...

A legjobb olcsó tabletták 2022

Az „olcsó tabletta” fogalma 2022-ben nagyon bizonytalan a nemzeti valuta instabilitása miatt. A ma kapható tabletta durva megfelelője hat évvel ezelőtt több mint feleannyiba került. Tehát, ha már az olcsó eszközöknél tartunk, korlátozzuk magunkat 20k felső határra. A tablet ára még magasabb árfekvésű (és a legolcsóbb új iOS-tabletta ára még magasabb). 10k alatt. Ritkán lehet olyan tisztességes eszközt találni, amelyet nem akarsz a falhoz vágni fél óra interakció után. Tehát beszéljünk kifejezetten az olcsó tablettákról, amelyek nem szégyellik a minőségüket.

Hogyan válasszunk egy olcsó tablettát

Egy felső kategóriás táblagép megvásárlása gyakran könnyebb, mint egy olcsó készülék kiválasztása. Hogyan válasszunk egy ilyen szerkentyűt, a Komszomolszkaja Pravda-val együtt azt mondja Eugene Aliev, a számítógépes berendezések eladója.

Képernyő

A táblagép legfontosabb (és legdrágább) eleme a képernyő. A tíz hüvelykes modellek még azonos felbontás mellett is drágábbak lesznek, mint a nyolccolosok. Ez utóbbiak veszítenek népszerűségükből, mivel sok modern okostelefon már közelebb van a 7 hüvelykhez, és a felhasználók a pénztárcájukkal szavaznak az univerzális készülékre. Az olcsó táblagépek még mindig 1280 x 800 képpont felbontású, halvány képernyőket használnak. És ha 8 hüvelyknél még elviselhető, akkor 10 hüvelyk a pontok ilyen sűrűségével kínszenvedéssé válik.

Teljesítmény

Bár a legtöbb tabletta ára akár 14-15 ezer a gyerekek számára. RUR és 2 GB RAM-mal kínálnak, erősen ellenjavallom, hogy 2022-ben vásároljunk egyet. A böngészője késni fog, és egyáltalán nem fogja tudni használni. Ezért jobb, ha takarékoskodik, és 3 vagy 4 GB RAM-mal rendelkező modelleket keres.

A használt processzorok is szerények, alapvetően olcsó MTK. De ezzel együtt kell élnünk. Míg az okostelefonok ennyi pénzért már tisztességes kütyükkel vannak megpakolva, a táblagépek megkímélnek minket.

Operációs rendszer és optimalizálás

Nem mondok semmi újat – de 2022-ben nem szabad 9-es verzió alatti Androidot tartalmazó készüléket vásárolni. Költségvetési eszközök és így gyakran nem frissítik, és ha a verzió régi, akkor elkerülhetetlen problémák a szoftverrel.

Végül pedig a gyártó optimalizálása számít. Például a Huawei táblagépek még 2 GB RAM-mal is stabilabbak, mint néhány low-end modell.

További jellemzők

Butaság túl sokat kérni egy költségvetési eszköztől. De például a teljes körű GPS-navigáció mindig jó dolog. Az autósoknak nem lesz rá szükségük. Lehetséges olyan verziót találni, amely támogatja a mobilhálózatokat, de ez egy lehetőség azok számára, akik szeretik. Szerintem nem érdemes pénzt költeni egy extra SIM-kártyára, az internetet elérheti a telefonjáról, amely mindig magánál van.

A legjobb 5G táblagépek
„A KP elmondja, hogyan válasszon 5G táblagépet

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 1
  1. Dániel Mátyás

    Melyek a legjobb, olcsó árú tabletták 2022-re? Hol találhatok megbízható információkat ezekről a tablettákról?

    Válasz
Megjegyzések hozzáadása