...

A legjobb radarérzékelők | TOP 15: Értékelés 2022 + Vélemények

A mai valóságban minden autósnak szüksége van a legjobb 2022-es radarérzékelőre, hogy elkerülje a fix és mobil kamerás bírságokat. A radarjelző előre jelzi, ha egy kamera felé közeledik, így a járművezetőnek van ideje lelassítani és anyagi veszteség nélkül áthaladni a területen.

Elkészítettük a legjobb autós radardetektorok értékelését, amelyben az antidradarokat az ár-minőség arány szerint válogattuk össze, és szakértői vélemények, személyes használati tapasztalatok és vásárlói visszajelzések segítségével választottuk ki őket.

Összehasonlító táblázat

Értékelési szám/név Szakértői felülvizsgálat Árkategória, dörzsölés.
A költségvetési radarérzékelők értékelése
Artway RD-516 80 a 100-ból 2308-tól 3830-ig*
SHO-ME 520-STR 82 a 100-ból 2 479 és 3 990* között
Carmega RDT-470 GPS 87 a 100-ból 2999 és 6000* között
Ár/teljesítmény arány rangsor
VIPER Ranger aláírása 85 a 100-ból 5090 és 8490 között*
TOMAHAWK Navajo S 83 a 100-ból 5300-tól 7250-ig*
Szellem felügyelő 85 a 100-ból 5700-tól 7558-ig*
Neoline X-COP 6000c 88 a 100-ból 5860-tól 7221*-ig
TrendVision Drive 700 Aláírás 90 a 100-ból 5986-7659*
Playme QUICK 2 91 a 100-ból 6300-tól 7 990*-ig
Fujida Magna 92 a 100-ból 6999*-tól
Roadgid észlelés 93 a 100-ból 8490*-tól
SilverStone F1 Sochi PRO 95 a 100-ból 8700-tól 12,175-ig*
A prémium radardetektorok értékelése
iBOX ONE LaserVision WiFi aláírás 96 a 100-ból 11,999*-tól
Street Storm STR-5210EX Signature Edition 97 a 100-ból 12,500*
Neoline X-COP 8700s 98 a 100-ból 14 809-18 411*

* Az árak 2022 februárjától érvényesek

A legjobb radardetektorok közé tartoznak a neves gyártók készülékei is. Az értékelés különböző árkategóriájú modelleket tartalmaz. A lista a műszaki specifikációk, az ár, az ügyfelek visszajelzései alapján készült.

#10 SHO-ME Aláírás Kiváló

Egy meglehetősen jól ismert dél-koreai cég terméke. A névben szereplő „Signature” azt jelenti, hogy az észlelt radarok típusai megjelennek a kijelzőn. Az első féltől származó termékek esetében ez még nem így van. Az ígéret szerint az új firmware-rel javítják.

Előnyök

A különböző weboldalakon közzétett vélemények ennek a modellnek az érdemeit tulajdonítják:

  • Széles érzékenységi tartomány, amely lehetővé teszi az X, K, Ka és Lézer üzemmódban sugárzó eszközök regisztrálását, és szinte minden ismert sebességmérő típus érzékelését.
  • Könnyen leolvasható kijelző, még napsütéses körülmények között is.
  • Megbízható tartó két tapadókoronggal.
  • Viszonylag alacsony a téves riasztások száma.

Hátrányok

Az eddig feltárt hiányosságok között:

  • Szerény hatótávú teljesítmény. A felhasználók azt állítják, hogy a hirdetett sávszélességnél alacsonyabbak.
  • A hibák bizonyos százaléka, amelyek nem mindig teszik lehetővé, hogy az SHO-ME Signature Excellent összes előnyét elsőre kiértékelje.

Tekintettel a megfizethető árra, nem rossz választás.

Radarérzékelő kiválasztási kritériumok

Mielőtt radardetektort vásárol, érdemes alaposan áttekinteni a készülék jellemzőit. Ezek közé tartoznak:

  • Működési tartományok típusai;
  • GPS-informátor és adatbázis rendelkezésre állása;
  • Működési módok;
  • Tartószerkezet típusa.

A modern antiradar rendszerek a frekvenciák széles skáláját fedik le. Ez lehetővé teszi a különböző hullámhosszon működő rendőrségi rendszerek és radarok észlelését. A leggyakoribb sávok, amelyekben a készülékek működnek

  • K-sávú, 24150 MHz-es vivőfrekvenciával, amelyet az Iskra, Strelka, Berkut radarokban és azok módosításaiban használnak;
  • Ka-sáv 34700 MHz vivőfrekvenciával, 1400 MHz sávszélességgel
  • Ku – sáv 13450 MHz-es vivőfrekvenciával, ezt a frekvenciát ritkán használják a FÁK-országokban, leggyakrabban a Baltikumban használják.
  • X-sáv, 10525 MHz-es frekvenciával.
  • L vagy Lézer – 800-1100 nm hullámhosszú lézerimpulzusok érzékelésére tervezték.

Sok radar rendelkezik POP, Ultra-K, Ultra-X sávokkal, hogy ezt a listát kiegészítsük.

A GPS-informátorral ellátott radarérzékelők lehetővé teszik a helyhez kötött, nem radaros kamerák és komplexumok észlelését, amelyek nem generálnak rádiójelet. Egy ilyen eszköz egy adatbázis alapján működik. Fontos, hogy folyamatosan frissüljön, egyes modern modellek Wi-Fi vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül rendelkeznek vele. Más esetekben számítógépes kapcsolatra van szüksége. Navigátorként ez a készülék nem használható.

Még az olcsó radardetektorok is többféle üzemmóddal rendelkeznek. A legegyszerűbbek az „Autópálya” és a „Város”. Az első esetben a készülék maximális teljesítménnyel működik, városi körülmények között az érzékenység csökken. A fejlettebb készülékekben az üzemmódok többféle változata is létezik, emellett a felhasználó beállíthat magának egy sebességkorlátozást is.

A radarérzékelő nemcsak a rendőrségi radarok jeleit, hanem más eszközök, különösen más autók aktív biztonsági rendszereinek jeleit is rögzíti. Az aláírási mód a téves pozitív eredmények számának csökkentése érdekében van beállítva. A fogadott jel és a korábban rögzített jel összehasonlítását jelenti (aláírás). Csak ekkor figyelmeztetik a járművezetőt a veszélyre.

A radarérzékelőt tapadókoronggal, kétoldalas 3M ragasztószalaggal vagy gumiszőnyeggel lehet rögzíteni egy konzolra. Egyes készülékekhez több tartozék is tartozhat a különböző típusú rögzítésekhez.

Érdemes megemlíteni a kombinált egységet. Radarérzékelőt és videorögzítőt kombinálnak. Az ilyen eszközöket meglehetősen nagy méretek jellemzik.

Hogyan válassza ki a legjobb modellt az autójához?

A radardetektorok különböző mutatókban különböznek, a legjobb modell kiválasztásához előzetesen fel kell szerelni a szükséges ismeretekkel. Végül is egy olcsó készülék nem mindig rossz, de egy drága készülék cserben hagyhatja Önt az úton. Ezért az eszköz kiválasztásakor a következő paramétereket kell figyelembe venni:

  • Érzékenység. A beállítás lehetővé teszi a hamis jelek csökkentését. Minél több érzékenységi szint, annál jobb.
  • Sávszélesség. Mindenképpen figyeljen a működési tartományokra: X, K és La, Ku, amelyek a fő.
  • Zajérzékenység. A VCO-technológia jelenléte segít megbirkózni az interferenciával.
  • Hőmérséklet üzemmód. A széles hőmérséklet-tartomány lehetővé teszi, hogy a készülék meleg időben elkerülje a hőséget, télen pedig fagypont alatti hőmérsékleten dolgozzon.
  • Kapcsoljon ki néhány sávot. Erre a funkcióra a processzor sebességének növelése, valamint a hamis pozitív eredmények csökkentése miatt van szükség.
  • Hangjelzés. Gyakran előfordul, hogy a hang zavaróvá válik, ezért vásárlás előtt ellenőrizze, hogy az egyik vagy a másik lehetőség megfelel-e Önnek. A beállítása és letiltása szép bónusz lesz.
  • Processzor teljesítménye. Ettől függ, hogy a jel milyen sebességgel jut el a kijelzőre.

A kiválasztási kritériumokkal kapcsolatos további részletekért tekintse meg a videót:

A lényeg

Reméljük, hogy hasznosnak találta ezt a felülvizsgálatot. Összefoglalva, két fontos dolgot kell tudomásul vennie az olvasónak:

  • Anti-radar – ez nem csodaszer, hanem csak egy eszköz, amely megkönnyíti a járművezető életét, amelyet meg kell tanulnia használni.
  • Bármilyen minősítés nem dogma, hanem elgondolkodtató információ.

Nos, azok számára, akik úgy gondolják, hogy a radardetektorok hasznos funkciói nem elegendőek, javasoljuk, hogy olvassa el a multifunkcionális berendezések hasonló értékeléseit.

No. 3 Fujida Neo 8000

Itt jutunk el a három legjobbhoz. A harmadik sorban a nem túl népszerű márka gyártása tisztán kínai származású. Annak ellenére, hogy a piacon való többéves jelenlét által szerzett hírnév hiánya ellenére a vállalat termékei jól megérdemelt népszerűségnek és jó keresletnek örvendenek.

Előnyök

A Fujida Neo 8000 ismert előnyei a következők:

  • Nagy érzékelési tartomány, amely a sebesség növekedésével nő.
  • Többféle érzékelt sáv, amely lehetővé teszi a különböző radar- és kameratípusok érzékelését.
  • Kényelmes menüelérés a beállításokhoz.
  • Kellemes hangüzenet.

Hátrányok

Mindazonáltal egyes ügyfelek panaszkodnak, hogy:

  • Meglehetősen magas a téves riasztások aránya.
  • A hatékonyság nagymértékben függ az időjárási körülményektől.
  • Információk hiánya a kijelzőn.

Azok véleménye szerint, akik a Fujida Neo 8000 szükséges árát fizették ki, és elégedettek a radarral, sok panaszt okoz, hogy egyes tulajdonosok nem hajlandóak megérteni a készülék kézikönyveit és beállításait.

16 sávos v7 áttekintés

Az innovatív 16 sávos v7 készülék a következő generációs nagy hatótávolságú radarok kategóriájába tartozik. Fontos előnye a biztonság, a jogszerű használat.

Ellentétben egyes radartípusokkal, amelyek képesek „átütni” a rendőrségi berendezések vezérlőberendezéseire telepített jeleket, ez a modell nem gyakorol negatív hatást a speciális rendőrségi berendezésekre. Következésképpen minden körülmények között használható a törvény megsértése nélkül.

Megjelenés, design

A készülék meglehetősen kompakt méretű és stílusos kialakítású. A masszív, téglalap alakú, kellemes tapintású házban minden szükséges „töltelék” megtalálható, és számos kényelmesen elhelyezett gomb és kijelző található a helyzetfelismerés és a vezérlés érdekében.

Stílusos kialakítású, a design távolról az űrkorszak hardverére emlékeztet. A ház fő színe sötétszürke. A beépített hangszóróval ellátott felső panel, valamint a fő vezérlőgombok kék (piros) színűek. A panelen lévő rövid, világos szöveg megkönnyíti a gombok közötti különbséget.

Néhány műszaki paraméter

Annak érdekében, hogy részletesen megismerje az alapvető radarparamétereket, és össze tudja hasonlítani más, drágább modellekkel, javasoljuk, hogy használja a következő információkat.

Főbb jellemzők:

Nem pp. Paraméter Indikátor
1 Működési módok száma 2 – város, országút.
2 Hangos bejelentések elérhetősége Igen (oroszosítva)
3 Teljesítmény 12V, csatlakozás az autó fedélzeti elektromos hálózatához a szivargyújtó aljzaton keresztül
4 Nézési szög 360°
5 A frissítések elérhetősége Igen (automatikus üzemmód)
6 Gyártó ország Korea
7 Ár (ajánlott) 2990 rubel

Előnyök, megkülönböztető jegyek

Lefedi a leggyakoribb sávokat – X, K, Ku, ami lehetővé teszi, hogy bármilyen típusú navigátorral kombinálható legyen. A legfontosabb megkülönböztető jegy – a radardetektor azon képessége, hogy elrejtse a közlekedési rendőrök által használt speciális berendezésekből érkező jelet.

16 sávos v7 nagy pontosságú jelekkel olvasható: Spark, Radius, Arrow, Berkut, mások. Ezenkívül ez a radarérzékelő rendelkezik a rendszeres szoftverfrissítések funkciójával. Ez azt sugallja, hogy a készülék még sok éven át eleget tesz a jelek lehallgatásával kapcsolatos igényeknek, és az ára mindvégig versenyképes marad.

Gyártó 16 Band v7 és felszerelés

A radarellenes rendszerek Koreában készülnek. A csomag mindent tartalmaz, ami az autóra való felszereléshez szükséges:

  • maga a készülék;
  • vezeték a szivargyújtó aljzathoz való csatlakoztatáshoz;
  • csúszásgátló szőnyeg.

A 16 Band v7 videós áttekintése:

Vásárlói vélemények a 16 Band v7-hez

Olvassa el a 16 Band V7 részletes áttekintését:

Olvassa el a 16 Band V7 teljes értékelését

#7 Digma SafeDrive T-1000 aláírása

Ez a modell az autótulajdonosok nagy száma szerint jó segítő lesz az úton, és sok pénzt és idegeket takarít meg. A kis méretű, elegáns házban elhelyezett készülék nem rontja a kabin megjelenését, és nem zavarja a kilátást.

Előnyök

A Digma SafeDrive T-1000 Signature meghajtók fő előnyei a következők::

  • Nagy hatótávolságú radar- és kameraérzékelés.
  • Egyszerű működés és beállítás.
  • A frissített adatbázisokban található naprakész információk.

Mínusz

Ami a vevők elégedetlenségét illeti, ez van:

  • Bár jelentéktelen, de mégis hiba a jármű tényleges sebességének meghatározásakor. Ezek különösen a 0-50 km/órás tartományban érzékelhetőek.
  • Idővel megjelenő visszahatás.

A hátrányok ellenére a Digma SafeDrive T-1000 Signature megvásárlása okos lépés.

#2 ARTWAY RD-202

A felülvizsgálatban szereplő modellek közül a legkisebb a második helyet foglalja el. Ez egy kicsit ismeretlen a design. Szerény mérete ellenére a készülék egy teljes értékű radardetektor, amely a nagyobb versenytársakkal azonos funkciókkal rendelkezik.

Előnyök a

Az ARTWAY RD-202 felhasználói mindenképpen hasznát veszik ennek a modellnek:

  • Megfelelő ár, az egyik legalacsonyabb egy ilyen kategóriájú készülék esetében.
  • Jó érzékenység, amely időben figyelmezteti a járművezetőket.
  • Kicsi, mint korábban említettük, méretek. A gyufásdoboznál alig nagyobb anti-radart könnyű elrejteni a kíváncsi szemek elől. Még kültérre telepítve sem hívja fel magára a figyelmet.
  • A gyártó jól szervezett hivatalos honlapja, amely könnyű hozzáférést biztosít az adatbázis rendszeres frissítéséhez szükséges szoftverhez.

Hátrányok

Az ARTWAY RD-202-ről szóló negatív vásárlói vélemények egy része annak köszönhető, hogy

  • A riasztási módok önbeállítása meglehetősen nehézkes, és a tervezés nem teszi lehetővé, hogy a gyári beállításokhoz való egyszerű újraindítással visszatérhessenek a gyári beállításokhoz.
  • Nem mindenkinek tetszik a hangerő és a hanghordozás a hangbejelentésben.

Tekintettel arra, hogy a modell költsége viszonylag alacsony és a költségvetésben, ezek a hátrányok meglehetősen megbocsáthatóak.

#7 – Tau S. felügyelő

Az Inspector márka kínálatában ez az egyik legjobb ár-érték arányú készülék. A modellt tapadókorong rögzíti, amely biztonságosan tartja a készüléket a szélvédőn. A fényes, napfényben olvasható kijelzőn megjelenik az aktuális útszakasz sebessége, a kameraadatbázis pedig rendszeresen frissül. A készülék képes jelezni azokat a helyeket is, ahol tilos megállni, valamint van csendes üzemmód is.

A felhasználók fő hátrányai közé tartozik az adatbázis nem túl kényelmes első frissítése, valamint az a tény, hogy a szivargyújtó hálózati adaptere itt nem érhető el.

Árszegmens 5000 rubelig

Radar detektor 16 sáv v7, ha alaposan megnézi a fenti táblázatban felsorolt jellemzőket, láthatja, hogy gyakorlatilag a modell minden fő paramétere, a jelentősen alacsonyabb ár ellenére, megfelel a drágább márkáknak.

Sőt, miután tanulmányoztuk az összes modellválasztékot, amelyet jelenleg az ügyfelek számára bemutattak, egyértelműen megállapíthatjuk – a 16 sávos v7 radardetektor az egyetlen méltó alternatíva a drágább példányok számára.

No. 1 Intego GP Platinum

Úgy döntöttünk, hogy a felülvizsgálat első helyét az Intego kapja. Ez nem egy jól ismert márka tisztelgése, hanem a dél-koreai elektronikai mérnökök által létrehozott berendezés képességeinek valódi becslése.

Előnyök

Ezt a modellt a vásárlók a következők miatt kedvelik:

  • A regisztrált kibocsátások széles skálája.
  • Nagy érzékenység, minimalizálja a gyorshajtási bírság kockázatát.
  • Könnyen olvasható és informatív kijelző.
  • A beállítások felhasználói preferenciáknak megfelelő kiigazításának lehetősége.
  • Jó technikai támogatás. A gyártó nem csak a hivatalos honlapján található adatbázist frissíti rendszeresen, hanem reagál a termékeivel kapcsolatos kritikákra is.

Hátrányok

A legtöbb nem kielégítő vélemény olyan tulajdonosoktól származik, akik túl lusták ahhoz, hogy időt szánjanak a készülék alapos beállítására. Ezért a panaszok:

  • Téves riasztások magas száma a városban.
  • Gyakori válasz a benzinkút felszerelésére.

Az Intego GP Platinum minősége megéri az árát. Megbízható eszköz.

5. SZ. SZUPRA DRS-SG171V

Az autósok véleménye szerint, néhány hiányosság ellenére ez a modell megérdemli a meleg és méltó arra, hogy az ötödik helyet foglalja el a rangsorban. Nem utolsósorban a megfizethető ár is hozzájárult ehhez a véleményhez.

Előnyök

De nem csak a pénzügyi oldal aggasztja a fogyasztókat. Szeretik a SUPRA DRS-SG171V készüléket:

  • Különböző sebességfelvevő eszközök időben történő felismerése.
  • Automatikusan beállítja a kijelző fényerejét a fényerősségtől függően.
  • Jó információs támogatással rendelkezik, lehetővé téve az adatbázis problémamentes frissítését.

Hátrányok

Az ideál azonban elérhetetlen, és egy bizonyos modellt ezért kritizáltak:

  • Gyenge rögzítőkonzol, amelynek állapotát a mozgás közbeni rezgések súlyosbítják.
  • Aktiválási algoritmus. A készülék a be-/kikapcsoló gombbal történő kikapcsolás után is elindul a gyújtáskulcs újabb elfordítása után.

De összességében SUPRA DRS-SG171V – egy nagyon tisztességes radar.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 1
  1. Richárd Szilágyi

    Mi a legfontosabb szempont, amit figyelembe kell venni radarérzékelők vásárlásakor?

    Válasz
Megjegyzések hozzáadása