...

A legjobb hegyi kerékpárok rangsorolása 20000 rubel alatt

A hegyikerékpár modellek elsősorban sokoldalúságuk miatt keresettek: terepen és durva terepen is vezethetők, és cross country vagy downhill használatra is tervezték őket. A hegyi kerékpár megvásárlása előtt meg kell határoznia a lovaglási stílusát, a különböző alkatrészek anyagminőségét és a modell típusát. Egy hagyományos mountain bike nagyszerű lehet kerékpározáshoz vagy piknikezéshez, de egy fejlettebb modell jó a profi kerékpárosoknak.

Sajnos egy kerékpár értéke nem mindig az összes alkatrész minőségén alapul. Ezt egyre inkább befolyásolja a gyártó népszerűsége. A mountain bike-ok legtöbb konfigurációja hasonló egymáshoz, de az ár nagymértékben eltér a különböző szintű márkaismertség miatt. Éppen ezért a funkciók összehasonlításakor nemcsak az árat, hanem a minőséget is figyelembe kell venni. Az elmúlt években nagy számban kerültek forgalomba a költségvetési modellek, amelyeknek csak egy, de nagyon fontos közös hibájuk van – a rossz minőségű alkatrészek, amelyek gyakori meghibásodásokhoz és akár sérülésekhez is vezetnek.

kerékpáros
A cikk tartalma

STELS Miss 6000 V 26 V030

hegyi kerékpár

Stels Miss 6000 V 26 V030 – az egyik legjobb választás a 18 sebességes női mountain bike-ok között. A kényelmes és robusztus női váz a felnifékrendszerrel, a minőségi hajtáslánc-felszerelésekkel és az optimális 26″-os kerekekkel kombinálva lehetővé teszi a hölgyek számára, hogy megtapasztalják a tereplovaglás izgalmát, és élvezzék a minőségi burkolt utakon való kényelmes utazást. A Miss 6000 M 26 V030 elülső kereke lengéscsillapított villával van felszerelve, hogy a legnehezebb terepen is meg tudjon birkózni vele. A 60 mm-es rugóúttal hibátlanul átjut az út apró bukkanóin, csökkentve a kézkarok rázkódását. Ez a villa szabványos rugóval és elasztomer csillapítással rendelkezik, amely amatőr szintű hegyikerékpárokhoz alkalmas.

STELS Miss 6000 V 26 V030

Előnyök:

  • ülésbeállítás
  • ár
  • lábtartó
  • ütéscsillapítás

A hátránya:

  • Műanyag pedálok

STARK Luna 26.1 D

női mountain bike

A modell szokatlanul stílusos kialakítása, három színben kapható: kék, kék és narancssárga. Nagyszerű választás a mindennapi ingázáshoz a városban és a városon kívül. 21 sebességfokozattal és alumínium kerettel, amely a korábbi modellektől inkább egyenes, mint íves vonalvezetésével különbözik. A párnázás segít a kényelmes és pihentető vezetésben, a 26″-os kerekek dupla alumínium felnivel pedig a legszélsőségesebb körülmények között is lehetővé teszik a vezetést. Ez a modell az egyik legjobb hegyi kerékpár 20000 alatt.

STARK Luna 26.1 D

Előnyök:

  • sárvédők mellékelve
  • lábtartó
  • Felfüggesztett ülés
  • méltányos ár
  • könnyű

Hátrányok:

  • gyenge fékek
  • építési minőség

Milyen más olcsó kerékpárokat érdemes még keresni?

Foxx Atlantic D 29 (13k-tól). rubel)

Foxx Atlantic D 29.

Foxx Atlantic D 29 mountain bike felnőtteknek kedvező áron. A szárnyakat és a lábtartót tartalmazza. Tárcsafékekkel elöl és hátul. Hegyi és erdei lovaglásra kifejlesztve. A 29″-os kerekek gyorsabbá teszik a haladást. A kerékpár előnyei közé tartozik, hogy 18 sebességfokozat áll rendelkezésre a kerékpár tempójának szabályozásához. Rugózott villa a kényelemért az egyenetlen talajon. A kerékpár könnyű építését az alumíniumötvözetből készült váz biztosítja. A villa lökete 50mm. Költségvetési hegyi kerékpár, nem rossz ár-érték arányban összességében. De ne várjon tőle magas minőséget.

Olcsó, jól néz ki

A küllők meghúzásra szorulnak, a gumiabroncsok minősége nem a legjobb

Többet mutasson

Ez érdekes

Hol lehet kerékpározni Moszkvában

Stinger Element Evo 26 TY300 (15 thsd. rubel)

Stinger Element Evo 26 TY300.

A Stinger Element Evo 26 TY300 egy kedvező árú hegyi kerékpár az első alkalommal indulók számára. A kényelmes nyereg kényelmet nyújt és meghosszabbítja a kerékpározás idejét a kerékpáron. A 100 mm-es rugóvilla rugóút segít a durva utakon és a zord terepen való közlekedésben. Szép számú sebesség, 21, megkönnyíti a tempó beállítását. Ez a modell STG sport tárcsafékkel felszerelt mechanikus fékekkel van felszerelve. Könnyű alumínium ötvözetből készült váz ideális a rendszeres utazásokhoz. A felhasználók visszajelzései szerint ez egy jó ár-érték arányú modell a hegyi kerékpározáshoz, nagyon kevés apró hátránnyal.

Kinézet, tárcsafékek, jó megjelenés

Jó összeszerelést és hangolást igényel

Többet mutasson

STARK Luna 26.1 D (16,400 USD-től). rubel)

STARK Luna 26.1 D.

STARK Luna 26.1 D egy nagyszerű hegyikerékpár a kerékpárosok számára megfizethető áron. a külső dizájn úgy lett kialakítva, hogy hangsúlyozza a kerékpár célját. A modell Apse ADC-11 mechanikus tárcsafékkel rendelkezik az első és a hátsó keréken. A 21 különböző sebességfokozatnak köszönhetően minden terepviszonyokhoz a megfelelő fordulatszámmal rendelkezik. 26″-os kerekek bordázott gumiabroncsokkal a maximális tapadás érdekében. Ráadásul a váz alumíniumötvözetből készült, amely könnyűséget és tartósságot biztosít. A nyereg biztosítja a kerékpározás közben szükséges kényelmet.

Design, kényelmes nyereg

Hibás villa

Többet mutasson

FORWARD Sporting 27.5 3.0 Tárcsa (18,7 ths. rubel)

FORWARD Sporting 27.5 3.0 Disc.

Alkalmas férfi vagy női lovasok számára. FORWARD Sporting 27.5 3.0 Disc – Gyors sportmotor megfizethető áron. A könnyen kezelhető X-Spark HD-M220 hidraulikus fékek nagy pluszt jelentenek ezen a kerékpáron. A tulajdonosok szerint jó terepjáró képességgel, masszív acélvázzal és 27 colos kerekekkel rendelkezik.5inch jó a sebességgel való lépéstartáshoz. A hátránya a nagy súly az acélkeret miatt. Egyesek szerint a kormány magassága nem állítható. Érdemes tehát vásárlás előtt meggyőződni arról, hogy a megfelelő magasságú az Ön számára. Mindent összevetve jó választás a városi és a szabadban való kerékpározáshoz.

Manőverezhetőség, megbízhatóság

A kormány nem állítható

Többet mutasson

Ez érdekes

Top női kerékpárok

STELS Navigator 610 MD 26 26 V040

férfi mountain bike

A Stels Navigator 610 MD 26 minden alkatrészében kényelemmel és megbízhatósággal büszkélkedhet. A stílusos, sportos kialakítást kiváló minőségű részletekkel ötvözi. A kerékpár kezdőknek és haladóknak egyaránt alkalmas. Sima, hatékony fékezés a mechanikus tárcsafékeknek köszönhetően. Nagy kapacitású kerekek 26″-os időjárásálló gumiabroncsokkal a könnyű gördülés érdekében. Alumíniumötvözetből készült váz, különleges férfias geometriával.

STELS Navigator 610 MD 26 26 V040

Előnyök:

  • csillapítás
  • megbízható
  • comfort
  • nagyszerű fékek
  • építési minőség

Gyengeségek: Nem találtam egyet sem

STELS Focus V 26 18-sp V030

mountain bike férfi számára

Kerékpár Stels Focus V 26 18-sp – ez az igazi teljesítmény, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén átkeljen az úton. Ezzel érezni fogod, hogy bármilyen út és eddig ismeretlen ösvény megnyílik csak neked. A merev, csillapító villa elnyeli az ütődéseket az utazás során keletkező ütésekből. Robusztus, férfias geometriájú, ötvözött acélból készült, letisztult formájú, masszív váz. A 26″-os kerekek nagyszerű tapadást biztosítanak. Ezt a modellt sífutáshoz is tervezték, és rugós és olajrugós lengéscsillapítóval van felszerelve.

STELS Focus V 26 18-sp V030

Előnyök:

  • csillapítás
  • easy
  • Kiváló fékek
  • elfogadható ár

Hátrányok:

  • nincsenek sárvédők
  • első váltó egy kis hibával

A szerkesztő választása

STELS Navigator 770 D 27.5 V010 (56,4 th-tól. dörzsölje)

STELS Navigator 770 D 27.5 V010.
STELS Navigator 770 D 27.5 A V010 egy meglehetősen könnyű hegyikerékpár férfiak számára, súlya mindössze 11,6 kg. Az ötvözött keret megkönnyíti ennek elérését. Minden hegyikerékpárhoz szükséges felfüggesztés. Ezt a funkciót egy 100 mm-es rugóúttal rendelkező Hard tail villa látja el. 11 sebességbeállítással. Kerékméret 27,5 hüvelyk. Ezt az átmérőt úgy tervezték, hogy egyesítse a többi méret legjobb tulajdonságait: kiváló vezethetőség, manőverezhetőség, kormányozhatóság, stabilitás, terepjáró képesség. Az egyedülállóan ésszerű megoldás a hidraulikus tárcsafékek, amelyek megbízhatóbbak és puhábbak a kerékpáron. Összességében egy kiváló minőségű, megbízható modell a terepjárók számára.

Előnyök és hátrányok

Könnyű kerékpár, hidraulikus fékek

Magas ár

Többet mutasson

Stinger Reload LE 29 (29,400 USD-től). rubel)

Stinger Reload LE 29.

A Stinger Reload LE 29 amatőr mountain bike-ot terep- és off-road mountain bike körülményekre tervezték. A kerékpár váza alumíniumötvözetből készült, ami ennek a modellnek viszonylagos könnyűséget és jó tartósságot biztosít. Másrészt semmi sem akadályoz meg abban, hogy a városi aszfalton közlekedj vele. Hard Tail felfüggesztés a fáradtságmentes lovagláshoz. Az STG Prime villa 100 mm-es rugóval és olajvillával rendelkezik. Elég standard érték egy hegyi kerékpárhoz képest. STG első és hátsó mechanikus tárcsafékek, elég megbízhatóak. A 29 hüvelykes, nagy futófelületű kerekek megkönnyítik az akadályok és más durva terepviszonyok áthaladását, de csökkentik a manőverezhetőséget. Modern stílusos design. A szárnyak és lábtartók sajnos nem tartoznak a csomaghoz.

Előnyök és hátrányok

Kényelmetlen ülés

Többet mutasson

Desna 2610 D 26 (15.2 thsd-tól). dörzsölje)

Desna 2610 D 26

Desna 2610 D 26.

A Desna 2610 D 26 egy új off-road modell. Megkülönböztető jellemzői a sokoldalúság és az egyszerűség. Kétségtelen előnye az alacsony beszerzési ár és az olcsó karbantartás. Ez a kerékpár alkalmasabb a „cross country. Hard tail felfüggesztés 50 mm-es villahosszal. Ez tökéletes összhangban van a 26”-os kerekekkel, amelyek terepjáró mobilitást és manőverezhetőséget biztosítanak. Sok más hegyi kerékpárral ellentétben ennek a terméknek a váza acélból készült. Növeli a súlyt, de nagyobb szilárdságot, megbízhatóságot és tartósságot biztosít. Fékrendszer hidraulikusan működtetett tárcsafékrendszer. A kerékpár 21 sebességfokozattal rendelkezik, így változtathatja az utazási sebességet.

Előnyök és hátrányok

Nagyszerű kialakítás, könnyű összeszerelés

Nincsenek sárvédők

Többet mutasson

ELŐRE Apache 29 3.0 Disc (23,400 USD-tól) 0 Disc (23,400 USD-től) 0 Disc (23,400 USD-től) 0 Disc (23,400 USD-től). rubel)

ELŐRE Apache 29 3.0 Disc.

A vállalat szerint FORWARD fejlesztő Apache 29 3.A 0 Disc kerékpár lehetővé teszi a kerékpáros számára, hogy élvezze a sebességet és a manőverezhetőséget a hegyvidéki terepen. A Shimano Tourney FD-TY500 első váltóval és a Shimano Tourney RD-TY300 hátsó váltóval ellátott robusztus hajtáslánc biztosítja ezt a képességet. 21 sebességfokozat áll rendelkezésre. A biztonságos fékezésről az X-Spark HD-M220 160 mm-es hidraulikus tárcsafékek gondoskodnak, amelyek még nedves útfelületen is biztosítják a fékezést. Ami pedig a vázat illeti, minden nagyon szabványos: alumíniumötvözetből készült. Kerekek átmérője 29″, elég nagy, lehetővé teszi a kerékpár minőségi tapadását.

Előnyök és hátrányok

Jó fékrendszer, illeszkedés és érzés

Megbízhatatlan sárvédők

Többet mutasson

STARK Cobra 29.3 HD (33 300 eurótól) és 3 HD (33 300 eurótól). rubel)

STARK Cobra 29.3 HD.

Ez nem csak egy mountain bike, hanem egy összecsukható kerékpár.STARK Cobra 29.3 HD férfi cross country kerékpár robusztus alumínium vázzal. Mondanom sem kell, hogy egy mountain bike modellnek ütéscsillapító villával kell rendelkeznie. Az ES-451 MLO villa egy rugós-elasztomer villa 100 mm rugóúttal. Ha sietve kell fékeznie, a Tektro HD-M285 fékrendszer lép működésbe, amely hidraulikus tárcsafékekkel rendelkezik. A 29 hüvelykes kerékméret nagyszerű tapadást biztosít még durva vagy hegyvidéki terepen is.

Előnyök és hátrányok

Összecsukható kerékpár, alkalmas magasabb személyek számára is

Nagyfokú védelem a pedáldoboz alatt

Többet mutasson

A Format 1314 Plus (36k-tól). rubel)

1314 Plus formátum.

A Format 1314 Plus megbízható társ a trükkös lejtőkön és emelkedőkön. Ez a kerékpár igénytelen és alkalmas a legrosszabb körülmények között is kemény motorozásra. A megbízható fékezésért felelős rendszer X-Spark M220, 160mm hidraulikus tárcsafékkel az első és hátsó kerekeken. A fő alkotóelem, a váz alumíniumötvözetből készült, ami 13,8 kg-os kis súlyt eredményez. A Shimano Altus RD-M2000 Shadow váltó tartósságot és megbízhatóságot kínál. Ezen a modellen a sebességek száma nem olyan változatos, csak 9. CST Patrol gumiabroncsok, 27.5×2.8″ és SR Suntour XCM34 27 lengéscsillapító villa.Az 5″ lehetővé teszi, hogy sikeresen navigáljon a különböző útegyenetlenségek között. A vélemények szerint ez egy kemény nyereg. De ez elég szubjektív.

Előnyök és hátrányok

Hidraulikus, az út ütéseit is jól tompítja

Merev nyeregcső

Többet mutasson

MAXIT Dizzi 26 (9000 rubeltől)

MAXIT Dizzi 26.

A MAXIT Dizzi 26 a kínálat legolcsóbb mountain bike-ja. Tehát ez a modell olyan lányoknak készült, akik szeretik az aktív utazást a város határain kívül. A teljesítmény nem várható el. Feladatát azonban elég jól ellátja. Az interneten sok elégedett felhasználója van ennek a kerékpárnak. A keret anyaga acél. A 26 hüvelykes kerékátmérőnek köszönhetően könnyen manőverezhető és jó terepjáró képességgel rendelkezik. A formatervezés tetszetős. Nincs ütéscsillapítás. Az erősen egyenetlen terepen való lovaglás nem a legjobb megoldás. Ez a modell jó erdős területre és nem túl durva, durva terepre. 18 sebességgel rendelkezik.

Előnyök és hátrányok

Lengéscsillapítók nélkül

Többet mutasson

Ez érdekes

Hol lehet kerékpározni Moszkvában

Desna Meteor V 24

Tini mountain bike

A Desna Meteor 24 V egy megbízható kerékpár tizenévesek számára, 7 sebességgel. Nagyszerű fiúknak és lányoknak egyaránt. A hazai kerékpár első és hátsó kézi felnifékkel rendelkezik, amelyek felelősek gyermeke biztonságáért. Erős acélváza, fényes megjelenése és viszonylag könnyű súlya miatt jó választás. A Desna Meteor 24 V ideális a kezdő lovasok számára.

Desna Meteor V 24

Az előnye:

  • kényelmes
  • puha nyereg
  • kényelmes kormány
  • kiváló fékek
  • fényes megjelenés

hátrányok:

  • építési minőség
  • Nehéz a tinédzsereknek

STARK Rocket 20.1 S

tini mountain bike

Stark Rocket 20.Az 1 S-t a tizenévesek és szüleik egyaránt nagyra értékelik. Először is, a kerékpár stílusosnak tűnik, vonzza a figyelmet és izgatja a helyi gyerekeket, másodszor pedig kiváló alkatrészekkel rendelkezik, amelyeknek köszönhetően minden utazás kényelmes és biztonságos lesz. Könnyű alumínium váz az erősség érdekében, könnyen kezelhető, de megbízható felnifékkel a pontos megállásért.

STARK Rocket 20.1 S

Előnyök:

  • kényelmes
  • minőség
  • puha nyereg
  • kényelmes kormány
  • nagyszerű fékek

Hátrányok: Nem található

Hogyan válasszunk egy olcsó kerékpárt

Minden olcsó kerékpár minimális belépő szintű felszereléssel érkezik, így alacsonyan tartja az árat. Ez lehetetlenné teszi, hogy olcsó kerékpárt találjunk kiváló felszereltséggel – a sebességváltó és egyéb tartozékok szintje minden modellnél ebben az árkategóriában körülbelül azonos.

A legjobb, ha egy jól ismert márkájú kerékpárt választ, és elkerüli a kínai utánzatokat. Népszerű márkák a piacon is egy minimális készletet az alkatrészek, de a minőségi.

Az első dolog, amire érdemes odafigyelni, amikor egy olcsó kerékpárt választunk, a fékek, mivel ezek a költségvetési kerékpároknál eltérőek. A kézifék a legmegbízhatóbb, lehetőleg kettő – elöl és hátul. És ha az egyik hirtelen meghibásodik, használhatja a másikat. Rosszabbak a pedálos kerékpárok, ahol hátrafelé kell pedálozni. Ha a lánc elszakad, nem tud fékezni, és veszélyes helyzet alakulhat ki.

Ne vigyen öntött kerékkel ellátott kerékpárokat. Ez a fajta kerék nagyon megbízhatatlan, és nagyon kevés ellenállással rendelkezik az oldalirányú ütközésekkel szemben, ami elég gyakran előfordul – véletlenül elüt egy járdaszegélyt, egy követ.

Ha a fő túrák durva terepen zajlanak, akkor kísértésbe eshet, hogy olcsó kétkerekű kerékpárt vásároljon, amely elöl és hátul is fokozott lengéscsillapítással rendelkezik. Ne feledje, hogy a kiváló minőségű kétüléses kerékpár mindig drága, és legalább 60-90 ezer forintba kerül. rubel. Hasonlóan olcsó, éppen az alacsony minőségű alkatrészek miatt. Egy ilyen törékeny kerékpárral való száguldozás veszélyes lehet, és a kerékpár nem fog sokáig bírni.

STELS Miss 5000 MD 26 V010

Hol lehet hegyi kerékpárt vásárolni

A Stels Miss 5000 MD 26 V010 egy elegáns, belépő szintű női downhill mountain bike szemet gyönyörködtető türkizkék színben, 21 sebességes és megbízható tárcsafékkel. Ez a modell hardtail elrendezésű, masszív acélvázzal (két méretben kapható – 15 és 17 hüvelyk) és első felfüggesztésű villával. A sebességváltó tökéletesen illeszkedik a 21 sebességes üzemmódhoz, amellyel ez a kerékpár fel van szerelve. A tulajdonosnak nem okoz gondot a megfelelő sebességű üzemmódra váltani menet közben.

STELS Miss 5000 MD 26 V010

Előnyök:

  • ár
  • kényelmes keret
  • alkatrészminőség
  • A lábtartó
  • kényelmes ülés

Hátrányok:

  • rossz gumi
  • Nincs kormánymagasság állítás
  • A sárvédők nincsenek benne

A legjobb felnőtt Downhill kerékpárok 20,000 RUB alatt

A felnőttek számára a kerékpározás remek módja annak, hogy egy hosszú irodai nap után kinyújtsák az izmaikat. A testmozgás szórakoztat és segít feldobni a hangulatot. Mivel ez sok felnőtt számára csak hobbi, itt van néhány 20k alatti árú hegyi modell. RR-ek, amelyekre érdemes odafigyelni.

STELS Navigator 620 MD 26 V010

Értékelés: 4.9

A felnőtt kategória első helyezettje egy 26″-os kerekekkel rendelkező kerékpár, amely tökéletes aszfaltos és hegyvidéki földutakra vagy sziklás utakra egyaránt. A kerékpár rugós elasztomer villával van felszerelve, 60 mm-es lengéscsillapító rugóúttal, amely kényelmes utazást biztosít a bukkanókon. A 3×7 sebességfokozat lehetővé teszi, hogy a mászáshoz optimális pedálerősséget válasszon. A tárcsafékek remekül tartják a kerékpárt, és nem nyikorognak, ha erősen rájuk ütközik. A 2. osztályú kerékpárszállító kocsik tartósak, és órákon át foroghatnak túlmelegedés nélkül. Menet nélküli, félig integrált kormányoszlop, így nem törik el az akadályokkal való gyakori ütközéstől. A felhasználó megengedett legnagyobb súlya legfeljebb 110 kg.

A vélemények azt mutatják, hogy ez a kerékpár funkcionális sárvédőkkel rendelkezik. Jó ár-érték arányú, mert ez az egyetlen dolog, amire szükséged van ahhoz, hogy igazán izmosítsd a kerékpárodat, és tökéletes az esős napokra.

Előnyök

  • Nagyszerű tárcsafékek;
  • Párnázott első villa;
  • 2. osztályú csomópontok;
  • Félig integrált, menet nélküli kormányoszlop.

Hibák

  • ülésbeállítás kulccsal;
  • A gyári lánc 250 km után elnyúlik;
  • Nincsenek fényvisszaverő lámpák a kerekeken.

ELŐRE Sporting 29 2.0 Disc

Értékelés: 4.8

A 2022-es modellévben gyártott kerékpár tömör vázzal rendelkezik, lekerekített felső rúddal. A magasra szerelt nyereg és az előre néző kormány jó illeszkedést biztosít, ami segít a hátadat lent tartani, és sok lábmunkát tesz lehetővé. A Power BX-351 mechanikus tárcsafékek a gyakorlatban már bizonyítottak. A kormányszár menetmentes, így sokszor elfordul, és nem kell újrafeszíteni. A dupla falú felnik jobb torzulásállóságot biztosítanak.

A hegyi kerékpárt jelöltük meg a legjobbnak a hatalmas 29 hüvelykes kerekek miatt. Ugyanazért a pedálszámért ez a kerékpár nagyobb sebességet vesz fel és messzebbre jut, mint a 26″-os modellek. Nemcsak a hegyi kerékpározáshoz, hanem az autópályán való száguldozáshoz is nagyszerű választás. A szakértők kiemelték a villa megnövelt, 80 mm-es rugóútját is, amely lehetővé teszi, hogy kényelmesebb legyen a bukkanókon való áthaladás. Annak érdekében, hogy a nagy lengéscsillapító rúd ne üsse meg Önt, a gyártó néhány védőpanelt készített ezen a területen.

Előnyök

  • Kenli menetes kormány;
  • erős nyeregcső 28.6 mm
  • duplafalú felnik;
  • nagyszerű tárcsafékek.

Hátrányok

  • Az első osztályú kerékagyak már 500 km megtétele után elhasználódnak;
  • acélkeret;
  • sáros lesz a hátad, ha esik az eső.

Desna 2600 V

Női mountain bike

Nagyon vonzó női kerékpár, 7 sebességes, kényelmes utazáshoz. A váznak alacsonyabb felső vízszintes csöve van, ami megkönnyíti a kerékpárosok számára, hogy felkapaszkodjanak a kormányra és elinduljanak, valamint megkönnyíti a kerékpárosok számára, hogy megálláskor a kerékpár oldalra billenése nélkül leereszkedjenek. A kerékpár teljes súlya 15,5 kg, ami nem sok, figyelembe véve a váz fő anyagaként használt nehéz acélt.

Desna 2600 V

Előnyök:

  • ütéscsillapítás
  • kényelmes ülés

Hátrányok:

  • nincs lépés
  • nincs kormánybeállítás

Stinger Element 26

Megfizethető hegyi kerékpár

A Stinger Element 26 egy nagy teljesítményű kerékpár férfiak számára. Legfőbb jellemzője, hogy a terepválasztásban szerény. A kerékpár egy stabil, stabil lépcsővel van felszerelve a könnyű parkolás érdekében. Robusztus és erős alumíniumötvözetből készült váz a váz középpontjában. Minden helyzetben egyenletes fékezés a megbízható felnifékeknek köszönhetően. Az Element 26 nagyszerű az első alkalommal induló lovasok számára. Tehát, ha nem tudja, hogy melyik hegyi kerékpár a férfi, javasoljuk, hogy nézze meg ezt a modellt. Ha nem tudod, melyik hegyi kerékpár a legjobb 20000 alatt, miért nem nézed meg a Stinger Element 26-ot.

Stinger Element 26

Előnyök:

  • easy
  • szép megjelenés
  • terepjárós érzés
  • nagyszerű fékek
  • elfogadható ár

Hátrányok:

  • Nem túl megbízható villa

STELS Navigator 410 MD 24 21-sp 21-sp V010

hegyi kerékpár 20000 alatt

A Stels Navigator 410 MD 24 21-sp V010 egy tinédzser kerékpár, amely képes felnőtt felszerelésekkel büszkélkedni. Ez a modell mindennel fel van szerelve, amire a városi utcákon és parkokban való kényelmes közlekedéshez szüksége van. Az acélváz szilárdságot és tartósságot adott a kerékpárnak. rugózott villa göröngyös utakon vagy rögös terepen való vezetéshez. A párnázott nyereg segít gyermekének órákig lovagolni anélkül, hogy elfáradna. A tárcsafékek segítenek megállítani a kerékpárt nagy sebességnél. A Shimano Tourney sebességváltó megkönnyíti, hogy a megfelelő időben megtaláld a megfelelő sebességfokozatot.

STELS Navigator 410 MD 24 21-sp 21-sp V010

Előnyök:

  • kényelmes
  • minőség
  • Nagyon jól megy lefelé a lejtőn

Hátrányok:

  • Nehéz egy tinédzsernek

Ezzel zárul a top 10 legjobb hegyi kerékpár 20.000 rubel alatt 2020-ban. Reméljük, hogy a szakértőink által összegyűjtött információk elegendőek voltak ahhoz, hogy segítsenek kiválasztani a megfelelő modellt az Ön vagy szerettei számára. Köszönjük a figyelmet!

#2020 #Top 10

Olvasson minket először – tegye ezt az oldalt a kedvencek közé

Kerékpár kiválasztási kritériumok – mik ezek?

” Hogyan válasszunk egy jó kétkerekű járművet??”- ez a kérdés sok vásárlótól merül fel, akik sietnek a kerékpár megvásárlására. Az első dolog, amit meg kell határozni, hogy a járművet gyermeknek, férfinak vagy nőnek szánják. Lehet, hogy triviálisnak hangzik, de a tervezett felhasználás határozza meg a szállítás kényelmét. Például a férfiak lehetőségei magas vázzal rendelkeznek a nők számára alacsony vázat készítenek, a gyermekkerékpároknak van különbség a kerekekben, és az uniszex bármilyen nemnek megfelel.

Kerékpárválasztás nem és kor szerint

A legjobb hegyi kerékpárok rangsora 20.000 rubel alatt

Felnőtt kétkerekűek

A felnőtteknek szánt kerékpár kiválasztása leginkább a vásárló külső kialakítás és magasság iránti preferenciáján alapul. Természetesen fontos kritérium a lovas súlykategóriája. Például egy 90 kg-os személynek szilárd vázzal rendelkező járműre van szüksége, és a sebességnek 6-8 között kell lennie. Kevesebb vagy több fogaskerékkel gyakran meghibásodik.

A középkorúak számára általában országúti, hegyikerékpárok, túrakerékpárok és hibrid kerékpárok állnak rendelkezésre.

  1. Az utcai változatot a boltokban kedvező áron árulják, és csak a városban való utazásra szánták;
  2. A hegyikerékpárokat meredek lejtőkön, akadályokon és zord terepen való lefelé haladásra használják;
  3. A túrakerékpárok nagyon praktikusak és kényelmesek a hosszú utazásokhoz, és nagy terhek szállítását teszik lehetővé; nagy teljesítményűek;
  4. A hibrid változat magában foglalja a túra- és hegyikerékpár funkciókat, így a gépet városi és hegyi kerékpározásra is használhatja.

Gyermek kerékpárok

A legjobb hegyi kerékpárok értékelése 20.000 rubelre

Az orvosok biztosítják, hogy a rendszeresen kerékpározó gyerekek aktívabbak. Egy ilyen jármű még egy kétéves gyermek számára is megfizethető, de fontos, hogy a modell megfeleljen a gyermek életkorának.

A gyermekkerékpárok 4 kategóriában kaphatók:

  • 1,5-3 év;
  • 4 és 6 éves kor között;
  • 7-9 éves korig;
  • 10-13 évesek számára.

A hároméves korig terjedő gyermekváltozatok felszereltsége lényegében megegyezik, csak megjelenésükben és színükben térnek el. Egyes modellek extra oldalsó kerekekkel, lábtartóval és szülői fogantyúval rendelkeznek.

A kerékméret fontos tényező a gyermekek számára a kerékpározás során, ezért érdemes megtalálni a megfelelő gumiabroncsátmérőt minden korosztály számára:

  • 30cm (12in) 2-5 éves korosztály számára, 85-110cm magas;
  • 40 cm (16 hüvelyk) 4-6 évig, 100-120 cm-es növekedéssel;
  • 50cm (20in) 6-9 éves korosztály számára, 115-135cm magas;
  • 60 cm (24 hüvelyk) 8-12 éves korosztály számára 125-150 cm-es magasságban.

Lehetőleg állítható üléssel rendelkező kerékpár. A gyermek nőni fog, így a megfelelő magasságot teheti meg, így kényelmesebb és kényelmesebb volt a lovagláshoz.

Amikor gyermeke eléri a tizenhárom éves kort, vásárolhat egy tinédzser vagy felnőtt eszközt, de ne felejtse el figyelembe venni a lovas magasságát. Ha a baba a kereten ül, és lábaival a földet érinti, akkor a keret és az ágyék közötti ajánlott 5 cm-es távolságot kell figyelembe venni. A megfelelő beállításokkal kényelmes és biztonságos utazást biztosíthat.

Kerékpárok lányoknak

A kis szépség kedvéért csak egy kényelmes és kellemes kialakítású kerékpárt kell vásárolnia. A lányoknak szánt gyermekkerékpárok nem különböznek egymástól a műszaki és tervezési jellemzők tekintetében, de a megjelenés szempontjából kiemelkednek.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 1
  1. Bálint Farkas

    Melyek szerinted a legjobb hegyi kerékpárok 20000 rubel alatt? Van valamilyen ajánlásod vagy tapasztalatod ebben az árkategóriában?

    Válasz
Megjegyzések hozzáadása