófelvétel 120 FPS sebességgel;
  • Hely a microSD-kártyához (különálló);
  • Nagy teljesítményű processzor;
  • Gyors ujjlenyomat-olvasó;
  • Arcfeloldás.

Hátrányok

  • Az NFC modul elérhetősége régiótól függ.

Xiaomi Redmi Note 6 Pro

A Note sorozatot folytató okostelefon kiadása arra kényszerítette a Xiaomi-t, hogy csökkentse a 6-os verzió árcéduláját. A Note 6 Pro már hivatalosan is 13500 rubelért kapható, a harmadik fél platformjain még alacsonyabb áron. Az utódmodell különbözik a szigorú kialakítástól és a képernyő kivágással a la „szegélyek” képernyőjétől.

A Snapdragon 636 chip teljesítménye megkérdőjelezhetetlen, de az előd elmarad a 660 Dragon teljesítményétől.

A játék játszható, de csak közepes vagy alacsony grafikai beállításokkal.

De az okostelefon egyszerre négy kamerával rendelkezik. 12 + 5 megapixeles hátlapi és 20 + 5 megapixeles elülső képkocka. Az előlapi kamera a portré módnak köszönhetően jobban néz ki, mint a Note 7, míg a fő kamera csak az esti felvételeknél gyengébb a részletesség tekintetében.

De a videó csak FullHD felbontásban kerül rögzítésre. Nincsenek problémák az akkumulátorral, mint korábban. A 4000a akkumulátor egy-két napos normál használatot garantál az okostelefon számára. Így nem kell aggódni amiatt, hogy napközben fel kell tölteni a készüléket.

Xiaomi Redmi 9 4/64GB (NFC)

Míg az előző modellt a lehető legjobban lefaragták, addig ez a modell éppen ellenkezőleg, teljesen megfelel a költségvetési vásárlók igényeinek. Kezdjük a fényes, keret nélküli képernyővel, amelynek képátlója 6.53 hüvelyk, amely meglehetősen érzékeny az érintésre, ami ritka egy ultra-budgetes. A kamera 4 modulból áll, a fő modul felbontása 13 MP. Meglepő módon az intelligens algoritmusok még egy ilyen gyenge kamerát is képesek optimalizálni. Összességében nagyszerű választás azoknak, akik nem szeretnek túlfizetni az extra funkciókért.

Előnyök:

  • tervezés;
  • akkumulátor élettartama;
  • megjelenítés.

Hátrányok:

  • Processzor.

Xiaomi Mi A2 Lite

Olcsó okostelefon azok számára, akik tiszta Androidot futtató készüléket szeretnének. A Xiaomi azon kevés okostelefonok egyike, amelyek készen állnak arra, hogy a MIUI héj nélkül büszkélkedjenek Androiddal.

A készülék ára lényegesen kevesebb, mint 15000 rubel. Hivatalos ára 1 989 rubel. Az árcédula még jobb az Aliexpressen, de akkor majdnem egy hónapot kell várnia, hogy a modul megérkezzen a célállomásra.

Xiaomi Mi Play

Egy érdekes okostelefon, amelyet 2022-ben kezdtek el értékesíteni. Nem érhető el a hivatalos honlapon, de a kiskereskedők sikeresen eladják a modellt 11-12 ezer rubelért.

A Hiaomi szó a névben a kütyü játékképességére utal, ami a 4GB RAM és a 64GB ROM módosítását tekintve reális.

A hátlapon ujjlenyomat-olvasóval ellátott telefon hasonlít a Red Mi Note 7-re, csak a Play mérete sokkal kisebb. A vállalat kevés kompakt okostelefonjának egyike.

A készülék egy Mediatek Helio P35 processzorral működik, amely legfeljebb 2,3 GHz-es órajelen működik.

Papíron a teljesítmény kiváló, de a vélemények szerint az ügyfelek időnként frusztrációt és alulmaradást tapasztalnak a játékokban. Azonban csak csökkentse a beállításokat egy kicsit, és a játék nem lesz kényelmetlen.

A hátsó kamera 12 megapixeles képeket készít, míg egy kiegészítő érzékelő elmosja a témát a háttér mögött, hogy a felhasználó igénye esetén fókuszálni tudjon.

A képminőség tűrhető, de csak nappali fényben. Este artefaktumok és felesleges zajok kerülnek a képbe. Egy kisebb csalódás a MicroUSB csatlakozó és a 3000mAh akkumulátor.

A legjobb olcsó Xiaomi okostelefonok NFC-vel

Különösen népszerűek a Xiaomi olcsó telefonjai, amelyek képesek az érintés nélküli fizetésre. Elég sok ilyen modell van. Kiválasztottuk a legérdekesebb és legnépszerűbb mobiltelefonokat a költségvetési szegmensben.

Redmi 9C NFC: Stílusos, nagy képernyővel

Viszonylag friss modell (2020) MediaTek Helio G35 processzorral: 8 mag, PowerVR GE8320 grafikus adapterrel. 3 GB RAM elegendő minden modern feladathoz (beleértve a játékokat is).

A(z) Redmi 9C NFC 64 GB belső tárhelyet kínál a felhasználó igényeinek megfelelően. De van egy külön memóriakártya-nyílás is, akár 512 GB-os memóriakártya számára. A flash mellett 2 SIM-kártyát is telepíthet.

A magával ragadó IPS mátrix kijelző mérete 6.53in és 1600×720 felbontás. A pixelsűrűség 269 PPI. Az információk világosan, minden színben megjelennek. Közvetlen napfényben az információ jól olvasható.

A hátsó kamera kettős érzékelővel rendelkezik: 13 MP F/2.20, 2 MP F/2 mélységérzékelő.40. Nagyszerű képeket készít mély háttér elmosódással. Autofókusz, makró mód elérhető. Az elülső kamera 5 MP-es.

A Redmi 9C NFC elülső kamerája csak 5 MP-es. Vannak olyan interfészek, mint a Wi-Fi 802.11n, Wi-Fi Direct, Bluetooth 5.0, USB, NFC.

5000mA⋅h lítium-polimer típusú akkumulátorral rendelkezik. Ez elég jó akkumulátor-üzemidőt biztosít (akár 32 óra beszélgetési idő).

Vannak fény-, közelség-, ujjlenyomat- és arcfeloldó érzékelők. Támogatja a BeiDou, A-GPS, Galileo, GLONASS, GPS rendszereket.

Előnyök

  • Külön microSD foglalat;
  • Teljesítmény processzor;
  • Arcfeloldás;
  • Bluetooth 5 verzió.0;
  • Tartós akkumulátor;

Hátrányok

  • Nincs gyors töltés támogatása.

Redmi Note 8T: Divatos négy kamerával

Feltöltött verzió a Xiaomi-tól jó kamerával és NFC-vel. Az RN8T belsejében egy csúcsminőségű Qualcomm Snapdragon 665 okta-core processzor található Adreno 610 grafikus adapterrel. A RAM-kapacitás 3 GB – még játékhoz is elegendő.

A belső tárhely nem túl bőséges, 32 GB-os. A belső memória azonban könnyen bővíthető egy külön memóriakártya-nyílással.

IPS érintőképernyő mérete 6.A 3″ felbontása 2340×1080 pixel, 409 PPI képpontsűrűség mellett. Az információk a lehető legjobb minőségben jelennek meg. Van egy minőségi oleofób bevonat.

A hátsó kameramodul 4 érzékelővel rendelkezik: 48 MP F/1.75, 8 MP F/2.20, 2 MP F/2.40, 2 MP F/2.40. Olyan opciókkal rendelkezik, mint az autofókusz, a makró mód és a 4K videofelvétel. Az elülső kamera csak 13 MP. Ez azt jelenti, hogy a szelfik gyönyörűen sikerültek.

Fehér

Kék

Szürke

A 4000mAh lítium-polimer akkumulátor támogatja a gyorstöltési technológiát. USB Type-C port a plug and play funkcióhoz. A Redmi Note 8T akár 2 napos akkumulátor-üzemidővel rendelkezik aktív használat esetén.

Fényérzékelő, közelségérzékelő, giroszkópos érzékelő, iránytű, ujjlenyomat-érzékelő, arcfeloldás. Corning Gorilla Glass 5 védőüveggel is rendelkezik.

A Xiaomi Redmi Note 8T meglehetősen nehéz: 200 grammot nyom.

Előnyök

  • Külön memóriakártya-nyílás;
  • 3 GB RAM;
  • Nagy képernyő jó felbontással;
  • 4 fő kameraérzékelő;
  • Nagyszerű szelfik;
  • Nagy kapacitású akkumulátor;
  • 4K videofelvétel;
  • Gyors töltés támogatása.

Hibák

  • Az üvegtest nagyon törékeny.
  • A telefon nagy súlya.

Mi Note 3: régi, de releváns

Az olcsó okostelefonok kategóriájának harmadik helyezettje a Xiaomi legrégebbi modellje, a 2022-es kiadás. Tiszteletre méltó kora ellenére a telefon még mindig népszerű és megfelel a modern szabványoknak.

A Mi Note 3 teljesítményét egy 8-magos Qualcomm Snapdragon 660 processzor biztosítja, amelynek maximális órajele 2200 MHz és Adreno 512 grafikus chipje van. 4GB RAM telepítve. 64 GB belső tárhely a felhasználó igényeinek megfelelően.

A kijelzőt egy 5.5″ IPS mátrix panel Full HD felbontással és 401 PPI pixelsűrűséggel. A kép nagyon világos és lédús. Nagyon jó minőségű oleofób bevonat van.

A hátsó kameramodul két érzékelőből áll: 12 MP F/1.80 és 12 MP. A kamera olyan opciókkal rendelkezik, mint az autofókusz, optikai stabilizátor, makró üzemmód. 16 MP-es előlapi kameramodul.

A csatlakoztathatósági interfészek közül a Wi-Fi 802.11ac, Wi-Fi Direct, Bluetooth 5.0, IRDA, USB, NFC.

A(z) Mi Note 3 akkumulátorát 3500mAh lítium-polimer akkumulátor hajtja. Normál üzemmódban (internet, hívások, zene) körülbelül másfél napig tart a folyamatos munka. Támogatja a Qualcomm Quick Charge 3 technológiát.0 USB Type-C porton keresztül.

Fényérzékelővel, közelségérzékelővel, giroszkóppal, iránytűvel, barométerrel, ujjlenyomat-olvasóval felszerelve.

Előnyök

  • Nagyszerű fényes képernyő;
  • Még mindig produktív processzor;
  • Elegendő mennyiségű RAM;
  • Vezeték nélküli interfészek teljes választéka;
  • Gyors töltés támogatása;
  • Ujjlenyomat-olvasó;
  • Robusztus tok.

Hiányosságok

  • Nincs fejhallgató-csatlakozó 3.5 mm;
  • Nincs memóriakártya-támogatás;
  • Rövid akkumulátor élettartam.
  • Csak a MIUI régi verzióit támogatja.

Nincs sok értelme megvásárolni ezt a telefont, mivel modernebb társaik és a régi MIUI 9 rendelkezésre állnak. De a használt telefonok piacán még mindig jól néz ki.

Redmi 7

A Redmi sorozat jelzi a Xiaomi olcsó okostelefonjait. A Note 7 után mindenki a klasszikus Redmi 7-et várta. A vállalat 2022 tavaszán mutatta be a készüléket. A rajongók meglepődve tapasztalták, hogy a készülék mérete megegyezik a Note sorozat képviselőjének méreteivel.

A jegyzet most már kizárólag névleges előtag a névben. Külsőleg a Redmi 7 a Note 7 másolata. Csak az alsó sarok van jobban behúzva. Ez már egy teljes értékű „áll”, ami meglehetősen ellentmondásosnak tűnik.

A 10.000 rubeles okostelefon belseje nem lenyűgöző.

De ha figyelembe vesszük, hogy a modell ára alig több mint 100 dollár az Aliexpress-en, a HD+ képernyő felbontása és a MicroUSB csatlakozó használata megbocsátható. A készülék 8-magos Snapdragon 632 processzort és 3 gigabájt RAM-ot kap.

Az eszköz nem hívható nagy teljesítményű. Nehéz játékok alig húzza, így alacsonyabbra kell csökkenteni a grafikai beállításokat. De az okostelefon jó 12 megapixeles kamerával rendelkezik, amely egy további érzékelővel rendelkezik a háttér elmosásához.

De mindezt figyelembe véve a kínai piacokon felmerülő költségeket. A Redmi 7 egyike azoknak a lehetőségeknek, amelyeket bárhol megvásárolhat, így a telefon potenciálisan az egyik legkelendőbb eladóvá válhat.

Xiaomi legjobb prémium modelljei NFC-vel

Ezek olyan csúcskészülékek, amelyek nemcsak az összes új technológiát támogatják, hanem olyan erősek is, hogy egyetlen más alkalmazás vagy játék sem képes őket maximálisan terhelni. Azonban ezeknek az okostelefonoknak az ára is megfelelő.

Poco X3 NFC: Egy erős és olcsó csúcs

A legerősebb telefon, amelyet egy Qualcomm Snapdragon 732G processzor hajt, 8 maggal és 2300 MHz-es szabványos frekvenciával. Adreno 618 adapter működik a grafikán a játékokban. 6 GB RAM teljesítménye segíti.

128 GB belső tárhely áll a felhasználó rendelkezésére. Legfeljebb 256 GB-os memóriakártya helyezhető a hibrid foglalatba. De fel kell áldoznia egy SIM-kártyát.

Hatalmas 6.67 hüvelykes képernyő Poco X3 NFC felbontása 2400×1080 képponton belül van. 395 PPI képpontsűrűséggel. De a legfontosabb dolog a képernyő frissítési sebessége, 120Hz-en van. Tehát a kép hihetetlenül sima.

A hátsó kamera 4 érzékelővel rendelkezik: 64MP F/1.89, egy ultraszéles látószögű 13 MP F/2.20, 2 MP F/2 makró.40, 2 MP F/2 mélységérzékelő.40. Elérhető 4K videofelvétel maximum 960fps sebességgel. A 20 MP-es elülső kamera jó a szelfikhez.

Az 5160mA⋅h lítium-polimer akkumulátor (két nap folyamatos használatra elegendő) támogatja a Qualcomm gyorstöltési technológiáját. Van egy USB Type-C port.

Fényérzékelővel, közelségérzékelővel, giroszkóppal, iránytűvel, ujjlenyomat-olvasóval, arcfeloldással felszerelve. Az ujjlenyomat-olvasó a készülék oldalán található.

A Poco X3 NFC két színben kapható: szürkésszürke és kobaltkék.

Előnyök

  • 120 Hz-es képernyő;
  • Minőségi és fényes kép;
  • A fényképezőgép 4 objektívvel rendelkezik;
  • Klipek rögzítése 4K-ban;
  • Kiváló szelfik;
  • Erős akkumulátor;
  • Hihetetlenül erős processzor;
  • 6GB RAM;
  • Külső memóriakártya-támogatás;
  • 128 GB tárhely;
  • Jól néz ki.

Hátrányok

  • Erős felmelegedés intenzív munka közben;
  • A 215 grammos súly túlzás.

Mi 10T Lite: a fotózás szerelmeseinek

A Mi 10T Lite telefont egy hatékony 8-magos Qualcomm Snapdragon 750G processzor hajtja, amely egy Adreno 619 grafikus adapterrel együtt jól teljesít a játékokban.

6 GB telepített RAM sok. Még nincs olyan játék, amely képes lenne használni az összeset. 128 GB belső tárhely a felhasználó számára. De bővíthető microSD-kártyával, amely az egyik SIM-kártya helyett van telepítve.

6.A 67″-os képernyő frissítési sebessége 120 Hz. Ezért a kép hihetetlenül egyenletes a dinamikus jelenetekben. Eközben a kijelző felbontása 2400×1080 pixel, ami szintén hozzájárul a kép szépségéhez.

A Mi 10T Lite 4 érzékelős kamerával rendelkezik: 64MP F/1.89, ultraszéles látószögű 8 MP F/2.20, 2 MP F/2 makró.40, 2 MP F/2 mélységérzékelő.40. Elérhető 4K filmek készítésére 960 FPS sebességgel.

Kék

Szürke

Arany

A beépített 4820mAh kapacitású akkumulátor egyetlen feltöltéssel körülbelül egy napig használható. Támogatja a Qualcomm gyorstöltést és van egy USB Type-C port is.

Fényérzékelővel, közelségérzékelővel, giroszkóppal, iránytűvel, ujjlenyomat-olvasóval rendelkezik. Támogatja a BeiDou, A-GPS, Galileo, GLONASS, GPS navigációs rendszereket.

Három színben kapható: gyöngyházszürke, atlanti kék és tengerparti rózsaarany.

Előnyök

  • Élénk és lédús kijelző nagy képátlóval;
  • 120 Hz-es képernyőfrissítési sebesség;
  • Nagyszerű hátsó kamerák;
  • 4K és Slo-Mo videofelvétel;
  • Gyors töltés;
  • 5G támogatás;
  • Jó teljesítmény a játékokban;
  • USB Type-C port.

Hátrányok

  • Az ujjlenyomat-olvasó kényelmetlen elhelyezkedése (az oldalán);
  • Csúszós üvegtest;
  • Nincs csatlakozó 3.5mm a fejhallgatóhoz.

Redmi K30: 100% hűvös zászlóshajó

Telefon klasszikus csomagolásban, nagy teljesítményű 8-magos Qualcomm Snapdragon 730G chippel. Grafikus adapterrel, valamint hihetetlen 8 GB RAM-mal rendelkezik.

256 GB belső tárhely. Akár 256 GB-os microSD-kártyát is telepíthet. De csak az egyik SIM-kártya helyett, mivel a memóriakártyahely hibrid.

6.A 67 hüvelykes kijelző felbontása 2400×1080 képpont, a pixelsűrűség 395 PPI. A hátsó kamera 4 lencsével rendelkezik: 64 MP F/1.90, 8 MP F/2.20, 2MP F/2.40, 2 MP F/2.40. Vannak olyan opciók, mint az autofókusz, makró mód és 4K videofelvétel. Az előlapi kamera lenyűgöző szelfiket készít, mivel kettős.

Ennek az okostelefonnak az ellenpárja a Redmi K30 5G, amely két hónappal később jelent meg, és valamivel termelékenyebb.

A 4500mA⋅h akkumulátor meglehetősen hosszú ideig tart, a Qualcomm gyorstöltés támogatott. Van USB Type-C port, valamint fény-, közelség- és ujjlenyomat-érzékelő is. Az ujjlenyomat-olvasó az oldalán található.

Lila

Rózsaszín

Kék

A multimédiás funkciók közül érdemes megemlíteni az MP3, AAC, WAV, WMA, FM rádió támogatását. Támogatja a BeiDou, A-GPS, GLONASS, GPS navigációs rendszereket.

Előnyök

  • Kiváló minőségű képernyő;
  • Hihetetlen kamerák;
  • Erőteljes processzor;
  • 8 GB RAM;
  • 256 GB belső tárhely;
  • A flash meghajtók támogatása;
  • 4K videofelvétel;
  • Gyors töltés támogatása;
  • Jó akkumulátor-üzemidő;
  • USB Type-C port;
  • Fejlett multimédiás képességek.

Hátrányok

  • Az ujjlenyomat-olvasó kényelmetlen elhelyezkedése;
  • Súlya 208g.

Poco F2 Pro: Teljesítmény és behúzható kamera

A Poco F2 Pro a Qualcomm csúcskategóriás Snapdragon 865 okta-core processzorával és az Adreno 650 grafikus gyorsítóval dolgozik együtt. A rendelkezésre álló teljesítmény elegendő bármilyen feladathoz, beleértve a legmenőbb játékokat is.

Nagy teljesítményű és energiatakarékos 6 GB RAM-ot használ. 128 GB belső memória, de a microSD flash meghajtók nem támogatottak.

Hatalmas AMOLED panel mérete 6.67 hüvelykes képernyő. A színek nagyon élénkek és telítettek. A kijelző maximális felbontása 2400×1080 képpont, 395 PPI képpontsűrűség mellett. Az AMOLED-érzékelő egyik legfontosabb jellemzője az alacsony energiafogyasztás.

A hátsó kamera 4 érzékelővel rendelkezik: 64 MP F/1.89, ultraszéles látószögű 13 MP F/2.40, F/2 5 MP makró.20, 2 MP F/2 mélységérzékelő.40. Olyan beállítások, mint az autofókusz, makró mód jelen vannak. Képes 8K felbontású felvételek készítésére is, maximum 960fps sebességgel.

A 20 MP-es előlapi kamera behúzható, és ritka szelfik készítését teszi lehetővé, de nem jelenik meg fekete pontként az okostelefon képernyőjén.

A Poco F2 Pro szürke, lila, fehér és kék színben kapható. Érdemes megjegyezni a világítás, a közelség, a csarnok, a giroszkóp, az iránytű, a barométer, az ujjlenyomat-olvasás, az arcfeloldási lehetőség jelenlétét is.

4700mA⋅h akkumulátor van telepítve, amely egy napig tart, ha a készüléket intenzíven használják. Támogatja a Qualcomm Quick Charge 4 fejlett töltést+. USB Type-C port a töltő csatlakoztatására szolgál.

Támogatja a GSM 900/1800/1900, 3G, 4G LTE, 5G, LTE-A, VoLTE és Wi-Fi 802 szabványokat.11ax, Wi-Fi Direct, Bluetooth 5.1, IRDA, érintés nélküli fizetés.

Előnyök

  • Nagy és lédús AMOLED kijelző;
  • A Qualcomm csúcskategóriás processzora;
  • 6 GB nagy teljesítményű RAM;
  • Továbbfejlesztett gyorstöltési mód;
  • 8K videofelvétel;
  • 4 fő kameraérzékelő;
  • Behúzható elülső kamera;
  • 802 Wi-Fi szabvány.11ax;
  • Támogatja az 5 generációs hálózatokat.

Hátrányok

  • Nincs memóriakártya-támogatás;
  • Súlya 216 gramm.

Fentebb a Xiaomi legérdekesebb telefonjai, amelyek rendelkeznek az érintés nélküli fizetési modullal. Mindegyik jó a maga módján, nem egy teljes lista az NFC-vel rendelkező Xiaomi telefonokról, de kiemelkednek a kis listából.

A megfelelő okostelefon kiválasztása nagyon egyéni feladat. Végül is nem mindenkinek van szüksége egy menő zászlóshajóra.

Xiaomi Redmi 6A

Nem is olyan régen még ez volt a Xiaomi legolcsóbb telefonja. A készülék 2022-ben milliós példányszámban fogyott el, de nemrég egy megfizethetőbb versenytársat kapott.

Akárhogy is legyen, a Redmi 6A 6 000 vagy 7 000 rubelért vásárolható meg, a választott üzlettől függően. És ez egy olyan árcédula, amely viszonylag személyes felfogás nélkül vonzónak és az okostelefon olcsónak nevezhető.

Redmi Go

És itt van a Xiaomi legolcsóbb készüléke. Xiaomi egyetlen okostelefonja 5000 rubel alatt. Hivatalosan több mint ötezret kérnek érte, de az Aliexpressen a kütyü már 4000 ezerért is kapható. RUB.

A Redmi Go 2022-ben kerül forgalomba. Azóta rengeteg modellt értékesítettek, köszönhetően az alacsony költségeknek.

Menő funkciók, amelyekkel a készülék nem büszkélkedhet.

Itt vannak az olcsó testanyagok matt műanyag formájában, az 5 hüvelykes, 16:9-es képarányú és HD+ felbontású képernyő és a gyenge Snapdragon 425 processzor.

Az alacsony teljesítmény miatt a fejlesztők kénytelenek voltak egy egyszerűsített Androidot telepíteni, amely a Go előtagot kapta. De a felület még mindig lassul.

Nincs játék, amiről beszélni lehetne. A 8 megapixeles hátsó kamera és az 5 megapixeles előlapi kamera a 2015-ös készülékek szintjén fényképez. De az akkumulátor 3000a kapacitása könnyen garantálhatja a luxus autonómiát két napig.

Xiaomi Poco M3 4/64GB – azoknak, akiknek fontos az akkumulátor élettartama

A legjobb Xiaomi 2022 okostelefonok 15 000 rubel alatt két nagy előnnyel rendelkeznek a versenytársakkal szemben – csúcsminőségű akkumulátor-üzemidő és nagyszerű design. A Poco M3 egy lépéssel tovább ment, és hihetetlen 6000mAh kapacitású akkumulátort kapott, amely 2-3 napot biztosít töltés nélkül. Egyébként gyors – 18W és az USB Type-C csatlakozón keresztül történik. Az előnyök csak itt kezdődnek, mivel az IPS mátrixot FHD+ felbontással és 6,53 hüvelykes képátlóval látták el. A minimális keret lehetővé tette, hogy a tér 83%-át elfoglalja. A tetején egy könnycsepp alakú kivágás található egy 8 megapixeles előlapi kamera számára.

A hátlapon három 48, 2 és 2 megapixeles kameramodul díszíti a hátlapot. A hátoldalon texturált felület, amely a bőrt utánozza. A specifikációk a Snapdragon 662 lapkakészleten alapulnak, 4/64 Gb memóriával kombinálva. Van Bluetooth 5, kétsávos Wi-Fi 5 és IR-port. Az egyetlen dolog, ami hiányzik, az az NFS.

Előnyök:

  • Autonómia a 6000mAh-s akkumulátornak köszönhetően;
  • Fordított töltési funkció (az okostelefon power bankká alakul);
  • Hármas tálca;
  • 18W-os töltés;
  • Hang sztereó formátumban;
  • Nagy képernyő nagy felbontással;
  • Hívásrögzítési lehetőség;
  • Fényes fáklya;
  • USB-C;
  • Memória kapacitás.

Hátrányok:

  • Nincs NFC;
  • A videó rögzítése stabilizálás nélkül történik;
  • Nincs eseményjelző.

Milyen más okostelefonokat érdemes megnézni?

Megpróbáltunk összeállítani egy listát a 2022-ben és 2019-ben megjelent modellekről. De érdemes lehet megfontolni egy olyan okostelefont, amely korábban jelent meg? Ez lehetséges, mivel az elavult eszközök jelentősen olcsóbbak, mint modern társaik.

De ebben az esetben a legjobb, ha nem számíthatunk hosszú távú frissítési támogatásra. Van azonban néhány modell a múltból, amire érdemes odafigyelni. Például a Redmi Note 4X. Miért??

Igen, mert a készülék ára 2022-ben csak 8000 rubel. Ha megvárja a Kínából történő szállítást, akkor akár 6-7 ezer forintos árcédulával is számolhat.

A teljesítménytesztek és az általános specifikációk azt mutatják, hogy a Redmi 5 ugyanolyan jó, mint a Redmi 6A, és a régebbi modell ára is hasonló.

Feltéve, hogy a Redmi 5 jó 13 megapixeles kamerával és nagy kapacitású akkumulátorral rendelkezik. Egy másik lehetőség a Redmi S2. Egy 9k dolláros egység. Rubelek. nagy képernyővel, két kamerával és az iPhone korábbi generációira emlékeztető stílusos kialakítással.

Tehát ne feledkezzünk meg a 2022 előtt megjelent modellekről sem. Az Android 9 azonban itt nem a probléma. A múltbeli készülékek 7. generációs vagy annál alacsonyabb Android operációs rendszerrel működnek.

Kapcsolódó videó

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 1
  1. Ádám Simon

    Kedves Olvasó! Szeretném megtudni, a 2022-es Xiaomi okostelefonok közül melyek a legjobbak és legolcsóbbak? Milyen funkciókra és tulajdonságokra érdemes figyelni? Melyik modell értékelése a legpozitívabb májusban? Köszönöm szépen előre is a válaszodat!

    Válasz
Megjegyzések hozzáadása