...

Top 10 legjobb DVR radardetektorral: értékelés 2022

Tanulás Hasznos cikkek Top 10 DVR

Továbbá, a kombinált készülék Wi-Fi modullal van felszerelve, és egy speciális alkalmazást fejlesztettek ki mind az Android, mind az iOS eszközökre, amelyen keresztül konfigurálhatja a felvevőt az Ön igényeinek megfelelően, letöltheti és megtekintheti a videókat a telefonján, valamint gyorsan frissítheti a készülék firmware-ét és a kamera alapját a GPS-informátorhoz.

A TrendVision Hybrid Signature EVO Wi egy polarizáló CPL-szűrővel rendelkezik, amelyet professzionális fotófelszerelésekbe szerelnek be. A speciális lencsének köszönhetően kiküszöböli a tükröződést és a szélvédőről való visszaverődést. Azt jelenti, hogy még erős napfényben vagy a szembejövő autó fényszórójában is tisztán láthat.

A minden időjárásnak ellenálló szuperkondenzátornak köszönhetően a hibrid készülék 3 az 1-ben nem fél sem a hőtől, sem a fagytól. Az AI funkció felismeri a közlekedési táblákat a sebességkorlátozásokhoz, lehetőség van külön videobeállítások beállítására a nappali és éjszakai felvételekhez. A készülék elég kompakt és könnyen rögzíthető: – a felvevőhöz mágneses tartó van rögzítve, és csatlakoztathat egy konzolt a tapadókorongokhoz, vagy rögzítheti a készüléket a 3M ragasztószalagra. A GPS modul a mágneses tartóba van beépítve. A felvevő akár 128 GB-os memóriakártyákat is támogat, így hosszabb ideig fog működni.

Fő jellemzők

Kamrák száma 1 (2 a kétkamrás változatban)
Videófelvétel 2560×1440 30 fps, 2560×1440 30 fps sebességgel
Mátrix Sony IMX335 5 MP
Nézési szög 170°
Képstabilizátor elérhető
Képernyő átlója 3″
Radarérzékelés „KORDON”, ROADSCAN, SOKOL (X-sáv), AUTOPATRUL, VOKORD „CYCLOP”, ISKRA, KRIS-M, KRIS-S, OSKON-SM, POSLISKAN

Előnyök és hátrányok

Több készüléket (DVR, aláírásradar-érzékelő és GPS-informátor) helyettesít, széles látószög, kiváló minőségű felvétel, rendszeresen frissített alap GPS-informátor, Wi-Fi modul, kivehető CPL-szűrő, jelzések felismerése hangjelzéssel, kényelmes rögzítés, kompakt méret

Nem észlelt

A szerkesztő választása

Hibrid EVO

Jelkombinációs eszközök

A modell szuper tiszta felbontású frontális videókat rögzít, a japán Sony Starvis érzékelő szürkületben és éjszaka is kiváló minőségű felvételt biztosít

Tudja meg az áratMás modellek

Street Storm STR-9960SE

Gyártó ország:

Korea

Ezen kívül láthat egy példát a készülékre.

Szerkezetileg megegyezik a drágább STR-9970BT WiFi modellel, de vezeték nélküli kapcsolat nélkül. Külön megvásárolható OTG-kábellel, amely Android okostelefonhoz csatlakoztatható.

Előnyök:

  • Jó radarérzékelő normál videofelvétellel.

Hátrányok:

  • Nincs vezeték nélküli kapcsolat;
  • Rövid életű.

Neoline X-COP 9100s

Gyártó ország:

Korea

Videofelvevő szarvantennás radarérzékelővel, vezeték nélküli radarérzékelővel. Radarérzékelési tartomány tekintetében némileg gyengébb, mint a Street Storm hasonló készülékei. De az állvány hatótávolsága néha lenyűgöző.

Előnyök:

  • Két memóriakártya foglalattal rendelkezik;
  • K-sávos hangolás;
  • Állítólagos védelem a felderítés ellen;
  • FÁK és európai kamera adatbázis;
  • Éjszakai videofelvételi mód (idő szerint beállítva, nem automatikusan a fény alapján).

Hátrányok:

  • Nincs vezeték nélküli kapcsolat;
  • Ár.

Sho-Me Combo #5 A12

Országot építeni:

Korea

Ha nem tudja, hogy melyik DVR-t válassza, ha a pénzeszközök korlátozottak, nézze meg ezt a modellt. A Sho-Me Combo #5 A12 joggal érdemli ki a „Legjobb költségvetési DVR radarérzékelővel” címet. A feleslegesen rosszul működő szoftverek hiánya miatt sikeresebben végzi a munkát, mint az ugyanattól a gyártótól származó drágább készülékek.

Előnyök:

  • Nem rossz a detektálásban és a filmezésben.

Hátrányok:

  • Nincsenek aláírásszűrők, amelyek sok téves pozitív eredményt okoznak.

Hogyan válasszunk egy DVR-kombinációt

A Komszomolszkaja Pravda Ilja Petrovot, a Digma vezető márkaigazgatóját kérte meg, hogy segítsen a videorögzítő-kombináció kiválasztásában, és válaszoljon olvasóink leggyakrabban feltett kérdéseire.

A radardetektoros fekete doboz egy sokoldalú eszköz, amely két eszköz feladatait látja el. Ez egy praktikus eszköz, amely nagyban leegyszerűsíti a telepítés és a működtetés kérdését, optimalizálva a munkaterületet. A fentiek alapján a DVR kombónak egyesítenie kell a két eszköz paramétereit, nevezetesen:

  • A felvétel minősége nappal és éjszaka (felbontás lehetőleg ne legyen alacsonyabb, mint FHD (1080p), érdemes figyelni a beépített fényszűrőkre is, mint például WDR, NV).
  • Betekintési szög (legalább 130°).
  • A kijelző minősége és mérete (lehetőleg 2,5 hüvelyk, hogy a rendszámtábla látható legyen, és IPS mátrix, amely bármilyen szögben megőrzi a kijelzőn megjelenő információk minőségét).
  • G-érzékelő.
  • GPS a kamerák frissített adatbázisával (lehetővé teszi, hogy a készülék folyamatosan frissített listával rendelkezzen a követendő kamerákról).
  • A patch antenna (radar) fontos paramétere. Ha a DVR csak GPS és kameraadatbázis szerepel a specifikációjában, akkor az nem egy kombinált eszköz, mivel patch antenna nélkül nem lesz képes számos olyan kamerát észlelni, amelyek nem szerepelnek az adatbázisban.
  • Működési tartományok (a legfontosabbak: K, X, Ku, Laser).
  • Az aláírásmodul (technológia) megléte vagy hiánya – az aláírásmodul lehetővé teszi, hogy az automatikus ajtóérzékelők – amelyek gyakran bevásárlóközpontokban vagy benzinkutakon állnak -, valamint a gépjárművek holttérfigyelő rendszerei stb. téves jelzést adjanak. A lelkiismeretes gyártók firmware helyett aláírási modult adnak hozzá. De sajnos a felhasználók csak a vélemények és ajánlások alapján tudják azonosítani ezt az információt a vásárlás előtt,
  • A Wi-Fi jelenléte vagy hiánya (a felvétel vezérlésének képessége a telefonról, egyes modellekben frissíti a kamerák adatbázisát a telefonról, ami nagyon kényelmes a működésben).
  • Felhasználóbarát kezelőfelület (a kombó az Ön kényelme szerint beállítható üzemmódok, ciklikus felvételek, fájlméret stb. szerint)..).

Petrov azt is elmondta, hogy a kombinált eszköznek könnyen telepíthetőnek és használhatónak kell lennie. Ezeket a paramétereket befolyásolja a rögzítés típusa (tapadókorongra, ragasztószalagra és mágnesre), a vezetékek száma és a beépített vagy külső GPS-antenna jelenléte.

Neoline X-COP 9000C

Gyártó ország:

Korea

Az X-COP 9000 egyszerűsített és olcsóbb változata: a szélvédőre szerelt tapadókorong helyett 3M szalag, valamint nincs második memóriakártya-nyílás. Ez egy nagyon sikeres költségvetési modell a Neoline márkától. A régebbi testvérekkel összehasonlítva itt hiányzik néhány olyan beállítás, amely növeli a szoftver használatának kényelmét. 2022 óta forgalmazott.

Előnyök:

  • Olcsó, jó DVR radardetektorral;
  • Pozitív értékelés valós ügyfelektől.

Hátrányok:

  • Nem lát minden állványt;
  • Gyakoriak a selejtmodellek;
  • Rengeteg hamis pozitív eredmény;
  • Nincs vezeték nélküli kapcsolat.

Fujida Karma Duók

Gyártó ország:

Kína. Auto-Profi üzlethez kapcsolódóan.

Lapos kompakt DVR radarérzékelővel és tolatókamerával. Vonzó megjelenésű. A videók frissíthetők és letölthetők WiFi-n keresztül az okostelefonra telepített alkalmazással. A legjobb dolog ebben a termékben az, hogy van egy tolatókamera, amely parkolókameraként is használható. A kép automatikusan megjelenik a képernyőn, ha a hátrameneti fokozat be van kapcsolva.

Előnyök:

  • Ez egy második tolatókamera, amely parkolókameraként is használható;
  • WiFi modul elérhetősége;
  • Pozitív vélemények az online boltokban.

Hátrányok:

  • Patch antenna;
  • Instabil alkalmazásteljesítmény (3.2 ★ a Google Play-en);
  • Rengeteg idegen trigger, az állítólagos szűrő-jelző ellenére.

A gyártó állítása szerint a második kamerának a készlethez kell tartoznia, de valamilyen okból kifolyólag külön dobozban érkezik, és néha az eladók nem küldik el. Vásárlás előtt tisztában kell lennie ezzel.

15000 rubelig

Modell Miért ajánlott
SilverStone F1 HYBRID S-BOT A legjobb ár-érték arány a szükséges funkcionalitással kombinálva. Megbízható, Dél-Koreában gyártott, idővel bizonyított kombinált készülék. A gyártás során 2-magos AIT8328P processzort alkalmaztak, amely lehetővé tette a radarrész teljes potenciáljának feltárását. A SONY IMX323 érzékelő és a 135°-os látószögű GO2M171 objektív fényképeket készít. Ugyanakkor ír egy hibridet FullHD felbontásban 30 képkocka/másodperc sebességgel. Informatív 3 hüvelykes TFT kijelzőn minden szükséges információ megjelenik. Az aláírás radardetektor és az egyik legjobb GPS-adatbázis. Rádiócsatorna jelfeldolgozás digitális DSP. A szignált könyvtár a következőket tartalmazza: Cordon, Strelka, Chris, Vocord, Binar, Krechet, Vizir, Robot, LISD, Amata, Poliskan, MultaRadar CD. Amellett, hogy a Z-jelzés további védelem ANTI-CAS és SAP szűrőrendszer hamis jeleket az ajtóérzékelők és a holtteret figyelő más autók hamis jeleitől. VG-2 érzékelési védelem. Támogatja a microSD kártyát 64 GB-ig. Tápellátás 12 voltos autós aljzatról (szivargyújtó). Tartalmaz kártyaolvasó-adaptert MicroSD-ről USB-re. Széles hőmérséklet-tartomány -20°C és +70°C között. Eredmény: Ultra megbízható hibrid, a legjobb ár-érték arány, különösen a radaros részért. Kiváló sebességmérő kamera adatbázis. Kiváló háromszoros téves riasztás elleni védelem.
PlayMe Turbo Egyedülálló radar DVR radardetektorral és GPS informátorral, SuperHD felbontásban rögzít 30 képkockát másodpercenként. AmbarellaA7LA50 processzor és kiváló OV4689 képérzékelő alapján épül fel. Informatív 3 hüvelykes LCD kijelző. Hangutasítás oroszul. Állítható sebességküszöbértékek a radar- és GPS-riasztásokhoz. Megfelelő távolságból minden modern radarrendszer látható. A hibrid G-érzékelővel van felszerelve, amely érzékeli az ütéseket és ütközéseket. Az érzékelő által szolgáltatott információk megvédik az adatokat a felülírástól, és automatikusan elindítja a szükséges pillanatok videofelvételének rögzítését. Beépített nagy felbontású hangszóró és mikrofon. Támogatja a microSD kártyát 128 Gb-ig. USB kimenet a PC-hez és HDMI kimenet a TV-hez való videokimenethez. 12 voltos autós aljzatról (szivargyújtó) működik. Végeredmény: A készülék elegáns kialakítású, és tökéletesen illeszkedik a legtöbb autó belsejébe, kiemelve a tulajdonos stílusát és jó ízlését. Nagyszerű rögzítési minőség, az egyik legjobb megoldás a piacon, ha minőségi felvételre van szüksége.
SilverStone F1 HYBRID X-DRIVER X-DRIVER Aláírás hibrid eszköz teljes és frissíthető aláírási könyvtárral. képes azonosítani a radar típusát és rendeltetését az aláírása alapján. Hangaktiválással és informatív kijelzőn keresztül figyelmezteti a felhasználót. A radar rész egy szuperérzékeny patch antenna. A szignált könyvtár a következőket tartalmazza: Cordon, Strelka, Chris, Vocord, Binar, Krechet, Vizir, Robot, LISD, Amata, Poliskan, MultaRadar CD. Az aláírási könyvtár folyamatosan bővül, és egyre több, az oroszországi és FÁK-országok útjain használt eszközt tartalmaz. A radaroldalon a hamis riasztások elleni védelem a Z-jelszűrővel, valamint a használt ISF szűrő jelek által kapott jelek az integrált X-jelek adatbázisa által. Így az ISF-technológia biztosítja az Anti-CAS (holttér-érzékelő, sebességtartó automatika stb.) hatékony működését..). A radar érzékenységi szintjének kiválasztása a DSL funkciónak köszönhetően. Tajvani AIT8339 AIT processzorral és OMNI VISION 4689 minőségi mátrixszal felszerelve. A videófelvétel SuperHD formátumban készül. Hat üveglencse 145°-os betekintési szöggel. Akár 64 GB-os microSD memóriakártya-támogatás. Kiváló működési hőmérséklet-tartomány -20°C és +70°C között. Végeredmény: Kiváló videóminőség. Kiváló védelem a téves riasztások és interferenciák ellen. Ultra érzékeny radaregység. Digitális jelfeldolgozás.
Playme Alpha Új kombinált készülék modern érzékeny patch antennával felszerelve. A hatékony MSTAR-8328P processzorra épül, és érzékeny AR0238 érzékelővel van felszerelve. Videófelbontás 2304×1296 képpont 30 képkocka/másodperc sebességgel. Üveglencse 140°-os látószöggel. A beépített új generációs GPS modul nagy helymeghatározási pontosságot biztosít. Nyomon követi a jármű útvonalát, amely később megtekinthető a Google térképeken. A radaregység érzékeli az összes modern radarrendszert, mint például az Autowaragan, Amata, Binar, Bizir, Iskra, MTS sávkamerák, Kordon, Krechet, Chris-P, LISD, Radis, Robot, Scat, Strelka-ST/M és mások. Informatív 3″ kijelző. Akár 128 GB-os microSD kártya támogatása. Kiváló üzemi hőmérséklet-tartomány -20 °C és 60 °C között. Végeredmény: Megbízható modern hibrid, amely megfelel minden modern felhasználói igénynek. A minőségi kamera és a kiváló radarrész együtt a készüléket a rangsor többi csúcskészülékével egy sorba állította.
Neoline X-COP 9300c Dél-Koreában készült hibrid, eltér elődjétől megnövekedett heterodinamikus radarantenna és egy GPS modul jobb vételi lehetőséggel. FULL HD felbontású felvételhez felelős mátrix SONY és 6 üveglencse 130 fokos betekintési szöggel. Automatikus éjszakai üzemmód széles dinamikatartománnyal (WDR). A videón megjelenik a dátum, az idő, a sebesség és a rendszámtábla. Két hüvelykes TFT kijelző. A radar rész érzékeli az összes modern radarrendszert, a Z-jelzések szűrése miatt levágja a zajt és a hamis pozitív jeleket. Akár 1,5 km-es érzékelési tartomány turbó üzemmódban. VG-2 érzékelési védelem. GPS időszinkronizálás, valamint a műholdakról szóló hangüzenetek. A rendőrség sebességmérő kamerák adatbázisa a világ legtöbb országában megtalálható. A videofelvétel vészhelyzeti véglegesítéséért a beépített szuperkondenzátor felelős. Van parkolási üzemmód, ez egy hárompólusú, közvetlenül a 12 voltos járműhálózathoz csatlakoztatott kábelnek köszönhetően valósítható meg. Kényelmes rögzítés 3M ragasztószalaggal, 360°-ban forgatható. Támogatja a Micro SD kártyát 128GB-ig. 12 és 24 voltos szivargyújtóról működtethető. -10° és +60° közötti üzemi hőmérséklet. Végeredmény: A Neoline első hibridje szuperkondenzátorral az akkumulátor helyett. Továbbfejlesztett heterodinális kürtantenna kis teljesítményű radarok időben történő észleléséhez. Megnövelt GPS-antenna a pontosabb földrajzi helymeghatározás érdekében. Vezetőre fókuszált kijelző.

Playme VEGA

Gyártó ország:

Kína.

Radarérzékelővel ellátott videorögzítő, amely az autó rendes visszapillantó tükrére van helyezve. A készülék nem nyújt kiemelkedő észlelést vagy videót, de érdekes a kialakítása miatt. Nincsenek felesleges tárgyak a szélvédőn, nem vonja el a vezető figyelmét, és nem zavarja az autó belső kialakítását.

Előnyök:

  • Tolatókamera háttérvilágítással (parkoláshoz használható);
  • Nagy, 5″-os IPS képernyő;
  • Általában pozitív vélemények az online boltokban.

Hátrányok:

  • Patch antenna;
  • USB-kábel frissítés laptopról;
  • Nincs aláírásszűrés, csak érzékenységi módok;
  • Távoli GPS-modul (ennek a műszaki megoldásnak a lényege nem világos);
  • Nincsenek rejtett tápkábelek.

prémium modellek

Modell Miért ajánljuk
Neoline X-COP 9100S A hibrid megfelel minden modern követelménynek, Ambarella processzorra épül. A heterodinális kürtantenna és a túlérzékeny EXD PLUS modul nagy hatótávolságú radarlefedettséget biztosít minden korszerű radarrendszer számára, beleértve a MultaRadar CD-t és CT-t is nagy hatótávolságon belül. A „Turbo” üzemmódban a hatótávolság akár 2.5 kilométeres látótávolság. A téves riasztásokat a Z-jelek szűrője saját tervezésű algoritmussal vágja ki. Folyamatosan frissített adatbázis több mint ezer rögzített radart tartalmaz, a világ legtöbb országában. A radarmodul kikapcsolható, és beépített védelemmel rendelkezik az Európában elterjedt Spectre 4 és Spectre Elite készülékek RDD-je ellen. A videókészítésről viszont egy SONY érzékelő és egy 135 fokos látószögű, többrétegű üvegoptika gondoskodik. Az automatikus éjszakai üzemmód segít a rossz fényviszonyok mellett, még nehéz időjárási körülmények között is. A készülék hangja egy kézmozdulattal kikapcsolható a saját fejlesztésű Motion Controlnak köszönhetően. A Combo két memóriakártya-helyet tartalmaz, így szelektíven másolhat videofájlokat. Smart Click Plus aktív töltőfoglalat 3M ragasztószalaggal. 12 és 24 voltos autós konnektorból működtethető. Széles üzemi hőmérséklet-tartomány -10°C és 60°C között. MicroSD kártyák támogatása 128 GB-ig. Lényeg: A legmodernebb technológiával, Dél-Koreában gyártott 3 az 1-ben kombinált csúcsmodell. Nagy hatótávolságú radar és kiváló videóminőség. Nincs kompromisszum.
Playme P600SG Dél-Koreában gyártott, minden modern követelménynek megfelelő hibrid zászlóshajó. A készülék agya a nagy teljesítményű AIT8328Q processzor. A heterodinális kürtantenna még a hátrafelé irányuló, alacsony zajszintű radarjeleket is felfogja. Fejlett SAFP szűrőrendszer, minimalizálja a nem kívánt interferenciát. Amely lehetővé teszi, hogy egyértelműen megkülönböztetni és felismerni az összes használt az Orosz Föderáció rendőrség radar rendszerek, mint például Avtouragan, Amata, Binar, Bizir, Iskra, kamerák vezérlő sáv MTS, Kordon, Krechet, Chris-P, LISD, Radis, Robot, Scat, Strelka-ST/M, stb.. A videót nagy Super HD felbontásban (2304 x 1296 pixel) rögzítik, így könnyen leolvasható a többi autó rendszámtáblája. A beépített GPS-modulnak köszönhetően a videó rögzíti a pontos időt és sebességet, valamint az autó útvonalát. Szintén, ha szükséges, biztosítja a saját GPS koordináták – POI pontok – hozzáadását. Érzékeny ütésérzékelővel (G-érzékelő) felszerelve. 2,3 hüvelykes informatív képernyővel büszkélkedhet. microSD memóriakártyák támogatása 64 GB-ig. A tápkábel a 12V-os szivargyújtóhoz csatlakozik. Kiváló hőmérsékletű működés -20 és +65 Celsius fok között. Összefoglaló: Teljesen Dél-Koreában gyártják és szerelik össze a legjobb modern alkatrészekből. A legjobb megoldás a radar vételi hatótávolságára. Maximális immunitás a zavarokkal és téves riasztásokkal szemben.
SCAT Se felügyelő (QUAD HD) Egyedülálló prémium hibrid, amely egyesíti a HD videót, az ultraérzékeny patch-antennás radart és a GPS/GLONASS modult a jobb vétel érdekében. A hatékony Ambarella A12A55 processzor felelős az összes eszköz zökkenőmentes működéséért. Vezető minőségű felvételek QUAD HD ő segített mátrix OmniVision OV4689 és egy üveg széles látószögű lencse 170 ° látószöggel. A radaros részt az aláírás védi a téves riasztásoktól, amely minden modern rendőrségi radart és impulzusjeladót magában foglal. Külön említést érdemel a GPS koordináta adatbázis, hogy figyelmeztesse Önt a rögzített kamerák, jön egy vektoros hivatkozás a belső „kartográfia”. Ez kiküszöböli a szembejövő sávban lévő vagy a párhuzamos utakon található kamerák téves riasztását, csak a jármű útvonalában lévő kamerákét. Nagy és jól olvasható 3,5 hüvelykes információs érintőképernyős kijelző. 12V-os szivargyújtóról működtethető. A kényelem érdekében kétféle forgatható tartóval, tapadókoronggal és 3M ragasztószalaggal rendelkezik. MicroSD kártya-támogatás 256 GB-ig. Működési hőmérséklet-tartomány – 20 °C és + 65 °C között. Végeredmény: Egyedülálló, Dél-Koreában gyártott 3 az 1-ben kombinált eszköz. Nagy és könnyen olvasható érintőképernyős kijelző. Kiváló felvételi minőség és több mint tisztességes radarfrekvencia.
Roadgid PREMIER SUPERHD Minőségi hibrid videófelvevő és radarérzékelő 3 az 1-ben, amely egy készülékben GPS-informátort és alvásgátló rendszert is tartalmaz. A kombájn a rendkívül megbízható Novatek 96675 processzor köré épül. A minőségi felvételért felelős érzékelő Sony IMX335 és egy lencse, amely üveglencsékből áll, széles látószögű 170 fokos széles látószöggel. A minőségi felvételek a második kamera felelős érzékelő Sony imx307, és ugyanaz az objektív áll üveglencsék. A fő kamera CPL-szűrőt használ. A vakításgátló rendszer minimalizálja a képen megjelenő tükröződést. A távolsági radar tapaszantenna a téves riasztások elleni védelemmel rendelkezik a jelzések formájában, és minden modern rendszert lát. A kiváló minőségű GPS-alap figyelmeztet a fotó- és videokamerák sugárzásmentes használatára. A beépített Wi-Fi modul megkönnyíti a videofájlokkal való munkát. Ha szeretné, átmásolható a telefonjára. A kényelmes mágneses rögzítés biztosítja a készülék könnyű eltávolítását és visszakeresését. Hátsó tolatókamera mellékelve. Használható parkolási segédeszközként. A tápellátás 12 és 24 voltos szivargyújtó aljzaton keresztül történhet. Széles üzemi hőmérséklet-tartomány. Végeredmény: Modern kétkamerás hibrid Wi-Fi kapcsolattal. Könnyen levehető mágneses rögzítés. Minőségi videofelvétel. Tisztességes radar rész.
Neoline X-COP 9200 Dél-Koreában gyártott kompakt hibrid, könnyen levehető mágneses tartóval, amely három készüléket egyesít egyben. Ez egy minőségi DVR polarizáló lencsével, amely eltávolítja a fókuszálást zavaró tükröződést. Jelzőradar detektor érzékeny patch antennával és Quectel L76-L nagy pontosságú GPS modullal. A kombinált eszköz nagy teljesítményű Ambarella A12 processzoron alapul. A Super HD 2304x1296p felbontású, 30 képkocka/másodperc sebességű videofelvételek minőségéért az OmniVision érzékelő és a lencse tárcsázott üveglencse, valamint a 135 fokos betekintési szög felel. Az összes modern radarkomplexum megtekintéséhez a patch antennát nagy hatótávolságú és ultra-érzékeny EXD modul segíti. Az interferencia elleni védelmet a Neoline saját Z-jelszűrője teszi lehetővé. Gesztusvezérlési lehetőség a radarjelzések és a GPS-bázis elnémítására, amely több mint 40 országot foglal magában világszerte. Beépített védelem az aktív érzékelés ellen: VG-2, Spectre 4, Spectre Elite. Informatív, fényes 2 hüvelykes IPS kijelző. Beépített ütésérzékelő és mozgásérzékelő a keretben. 12 és 24 voltos autós aljzatról is működtethető. Kényelmes üzemi hőmérséklet-tartomány -10 °C és +60 °C között. Végeredmény: Kompakt és sokoldalú hibrid egy praktikus levehető mágneses tartóval. Minőségi felvételek bármilyen fényviszonyok között. Nagy hatótávolságú radar rész.
Combo 3 az 1-ben

Artway MD-102

Gyártó ország:

Kína.

Egyszerű eszköz nem sok pénzért. Valószínűleg a legköltségvetőbb barátságos DVR radardetektorral a többé-kevésbé működő. Mindennel rendelkezik, amire szüksége van: GPS-informátor a kamerák jelenlétéről, hangerőszabályzó, a hanginformáció sebességküszöbének beállítása, sokkérzékelő és még valamilyen szűrő is a hamis pozitív jelzésekhez. A felvétel minősége közepes, de a pénzért ez rendben van.

Előnyök:

  • Alacsony ár;
  • A készülék magas minősítése az online boltokban;
  • Kürtantenna.

Hátrányok:

  • Gyenge minőségű felvételek;
  • Nehézségek a frissítési folyamat során;
  • Nincs vezeték nélküli kapcsolat.

DVR kiválasztása?

Ne felejtse el letölteni a videofeldolgozó szoftvert:

  • Gyors videó- és fotószerkesztés egy filmbe
  • 130+ átmenet, képernyővédők, feliratok és hátterek
  • Videó háttér helyettesítése (chromakey hatás)
  • Klipek vágása, összekapcsolása és forgatása

Hasznos információk

Ha rossz elképzelése van arról, hogyan működnek a radaros DVR-ek, itt vannak a válaszok a kérdéseire. Kattintson a spoilerre (fekete fejléc) a teljes szöveg kibontásához:
Általában az eladók és a fogyasztók megértik, hogy a radarérzékelő és a radarriasztó ugyanazon eszköz különböző neve. Ez azonban egyáltalán nem így van. A radarérzékelő csak a rendőrségi radarjeleket figyeli, és tájékoztatja a vezetőt a készülék hatósugarán belüli jelenlétéről. A járművezető lényegében csak olyan információkat kap, amelyek alapján fékezhet és elkerülheti a bírságot. Az anti-radart úgy tervezték, hogy zavarja a rendőrségi radarokat, és ideális esetben zavarja a jármű sebességének továbbítását.

A radaros DVR-ek mindenhol tilosak, és nem valószínű, hogy Ön akkor is tud ilyen készüléket vásárolni, ha nagyon szeretne. Ezért csak a radarérzékelőkről fogunk beszélni – olyan eszközökről, amelyek tájékoztatják a jármű vezetőjét a közeledő rendőrségi radarokról.

Ezek két különböző eszköz egy „csomagban”, amelyek mindegyike más-más feladatot lát el. A radarérzékelő jelzi a rendőrségi radar közeledtét, míg a DVR rögzíti az úton történő eseményeket. A kettő között van némi kapcsolat – a fekete doboz jelzi a közúti jelzőtáblák jelenlétét, ami sikeresen kiegészíti a radarérzékelő műveleteit.

Első pillantásra egy ilyen kombinált eszköz funkcionálisabbnak tűnik, de nem az. A legjobb bizonyíték erre az, hogy a vezető radarérzékelő gyártó, az Escort nem gyárt ilyen kombinált készülékeket. Az ő tartományában a radarérzékelő kiegészítése egy külön csatlakoztatható videofelvételi modul formájában, de ennek az eszköznek a funkcionalitása nem éri el a legjobb modelleket a piacon. Tehát vagy vesz egy jó és megbízható radarérzékelőt, amely nem a legjobb beépített radarérzékelővel rendelkezik, vagy vesz egy drága radarérzékelőt, de gyenge érzékelővel.

A tökéletes radardetektor nem létezik, és nem valószínű, hogy valaha is megjelenik. Ennek oka a készülék működési elvében rejlik – egyszerűen regisztrálja a közúti radarok által kibocsátott rádióhullámok jelenlétét és teljesítményét. Azonban nem csak a radarok működnek hasonló frekvenciasávokban, hanem az automatikusan kinyíló bolti ajtók, az automatikus sorompók, az aktív sebességtartó automatika, a holttérfigyelő és egyéb eszközök érzékelői is. Sőt, még a saját autójában lévő érzékelők is problémát jelenthetnek.

Természetesen a radardetektorok gyártói gondoskodtak erről, és különböző módszereket találtak ki a rádióhullámok jeleinek szűrésére, az úgynevezett szignálszűrőkre. A nem radarjelzéseket kellene érzékelniük, és nem jelenteniük a járművezetőnek. De a tény az, hogy ezek a szűrők miatt a készülék vagy nem jelez valódi radart, vagy kevésbé érzékeny lesz. Ez csökkenti a sebességmérő kamerák hatótávolságát, ezért előfordulhat, hogy nem tud időben lelassítani. És a szűrők nem akadályozzák meg teljesen a téves riasztásokat.

A másik probléma az, hogy a radardetektor teljesen használhatatlan az olyan sebességmérő kamerák ellen, mint az „Autodoria”, mivel azok nem bocsátanak ki semmilyen sugárzást. A gyártók azonban megtalálták a kiutat: a radardetektorokba feltöltik a sebességellenőrző komplexumok helyéről szóló információkat, és a radardetektorokba GPS-t építettek. Így a járművezetők még mindig tisztában lesz a megközelítés komplexek „Avtodoriya”.

Az olcsó radardetektoroknak is jelentős problémái lehetnek az új komplex „Kordon Pro” M-rel, amelyet az autókban helyeznek el, és a rögzítés a városi forgalomban bármilyen irányban történik.

A fekete dobozos radardetektor kiválasztásakor figyelembe kell vennie az autó szélvédőjének sajátosságait. Az athermikus bevonat és néhány speciális fűtési rendszer nem engedi át a rádióhullámokat, így azok nem érik el a radarérzékelő antennáját. Itt jön jól a radardetektorral ellátott DVR.

Általában a városban a nagy forgalomban a radardetektor kevéssé használható a hatalmas mennyiségű interferencia miatt. Vagy a készülék folyamatosan csipogni fog, vagy nagy a kockázata, hogy lemarad a következő dugóról. Vidéki üzemmódban a radarérzékelő meglehetősen hasznos. Azonban nem ajánljuk tengerentúli utazásokhoz. Nyugat- és néhány kelet-európai országban egyszerűen betiltották a radarérzékelőket. A határon elveszítheti, és súlyos bírságot fizethet.

Amint látja, a radar-érzékelőkkel nem minden olyan egyértelmű. Azok számára, akik főként a városban utaznak, valószínűleg nincs értelme pénzt költeni a készülékre. Városon kívüli utazásokhoz azonban pótolhatatlan lehet, feltéve, hogy jó minőségű modellt választ. Ha még mindig érdekli a vásárlás, térjen vissza a legjobb választásokhoz, és válassza ki a legjobb radardetektoros felvevő készüléket!

Legfeljebb 10000 rubel

Modell Miért ajánljuk
Barracuda felügyelő Dél-Korea legmegbízhatóbb hibridje intelligens IQ üzemmóddal, amely figyelmeztet a rendőrségi radarokra, valamint a fotó- és videokamerákra. Radarantenna típusa: vízszintes kürt. Radarérzékelés K-sávban, beleértve a „Strelka”-t, valamint a modern lézerradarok vételét. Figyelmeztetések a radar és a kamerák adatbázisában lévő, beépített GPS és GLONASS modullal rendelkező, a sebesség és a közlekedési szabályok ellenőrzésének helyhez kötött objektumairól. Kiterjesztett riasztás a tömegközlekedési sávokra, járdaszegélyre, zebraátkelőkre, minden típusú kereszteződés-ellenőrzésre (stoptábla, waffle, piros lámpán áthaladás stb.), és a piac legjobb radarérzékelője..), valamint a megállni és parkolni tilos ellenőrzési zónák. Továbbfejlesztett Full HD 1080p videofelvétel akár 18Mbps sebességgel. IR infravörös bevonatú üveglencse 135°-os látószöggel. Akár 256 GB-os microSD-kártyákat is támogat, így több mint 40 órányi megszakítás nélküli videózást tesz lehetővé. Széles hőmérséklet-tartomány -10° és +60° C között. Beépített akkumulátor kapacitása 520mAh. 12V-os szivargyújtóról működtethető. Végeredmény: Megbízható hibrid, amely minden modern követelménynek megfelel. Intelligens radar és kamera figyelmeztető üzemmóddal rendelkezik. A FÁK-országok bázisa a frissítés lehetőségével.
Stonelock Aco Klasszikus 3 az 1-ben megbízható hibrid. Novatek 96223 processzorra és OV4689 érzékelőre épül, tisztességes felvételi minőséget biztosítva. Az objektív 140 fokos látószögű, és hat üveglencséből áll. FullHD 1920×1080 képpont felbontású felvétel. Van egy hurokfelvételi mód éjszakai felvételekkel. Horn antenna érzékelése a radarok Avtodoriya, Strelka, Robot, stb.. A beépített GPS modul lehetővé teszi a koordináták és a sebesség rögzítését a videón. Riasztások álló kamerákról, beleértve a tömegközlekedés sávellenőrzését is. Informatív színes képernyő 2.7″ 16:9 képarány. A HDMI portok a TV-hez való képkimenethez és az USB a számítógéphez való csatlakoztatáshoz is rendelkezésre áll. Eredmény: Egy klasszikus hibrid, amely megbízható processzoron és kiváló érzékelőn alapul. Figyelmeztetések a modern rendőrségi térfigyelő kamerákról, beleértve a fénykép- és videokamerákat is, a GPS-modul koordinátái alapján. Informatív kijelző.
Eplutus GR-95 Aláírás DVR radarérzékelővel, amely az Ambarella A12 csúcsprocesszoron alapul. A videó felelős érzékelő OV4689 5 megapixeles érzékelő és videó felbontás 2304 * 1296 egy betekintési szög 170 °. A radar vízszintes kürtantennával rendelkezik. Iskra, Chris-P, Falcon, Radis, LISD és Amata radarok észlelése orosz nyelvű hangosbemondással. Fedélzeti aláírási móddal rendelkezik, amely csökkenti a más járművek érzékelőinek interferenciáját és a téves riasztások számát. Beépített GPS modul a rögzített kamerák figyelmeztetésére. Érzékelő 3″-os kijelző IPS mátrixszal. Videófelvétel felbontása SFHD 2304 * 1296 30 képkocka/másodperc sebességgel. Beépített mikrofon és minőségi hangszóró. LDWS funkció – automatikus. Az útvonal, valamint a sebesség és a koordináták rögzítése videón. Támogatja a microSD memóriakártyákat 64 GB-ig. 12V-os szivargyújtóról működtethető. Széles hőmérséklet-tartomány -20°C és +70°C között. Összefoglalva: A legjobb felvételi minőséggel rendelkezik az ebben az árkategóriában található készülékek között. Radarral is büszkélkedhet, amely aláírás üzemmódban védett a téves riasztásoktól. Három hüvelykes IPS érintőképernyős monitor.
Subini GR-H9 Plus A legegyszerűbb és legmegbízhatóbb, Novatek NT96223 processzoron alapuló radar/felvevő hibrid készülék. Full HD 1280×720 videofelbontás 110 fokos látószöggel. Looping felvétel. Van egy egyszerűsített éjszakai forgatás. Automatikus felvétel indítása a motor indításakor. A beépített GPS modul lehetővé teszi a jármű koordinátáinak meghatározását a rögzített kamerák, fotók és videók további értesítéséhez. Beépített mikrofon és hangszóró. Két hüvelykes színes LCD kijelző. USB-porttal rendelkezik a számítógéphez való csatlakozáshoz. Operációs rendszerkövetelmények Windows 2003/XP/Vista/Win7 esetén. A keretben van egy ütésérzékelő G-érzékelő és egy mozgásérzékelő. Támogatja a microSD-kártyát 32 GB-ig. Összefoglalva: Egyszerűségében egy rendkívül megbízható hibrid. Minden hőmérsékleten túlmelegedés nélkül működik. Kissé elavult a mai napra.
Eplutus GR-51 A hibrid a megbízható Mstar MSC8328P processzoron alapul. Két kamerával rendelkezik, az egyik a tükör testében, a másik távirányítóval. A fő kamera SFHD 2304×1293 felbontású, 170°-os látószögű kamerája tökéletes rálátást biztosít az úton történő eseményekre. A beépített radarérzékelő figyelmeztet a rendőrség elhaladó radarjaira. Iskra, Kris-P, Vizir, Falcon, Binar, Radis, Arena radarok és lézeres sebességmérők LISD és AMATA. A külső GPS-modul arra szolgál, hogy figyelmeztesse Önt a sugárzás nélküli fix kamerákra és videokamerákra. Az IPS TFT mátrixú 5″ színes LCD képernyő nagyon informatív. A hátsó kamera 640×480-as videofelbontása 120 °-os szögben több mint elégséges. Van egy ütésérzékelő – G-érzékelő. Beépített mikrofon és hangszóró. Támogatja a microSD kártyát 64Gb-ig. Mini USB interfész és AV bemenet. 12V-os szivargyújtóról működtethető. Működési hőmérséklet -20°C és +70°C között Végeredmény: Nagyszerű visszapillantó tükör megoldás egy második távoli kamerával. Látja a legtöbb modern radart, és kellő távolságban riasztja őket. Széles hőmérséklet-tartomány és robusztus processzor.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 1
  1. Petra Pál

    Szia! Szeretném megkérdezni, hogy a „Top 10 legjobb DVR radardetektorral: értékelés 2022” című cikkben szereplő DVR radardetektorok közül melyiket ajánlanád a leginkább? Milyen tulajdonságok alapján választanád ki a legmegfelelőbbet? Köszönöm a segítségedet!

    Válasz
Megjegyzések hozzáadása