...

6 legjobb játékasztal | Vásárlási útmutató 2022

Ez a cikk bemutatja a 6 legjobb íróasztalt játékgépekhez, és egy összehasonlító táblázatot is tartalmaz, amely a termék legfontosabb jellemzőit és tulajdonságait mutatja be. Egy tapasztalt játékos megosztja titkait és tippjeit a megfelelő íróasztal kiválasztásához, amely segít javítani a játékélményt. Megtudhatod, miért több egy játékasztal, mint egy egyszerű asztal, és milyen sztereotípiákat kell figyelmen kívül hagynod.

Figyelemre méltó, hogy a mobilfejlesztés híveinek minden törekvése ellenére a „PC utáni világ” még mindig nem valósult meg. Néhányan frusztrálónak találják. De az igazság az, hogy örülnünk kellene, hogy nem tettük. A mobileszközöknek sokféle felhasználási módja van (én is ugyanúgy szeretem a tabletemet és a telefonomat, mint önök), de a PC-t helyettesíthetik.

Az érintőképernyők teljesen kényelmetlenek nagy mennyiségű szöveg írásához (ugye nem gondolja, hogy ezt a cikket úgy írtam, hogy az ujjamat a képernyőre koppintottam??). Komoly játékra is kategorikusan alkalmatlanok a kezelőszervek és a tapintható visszajelzés hiánya miatt.

A számítógép kényelmes használatához, különösen a hosszú játékmenetek során, szükség van egy jó íróasztalra vagy valami hasonlóra. Úgy tűnhet, hogy az íróasztal kiválasztása egyszerű dolog: az íróasztal az íróasztal, és ha tetszik a kinézete, az rendben van. Ez azonban nem ilyen egyszerű.

Ha megpróbál egy régi íróasztalt használni, valószínűleg gyorsan kimeríti a rendelkezésre álló helyet. Az üzleti stílusú íróasztal nagyon kényelmetlen lehet. Én például nem tudok hosszú ideig egyenesen ülni úgy, hogy a lábam szilárdan a földön áll. És tudom, hogy sok játékos osztja ezt a véleményt.

Mi az a játékasztal és hogyan kell használni azt?

A játékasztal egy, de nagyon lényeges dologban különbözik az asztali számítógépektől. A játékasztalok általában sokkal kevesebb tárolóhelyet tartalmaznak, a kényelemre és a felületre összpontosítva, lehetővé téve a hangrendszerek, nagyméretű kijelzők könnyű felszerelését, valamint a billentyűzetek, egerek és egyéb játékperifériák, például joystickok, kormányok és játéktabletek kényelmes elhelyezését. Most nézzünk meg egy asztali számítógépet kihúzható billentyűzetpolccal, egy sor polccal a könyveknek, papíroknak és CD-knek stb.. Jelenleg ezek a terjedelmes íróasztalok kikerülnek a divatból, mivel számos extra funkciójuk elavult, de néhány vállalatnál és otthoni irodában még mindig használják őket.

A játékasztalok inkább a kényelemre, mint a funkcióra összpontosítanak. De ez nem jelenti azt, hogy nem működőképesek. A hely optimalizálása közvetlen hatással van a játékasztalok formavilágára, valamint esztétikai megjelenésére.

Ezek általában nagyon minimalista megjelenésűek a „díszes” asztali számítógépekhez képest. És ez az egyszerűség segít elkerülni a rusztikus stílust a játéktérben.

Az anyagokat úgy tervezték, hogy ellenálljanak a nagy igénybevételnek is – egyes játékosok kissé lobbanékonyak, míg mások élvezik, ha az italok és ételek az asztalra fröccsennek. Ez azt jelenti, hogy az asztallap főként tartós szintetikus anyagból készül, míg a tartószerkezet az íróasztalnál masszívabb anyagból.

Milyen berendezési és felszerelési tárgyak

A termékek többnyire különböző alakúak, ami megkülönbözteti ezeket a termékcsoportokat:

Típus Leírás
Sarok Elérhető kis helyiségek számára korlátozott térrel. Kompakt méret. Nem foglal sok helyet. Lehetővé teszi a számítógép, papírok, kiegészítők, írószerek elhelyezését. Más bútorokkal kombinálható.
Klasszikus Nagyon keresett. Alkalmas irodába és otthonra. Nincsenek styling díszítések. Csak funkcionális és praktikus. Tartalmazza a csúszó billentyűzetpolcokat, a rendszeregység elválasztását. Bővítményekkel és további fiókokkal felszerelhető.
Félköríves Különleges kialakításuk miatt a közönség kedvencei. A kényelem és a komfort átlagos, de a dizájnmegoldás egyediségével és kifinomultságával nyűgöz le. Tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térbe. A kialakítás jellemzője a széles asztallap a szükséges tartozékok elhelyezésére.
Falra szerelhető Egy érdekes kiegészítő. Az újdonságok kategóriájára vonatkozik. Kompakt, nem foglal helyet a padlón.
U-alakú A helyiségek zónázására szolgál. Segítsen szépen berendezni a munkahelyét. Praktikus megoldás. Elérhető nagy helyiségek számára.
Transformers Könnyű használatot tesz lehetővé, és rengeteg tárolóhelyet kínál. Összecsukható és kibontható. Ideális szűk helyeken. Gyermekek és felnőttek egyaránt használhatják. Állítható magasságú és paraméterű, percek alatt íróasztallá alakítható.

Gyártási anyagok

A bútoroknak tartósnak és hosszú élettartamúnak kell lenniük, ezért ezeket az anyagokat használják az építésükhöz:

  1. MDF. Magas árkategóriába sorolva. Kiváló hasznosítási tulajdonságokkal büszkélkedhet.
  2. PARTICLE BOARD. A legtöbb modell laminált forgácslapból készül. Nem érzékeny a szélsőséges hőmérsékletre és nedvességre. Olcsó. Az árnyalatok lenyűgöző választéka. Különböző formákban és méretekben kapható.
  3. tömör fa. Környezetbarát és biztonságos anyag. Kiváló esztétikai tulajdonságok. Hosszú élettartam, megbízhatóság, kopásállóság és robusztusság jellemzi.
  4. Műanyag. A modelleket az egyszerűség és az elegancia jegyében tervezték. Nem fél a mechanikai sérülésektől vagy a túlzott nedvességtől.
  5. Üveg. A legstílusosabb modellek. Tökéletes megoldás otthonra és irodába. Tökéletesen néz ki fából készült fotelekkel és bőrkanapéval kombinálva.

Játékasztal-típusok?

A játékos íróasztalok tervezése nem olyan változatos. Ez az alkalmazás jellegéből adódik. Valójában a játékasztalok megjelenésében csak néhány eltérés van, attól függően, hogy mit helyeznek a felületre.

Az alapvető (és véleményem szerint optimális) játékasztal egyszerűen egy sík felület, a felhasználói kényelem érdekében ívelt mélyedéssel és néhány mozgatható oldallal. Általában két lábon állnak, alul egy tartógerendával.

A másik opcióban extra polcok vannak a CD-knek és helyeknek, ahová néhány dolgot lehet tenni, ami szerény véleményem szerint helypazarlás. Az ilyen modelleket még mindig kiegészítik a megemelt monitorfelületek, amelyek szerintem korlátozzák a felhasználót abban, hogy egyszerre több monitort használjon, valamint egyéb kisebb módosítások.

És végül a méretben és esztétikában eltérő modellek. Semmi jó vagy rossz nincs a túl kicsi asztalban. Minden vélemény szubjektív. Én például az egyszerű asztalokat részesítem előnyben, mivel a „hardcore játék” motívuma általában jobban tetszik nekem, és az igazat megvallva, a legtöbb igazi játékosnak is.

IKEA FREDDE

Az Ikea legjobb játékasztala Fredde.

Lehet, hogy az Ikea nem az első hely, ahol játékbútorokat keres, de az új ROG-tematikus kollekciója bizonyítja, hogy komolyan veszi a speciális testreszabást. A svéd vállalat közös kollekciója azonban valójában egy már létező terméket tartalmaz: a Fredde játékasztalt. A 299 $ / 150 £ árcédula ésszerű, különösen, ha figyelembe vesszük a legtöbb Ikea termék tartósságát és a csomagolt funkciók számát.

Az asztal oldalain pohártartók találhatók, így nem kell aggódnia, hogy kedvenc italát a drága játékfelszerelésre önti, valamint egy fejhallgató-állvány, polcok a legjobb számítógépes hangszórók megjelenítéséhez és egy megemelt monitorállvány, hogy segítsen Önnek. a lehető legkényelmesebben.

Ha már a monitoroknál tartunk, ez valamivel kisebb, mint néhány itt található asztal, de még így is könnyen elfér egy két monitorral ellátott beállítás a térben. A keret azonban problémát jelenthet az asztali bilincsek miatt, és alatta nincs kábelkezelő rendszer, de vannak átvezetők, amelyek segítenek átvezetni a vezetékeket, és az Ikea kínál néhány elfogadható árú extrát, például kábelkezelő rendszert és LED-es lámpákat. A beállítás befejezéséhez.

Ikea Fredde
Asztal szélessége 185cm
asztal mélysége 74cm
Íróasztal magassága 146cm
Maximális súly Nincs közzétéve
Legjobb játékasztalok

Megjegyzések a sztereotípiákról

A játékkultúrával kapcsolatban számos sztereotípia létezik, amelyeket a legtöbb igazi játékos szeretne felszámolni. De ilyen az emberi természet – a játékközösségtől távol álló emberek sztereotipikus képet alkotnak arról, amit nem értenek. A gamer kultúráról kialakult egy kép: minden játékos „haver”-nak vagy „tesó”-nak szólítja egymást, energiaitalokat iszik, úgy viselkedik, mint a tinédzserek, és szereti az extrém dolgokat. A játékasztalok, számítógépházak és más hasonló dolgok kialakítása részben felelős az ilyen következtetések levonásáért. A legtöbb játékos művelt ember, aki jobban érti a technológiai lehetőségek több aspektusát, mint más emberek.

Hanyag lennék, ha nem említeném meg a nőkkel kapcsolatos sztereotípiákat a játékiparban. A „lányok nem játszanak”, „gamer lány – sznob” állítások ugyanolyan pontatlanok. A legtöbb korombeli vagy fiatalabb nő játszik, és teljesen más műfajokat választ.

Hol lehet megvásárolni és mennyibe kerül

Az Önnek tetsző modellt megvásárolhatja egy számítógépes bútorokra szakosodott üzletben, vagy megrendelheti online. Ebben az esetben a választásnak nincs korlátja, de olyan jó üzletet kell választania, amely modern, jó bútorokat árul, és hivatalos képviselő, nem pedig közvetítő. A katalógusban a kiválasztott modell leírása, specifikációi és fotói mellett olyan ügyfelek véleményét is elolvashatja, akik már megvásárolták a terméket, és megosztják annak teljesítményét.

A költségek a gyártótól, a cégtől, a termék anyagától, méretétől és felszereltségétől függnek. Ha a webshopban vásárol, kihasználhatja az akciók előnyeit, és akár 50%-os kedvezménnyel juthat íróasztalhoz. Ezenkívül lehetőség van hitelre vagy részletvásárlásra is. Az ajánlatok nagyon jövedelmezőek lehetnek az ügyfelek számára.

Mire kell figyelni vásárláskor?

Van néhány dolog, amire nagyon kell figyelni a vásárláskor. A rossz választás igazi fájdalmat okozhat. Vessünk egy pillantást azokra a pillanatokra, amelyek valóban számítanak – és ebben az esetben a külsőségek nem tartoznak közéjük.

Milyen játékos vagy? Milyen játékokat szeretsz játszani? A játékosok általában néhány műfajt választanak, amit szeretnek. A játékmenet tehát eléggé megalapozott, és van egy bizonyos eszközkészlet, amelyet a játékosok használnak. Ha például nagy FPS-, RTS-, szimulációs vagy MMO-rajongó vagy, akkor valószínűleg billentyűzetet és egeret használsz perifériaként. Ez azt jelenti, hogy kényelmesen szeretne ülni a számítógépénél, és könnyen hozzáférni ezekhez az eszközökhöz.

Multitasking. Mennyire vagy multi-tasking? Nekem például több monitorom van, és nem minden asztalnál van elég hely, hogy elférjenek. Ha két vagy több monitora van, és egyszerre szeretné felállítani őket, akkor egy lapos és nagy felülettel rendelkező asztalra van szüksége, amely lehetővé teszi ezt.

Általános kényelem. Vannak olyan felhasználók, akik számára kényelmes a székben ülni órákon át. Nem ismerek ilyen embereket. Szeretné feltenni a lábát, hátradőlni, és még mindig képes lesz használni a számítógépet az íróasztalon. Ez azt jelenti, hogy elég mély helyre van szüksége alatta, hogy ne kelljen a lábát a falhoz támasztania, amikor a falhoz állítja.

Tartósság. Még ha nem is vagy temperamentumos játékos (én például nem verem az asztalt, csak a képernyőt szidom), akkor is szükséged van egy stabil asztalra. Az italból származó víz, a cigarettából származó hamu, ha dohányzik, mindezek a dolgok mind a faasztal, mind a szintetikus anyagot elronthatják.

FLEXISPOT COMHAR EG8

A legjobb üveg játékasztal a Flexispot Comhar EG8

Ha stílusos üvegasztalt keres, a Flexispot Comhar EG8 a legjobb választás. Elektromos magasságállítással rendelkezik, amely akár 50 cm-ig is beállítható, lehetővé téve az ülő- és állóhelyzet megváltoztatását, valamint beépített USB-portokkal, hogy feltölthesse telefonját és egyéb tartozékait. 120 cm-es hossza ideális egy kompaktabb beállításhoz.

Az üvegszerkezet miatt azonban a súlya alacsonyabb a szokásosnál, 50 kg, így valószínűleg csak egy monitorra van szüksége asztalonként. Az üveg azt is jelenti, hogy nem lesz képes rögzíteni a felfüggesztett berendezéseket, például monitorokat vagy egy jobb játékmikrofont egy megerősítő konzol nélkül, amely elnyeli a nyomás egy részét.

Flexispot Comhar EG8
Asztal szélessége 120cm
Az asztal mélysége 60cm
Íróasztal magassága Állítható: 72 – 121 cm
Maximális súly 50kg

MILYEN ELŐNYEI VANNAK AZ ÁLLÍTHATÓ MAGASSÁGÚ JÁTÉKASZTALNAK?

Ha sok időt tölt a számítógépénél, érdemes lehet megnövelni a költségvetést, hogy egy állítható magasságú játékasztalt válasszon. Ez segít elkerülni a rossz testtartást, mivel lehetővé teszi, hogy a nap folyamán felváltva álljon és üljön. A Thermaltake Level 20 RGB harci állomás számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek kiemelik az asztalt, de a Flexispot színpadra állításával már nem kell négy számjegyet féltenie a testreszabhatóság ezen szintjéért – és egyszerűen felragaszthat egy RGB-csíkot a hátuljára, hogy ugyanazt a fényt kapja.

MILYEN ELŐNYEI VANNAK A JÁTÉKASZTALNAK?

Maga az asztallap kialakítása is fontos tényező. Ha monitor- vagy mikrofoncsipeszt fog használni, vagy a jövőben használni fogja, akkor fa- vagy fémszerkezetre lesz szüksége – a klipszek és az üvegasztalok nem kompatibilisek. Semmiképpen sem szeretné kihagyni az olyan kábelkezelési megoldásokat, mint a hálók, hosszabbító kábeltálcák vagy távtartók, mivel ezek mind segítenek rendben tartani az egész telepítést – ne aggódjon, az összes itt felsorolt asztal rendelkezik ezzel a kényelemmel.

MEKKORA SÚLYT BÍR EL A JÁTÉKASZTAL?

Természetesen a játékbeállítás legalább annyira kihívást jelent, mint amennyire összetett, különösen, ha hárommonitoros konfigurációt választasz. Mielőtt tehát új felületet vásárolna, fontos, hogy pontosan kiszámítsa, mekkora súlyt kell az asztalának elbírnia. Szerencsére a dedikált játékasztalok általában úgy vannak kialakítva, hogy elbírják a nehéz felszereléseket, az olyan opciók, mint a Thermaltake Battlestation akár 150 kg-ot is elbírnak, a Secretlab Magnus pedig 100 kg körüli súlyt.

0 0 szavazat

Cikk értékelése

Személyes tapasztalatom a játékasztalokkal kapcsolatban

Sok éven át volt egy gamer íróasztalom és irodai székem. Az íróasztalom nem volt olyan ergonomikus, mint egy modern számítógépes asztal, és a székemnek volt egy kis gondja, hogy felálljon róla.

Egyszer elkövettem azt a hibát, hogy túl közel mentem az asztalhoz a székemből. Volt egy pohár sör, és az a pohár szörnyű rendetlenséget csinált az asztalon. Szerencsés vagyok, hogy a folyadék nem került a készülékeimre. Tehát legyünk óvatosak, ha olyan asztalokat és székeket használunk, amelyek nem túl kényelmesek.

EURECA L60

A legjobb olcsó L-alakú játékasztal az Eureka L60.

Az L-alakú asztalok a lehető legkompaktabbak: lehetővé teszik az asztal hosszának csökkentését, és elegendő helyet hagynak az összes játékfelszerelés számára. Az Eureka L60 nagyszerű választás, és nem üríti ki a pénztárcáját.

Az asztal alatt kiterjedt kábelrendezés található, így a lehető legegyszerűbbé teheti a telepítést. A szénszálas asztali nyomtatással és a mellékelt piros egérpaddal is integráltan néz ki.

Eureka L60
Asztal szélessége 155cm
Az asztal mélysége 110cm
Íróasztal magassága 76,2 cm
Maximális súly 90kg
Legjobb játékasztalok

Top 6 legjobb játékasztal

Nézze meg a top 6 legjobb termék listáját a piacon a 200 és 400 dollár közötti árkategóriában. Mindegyik különböző méretű és stílusú, így kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet. Nem minden modell ergonomikus, de a legtöbb alkalmas az esporthoz és könnyen szállítható. Egyes modellek extra tárolóhellyel rendelkeznek, ami egyes felhasználók számára hasznos lehet.

A legjobb klasszikus asztal | Arozzi

Ez egy klasszikus játékasztal, és amikor a formafaktorról van szó, nekem ez tetszik a legjobban. Hiányzik minden nagyobb sallang, tárolóhely vagy felesleges fülke. Ez egy ergonomikusan ívelt, széles játékasztal, amelyet sok játékos fog szeretni.

Jellemzők

  • Formafaktor – Standard
  • Szín – piros fekete színű
  • Ergonomikus – igen
  • Szerény panel – opcionális.
  • Méret: 5’3 x 2’7.
  • Anyaga acél.
  • Könnyen szállítható – igen.
  • Alkalmas eSportokhoz – igen.

Hatékonyság

A modell egyszerű kialakításával ragad magával. Pontosan az, amit én és sok felhasználó szeret – rendezetlen munkaterület és hely több monitor számára. Nem igazán szeretem a színsémát, mivel teljesen megfelel a játékosok sztereotípiájának, de őszintén szólva nem rontja az összbenyomást.

Ha több monitorral rendelkezik, biztos vagyok benne, hogy a választásod erre a modellre esik majd.

A termék értékelése: 9

Előnyök Hátrányok
  • Könnyen szállítható – igen.
  • Rengeteg monitor számára van hely.
  • Ergonomikus ív.
  • Megfizethető.
  • Nem túl elegáns kialakítás.
  • Kicsit bonyolult összeszerelni.
  • Nem bírja a forró italokat.
  • Nem szereti a súroló hatású tisztítószereket.

Következtetés

Ez az a játékasztal, amelyet a legtöbb felhasználónak ajánlok. Rengeteg hely a munkafelületen, de ha tárolóhelyre van szüksége, ez a megoldás nem biztos, hogy kielégíti az igényeit.

Kompakt és hordozható 45,3″-os játékasztal | Mr Ironstone

Ez a kompakt és hordozható íróasztal kiválóan alkalmas kis helyiségekbe is. Könnyen elvihető terepi eseményekre. Az asztal könnyen mozgatható, kicsi, de elég hely van két tisztességes méretű monitor számára. Nem hazudnék, ha azt mondanám, hogy ez tetszett.

Ez is egy megfizethető asztal, tisztességes élettartammal.

Jellemzők

  • A formafaktor szabványos.
  • Szín – fekete.
  • Ergonómia – nincs.
  • Szerény panel – nem.
  • Méret: 45.3 „.
  • Anyagok – vas.
  • Könnyen szállítható – igen.
  • Alkalmas cyber sportra – igen.

Hatékonyság

Ez az asztal elég nagy két monitor számára, és nagyon könnyen összeszerelhető és szállítható. A fejhallgató és a pohártartók szép kiegészítésként szolgálnak

Az alján lévő gerenda azonban megakadályozza, hogy feltehesse a lábát, ami számomra személy szerint komoly hátrányt jelent.

A termék értékelése: 8

Előnyök a Hátrányok
  • Könnyen szállítható.
  • Elég hely két monitor számára.
  • Elérhető.
  • Kevés lábtér.
  • A fejhallgató állvány kényelmes helyzetben van, a térdét megütheti.

Következtetés

Azoknak ajánlom, akiknek nincs szükségük sok helyre, vagy akik sok játékeseményen vesznek részt. Kicsi, de nem túl kicsi. Nem tetszik a kereszttámasz miatt csökkent lábtér, de ez csak az én véleményem.

Egyszerű háttérvilágítású játékasztal | Kinsal

Az egyszerű RGB háttérvilágítású asztalok rajongóinak érdemes megnézniük ezt a játékasztalt. Ezzel biztosan kitűnik a játékrendezvényeken. Elég széles egy pár monitor számára, de nem tudom nem észrevenni, hogy a keresztléc az utamban van.

Jellemzők

  • Formafaktor – Standard.
  • Szín – fekete.
  • Ergonómia – nem.
  • Szerény panel – igen.
  • Méret: 4.99 „.
  • Anyagok: fa és vas.
  • Könnyen szállítható – igen.
  • Alkalmas eSportokhoz – igen.

Hatékonyság

Ha szereted a háttérvilágítást (erre nem is gondoltam), akkor ez a megfelelő opció számodra. Ez a méretéhez képest kicsi modell bőséges helyet kínál két monitor számára. Ráadásul nagyon könnyen szállítható.

A termék értékelése: 8.5

Előnyök a Hátrányok:
  • Könnyen szállítható.
  • Elég hely több monitor számára.
  • Elérhető.
  • RGB világítás.
  • Kicsinek tűnik.
  • Kevés lábtér.

Következtetés

Ezt az asztalt azoknak ajánlom, akik szeretik az RGB világítást és szeretnének lenyűgözni az eSport eseményeken.

Ultra ergonomikus játékasztal | DXRacer

Az ergonómia és a kényelem prioritást élvez ennél a modellnél. Azonban minden jó szándék problémába ütközött az asztal alatti keresztléccel.

Jellemzők

  • Formafaktor – Standard.
  • Szín – ezüst és szürke/fekete.
  • Ergonomikus – igen.
  • Szerény panel.
  • Méret: 4.99 „.
  • Anyagok – fa és alumínium.
  • Könnyen szállítható – igen.
  • Alkalmas eSportokhoz – igen.

Hatékonyság

Ha kompakt és kényelmes íróasztalra van szüksége, akkor mindenképpen fontolja meg ezt a modellt. De az a panel az alján a lábad útjában van, ami korlátozza a kényelmet. Bárcsak a gyártók abbahagynák ennek az elemnek a hozzáadását. Ez sem a legolcsóbb megoldás.

A termék értékelése: 8.9

Előnyök Hátrányok
  • Könnyen szállítható.
  • Elég hely több monitor számára.
  • Nagyon kényelmes.
  • Kicsinek tűnik.
  • Kevés lábtér.
  • Drága modell.

Következtetés

Ajánlom ezt az íróasztalt azoknak, akik szeretik a kényelmet a felesleges szerénység ellenére is. Ezt a problémát maga is megoldhatja a panel eltávolításával, így helyet szabadíthat fel.

Gamer’s Kit – Gaming Desk Pro | Atlantic

Őszinte leszek veled, nekem személy szerint nem tetszett ez a játékasztal, mert túl sok extrával rendelkezik, amit soha nem fogok használni. De más játékosok számára is érdekes lehet ez a funkció.

Egy másik hátránya, hogy az asztalon csak egy monitor elhelyezését teszi lehetővé.

A jellemzők

  • Formátumok – szabványos.
  • Szín – fekete.
  • Ergonomikus – igen.
  • Szerény panel – igen.
  • Méret: 7′.
  • Anyagok: fa és alumínium.
  • Könnyen szállítható – közepes.
  • Alkalmas eSportokhoz – nem.

Hatékonyság

Ez az asztal nem igazán alkalmas eSportok számára. De az egymonitoros játékosok, akik otthon szeretnék élvezni a kényelmet és a játékot, több bónuszt is találnak ebben a modellben.

A termék értékelése: 7.5

Előnyök Hátrányok
  • Elég könnyen szállítható
  • Rengeteg különböző polctartó
  • Csak egy monitor fogadható
  • Teljes összeszerelés

Következtetés

Ezt a modellt azoknak ajánlom, akik egyszerűen csak otthon játszanak. Ez az asztal nem alkalmas multitaskingra és játéktevékenységek végzésére.

Ergonómikus játékasztal – szilárd kompromisszum | Eureka

Ez egy igazi kompromisszum a kínált modellek között. Két monitor elhelyezésére alkalmas, rengeteg tárolóhelyet, valamint RGB-világítást és bőséges lábteret kínál.

Jellemzők

  • Formátumok – szabványos.
  • Szín: fekete.
  • Ergonomikus – igen.
  • Szerény panel – igen.
  • Méret: 7′.
  • Anyagok – fa és alumínium.
  • Könnyen szállítható – átlagos.
  • Alkalmas eSportokhoz – igen.

Hatékonyság

Ha a legjobb asztalt szeretné megtalálni, ez minden igényét kielégíti. Nagy előny számomra, hogy ez a modell rengeteg lábteret kínál.

A termék értékelése: 9.9

Előnyök Hátrányok
  • Könnyen szállítható.
  • Több tulajdonos.
  • Több monitor.
  • RGB háttérvilágítás.
  • Elérhető.
  • Nehéz összeszerelni.
  • Túlságosan „sztereotipikusnak” tűnik.

Következtetés

Ezt a modellt azoknak a játékosoknak ajánlom, akik a korábbi modellek minden előnyét szeretnék, de nem akarnak kompromisszumot kötni az árban.

COUGAR Mars

A legjobb választásaink első hőse – COUGAR Mars. Számos vélemény szerint ez az egyik legjobb játékasztal a piacon. Magas építési minőség és tartósság. Állítható háttérvilágítással és egyéb szórakoztató funkciókkal rendelkezik.

Nagy asztallappal rendelkezik – 150 cm széles. Elég hely mindennek, amire egy játékosnak szüksége van. És ez nem akármilyen téglalap. Az asztallap szénszál-erősítésű és ergonomikusan formázott, lekerekített sarkokkal és formázott élekkel, hogy kényelmes játékfelületet biztosítson.

Az acélkeretnek köszönhetően ez az asztal masszív és robusztus, és a magasságot úgy állíthatja be, hogy minden játékos számára a legkényelmesebb magasságot biztosítsa.

Az asztallap oldalán található, testreszabható RGB-világítás különböző effektusokat kínál a magával ragadó játékélmény érdekében. Ráadásul az asztallap szinkronizálható más eszközökkel, hogy minden ugyanabban a színben világítson.

A COUGAR Mars további jellemzői az asztallapon található modulok, amelyek lehetővé teszik a számítógép vezérlését, a háttérvilágítást és az USB- és audioeszközök egyszerű csatlakoztatását.

Mindent egybevetve egy nagyszerű játék számítógépes asztal, amelyet sok játékos értékelni fog.

  • Asztallap mérete: 1533 x 771 mm.
  • Magasságállítás: 750/800/850mm.
  • Súly: 38.5 kg.
  • RGB háttérvilágítás.
  • USB 3.0 x 2db.
  • Hangcsatlakozó: 2 db.
  • Bekapcsoló gomb.
  • Reset gomb.

Összehasonlító táblázat

Termék Jellemzők Ár
Arozzi – Szín – Piros és fekete – Ergonomikus – Igen. – Szerény panel – opcionális. – Méret: 5’3 x 2’7. – Anyagok – fa és acél. – Könnyen szállítható – igen. – Alkalmas eSportokhoz – igen.

A termék értékelése: 9

₽ 31 990
Mr Ironstone – Szín – fekete. – Ergonómia – nem. – Modesti panel – nem. – Méret: 45.3″. – Anyagok – Vas. – Könnyen szállítható – igen. – Alkalmas eSportokhoz – igen.

A termék értékelése: 8

Ellenőrizze az árat
Kinsal – Szín – fekete. – Ergonómia – nem. – Szerény panel – igen. – Méret: 4.99″. – Anyagok – vas. – Könnyen szállítható – igen. – Alkalmas eSportokhoz – igen.

A termék értékelése: 8.5

Ellenőrizze az árat
DXRacer – Szín – ezüst és szürke/fekete. – Ergonomikus – igen. – Modesti panel – igen. – Méret: 4.99″. – Anyagok – Alumínium. – Könnyen szállítható – igen. – Alkalmas eSportokhoz – igen.

A termék értékelése: 8.9

₽ 30 990
Atlantic – Szín – fekete. – Ergonomikus – igen. – Szerény panel – igen. – Méret: 7′. – Anyagok – Alumínium. – Könnyen szállítható – Közepes. – Alkalmas eSportokhoz – nem.

A termék értékelése: 7.5

Ellenőrizze az árat
Eureka – Szín – fekete. – Ergonomikus – igen. – Szerény panel – igen. – Méret: 7”. – Anyagok – alumínium. – Könnyen szállítható – közepes. – Alkalmas eSportokhoz – Igen.

A termék értékelése: 9.9

₽ 18 490
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 1
  1. Zsuzsa Kovács

    Hol lehet megtalálni a legjobb játékasztalokat 2022-ben? Melyik üzlet vagy weboldal ajánlja a legjobb választékot és minőséget? Mennyire megbízhatóak ezek a termékek? Ajánlatot szeretnék kérni a vásárláshoz. Nagyon köszönöm!

    Válasz
Megjegyzések hozzáadása