...

Top 12 A legjobb vízálló okostelefonok 2022

Szégyen lenne annak, aki egy nappal a drága zászlóshajó okostelefon megvásárlása után véletlenül beleejti egy hófúvásba vagy pocsolyába?? Hihetetlen. A következő néhány óra igazi teszt lesz az idegei számára, mert a vízzel érintkező mobileszköz nem azonnal meghibásodhat, hanem csak azután, hogy a nedvesség fontos mikroáramkörökhöz és rövidzárlatok egész kaszkádjához jut. oktatás 1 A vízzel érintkező mobileszköz nem azonnal, hanem csak azután, hogy a nedvesség fontos mikroáramkörökhöz és rövidzárlatokhoz jut.

Az új zászlóshajók esetében azonban általában minimális a nedvességgel való érintkezés miatti törés kockázata. Az elmúlt években a vezető gyártók sokkal jobban odafigyeltek modelljeik strapabírására – nem utolsósorban azért, mert az egészséges életmód és a szabadtéri tevékenységek egyre népszerűbbek. Sokkal több vízálló modell jelent meg a kirakatokon – és hogy melyek azok, amelyek megérdemlik a vásárlók figyelmét, azt ebben a cikkben elmondjuk.

Melyek a legjobb vízálló okostelefonok??

Az Apple iPhone 13 modellek mindegyike ugyanolyan kiváló minőségű vízállósággal rendelkezik, de a koronát csak egy telefon viszi el. Ezért helyeztük a lista élére az iPhone 13 Pro Max készüléket, mivel ez kínálja a legjobb okostelefon funkciókat, valamint IP68-as védettséget. Az iPhone 13 jó alternatíva, ha nem akarsz fizetni a Pro funkciókért, mint a tavalyi iPhone 12, ha még többet szeretnél spórolni…

Tudta, hogy? Csak azt akarjuk, hogy tudd, hogy még mindig van promo kódok, kuponok és cashback

A Samsung és a Google legújabb modelljei – a Galaxy S21 Ultra és a Pixel 6 Pro – az IP68-as szabványnak megfelelően készültek. Ez azt jelenti, hogy a készülék több mint 1 méteres víz alá merülés ellen védett – a hivatalos mélység telefononként eltérő lehet. Az IP67 minden, 1 méteres magasságig bezárólag.

Ami az olcsóbb okostelefonokat illeti, sajnos a Motorola, a Nokia és (bizonyos mértékig) még a OnePlus legtöbb modellje is hajlamos a valódi vízállóságot elkerülni a víztaszító tulajdonságok javára, nanobevonat alkalmazásával. Lehet, hogy megmenti Önt, ha valaki ráönti az italát a telefonjára, de nem segít a telefonján, ha az a medence aljára süllyed. Ezeket a készülékeket nem találja a legjobb vízálló telefonok rangsorában. Az olcsó vízálló telefonok közül azonban érdemes megnézni az iPhone SE (2020) és a Google Pixel 5a készülékeket.

iPhone 13 Pro Max

A legjobb vízálló telefon

Apple iPhone 13 Pro Max kép

9

Cashback a vásárlások után, tudjon meg többet..

VIGYÁZAT M.VIDEÓ MEGFIGYELÉS AZ ELDORADÓNÁL MEGFIGYELÉS AZ MTS-NÉL

Vízállóság: IP68; maximum 6 méter 30 percig Kijelző: 6,7 hüvelykes OLED (2778 x 1284) Hátsó kamera: 12 MP széles látószögű (ƒ/1,6), 12 MP ultraszéles látószögű (ƒ/2,4), 12 MP teleobjektív (ƒ/2,2) Első kamera: 12 MP (ƒ/2,2) Processzor: A14 Bionic Akkumulátor élettartama (óra:perc): 12:16

Előnyök

  • Az osztály legjobb kamerái
  • A legjobb teljesítmény a létező telefonok közül
  • Csodálatos akkumulátor élettartam

Hátrányok:

  • Lassú töltés

Ahogy az egy olyan luxus okostelefontól, mint az iPhone 13 Pro Max, elvárható, szárazon tartja a telefont. Az Apple azt ígéri, hogy az IP68-as víz- és porállósági besorolással az összes új telefonja, beleértve az iPhone 13 Pro, iPhone 13 és iPhone 13 mini készülékeket, akár 30 percig is ellenáll a 6 méter mélységig tartó vízbe merülésnek. Ez elég időnek kell lennie ahhoz, hogy visszakapja a telefonját, ha elejti.

Ezeket a lenyűgöző vízálló funkciókat az általunk tesztelt telefonok közül a legjobb telefonkamera és teljesítmény, a fantasztikus új 120 Hz-es kijelző és a meghosszabbított akkumulátor-üzemidő egészíti ki. Bár az iPhone 13 Pro szinte teljesen megegyezik a Pro Max modellel, a nagyobb okostelefon még mindig az első helyen áll. Lehet, hogy a nagyobb kijelző és a hosszabb akkumulátor-üzemidő az egyetlen különbség, de ez is elég ahhoz, hogy ez legyen a legjobb iPhone-élmény, amit most kaphatsz.

Bővebben – teljes iPhone 13 Pro Max felülvizsgálat

2

HUAWEI P30 Pro

HUAWEI P30 Pro jó kedvezménnyel kapható. Természetesen még mindig nem olcsó, de ha figyelembe vesszük, hogy milyen fotókat készíthetünk vele, rájövünk, hogy nem kérünk sokat a készülékért.

A több modulból álló fő kamera felelős a fényképekért és a videóért, amelyek közül a fő a fényképek részletességével nyűgöz le. És a tévé jó – az egyik legjobb a kategóriában, mert nem véletlenül hívják a HUAWEI P30 Pro-t évek óta nagyszerű kamerás telefonnak.

Minden megvan benne, ami más zászlóshajókban is: nagyszerű kijelző, erős akkumulátor, csúcsplatform, vezeték nélküli töltés…

Vízvédelem: IP68.

  • Képernyő átlója / felbontás: 6,47 hüvelyk / 2340×1080
  • A készülék súlya: 192g
  • Processzor: HiSilicon Kirin 980
  • Memória: 8GB / 256GB
  • Akkumulátor kapacitás: 4200mAh
  • Kamera felbontás elöl/hátul: 32 MP / 40/20/8 MP
  • Kártyahely: Igen

iPhone 13

A legjobb vízálló telefon a legtöbb ember számára

Kép az Apple iPhone 13 mini mintadarabról elölről és hátulról

8.9

Cashback a vásárlások után, tudjon meg többet..

NÉZZ BE M.VIDEO NÉZNI AZ MTZ-NÉL NÉZNI AZ ELDORADO-NÁL NÉZNI AZ I-NÉL.PIAC

Vízállóság: IP68; 6 méterig 30 percig Kijelző: 6,1 hüvelykes OLED (2532 x 1170) Kamerák (elöl/hátul): 12 MP elsődleges (f/1.6), 12 MP szuper-széles látószögű (f/2).4) Elülső kamera: 12 megapixeles (f/2.2) Processzor: A15 Bionic Akkumulátor élettartama (óra:perc): 10:33

Előnyök

  • Nagyszerű fotó képességek
  • Nagy teljesítmény
  • Ragyogó képernyő

Hátrányok:

  • Nincs frissítési sebesség 120Hz
  • Lassú töltés

Bár néhány funkció hiányzik belőle, az iPhone 13 vízállóság tekintetében még mindig lépést tart Pro testvéreivel. Hat méteres mélységben fél órát is kibír a víz alatt, és a tavalyi iPhone 12 sorozathoz hasonlóan ez is Ceramic Shield kijelzőt használ, amely megakadályozza a képernyő sérülését, ha a telefon nem vízbe, hanem szilárd talajra esik.

Az iPhone 13 nem rendelkezik ugyanazzal a 120 Hz-es kijelzővel, mint a Pro modellek, és ismét hiányzik a teleobjektív és a LiDAR-érzékelő. A képernyő minősége, a nagy teljesítményű chipkészlet és az általános teljesítmény azonban változatlan marad. Az iPhone 13 egyetlen igazi korlátja a kiábrándító töltési sebesség, amelyet a legtöbb nem Apple-telefon könnyen felülmúl.

Bővebben – teljes iPhone 13 felülvizsgálat

3

Samsung Galaxy S21 Ultra

A legjobb vízálló telefon Android-rajongóknak

Samsung Galaxy S21 Ultra kép

8.8

CASHBACK a vásárlásokért, tudjon meg többet..

WATCH IN JA.PIACFIGYELÉS M.SBERMEGAMARKET VIDEÓ

Vízállóság: IP68; maximum 1,5 méter 30 percig Kijelző: 6,8 hüvelykes OLED (3200×1400) Főkamera: 108 MP elsődleges (ƒ / 1,8), 12 MP szuper-széles látószögű (/ 2,2), 10 MP teleobjektív 3X nagyítással (ƒ / 2,4), 10 MP teleobjektív 10X nagyítással (/ 4,9) Elülső kamera: 40 MP (ƒ / 2,9).2) Processzor: Snapdragon 888 Akkumulátor élettartama: 11:25

Előnyök

  • IP68 vízállóság 1,5 méterig
  • S Pen támogatás
  • Adaptív kijelző frissítési frekvencia

Hátrányok

  • Tömör
  • Nincs microSD foglalat

A többi Galaxy zászlóshajóhoz hasonlóan a Samsung Galaxy S21 Ultra is IP68-as vízálló. Így gond nélkül leejtheti 1,5 m-re is. De az igazi érték ez a phablet rejlik más funkciók – ez az első telefon kívül a Galaxy Note tartományban, hogy támogatja a Samsung S Pen. A Galaxy S21 Ultra hátoldalán két teleobjektív is található, amelyek segítségével nagyobb részleteket rögzíthet, amikor ráközelít.

A 6,8 hüvelykes AMOLED-képernyő dinamikus frissítési frekvenciával rendelkezik, amely attól függően állítható be, hogy éppen mit csinálsz. A weboldalak görgetése például 120 Hz-en maximalizálható a gördülékenyebb böngészés érdekében. A telefon akár 11,5 órát is kibírt az akkumulátor tesztünkben, bár ezt az eredményt kaptuk kikapcsolt adaptív kijelzőfrissítési sebességgel.

Röviden, az Android-rajongók számára ez a legjobb vízálló telefon, amit érdemes megvenni, nem csak az IP68-as minősítés miatt, hanem minden más miatt is, amit tud.

Bővebben: Samsung Galaxy S21 Ultra okostelefon értékelése

4

iPhone 12

Jobb vízállóság kevesebb pénzért

iPhone 12 mini kép

8.7

CASHBACK a vásárlásokért, tudjon meg többet..

NÉZET A PIACON.VIDEÓ NÉZNI SBERMEGAMARKET NÉZNI ENGEM.PIAC

Vízálló: IP68; maximum 6 méterig 30 percig Kijelző: 6,1″ OLED (2532×1170) Főkamera: 12MP (/ 1,6), 12MP (extra széles) (/ 2,4) Elülső kamera: 12MP (ƒ / 2.2) Processzor: A14 Bionic Akkumulátor élettartama: 8:25

Előnyök a

  • Ugyanaz a megbízhatóság, mint az iPhone 12 Pro modelleknél
  • Lenyűgöző kettős kamera
  • Vonzó kialakítás

Hátrányok

  • Az akkumulátor élettartama átlag alatti

Az IPhone 12 és az iPhone 12 mini kevesebbe kerül, mint az Apple iPhone 12 Pro modellek, de az Apple nem spórolt az olcsóbb telefonok tartósságán sem. Az iPhone 12 Pro és Pro Max készülékhez hasonlóan az iPhone 12 is akár 30 percig 6 méteres mélységig meríthető. A készülék kerámiapajzsos kijelzővel is rendelkezik, ami növeli annak esélyét, hogy a telefon túléljen egy esést.

Az iPhone 12 legnagyobb teljesítményét az A14 Bionic chip biztosítja. Az okostelefon remek fotókat készít, annak ellenére, hogy a Pro modellekben található teleobjektív hiányzik.

Ha van egy panaszunk az iPhone 12-vel kapcsolatban, az az akkumulátor élettartamának hiánya, amit az 5G-kapcsolat igényeinek tulajdonítunk. Egyébként – az Apple egy gyönyörű és megbízható készüléket testesített meg az iPhone 12-ben.

5

Google Pixel 6 Pro

Prémium Android kamera

Google Pixel 6 Pro kép

8.6

Cashback a vásárlások után, tudjon meg többet..

NÉZZÉTEK MEG!.PIAC

Vízálló: IP68; maximum 1,5 méter 30 percig Kijelző: 6,7 hüvelykes OLED (3120×1440) Hátsó kamerák: fő 50 MP (ƒ/1,85), ultraszéles látószögű 12 MP (ƒ/2,2), teleobjektív 48 MP (ƒ/3,5) 4x optikai zoommal Elülső kamera: 11,1 MP (ƒ/2,2) CPU: Tensor Akkumulátor élettartama (óra:perc): 7:49

Előnyök

  • Hihetetlen kamera
  • Tensor jól működik
  • Szép új design
  • Megfizethetőbb, mint más zászlóshajók

Hátrányok

  • Lassabb akkumulátor-üzemidő, mint a versenytársaké

Ha a legjobb androidos kamerát keresi, akkor a Pixel 6 Pro az Ön számára készült. Nemcsak IP68-as vízálló, hanem vadonatúj Tensor chipet és új dizájnt is kapott. Valójában a Pixel 6 Pro a legjobb telefon, amit a Google valaha készített.

A lenyűgöző hardvertől a kiváló szoftverig a Pixel 6 Pro a legjobb Android-élményt nyújtja. Bár csak 1,5 métert bír ki, a fulladással még így is megbirkózik. Ettől függetlenül, ez egy nagyszerű telefon, és ez az olcsóbb oldalon, mint más zászlóshajók.

Bővebben – a Pixel 6 Pro teljes áttekintése

6

#6 – Oukitel WP2

  • Kijelző: 6″, IPS, 2160×1080 px felbontás;
  • Processzor: MediaTek MT6750;
  • Memória: 64/4 + microSD 128 GB-ig;
  • Kamera: fő 16 + 2 MP, előlapi 8 MP;
  • Akkumulátor: 10000mA;
  • Méret: 85.30×176.6×16.5mm, súlya 366g.
  • Védettség: IP68, MIL-STD-810G.

Az Oukitel WP2 tervezésekor a gyártó két célkitűzésre összpontosított – a maximális akkumulátor-üzemidőre és a modul védelmére. A vállalat mérnökei mindkettőt magabiztosan kezelték – a nagy teljesítményű 10000mAh akkumulátor lehetővé teszi, hogy a készülék akár 5 napig is elmenjen töltés nélkül! A robusztusság is rendben van – IP68-as védelem, Gorilla Glass 5 edzett üveggel az előlapon, amely képes megóvni a kijelzőt a karcolásoktól és a sérülésektől, ha leesik. A hardver egy kicsit egyszerűbb, mint a Doogee, de elég releváns. NFC a helyén, hangos hangszóró és stabil GPS, míg a vaku egy teljes értékű négy LED-es zseblámpával rendelkezik.

A fő panaszok a kamerával kapcsolatosak – bár kettős, még világos természetes fényben is őszintén középszerű felvételeket készít. Egy másik árnyalat – a készülék teste csúszik a kezében, mivel nem gumírozott az oldalán, hanem lapos fém párnákkal rendelkezik. A szélsőséges, teljesen alkalmatlan tulajdonság egy ütésálló okostelefonhoz, és a 366-os súlya nem növeli a használhatóságát. A WP2 nem tudott betörni az első ötbe, de a következő generációs modell hibáinak kiküszöbölésével bármi lehetséges.

Samsung Galaxy S20 FE

Megfizethető vízálló Android zászlóshajó

Samsung Galaxy S20 FE kép

8.5

Cashback a vásárlások után, tovább

NÉZD MEG AZ M.VIDEÓ NÉZNI SBERMEGAMARKET

Vízálló: IP68; maximum 1,5 m 30 percig Kijelző: 6,7 hüvelykes OLED (2400×1080) Főkamera: 12MP fő (/ 1,8), 12MP szuperszéles (ƒ / 2,2), 8MP teleobjektív 3x zoommal (/ 2,4) Elülső kamera: 32MP (ƒ / 2,4).2) Processzor: Snapdragon 865 Akkumulátor élettartama: 9:03

Előnyök

  • 120 Hz-es nagyméretű kijelző
  • Hatékony rendszer három kamerával
  • Nagy teljesítmény
  • Megfizethető ár

Hátrányok

  • A 120 Hz-es üzemmód csökkenti az akkumulátor élettartamát

A Samsung valamennyi 2022-es zászlóshajó telefonja – a Galaxy S20 FE, Galaxy S20, Galaxy S20 Plus, Galaxy S20 Ultra – IP68-as minősítéssel rendelkezik, így 1,5 méteres vízben is elmerülhetnek. Ez kevesebb, mint az Apple legolcsóbb iPhone 11 által kínált 2m, bár a legtöbb ember számára ez elegendő lehet.

De természetesen a Galaxy S20 termékcsalád számos más tulajdonsággal is rendelkezik: akkumulátoros üzemidő, 5G kapcsolat, gyönyörű 120 Hz-es képernyő és egy többlencsés rendszer, amely sokoldalúbb, mint az iPhone 11 Pro háromlencsés rendszere (még akkor is, ha nem mindig a legjobb fotókat készíti).

A Samsung S20 sorozat hátránya az volt, hogy nagyon drága volt, különösen az S20 Plus és az S20 Ultra. A Galaxy S20 FE azonban megváltoztatta ezt, és egy megfizethető, vízálló prémium Galaxy telefont kínál az ár töredékéért. Még olcsóbb, mint a Samsung Galaxy S21, amely ugyanolyan IP68-as vízálló minősítéssel rendelkezik, mint a többi Samsung zászlóshajó.

7

#9 – Blackview BV5800

  • Kijelző: 5.5″, IPS, 1440×720 px felbontás;
  • Processzor: MediaTek MT6739;
  • Memória: 16/2 + microSD 128GB-ig
  • Kamera: 13 MP elsődleges, 8 MP előlapi kamera;
  • Akkumulátor: 5580 mAh;
  • Méret: 78.5×156.9×15.5mm, súlya 253g.
  • Védettség: IP68.

Megfizethető megoldás egy olyan cégtől, amely komoly hírnevet szerzett a törhetetlen okostelefonok rajongói körében. A BV5800 futurisztikus dizájnja vonzó lehet azok számára, akiknek elegük van abból, hogy a telefonok másolják egymást, mint két borsó egy hüvelyben, évről évre. Egy-két szó a képernyőről: 5.5 hüvelyk, 1440×720 képpont – Szerény specifikáció, de a fényerő, a kontraszt és a színvisszaadás mind jó. A készülék a vezeték nélküli interfészek teljes skálájával, köztük NFC-vel, beépített iránytűvel és nagy teljesítményű hangszórókkal van felszerelve. Hosszú akkumulátor-üzemidő 2-3 napos akkumulátor-üzemidő aktív használat mellett.

A BV5800 hardvere persze nem éppen a legmodernebb – azok a játékosok, akik szeretik az olyan hardcore játékokat, mint a PUBG, jobban járnak, ha valami mást keresnek, nyilván drágábbat. Néhány tulajdonos panaszkodott a GPS-re, mondván, hogy a telefon lassan találja meg a műholdakat, és nem mindig stabil, így navigátorként való hatékonysága megkérdőjelezhető. Ha azonban egy strapabíró készülékre van szüksége a közösségi hálózatokhoz, youtube-hoz, zenéhez és egyéb alapvető feladatokhoz, a Blackview BV5800 jó választás lehet.

OnePlus 9 Pro

Kép OnePlus 9 Pro okostelefon

8.4

Cashback a vásárlások után, tudjon meg többet..

VÍZÁLLÓ NEKEM.PIAC

Vízálló: IP68; maximum 1,5 méter 30 percig Kijelző: 6,7 hüvelykes AMOLED (3168 x 1440; 1-120Hz) Főkamera: 48 MP széles (/ 1,8), 50 MP szuperszéles (tele / 2,2), 8 MP teleobjektív 3x optikai (2.4 / 2.4), 2 MP monokróm Elülső kamera: 16 MP (ƒ / 2.4) Processzor: Snapdragon 888 Akkumulátor élettartama: 10:40 (120Hz) / 10:38 (60Hz)

Előnyök a

  • Vonzó kialakítás
  • 120 Hz-es kijelző
  • Gyors vezetékes és vezeték nélküli töltés

Hátrányok

  • Éjszakai fotó mód nem olyan jó

A OnePlus 9 Pro igazán lenyűgöző. Néhány csúcskategóriás funkcióval, mint a nagy 120 Hz-es QHD + AMOLED kijelző, a legújabb Snapdragon 888 processzor és a 65 W-os vezetékes töltés, ez a telefon egy IP68-as minősítésű, szilárd készülék.

A Galaxy S20 termékcsaládhoz hasonlóan a OnePlus 8 Pro is 30 percig képes akár 1,5 méteres mélységben is üzemelni. De a megbízhatósága mellett a következőket is értékeljük: a gyönyörű 120 Hz-es OLED képernyő, az ultragyors vezeték nélküli töltés és a Snapdragon 888 és a 12 GB ultragyors LPDDR5 RAM kombinációjának köszönhető nagy teljesítmény. Az árához képest szerintünk ez a legjobb Android okostelefon a piacon.

8

Sony Xperia 1

A zászlóshajó Sony Xperia 1 a vállalat már megszokott stílusában – hosszúkás test a 21:9 képarányú képernyő rovására. Szokatlan, de nagyon praktikus.

Maga az okostelefon jól sikerült. Szóval, nagyszerű hármas kamera, erős platform, tisztességes akkumulátor-üzemidő, felismerhető design, minőségi érzékelő.

Érdekes módon a 3,5 mm-es csatlakozó eltűnt a tokból, a vezeték nélküli töltés sem támogatott.

Vízvédelem: IP65.

  • Képernyő átlója / felbontás: 6,5 hüvelyk / 1644×3840
  • A készülék súlya: –
  • Processzor: Qualcomm Snapdragon 855
  • RAM / beépített memória: 6GB / 128GB
  • Akkumulátor kapacitás: 3330mAh
  • Első / hátsó kamera felbontása: 8 MP / 12/12/12 MP
  • Memóriakártya foglalat: igen

Google Pixel 6

Nagyszerű kamerák és olcsóbbak

8.3

CASHBACK a vásárlásokért, tudjon meg többet..

NÉZZ MAGADRA!.PIAC

Vízálló: IP68; maximum 1,5 m 30 percig Kijelző: 6,4 hüvelykes OLED (2400 x 1080, 90Hz) Hátsó kamerák: 50MP (ƒ/1,85) fő, 12MP (ƒ/2,2) elülső kamera: 8MP (ƒ/2).0) CPU: Tensor Az akkumulátor élettartama (óra:perc): 8:13

Előnyök a

  • A tensor chip okosabbá teszi a telefont
  • Nagyszerű képszerkesztő funkciók
  • Az Android 12 egy régóta várt frissítés
  • Nagyszerű ár

Hátrányok

  • Az akkumulátor élettartama rövid lehet az 5G-hez képest

A Google visszatért a tervezőasztalhoz a Pixel 6-tal, és a végeredmény az egyik legjobb telefon, amit most megvásárolhatsz. Nemcsak a kamerák nagyon jók, de a hardver és a szoftver is jól kiegészíti egymást.

Mindenesetre azt kell mondanunk, hogy a Pixel 6 akkumulátorának üzemideje nem a legjobb. Azonban ez még mindig egy nagyszerű telefon, szép kijelzővel. Az IP68-as vízállóságnak köszönhetően pedig a Pixel 6 túlél egy vízfröccsenést is.

Bővebben – a Pixel 6 teljes áttekintése

9

LG V40 ThinQ 6/128GB (IP68)

Ezt az okostelefont elég ritka megtalálni az értékesítésben, de megtalálhatod.

Nem a vízszigetelés a lényeg – a 32 bites Hi-Fi Quad digitális-analóg átalakító az, ami a hangzás szerelmeseinek a legjobban tetszik. Emellett egy Boombox hangszórót használ, amely az asztal felületén rezonál, így több basszust produkál.

A V40 ThinQ 6,4 hüvelykes, nagy felbontású kijelzővel, a Qualcomm Snapdragon 845 lapkakészletén alapuló, nagy teljesítményű platformmal és 6 GB RAM-mal, gyors és vezeték nélküli töltéssel rendelkezik.

Figyelje meg a hármas főkamerát és a kettős előlapi kamerát!.

  • Képernyő átlója: 6,4 hüvelyk
  • Képernyőfelbontás: 3120×1440
  • Súly: 169g
  • SIM-kártyák száma: 2
  • Processzor: Qualcomm Snapdragon 845
  • Memória kapacitás: 128GB
  • RAM kapacitás: 6GB
  • Akkumulátor kapacitás: 3300 mAh
  • Hátsó kamera: Háromszoros 12/16/12 MP
  • Elülső kamera: kettős 8/5 MP
  • Memóriakártya-támogatás: Igen

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Nagyszerű vízálló phablet nagy képernyővel

A Samsung Galaxy Note 20 Ultra képe

8.2

Cashback a vásárlások után, tudjon meg többet

NÉZD MEG AZ ELDORÁDÓT

Vízálló: IP68; maximum 1,5 méter 30 percig Kijelző: 6,9 hüvelykes AMOLED (3088×1440) Főkamera: 108MP (ƒ / 1,8); 12MP teleobjektív 5x optikai zoommal (ƒ / 3,0); 12MP szuperszéles (ƒ / 2,2) Elülső kamera: 10MP (ƒ / 2,2) Processzor: Snapdragon 865 Plus Akkumulátor élettartama: 10:26

Az előnyök

  • Dinamikus 6,9 hüvelykes kijelző 120 Hz-es frekvenciával
  • Az S Pen zökkenőmentes működése
  • Nagy teljesítményű kamera 50x zoommal és lézeres autofókusszal
  • Nagyon jó akkumulátor-üzemidő

Hátrányok

  • Drága

A Samsung Galaxy Note 20 Ultra, mint az összes többi prémium kategóriás Samsung Galaxy készülék (valamint az olcsóbb Galaxy Note 20), IP68 vízálló, és úgy tervezték, hogy 1,5 méteres mélységig akár 30 percig is vízbe merülhessen.

Ami különösen lenyűgöző, mivel a Note 20 Ultra egy nagy lyukkal rendelkezik az S Pen számára, és általában arra számítunk, hogy ez egy gyenge pont, amikor vízbe merül. Dicséretes, hogy a Samsung mindent megtett annak érdekében, hogy a Note 20 olyan masszív legyen, mint a Galaxy S20 termékcsalád, anélkül, hogy feláldozta volna a tollat.

A phablet Corning Gorilla Glass Victus anyaggal rendelkezik, amely jobban védi a készüléket a sérülések ellen. (A normál Note 20 az előlapon Gorilla Glass 6 üveggel, a hátlapon pedig megerősített polikarbonáttal rendelkezik.)

10

A legjobb IP68-as védettségű és ütésálló okostelefonok értékelése 2022-re

Ez a lista az IP68 minősítésű készülékek visszajelzései alapján készült. A vízálló eszköz leírása, előnyeivel és hátrányaival együtt. A felülvizsgálat elmondja, hogyan válasszuk ki a megfelelő telefont, és ne csavarjuk át a dolgot.

AGM A9

Mivel a telefonok ezen osztálya esetében a teljesítmény nem a választás fő kritériuma, az AGM A9 Snapdragon lapkakészlettel van felszerelve az átlagár csökkentése érdekében. A készülék MIL-STD-810G és IP68 tanúsítvánnyal rendelkezik – ez a legmagasabb minősítés a robosztus kategóriájú okostelefonok között.

A korábbi AGM termékekhez hasonlóan ez is víz-, szennyeződés- és porálló, ütésálló, fagyálló. A kütyüt gyártó cég azt állítja, hogy a termék 1 méteres magasságból leejtésálló.5 méter, a víz alatt ugyanabban a mélységben való tartózkodás képessége.

A telefont egy 5400 mAh kapacitású akkumulátor táplálja, amely hosszan tartó teljesítményt biztosít. A lapkakészlet támogatja a Qualcomm Quick Charge 3-at.0, a szokásosnál gyorsabban tölti fel a készüléket.

A nagy, 6 hüvelykes képernyő felbontása 1080×2160 képpont, 500 nits csúcsfényerővel. Ez a fajta teljesítmény éles képeket biztosít még erősen megvilágított környezetben is. A 12 megapixeles elsődleges lencse és a 16 megapixeles elülső kamera vakuval gyönyörű képeket készít a gyenge fényviszonyok ellenére is. A grafikus alrendszer támogatja a valós idejű bokeh-effektust, a szelfik szerelmesei elégedettek lesznek.

Az A9 tulajdonosa négy hangszóróból érkező „háromdimenziós” hangzást élvezhet. A kettős mikrofon zajszűréssel biztosítja a jó hangzást beszéd és felvétel során. Kedvenc rádióállomásait fejhallgató csatlakoztatása nélkül is hallgathatja, mivel a készülék beépített antennával és hosszú vezetékkel rendelkezik.

Ha hideg helyen él, ami Oroszországban igaz, akkor a készüléket a kesztyű eltávolítása nélkül is működtetheti, mivel támogatja a „kesztyű üzemmódot”, kényelmes működtetni. Mindent egybevetve, az AGM A9 egy teljesen új élményt kínál a kalandvágyó telefonrajongók számára.

Specifikációk:

Paraméterek Jellemzők
Operációs rendszer Android
Anyag Alumínium és műanyag
Tervezés vízálló, ütésálló
SAR-szint 0.16
SIM-kártya 2
Súly 216
Méretek (WxHxT) 81.4x168x12.6 mm
Megjelenítés IPS színes, 16.78 millió szín, érintés
Érzékelő multi-touch, kapacitív
Diagonális 5.99 hüvelyk
Méret 2160×1080
Képpontok száma hüvelykenként (PPI) 403
Tengelyarány 1970-01-01 18:09:00
Karcálló üveg +
Fő (hátsó) lencse 1
Objektív felbontása 12 MP
Apertúra F/1.75
Felbontás 1920×1080
Képkocka sebesség 30fps
Geo Tagging +
Elülső kamera 16 MP
Audio MP3, AAC, WAV, WMA, sztereó hangszórók, FM rádió, beépített rádióantenna
Standard GSM 900/1800/1900, CDMA 800, CDMA 1900, 3G, 4G LTE, LTE-A Cat, 4G LTE-A Cat. 7, EV-DO Rev. 0, Rev. A
LTE-sávok támogatása bands 1/3/5/7/8/19/20/28A/38/39/40/41
Interfészek Wi-Fi 802.11n, Wi-Fi Direct, Bluetooth 4.1, USB, NFC
Földrajzi helymeghatározás BeiDou, A-GPS, GLONASS, GPS, WPS, WPS
Processzor Qualcomm Snapdragon 450, 1800 MHz
Core 8
Videó processzor Adreno 506
Beépített 32GB
RAM 4GB
Slot Akár 256 GB kapacitás SIM-kártyával kombinálva
Az akkumulátor kapacitása 5400 mA⋅h
Töltőcsatlakozó típusa USB Type-C
Gyors töltési funkció Igen, Qualcomm Quick Charge 3.0
A2DP profil +

AGM A9

Előnyök:

  • kesztyű üzemmód;
  • autofókusz;
  • megjelenítés.

Hátrányok:

  • teljesítmény.

Blackview BV9100

Mint minden okostelefon ebben a kategóriában, a BV9100 cseppálló magasságból 1.5 méteres, por- és vízálló, IP68 / IP69K szabványnak megfelel. A gyártó szerint a készülék ellenáll a nagynyomású forró víznek, nem tudni, miért kell ilyen manipulációkat végezni a készülékkel, de mindazonáltal. A Blackview átment a MIL-STD-810G teszten. Az építési minőség szilárdnak tűnik, nem ad okot a kritikára, 2022 óta Kínában gyártják.

A telefon USB-C 2.0 OTG-vel, microSD-t tud telepíteni. Nincs szabványos audio port, a headset USB-n keresztül csatlakozik, amelyet egy fedél véd. A csatlakozók elhelyezésének ez a megközelítése logikus, minél kevesebb lyuk van, annál több lehetőség van arra, hogy megvédje a készüléket a szennyeződések bejutásától. A csatlakoztatott fejhallgató antennaként szolgál a beépített FM-rádió számára.

Operációs rendszer, a mai szabványos Android 9.0 Pie. A hálózati csatlakozási lehetőségek közé tartozik az LTE, amely folyamatos jelet biztosít a tulajdonos számára. Tartalmazza a következőket: gyors, kétsávos WLAN, NFC (érintés nélküli fizetés), Bluetooth 5.0.

A készüléket nehéz használni a súlya és mérete miatt, a vastag keret miatt nehéz egy kézzel irányítani. Az ujjlenyomat-érzékelő a jobb oldalon van beágyazva, 2D-s arcfelismerés is rendelkezésre áll.

A 16 megapixeles objektív jó képeket készít világos és gyenge fényviszonyok között egyaránt, egy második objektív pedig az expozíció mélységére vonatkozó információkat gyűjti össze. A Blackview BV9100 nem rendelkezik ultraszéles látószögű objektívvel, így nem várhat szuper éles képeket. A videótartalmak szerelmeseinek, 6.A 3 hüvelykes IPS-kijelző nagy kontraszttal fényes, emlékezetes képet biztosít.

Az okostelefon technológiai magja egy MediaTek Helio P35 processzorból, 4 GB RAM-ból, 4 GB RAM-ból és 4 GB RAM-ból áll. A foglalat nagy teljesítményű rendszert kínál, míg a beépített GPU elegendő a „könnyű” játékhoz. A felhasználók számára fontos, hogy a készülék felületi hőmérséklete még terhelés alatt is nagyon alacsony maradjon.

A hangszórók hangzása kissé kiegyensúlyozatlan, de hangerejük a legigényesebb audiofilokat is kielégíti. A mellékelt USB-C headset nem kínál mély basszust, de tisztességes hangvisszaadást biztosít.

A modell népszerűsége Blackview, előírja az akkumulátor kapacitása 13 000 mAh, az akkumulátor élettartama, terhelés alatt, egy nap és fél nap. A nagyméretű akkumulátort sajnos a telefon megnövekedett mérete ellensúlyozza.

A BV9100 az aktív emberek készüléke. Segítségével biztonságosan indulhat bármilyen útra, és magabiztosan közlekedhet az úton.

Technikai indikátorok:

Paraméterek Jellemzők
Operációs rendszer Android
Anyag fém és műanyag
tervezés Vízállóság
SIM-kártya 2
Súly 408
Méretek (WxHxT) 80.2×171.28×19.45mm
Megjelenítés színes IPS, 16.78 millió szín, érintőképernyő
Érzékelő Multi-touch, kapacitív
Diagonális 6.3 hüvelyk.
A képet készítette 2340×1080
Képpontok száma hüvelykenként (PPI) 409
képarány 19.5:9
Karcálló üveg +
Objektív felbontások 16 MP, 0.30MP
videó 1920×1080
Elülső kamera 16MP
Audio MP3, AAC, WAV, WMA, WMA, sztereó hangszórók
Standard GSM 900/1800/1900, 3G, 4G LTE, LTE-A, GSM 900/1800/1900, 3G, 4G LTE, LTE-A
LTE sávok támogatása 3, 7, 20, 1, 8 sávok
Interfészek Wi-Fi 802.11n, Bluetooth 4.2, USB, NFC
Földrajzi helymeghatározás BeiDou, A-GPS, GLONASS, GPS, GPS
Processzor MediaTek Helio P35 (MT6765)
Core 8
Videó processzor PowerVR GE8320
Beépített 64GB
RAM 4GB
Memóriakártya foglalat akár 128 GB
Az akkumulátor kapacitása 13000mA⋅h
Csatlakozó típusa USB Type-C
gyorstöltés +

Blackview BV9100

Előnyök:

  • akkumulátor kapacitása;
  • ár – minőség;
  • nagy képernyő;
  • Robusztus, ütésálló, víz- és porálló tok;
  • Modern rádiós szabványok;
  • Nagy teljesítményű chipkészlet.

Hátrányok:

  • lencsék.

Caterpillar Cat S32

A Cat S32 a brit Bullitt gyártó újdonsága. Az ütésálló Android készüléket úgy tervezték, hogy megfeleljen a szabadtéri kalandorok és a zord környezetben dolgozó emberek igényeinek, ahol a cseppálló kütyü fontos.

A készülék IP68-as besorolású, így 1,5 méteres mélységig 35 percig por- és vízálló. A katonai szabványok szerint tesztelt Cat S32 ellenállt az 1 méteres magasságból történő leejtésnek.8 méteres acélfelületen, és sikeresen ellenállt a rezgésnek és a szélsőséges hőmérsékletnek.

5.Az 5 hüvelykes kijelzőt kifejezetten olyan zord körülményekre tervezték, ahol egy normál képernyő néhány percig sem bírná ki. Az érintőgombok kesztyűben vagy nedves kézzel is használhatók. Robusztus, gumiborítású test a jobb fogás érdekében, programozható gyorsbillentyűvel, amely PTT (walkie talkie mód) vagy alkalmazásindításhoz használható.

A Caterpillar gyors Mediatek Helio A20 processzorral, 3 GB RAM-mal és 32 GB tárhellyel rendelkezik, a tárhely microSD-vel növelhető. Van egy 13 megapixeles fő kamera és egy 5 megapixeles előlapi kamera is.

Nagy teherbírású okostelefon nagy teljesítményű 4200 mAh akkumulátorral rendelkezik. A fogyasztók LTE segítségével csatlakozhatnak az internethez, érintés nélkül fizethetnek a vásárlásokért, használhatják a Bluetooth 5 technológiát, a dual sim.

A szabadtéri tevékenységeket kedvelő emberek mellett a gyártó által vonzott második célcsoport az építőipari dolgozók. A készülék számos beépített alkalmazást kínál, például a „magányos munkás” alkalmazást, amely a veszélyes területeket figyeli. A Caterpillar számos más funkciót is tartalmaz a mezőgazdaság, a sport, a szabadtéri tevékenységek számára.

Technikai indikátorok:

Paraméterek Jellemzők
OS Android
Tervezés Vízálló, ütésálló
SIM-kártya 2
Érintésmentes fizetés +
Megjelenítés IPS színes, érintőképernyő
Érintőképernyő Multitouch, kapacitív
Diagonális 5.5 hüvelyk
Kép 1440×720
Képpontok száma hüvelykenként (PPI) 293
Tengelyarány 1970-01-01 18:09:00
karcálló üveg +
Objektívek száma 1
Objektív felbontása 13 MP
Apertúra F/2
Felbontás 1920×1080
Képkocka sebesség 30 fps
Elöl 5 MF
Audio MP3, AAC, WAV, WMA, WMA, FM rádió
Standard GSM 900/1800/1900, 3G, 4G LTE, LTE-A Cat. 6, VoLTE
Interfészek Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0, USB, NFC
Földrajzi helymeghatározás BeiDou, A-GPS, Galileo, GLONASS, GPS, GPS
Processzor MediaTek Helio A20
Magok 4
Videó processzor PowerVR GE8300
Beépített 32GB
RAM 3GB
Kártyahely Akár 128 GB
Az akkumulátor kapacitása 4000mA⋅h
Töltőcsatlakozó típusa micro-USB
Gyors töltés +
USB-host +

Caterpillar Cat S32

Előnyök:

  • ultra-robosztus burkolat;
  • Dedikált alkalmazások építők számára;
  • processzor.

Hátrányok:

  • nem észlelhető.

LG X venture M710DS

X Venture – telefon a szűkös költségvetésű utazóknak. A test nem üvegből és alumíniumból készült, így nem kell aggódnia, hogy a készülék kicsúszik a kezéből. Narancssárga gyorsbillentyű, alapértelmezés szerint a navigátort, iránytűt és barométert tartalmazó mini alkalmazások eléréséhez. Ha már az építési minőségről beszélünk, nem fogja érezni az okostelefon kedvező árát. Minden gomb szilárdnak és könnyen megnyomhatónak tűnik, kellemes tapintású kattanással és játék nélkül.

IP68 vízállóság, túlélheti a vízbe merülést 1 cm mélységig.5 méter fél órán keresztül, ellenáll a szélsőséges körülményeknek. Az előlap Gorilla Glass 4 védőanyagból készült.

Az okostelefon egy lépéssel tovább megy, mint a listán szereplő versenytársai, köszönhetően a katonai szintű por- és ütésállóságnak (MIL- STD810G). Az LG azt állítja, hogy az X Venture 14 különböző, az amerikai védelmi minisztérium szabványainak megfelelő teszten ment át.

Sajnos az alacsony ár elérése érdekében az LG-nek kompromisszumokat kellett kötnie a készülék teljesítményével kapcsolatban. Az X Venture Qualcomm Snapdragon 435 processzorral, 2 GB RAM-mal van felszerelve. Ez a chipset nem elég erős, az alkalmazások késni fognak, a multitasking nem felel meg neki.

A készülék Full HD képernyővel rendelkezik, 5.2″ képátló, kiváló betekintési szögek, magas szintű színvisszaadás és fényerő. 32 GB belső memória, amely microSD-csatlakozóval bővíthető.

A QuickCharge 2 technológiának köszönhetően gyorsan feltöltheti a 4 100 mAh kapacitású akkumulátort.0 a Qualcommtól. Sajnos microUSB-ről működik, nem pedig az univerzálisabb USB C szabványról.

Napfényben az X Venture 16 megapixeles hátlapi kamerája lenyűgöző tisztaságú és lenyűgöző mélységélességű képeket készít. Példák a fényképek gyenge fényviszonyok között, a minőség csökkenését mutatja, ami nem meglepő egy alacsony árú telefon esetében. A széles látószögű 5 megapixeles előlap megbízható, nem rossz a csoportképek készítéséhez.

Az LG nem fog lenyűgözni teljesítményével, dizájnjával vagy szoftverével, de a kiváló akkumulátor-üzemidővel kombinált tartóssága kárpótol a hiányosságaiért. Ha Ön a szabadtéri tevékenységek szerelmese, vagy sérülhet az okostelefonja, az X Venture-t érdemes közelebbről megnézni.

Műszaki paraméterek:

Paraméterek Műszaki adatok
Operációs rendszer Android
Tervezés Vízálló, ütésálló ház
SIM-kártya 2
Súly 166
Méretek (WxHxT) 75.8x154x9.29mm
Megjelenítés IPS színes, érintőképernyő
Érzékelő multi-touch, kapacitív
Diagonális 5.2 hüvelyk
Kép 1920×1080
Képpontok száma hüvelykenként (PPI) 424
Tengelyarány 1970-01-01 16:09:00
Karcálló üveg +
Objektívek száma 1
Objektív felbontás 16MP
Apertúra F/2.20
Felbontás 1920×1080
Elöl 5 MP
Audio MP3, AAC, WAV, WMA, WMA, FM rádió
Standard GSM 900/1800/1900, 3G, 4G LTE
Támogatja az LTE sávokat 1800, 2600, 800 MHz
Interfészek Wi-Fi 802.11ac, Wi-Fi Direct, Bluetooth 4.2, USB, NFC
Geopozicionálás BeiDou, A-GPS, GLONASS, GPS, GPS
DLNA támogatás +
Processzor Qualcomm Snapdragon 435 MSM8940, 1400 MHz-es frekvenciával
Core 8
Videó processzor Adreno 505
Beépített 32GB
RAM 2GB
Kártyahely Legfeljebb 2048 GB
Az akkumulátor kapacitása 4100mA⋅h
Töltés micro-USB
Gyors töltés Qualcomm gyorstöltés 2.0
Vezérlés Hangtárcsázás, hangvezérlés

LG X venture M710DS

Előnyök:

  • vízálló;
  • két napos akkumulátor-üzemidő;
  • nagy teljesítményű akkumulátorral;
  • Funkcionális kialakítás;
  • hangszóró.

Hátrányok:

  • teljesítmény;
  • kamera.

Cat S60

A Cat a hőkamerákat fejlesztő Flir Systems-szel dolgozik együtt, hogy ezt a technológiát beépítse a készülékébe. A készülék porálló, vízálló, ellenáll a betonra való leejtésnek 1,8 méteres magasságból.

Az okostelefon elsősorban az építkezők, közművesek és hasonló munkások érdeklődésére tarthat számot. A kamera érzékeli az ablakok és ajtók körüli hőveszteséget. Képes a padlóhoz közeli forró csöveket látni, teljes sötétségben navigálni, és 15-30 méter távolságból mérni a felszíni hőmérsékletet. Különösen hasznos villanyszerelők, vízvezeték-szerelők és építők számára, akiknek szivárgást vagy túlzott hőt kell észlelniük.

Ez a készülék hasznos lehet otthon a tartályban lévő gáz mennyiségének meghatározásához a grillezés előtt. A kamera látja az asztalon hagyott hőt.

Nem nevezhető kompakt készüléknek, de a dizájn miatt nem kell aggódnia, ha a Cat. A funkcionalitás az első. A készülék Android Marshmallow operációs rendszerrel érkezik, Qualcomm Snapdragon 617-es processzorral fut, 3 GB RAM-mal, 32 GB belső memóriával rendelkezik.

Az S60 4.7″ HD Gorilla Glass 4 képernyő, hatalmas 3800mAh akkumulátorral. A hátsó, 13 megapixeles objektív kettős vakuval van felszerelve, az 5 megapixeles előlap pedig tisztességes képekkel örvendeztet meg, ha a megfelelő szelfit választod.

Technikai adatok:

Paraméterek Jellemzők
Operációs rendszer Android
Anyag fém és műanyag
Tervezés Vízálló, ütésálló
SIM-kártya 2
Súly 249
Méretek (WxHxT) 73.4×147.9×12.66 mm
Megjelenítés TFT színes, érintőképernyő
Érzékelő Multi-touch, kapacitív
Diagonális 4.7 hüvelyk.
Képek 1280×720
Képpontok száma hüvelykenként (PPI) 312
Tengelyarány 1970-01-01 16:09:00
Karcálló üveg +
Objektívek száma 1
Objektív felbontása 13 MP
Felbontás 1920×1080
Képkocka sebesség 30 fps
Geo Tagging +
Elöl 5 MP
Audio MP3, AAC, WAV, WMA, WMA, FM rádió
Standard GSM 900/1800/1900, 3G, 4G LTE, LTE-A Cat. 4
LTE-sávok támogatása 1., 3., 7., 8., 20. sávok
Interfészek Wi-Fi 802.11n, Bluetooth 4.1, USB, NFC
Geopozicionálás BeiDou, A-GPS, GLONASS, GPS, GPS
Processzor Qualcomm Snapdragon 617 MSM8952, 1500MHz
Core 8
Videó processzor Adreno 405
Beépített 32GB
RAM 3GB
Kártyahely Akár 128 GB kapacitás, különálló
Az akkumulátor kapacitása 3800mA⋅h
Gyors töltés Qualcomm gyorstöltés 2.0
A2DP profil Nézd meg
USB-host van

Cat S60

Előnyök:

  • Javított ütésvédelem;
  • Immunis a hidegre és a melegre;
  • hőkamera;
  • Szakemberek számára készült.

Hátrányok:

  • kamera;
  • tervezés.

Samsung Galaxy S7 Active

Galaxy S7 Active – Nem olyan vonzó, mint a hagyományos S7, de a legjobb gyártók szintjén felszerelt. Olyan emberek számára készült, akiknek gyors, kézreálló, strapabíró prémium készülékre van szükségük, amely túléli az eséseket és a víz alá merülést. Általában az ütésálló telefonok üvegből és fémből állnak, és sokan szkeptikusak lennének az S7 Active műanyag testével kapcsolatban, de tévednének.

A készülék texturált felülete javítja a tapadást, a perem körüli megemelt gumipárnázás védelmet nyújt, a fémkeret pedig segít megőrizni a Samsung integritását, ha leejtik.

Az előlap karcsú és úgy néz ki, mint egy hagyományos S7, kivéve a három gombot az előlapon. Mivel az Active-ot víz alatt vagy nedves kézzel is használhatja, a menü, a home és a vissza gombok mechanikusak. A készülék IP68-as vízálló minősítéssel rendelkezik, és katonai minősítéssel (MIL-STD-810G) büszkélkedhet. A szabadtéri rajongók, vadászok, horgászok, turisták értékelni fogják a készülék esztétikáját és tartósságát.

Az S7 belseje lenyűgöző, és amikor felmerül a kérdés, hogy melyik cég a legjobb okostelefon, amit meg lehet vásárolni, a szem önkéntelenül megáll a Samsungnál. Qualcomm Snapdragon 820 processzorral, 4gb RAM-mal rendelkezik. A beépített tároló kis mérete microSD-vel átalakul egy kézzelfogható 200gb-ossá, amelyet aligha lehet megtölteni cicás fotókkal és zenével.

Érdemes megemlíteni 5.1″-os kijelző 1440 x 2560 pixel felbontással. Olyan fényes, mint bármelyik Samsung képernyő, nagyszerű a sátorban sötétedés után videót nézni, de sok tükröződést okoz, amikor hegyet mászik a napon.

A Galaxy S7 Active egy gyönyörű 12mp-es dupla, fő kamerával rendelkezik. Éjjel is ugyanolyan jól készít fotókat, mint nappal. 5 megapixeles előlapi lencsével rendelkezik, amely mosolyt csal a szelfik és a közösségi média szerelmesei arcára. A készülék nagy teljesítményű, 4 000 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, amely másfél napot bír ki. Ráadásul az okostelefon gyors, vezeték nélküli töltéssel rendelkezik, ami kényelmesebbé teszi a készülék használatát.

Összességében az Active az egyik legjobb IP68-as készülék, amelyet megvásárolhat. Nagyobb teljesítményű, mint a Droid Turbo 2 vagy a Cat S60. Az ujjlenyomat-érzékelő és az új processzor nagymértékben növeli a teljesítményt. Ajánlott azoknak, akiknek elegük van a repedt képernyőkből és az elárasztott telefonokból.

Technikai mutatók:

Paraméterek Jellemzők
Operációs rendszer Android
Anyag alumínium és üveg
Tervezés Vízálló
SIM-kártya 2
Érintésmentes fizetés +
MST támogatás +
Súly 152
Méretek (WxHxT) 69.6×142.4×7.9mm
Megjelenítés 16 AMOLED szín.78 millió szín, érintőképernyő
Érintőképernyő Multi-touch, kapacitív
Diagonális 5.1 hüvelyk
Kép 2560×1440
Képpontok száma hüvelykenként (PPI) 576
Oldalarány 1970-01-01 16:09:00
Karcálló üveg +
Fő (hátsó) lencse 1
Objektív felbontása 12 MP
Apertúra F/1.70
Felbontás 3840×2160
Elöl 5 MP
Audio MP3, AAC, WAV, WMA, WAV, WMA
Standard GSM 900/1800/1900, 3G, 4G LTE, LTE-A Cat. 9, VoLTE
Interfészek wifi 802.11ac, Wi-Fi Direct, Bluetooth 4.2, USB, ANT+, NFC
Geopozicionálás BeiDou, A-GPS, GLONASS, GPS, GPS
Core 8
Beépített 32GB
RAM 4Gb
Memóriakártya foglalat Igen, akár 256 GB kapacitás SIM-kártyával kombinálva
Az akkumulátor kapacitása 3000mA⋅h
Töltés micro-USB
Vezeték nélküli töltés +
A2DP profil +

Samsung Galaxy S7 Active

Előnyök:

  • vízálló;
  • törhetetlen képernyő;
  • kamera;
  • 2 napos akkumulátor-üzemidő;

Hátrányok:

  • Árban alulmarad más modellekkel szemben;

Unihertz Atom

Ha nagyobb képernyőre, karcsúbb keretre, díszes üvegre számít, akkor az Atom nem az. A dizájnért cserébe a gyártó gyors teljesítményt és tartósságot ígér, az IP68 szabvány pedig garantálja a vízállóságot, ami ideális a szabadtéri tevékenységekhez.

A név megfelel az okostelefon méretének, az Atom apró és könnyű, még egy kisgyermek is kényelmesen használhatja a készüléket.

Körülbelül 2.A 4 hüvelykes kijelző szilárd kerettel rendelkezik. Ujjlenyomat-olvasó és két mechanikus gomb az előlapon. Hangerőgomb a bal oldalon a SIM-kártya tálcával együtt, jobb oldalon a tápellátás, PTT.

A hátsó panel texturált gyémánt alakú a könnyű fogás érdekében. Van egy 16mp objektív vakuval, 5MP szelfi kamera, az egyetlen hangszóró, amelyet nehéz ajánlani zenehallgatásra a gyenge hangzás miatt, a készülék alján van. Még jobb, ha az Atomot egy pár vezeték nélküli fejhallgatóval vagy Bluetooth hangszóróval párosítja.

Most a szomorú rész, figyelembe véve, hogy az Atom van felszerelve 2.4″ LCD képernyő, felbontása 432 x 240 pixel, képarány 16:9. Mint minden IP68-as szabványú telefon Gorilla Glass védelemmel rendelkezik, amely sértetlenül tartja a kijelzőt.

A készülék vitathatatlan előnye a kiváló teljesítmény. Az alaplap egy nyolcmagos ARM Cortex-A53 lapkakészletből áll, 4 GB RAM-mal, és 64 GB belső memória elegendő lesz a legtöbb embernek. A készülék biometrikus feloldását teszi lehetővé. A dual sim támogatás ellenére nincs microSD kártyahely, ami egy kicsit kiábrándító.

Nagyobb nehézségekbe ütközik, ha a 2.4 hüvelykes képernyő. A Gboard funkciók használata megkönnyíti a dolgot, de nem sokkal. A készülékkel való fényképezés élménye öröm, mert az eredmény egy éles, jól elkészített fotó.

A 2000mAh-s akkumulátor kicsi lehet, de méretét tekintve néhány napig kitart.

Ha azt választja, hogy melyik modellt vásárolja meg, az Atom nem a megfelelő eszköz alapkészülékként. Ez egy olyan okostelefon, amelyet magaddal vihetsz a városon kívüli hétvégékre, így nem kell aggódnod a drága kütyü károsodása miatt. Robusztus, az építési minőség kiváló, mérete és súlya pedig mindössze 108 g., Nem igényel sok helyet a kempingezés során.

Specifikációk:

Parvmeters Jellemzők
Hálózatok LTE 1-5,7,8,13,17,20,25,26,28,34,38-41 sávok UMTS 850, 900, 1900, 2100 GSM 850, 900, 1800, 1900 CDMA 800, 1900 TD-SCDMA
Internet LTE macska.4 150/50Mbps HSDPA, HSUPA, TD-SCDMA EDGE
Wi-Fi a/b/g/n, 2.4 + 5 GHz
Megjelenítés 2.45″, 240×432, 202 ppi, érintésérzékeny, kapacitív, Gorilla Glass
OS Android 8.1 Oreo
Processzor MediaTek Helio P23 2GHz, 8 x Cortex-A53, Mali-G71 MP2
Memória RAM 4GB, ROM 64GB, memóriakártya nélkül
Akkumulátor Li-Ion, 2000mAh
Súly 108
Méretek 96 x 45 x 18mm
Fotó 16 MP, vaku, autofókusz
elöl 8MP
Rádió +
Bluetooth v4.2, A2DP
Navigáció GPS, GLONASS
Sim-kártyák 2
Érzékelők Gyorsulásmérő, giroszkóp, iránytű, közelség, megvilágítás, ujjlenyomat-olvasó, NFC
USB C-típusú v2.0, USB-OTG

Unihertz Atom

Előnyök:

  • akkumulátor;
  • teljesítmény;
  • egyszerű szoftver, hasznos alkalmazások;
  • kompakt, hordozható méret;
  • Robusztus, tartós és vízálló.

Hátrányok:

  • kijelző;
  • középszerű kamera;
  • Nehéz gépelni.

DOOGEE S68 Pro

A DOOGEE híres a gyönyörű, funkciógazdag készülékek gyártásáról. Az „embereket és a világot összekötő” márkakoncepcióval a vállalat lelkesedést és pozitív hozzáállást sugároz az élethez, a felhasználói élmény javítására összpontosítva, és több kényelmet és örömet nyújtva az embereknek.

Az S68 Pro egy ütésálló (IP68) készülék, három objektívvel, 5.9 hüvelykes Full HD kijelző, 1080×2280 felbontással. Az okostelefon felismeri az arcokat, ujjlenyomat-érzékelővel rendelkezik.

A készülék biztonságérzetet nyújt a felhasználóknak, bárhol is tartózkodnak. Kiváló minőségű anyagokkal megerősített ház, amely ellenáll a legkeményebb körülményeknek is (-40 °C és + 60 °C között). A sarkok kemény gumiborítása elnyeli az ütéseket, a titán-alumínium ötvözet pedig gondoskodik az úton érkező meglepetésekről.

A DOOGEE MediaTek Helio P70 lapkakészletet használ mesterséges intelligenciával (APU). A többmagos processzor gyors és hatékony alkalmazásfeldolgozást biztosít. Ezenkívül az okostelefon 6gb RAM-ot és 128gb belső memóriát tartalmaz.

Az S68 Pro három Sony objektívvel rendelkezik (21MP + 8MP + 8MP): standard, nagylátószögű és teleobjektív. A mesterséges intelligencia algoritmussal ellátott 16 megapixeles szelfikamera 80°-os látószöggel és „szépségmóddal” rendelkezik a bőr simítására és világosítására.

A készülék 6300mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amely gyorsan feltölthető, az S68 Pro vezeték nélküli töltést is kínál a felhasználók számára.

Négy globális navigációs rendszer támogatása (GPS, Glonass, BeiDou, Galileo). Műholdak százai állnak pályán, készen arra, hogy bármikor útbaigazítsák a felhasználókat. A gyors pozicionálás mindössze 2.5 másodperc és körülbelül 5 perc helymeghatározási pontosság.

Specifikációk:

Paraméterek Műszaki adatok
OS Android
Tervezés Vízálló, ütésálló
Védelmi osztály IP68
SIM-kártyák száma 2
Érintésmentes fizetés +
Méretek (WxHxT) 80×163.5×16.45mm
Megjelenítés Színes, érintőképernyős
Érzékelő Multi-touch, kapacitív
Diagonális 5.9 hüvelyk
Képméret 2280×1080
Tengelyarány 1970-01-01 19:09:00
Karcálló üveg +
Objektívek száma 3
Objektív felbontása 21 MEGAPIXEL, 8 MEGAPIXEL, 8 MEGAPIXEL, 8 MEGAPIXEL
Felbontás 1280×720
Elöl 16 MP
Audio MP3, AAC, WAV, WMA, WMA, FM rádió
Standard GSM 900/1800/1900, 3G, 4G LTE
Interfészek Wi-Fi, Bluetooth, USB, NFC
Geopozicionálás BeiDou, A-GPS, GLONASS, GPS, GPS
Processzor MediaTek Helio P70
Core 8
Videó processzor Mali-G72 MP3
Beépített 128 GB
RAM 6GB
Az akkumulátor kapacitása 6300mA⋅h
Töltés USB Type-C
Vezeték nélküli töltés +
Érzékelők Fény, közelség, iránytű, ujjlenyomat olvasás

DOOGEE S68 Pro

Előnyök:

  • kamera;
  • akkumulátor;
  • teljesítmény.

Hátrányok:

  • nem található.

JESY J9S

A J9S katonai SGS IP 68-as védettségű, kiváló tömítettségű konstrukcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a készülék rendkívül nehéz körülmények között is működjön. Karcolás, tömörítés, földrengés, robbanás, korrózió, ütésállóság, magas hőmérsékleti ellenállás teszi egyedülállóvá a szerkentyűt.

MT6755 négymagos processzor 2.0GHz-es órajelen és 4GB RAM a tisztességes teljesítményhez alkalmazások futtatása, többfeladatos működés közben.

5.Az 5 hüvelykes FHD ultra-éles képernyő színgazdag, fényes és kontrasztos. Negyedik generációs karcálló Gorilla Glass védelem, hogy a készülék biztonságban legyen, ha leejtik.

A JESY 16 megapixeles fő objektívvel és 8 megapixeles elülső kamerával rendelkezik. Optikai képstabilizátor OIS elérhető, rekesz 2.0, mélységélesség beállítása, virtuális háttér, a kép tisztaságának biztosítása.

64 GB belső memória elegendő a névjegyek, zenék, fényképek tárolására. Szükség esetén akár 128gb-ra is növelhető. Akkumulátor, 6150mAh kapacitás, vezeték nélküli, gyors töltés támogatásával.

Specifikációk:

Paraméterek Jellemzők
operációs rendszer Android
Tervezés vízálló
SIM-kártya 2
Súly 291
Méretek (WxHxT) 85x167x17mm
Megjelenítés színes, érintőképernyős
Érzékelő Multi-touch, kapacitív
Diagonális 5.5 hüvelyk
Képméret 1920×1080
Tengelyarány 1970-01-01 16:09:00
Karcálló üveg +
Objektívek száma 1
Objektív felbontása 13 MP
Elöl 5 MP
Audio MP3, AAC, WAV, WMA, WMA, FM rádió
Standard GSM 900/1800/1900, 3G, 4G LTE, LTE-A Cat. 4
Interfészek Wi-Fi, Bluetooth 4.0, IRDA, USB
Geopozicionálás BeiDou, GLONASS, GPS
Processzor MediaTek MT6737T, 1500MHz
Core 4
Videó processzor Mali-T720 MP2
Beépített 64GB
RAM 4GB
Az akkumulátor kapacitása 6150 mA⋅h
Töltés USB Type-C
Vezérlés Hanghívás, hangvezérlés
Érzékelők Fény, közelség, giroszkóp, ujjlenyomat olvasás

JESY J9S

Előnyök:

  • ultra strapabíró;
  • produktív;
  • kamera.

Hátrányok:

  • fel nem fedezett.

Apple iPhone 11

A minőségi okostelefonok rangsorának első helyét méltán foglalja el a népszerű iPhone 11 modell, amely kiemelkedik a gyors rendszerteljesítményével. Ez a teljesítmény a kijelző alacsony felbontásának köszönhető.

A készülék két 12MP-es objektívvel rendelkezik, egy normál és egy széles látószögű objektívvel, amelyek 4k/60fps sebességgel képesek rögzíteni. Az Apple a Google Pixel és a Huawei Mate okostelefon-sorozatának riválisa az éjszakai fényképezésben. Az előlapi kamera ugyanolyan jó, mint a fő kamera .

A nappali fényben készült fotók nagyon természetesnek tűnnek, és az iPhone szinte bármilyen fényviszonyok között megőrzi a dinamikatartományt (a színtelítettség kiegyenlítése a kép legvilágosabb és legsötétebb területein).

A telefonnal rögzített videók úgy néznek ki, mintha professzionális felszereléssel készültek volna. Az Apple filmes stabilizációs módja az iPhone 6s óta verhetetlen, és tovább javul.

A 11 hüvelykes HD LCD kijelző fő hátránya a felbontás hiánya. Az egyes képpontok akkor láthatók, ha a képernyőt a szeméhez tartja. Egy másik gyengesége a szerkentyű-dizájn, a test kivitelének egyes elemei meglehetősen ellentmondásosnak és ügyetlennek tűnnek.

Az iPhone 11 egy drága készülék, de bármennyibe is kerül, mindenképpen megéri a listán elfoglalt helyét.

Technikai adatok:

Paraméterek Műszaki adatok
Operációs rendszer iOS
Tervezés vízálló
SIM-kártyák száma 2
Érintésmentes fizetés +
Súly 194
Méretek (WxHxT) 75.7×150.9×8.3 mm
Megjelenítés IPS színes, érintőképernyő
Érzékelő multitouch, kapacitív
Kép 1792×828
Tengelyarány 19.5:9
Objektívek száma 2
Kamera felbontások 12MP, 12MP
Fő (hátsó) kamera funkciók fókusz, optikai stabilizálás, makró mód, 2x optikai zoom
Max. videofelbontás 3840×2160
elülső kamera van, 12 MP
Interfészek Wi-Fi 802.11ax, Bluetooth 5.0, NFC
Geopozicionálás A-GPS, GLONASS, GPS, GPS
Processzor Apple A13 Bionic
Beépített memória kapacitás 64GB
Vezeték nélküli töltés +
Vezérlés hangvezérlés, hangvezérlés, gesztusvezérlés
Érzékelők Fény, közelség, giroszkóp, iránytű, barométer

Apple iPhone 11

Előnyök:

  • nagy teljesítményű processzor;
  • kiváló minőségű lencsék;
  • akkumulátor;
  • nagyszerű színválaszték;

Hátrányok:

  • A gyorstöltő adapter nem tartozék;
  • tervezés.

Samsung Galaxy S21

A Samsung legmegfizethetőbb vízálló S21

Samsung Galaxy S21 kép

8.1

CASHBACK a vásárlásokért, többet megtudni..

NÉZD MEG AZ M.VIDEÓK NÉZÉSE I.PIAC

Vízálló: IP68; maximum 5 láb 1,5 m 30 percig Kijelző: 6,2 hüvelykes OLED (2400×1080) Főkamera: 12MP (ƒ / 1,8) fő kamera, 12MP szuperszéles (ƒ / 2,2), 64MP teleobjektív 3X nagyítással (ƒ / 2,0) Elülső kamera: 10MP (ƒ / 2,2) Processzor: Snapdragon 888 Akkumulátor élettartama: 9:53 óra

Előnyök

  • Vízálló IP68
  • Kiváló dinamikus megjelenítés 120 Hz-en
  • Erőteljes kamera zoom

Hátrányok

  • Nincs töltő és microSD foglalat
  • Műanyag hátlap

Ha a Galaxy S21 termékcsalád alapfunkcióit szeretné megszerezni anélkül, hogy túlfizetne, nézze meg a Samsung Galaxy S21. Az árához képest adaptív kijelzővel és a Snapdragon 888 chipre épülő rendszerrel rendelkezik, akárcsak a többi, drágább S21 változat.

Ugyanilyen fontos, hogy a Samsung Galaxy S21 vízálló. A telefon drágább változataihoz hasonlóan az S21 is kibírja a 1,5 méteres vízbe merülést akár 30 percig. Ez különösen értékes funkció a Galaxy S21 alacsonyabb ára miatt.

11

Legjobb professzionális okostelefon: CAT S62 Pro

Vásárolja meg az Egyesült Államokban: 649 $-tól

A Caterpillar kifejezetten az ipari dolgozók számára alkotta meg a Cat S62 Pro-t, egy olyan ultimátumot, amely nemcsak a zord kültéri körülményeknek áll ellen, hanem hőkameraként is használható. Az okostelefon professzionális Thermal Lepton 3 professzionális termikus Lepton 3 készülékkel van felszerelve.5, és a Cat S62 Pro rendelkezik a MyFLIR alkalmazással a hőképek mentéséhez.

Az okostelefon garantáltan túlél egy 1,8 méteres acélfelületre történő leejtést. Ez azt jelenti, hogy egy 12MP-es kamerával rendelkezik, Sony érzékelővel és 5.7″ kijelző FHD felbontással+. És mivel ez egy professzionális okostelefon, IP69-es besorolású, ami azt jelenti, hogy ellenáll a forró víz áramlásának nyomás alatt.

iPhone SE (2020.)

8

Cashback a vásárlásokért, tudjon meg többet..

NÉZD MEG M.NÉZD MEG A VIDEÓT BENNEM.PIAC

Vízállóság: IP67; maximum 1 méter 30 percig Kijelző: 4,7 hüvelykes LCD (1334×750) Főkamera: 12MP (ƒ / 1,8) Első kamera: 7MP (ƒ / 2,2) Processzor: A13 Bionic

Előnyök a

  • A13 Bionic processzor
  • IP67
  • Olcsó

Hátrányok

  • Gyengébb teljesítmény az újabb modellekhez képest

A második generációs iPhone SE a villámgyors A13 Bionic processzorral működik, amely a zászlóshajó iPhone 2022-ben, az iPhone 8 dizájnjában található. És mivel az iPhone 8 formatervét követi, az iPhone 8 vízállóságával is rendelkezik. Ez a telefon IP67-es védettségű, ami azt jelenti, hogy fél órán keresztül kibírja az 1 méteres vízbe merülést.

Ez talán nem tűnik túl lenyűgözőnek a listán szereplő többi készülékhez képest, amelyek valamivel folyadékállóbbak. De ami az iPhone SE vízállóságát olyan különlegessé teszi, az a telefon kedvező ára. Az IPhone SE a legolcsóbb vízálló IP-telefon, amelyet megvásárolhat. Támogatja a vezeték nélküli töltést, valamint alumínium és üveg testtel rendelkezik, így rendkívül prémium kategóriás a hasonló árú Android telefonokhoz képest. Még a Google Pixel 4a, az egyik legjobb olcsó telefon sem rendelkezik IP-besorolással vagy vezeték nélküli töltési képességgel.

12

#3 – Blackview BV9500

  • Kijelző: 5.7″, IPS, 2160×1080 px felbontás;
  • Processzor: MediaTek Helio P23;
  • Memória: 64/4 + microSD 128 GB-ig;
  • Kamera: fő 16 + 0.3 MP, előlapi 13 MP;
  • Akkumulátor: 10000mAh;
  • Méretek: 81.8x165x18.7mm és 365g súlyú.
  • Védettség: IP68, MIL-STD-810G, IP69K.

A Blackview BV9500 specifikációiban és védelmében a Doogee S80-hoz hasonló, de lényegesen kevesebbe kerül. A készülék visszafogottabbnak tűnik, bár méretét tekintve még mindig ugyanolyan súlyos tégla. Az óriási méretű akkumulátor lehetővé teszi, hogy hetente 1-2 alkalommal emlékezzen az aljzatra, és szükség esetén más eszközöket töltsön fel a telefonjáról. A készülék a Helio P23 processzorral fut, amely a MediaTek egyik legjobb processzorának bizonyult. 4 GB RAM-mal párosítva kényelmes rendszerteljesítményt biztosít a legtöbb feladathoz. Vezeték nélküli töltés, NFC és walkie-talkie funkció (antenna mellékelve). Az S80-as modellhez képest ez a modell a 3.5 mm-es csatlakozó és külön nyílás egy pendrive és két SIM-kártya számára, valamint egy hurok is található a testen a nyakpánt rögzítéséhez.

A hátrányok: a porálló test, bár ellenáll a végzetes sérüléseknek, karcálló, néhány felhasználó visszajelzései szerint a fő kamerát borító üveg megsérülhet egy rossz esés során.Egyébként az optimális ár-érték aránynak köszönhetően megérdemelt harmadik hely a legjobb vízálló és ütésálló okostelefonok között.

Google Pixel 5

Vízálló telefon tiszta Androiddal

Google Pixel 5 okostelefon képe

7.9

Cashback a vásárlások után, tudjon meg többet..

NÉZZ RÁM!.PIAC

Vízálló: IP68; maximum 1,5 m (5ft) 30 percig Kijelző: 6 hüvelykes OLED (2340×1080) Főkamera: 12MP széles (ƒ / 1,7); 16MP szuperszéles Elülső kamera: 8MP (ƒ / 2,0) Processzor: Snapdragon 765G Akkumulátor élettartama: 9:29

Előnyök

  • Kompakt kialakítás
  • Kiváló kamera, most ultraszéles látószögű objektívvel
  • Hosszú akkumulátor élettartam

Hátrányok

  • Alacsony teljesítmény

A Pixel 5 nem javít jelentősen elődje IP68-as vízállóságán, de továbbra is az egyik legjobb vízálló telefon marad, mivel akár 1,5 méter mélyen is képes ellenállni a vízbe merülésnek.

A Pixel 5 6 hüvelykes, 90 Hz-es OLED-képernyővel és kétlencsés hátsó kamerarendszerrel rendelkezik. A hátlapon található extra lövő egy extra széles 16MP-es kamera, amely a 2022-es modell teleobjektívjét váltja fel, bár a kiváló minőségű Super Res digitális zoom továbbra is rendelkezésre áll.

A Pixel 5 elveszíti a Soli Motion Sense radartechnológiát és a 3D Face Unlockot a Pixel 4-ből, de sokkal nagyobb akkumulátort kap, amit több felhasználó kétségtelenül értékelni fog. A Pixel 5 is támogatja az 5G hálózatokat mind a 6GHz alatti, mind a milliméteres sávban, bár a Google legújabb zászlóshajójának Snapdragon 765G processzora nem nyújtja a zászlóshajó kaliberű teljesítményt, amit elvárunk, tekintve az árat.

#7 – Doogee S60

  • Kijelző: 5.2″, IPS, 1920×1080 px felbontás;
  • Processzor: MediaTek Helio P25;
  • Memória: 64/6 + microSD 128GB;
  • Kamera: 21 MP elsődleges, 8 MP előlapi kamera;
  • Akkumulátor: 5580mAh;
  • Méretek: 81x164x15.5mm és 287g súlyú.
  • Védettség: IP68, MIL-STD-810G.

A Doogee az orosz piacra a szokásos ultra-budget telefonok gyártójaként lépett be, de végül népszerűvé vált a nagy teljesítményű akkumulátorral rendelkező ütésálló okostelefonok miatt. A Doogee S60 a márka egyik legjobb alkotása – 6 gigabájt RAM-mal és minőségi FHD kijelzővel, nagy kapacitású akkumulátorral és a jelenlegi vezeték nélküli interfészek teljes skálájával, beleértve az NFC-t is. Ehhez az osztályhoz képest elég jó kamera, 21 MP-es felbontással, amely a Sony IMX230-on alapul, valamint gyors és stabil GPS. A készülék hosszú akkumulátor-üzemidővel rendelkezik, akár 3 napot is kibír egyetlen feltöltéssel.

A felhasználók megjegyzik a test szűk dugókat, amelyekkel a töltőkábel csatlakoztatásakor meg kell küzdenie. A problémát részben a vezeték nélküli töltés támogatása oldja meg, amelynek jelenléte azt jelzi, hogy a Doogee S60 teste műanyagból készült, bár a gyártó azt állítja, hogy fémet használnak. Ennek ellenére a készülék tömege lenyűgöző, 287 gramm, ezt tartsa szem előtt, ha a telefont mindennapi használatra választja.A készüléknek nincsenek jelentős hátrányai, és az előnyök nagyon ízletesek – egyszerűen nem talál ilyen hardvert és védelmet egy ilyen árért.

Hogyan válasszuk ki a legjobb vízálló okostelefont

Ha az okostelefon vásárlásakor a vízállóság a fő szempont, érdemes az IP-besorolást figyelembe venni.

A mobiliparban az IP67 tanúsítvány azt jelenti, hogy a készülék 30 percig védve van az 1 méteres vízbe merülés ellen. Az IP68 általában legalább 1,5 méteres védettséget jelent, bár egyes cégek, például az Apple, az IP68-at akár 4 méteres tartósságra is használják. Ha egy telefon nem rendelkezik IP-besorolással vagy vízlepergető bevonattal, ne gondolja, hogy kibírja a víz alá merülést. Sajnos, a legtöbb olcsó telefonok hajlamosak megelégedni ezzel a korlátozott védelmi formával, és még néhány zászlóshajó, mint a Motorola Edge Plus és a Xiaomi Mi 10 Pro 5G is köztük van.

Azt is fontos megjegyezni, hogy az IP-besorolás nem jelenti azt, hogy a megadott paramétereken belüli vízkárra a készülék garanciája kiterjed. Sajnos, míg sok telefongyártó túl gyorsan állítja a vízállóságot, nem fogsz találni olyat, amely elég magabiztos az állításban ahhoz, hogy vízbe fulladás esetén ingyenesen kicserélje vagy megjavítsa az egyik termékét.

Hogyan teszteljük az okostelefonokat

Ahhoz, hogy egy okostelefon bekerüljön a legjobb telefonok listájára, számos tesztet kell sikeresen teljesítenie, amelyeket minden egyes telefonon lefuttatunk. A tesztek egy részét a laboratóriumainkban, más részét pedig a való világban végezzük.

Ha teljesítményről van szó, a grafikus teljesítmény méréséhez olyan szintetikus tesztekre támaszkodunk, mint a Geekbench 5 és a GFXBench. Ezek a tesztek lehetővé teszik az iPhone és az Android készülékek teljesítményének összehasonlítását. Valós videótranszkódolási teszteket is futtatunk az Adobe Premiere Rush alkalmazással az egyes telefonokon, és kiszámítjuk az eredmények idejét.

A telefon kijelzőminőségének méréséhez laboratóriumi teszteket futtatunk, hogy meghatározzuk a panel fényerejét (nitben), valamint azt, hogy az egyes képernyők mennyire színesek (DCI-P3 színskála). Ezekben az esetekben a magasabb számok jobbak. Az egyes panelek színpontosságát a Delta-E értékeléssel is mérjük, ahol az alacsonyabb értékek jobbak, a 0 pont pedig tökéletesnek számít.

Az egyik legfontosabb vizsgálat, amit végzünk, az akkumulátorteszt. Teszteljük a webes szörfözést 5G vagy 4G hálózatokon 150 nits képernyőfényerősségen, amíg az akkumulátor le nem merül. Általánosságban elmondható, hogy a 10 órát vagy annál többet bíró telefonok jónak számítanak, és minden 11 óra feletti telefon szerepel a legjobb akkumulátoros telefonok listáján.

Végül, de nem utolsósorban a legjobb telefonokat a terepen, kültéren, beltéren és éjszaka, gyenge fényviszonyok között is lefényképezzük, hogy lássuk, hogyan teljesítenek a legközelebbi versenytársaikhoz képest. Tájképeket, ételeket, portrékat és még sok mást is fényképezünk, és hagyjuk, hogy megítélje az egymás melletti összehasonlításokat a véleményünkben.

#8 – Ulefone Armor 5

  • Kijelző: 5.85″, IPS, felbontás 1512×720 px;
  • Processzor: MediaTek Helio P23;
  • Memória: 64/4 + microSD 256 GB-ig;
  • Kamera: fő 13 + 8 MP, előlapi 13 MP;
  • Akkumulátor: 5000mAh;
  • Méretek: 76×158.30×12.60 mm, súly – 228 g.
  • Védettség: IP68 .

Végeztünk az olcsó telefonokkal, és áttérünk a középárszegmensre. Már elegendő minden problémára, és 4 GB RAM, és a processzor, amely képes megbirkózni a nehéz játékokkal legalább minimális grafikai beállításokkal. Az Ulefone Armor 5 kiemelkedik társai közül a meglehetősen visszafogott, egy robusztus eszközhöz képest meglehetősen visszafogott kialakítással, viszonylag kompakt méretekkel és a hírhedt iPhone XS-hez hasonló egy szemöldökkel. Az akkumulátor élettartamáról – ez kiváló, a modul magabiztosan él 2-3 napig egyetlen töltéssel. Egyébként az Armor 5 támogatja a vezeték nélküli töltést – ez egy nagyon hasznos funkció. Van NFC, stabil kommunikációs vétel, sőt még arcfelismerés is rendelkezésre áll.

Az arcfeloldás akkor jön jól, ha az ujjai piszkosak vagy nedvesek, és nem tudja feloldani a telefont az ujjlenyomat-olvasóval. A képernyő általában jó, a napfényben is olvasható marad, de a minimális fényerő szintjét kívánatos lenne csökkenteni – a sötétben a kijelző fáj a szemnek, nem kényelmes olvasni. A hátrányok közül meg kell említenünk a hanyag lokalizációt, a menüben időnként olyan elemekkel kell találkoznunk, mint a „navigáció elrejthető”. Két év garancia azUlefone Armor 5-re világszerte, még akkor is, ha az eszközt az Aliexpress-től vásárolja meg, ami ösztönözheti a gép rendezését.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 1
  1. Richárd Kovács

    Melyik vízálló okostelefon szerepel a Top 12 listán, amely 2022-re ajánlott?

    Válasz
Megjegyzések hozzáadása