...

A legjobb 20,000mAh Power Banks rangsorolása 2022-ben

Azok, akik már hosszú ideje úton vannak, tudják, milyen nehéz töltő nélkül, különösen akkor, ha a telefonjuk gyorsan lemerül. A külső akkumulátor nélkülözhetetlen tulajdonság azok számára, akik nem tudnak okostelefon és internet nélkül böngészni. Nem kell megtagadnia magától az útközbeni filmnézés vagy cikkolvasás örömét – csak válassza ki a megfelelő PWB-t, és használja tovább okostelefonját. 2020-ban számos újabb eszköz jelent meg: Q jet Airbank 10000 mAh, CaseGuru CGPower, 8000 mAh, ZMI QB805 és mások, akikre érdemes odafigyelni.

Egyébként, ha olyan valakinek keres ajándékot, aki szeret utazni, nem kell kétszer gondolkodnia, hogy mit vegyen neki: egy Porsche Bankot! Akár saját magának, akár ajándékba keres töltőt, értékelésünk segíteni fog Önnek a vásárlásban.

Asus ZenPower Ultra

Az Asus ZenPower Ultra külső akkumulátort 2 napra tervezték, ha 5 óránként egyszer töltik. Mindig segítség a gyors töltésnél. Az ügyfelek szerint ez a poverbank igazolja az árát – a készülék zökkenőmentesen működik és kiváló minőségű.

Tartalmaz egy USB-kábelt és egy kis beépített zseblámpát, ami éjszaka jól jöhet. A robusztus alumínium házban elhelyezett modell többféle színben kapható:

  • Ezüst;
  • Fekete;
  • Fehér.

A modell két USB-csatlakozóval van felszerelve, és a teljes kimeneti teljesítményük eléri a 36 wattot, azaz mindegyik 1,5 A / 12,1 V vagy 2 A / 9 V feszültségen képes működni.

Hoco B23B-20000

Nagyon jó termék egy kevéssé ismert cégtől. A termék teste fekete vagy fehér színűre festhető. A gyártó igyekezett a vastagságot nagyon kicsire csökkenteni. Természetesen ez a tartozék nem fér el egy ingzsebben, de biztosan nem foglal sok helyet a hátizsákban. A hordozható akkumulátor előlapján egy digitális kijelző található – ez mutatja a töltöttségi szintet. Higgye el, nem minden külső akkumulátor rendelkezik ilyen luxussal!

A készülék támogatja a 2A árambemenetet. Ez azt jelenti, hogy egy ilyen nagy kapacitású akkumulátor teljes feltöltése nem tart ki néhány napig. Ami más eszközök töltését illeti, három USB-csatlakozóval rendelkezik! Egyikük áramerőssége 1A; a többié ennek a paraméternek a kétszerese. De ne feledje, hogy a maximális tartozék 2A-t ad ki – több eszköz egyidejű töltése esetén ez a paraméter osztva lesz azok számával. Röviden, ez egy nagyon jó, de nem ideális. A Hoco B23B-20000 fő előnye az alacsony ár az orosz kiskereskedelemben.

Előnyök:

  • Három USB-csatlakozó a készülékek töltéséhez;
  • Vékony vastagság;
  • Megfelelő súly;
  • Egyértelmű töltésjelző digitális kijelző formájában;
  • Maga az akkumulátor viszonylag gyorsan töltődik;
  • Ésszerű ár.

Hátrányok:

  • Ritkán látható az üzletekben;
  • A rövidzárlatok és egyéb balesetek elleni védelem rosszul van megvalósítva.

BASEUS Mulight 20000

  • Viszonylag kis méret;
  • Nagyon alacsony költség.
  • Hátrányok:

    • Egy kevéssé ismert márkanév;
    • Legfeljebb 25 mm vastagság.

    HARPER PB-20008

    Stílusos megjelenés, nagy kapacitású és nagy teljesítményű poverbank HARPER PB-20008 támogatja a 2 funkciót a gyors töltéshez: Quick Charge 3.0 és USB Power Delivery. A robusztus alumínium ház biztonságosan védi a keselyűbankot a mechanikai sérülésektől.

    Egyszerre 3 eszköz csatlakoztatható az akkumulátorhoz. A fali töltőn lévő töltési állapotjelző tájékoztatja Önt, ha az akkumulátor teljesen feltöltődött. A töltésről szólva, szó szerint egy óra alatt tölti fel a telefont 100%-os töltöttséggel. Egy töltés a power bank 7-8 alkalommal tart. Nagyszerű azoknak, akik sokat utaznak.

    1. Xiaomi Redmi Power Bank gyors töltés 20000

    Rangsorunk a többi akkumulátor között a vezető – a Xiaomi Redmi Power Bank Fast Charge 20000. A tulajdonosok magas értékelései joggal tették ezt a modellt vezető modellé. Hatalmas kapacitás (20,000mAh) és olcsó ár kombinálva van itt.

    Kényelmes, hogy egyszerre két eszközt is csatlakoztathat a vorbankhoz a feltöltéshez, és a lenyűgöző kapacitásnak köszönhetően szinte mindig készenléti állapotban van. A készülék egy kicsit nehéz, de a hangereje miatt nem is lehet másképp. 600g súlyú. Az oldalsó panelen található egy gomb, amellyel ellenőrizheti a töltő szintjét.

    Melyik Power Bankot válassza 2022-ben?

    Ha nem tudja, hogy melyik 20 000 mAh-s külső akkumulátort vásárolja meg, akkor nézze meg ezeket a lehetőségeket. A top megbízható és megbízható modelleket tartalmaz, amelyeket a felhasználói vélemények alapján választottak ki, és ha Önnek is vannak saját lehetőségei, nyugodtan hagyja őket a hozzászólásokban.

    Top 10 legjobb külső akkumulátorok

    Top 10 legjobb külső akkumulátorok

    Top 15 legjobb Bluetooth hangszóró a hangminőség szerint az otthonodban, hogy 2022-ben vásárolj

    Top 15 legjobb Bluetooth hangszórók hangminőség szerint otthonra vásárolni 2022-ben

    A legjobb AA elemek 2022-re

    A legjobb AA elemek 2022

    Top 8 legjobb akciókamera ár-érték arányban 2022-ben megvásárolható

    Top 8 legjobb akciókamera ár-érték arányban 2022-ben megvásárolható

    Top 2022 külső merevlemezes meghajtó rangsor

    A legjobb külső merevlemezek rangsora 2022

    Top PC-építő 20 000-ért - a legjobb PC hardver a pénzért 2022-ben

    Top PC-építések 20 000-ért – a legjobb PC-összetevők 2022-ben ennyi pénzért

    A legjobb elektromos robogó modellek a felhasználói vélemények szerint - 2020-2021-es rangsorolás

    A legjobb elektromos robogó modellek a felhasználói vélemények szerint – rangsor 2020-2021

    A legjobb Huawei 2022 okostelefonok jó kamerával

    A legjobb Huawei 2022 okostelefonok jó kamerával

    Top 5 ütésálló okostelefon
    Értékelje a cikket
    ( Még nincsenek értékelések )
    Avgustin Simon

    Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

    Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
    Comments: 1
    1. József Kálmán

      Melyik 20,000mAh-es Power Banket ajánljátok a legjobbnak 2022-ben?

      Válasz
    Megjegyzések hozzáadása