...

2022 legdrágább játékegere: jellemzők, specifikációk és funkcionalitás

Megnézheti, hogyan néznek ki a világ legdrágább és legluxusabb számítógépes egerei, amelyeket csak a milliomosok engedhetnek meg maguknak? Akkor ez az anyag érdekelni fogja Önt.

Mint talán emlékszik, az első számítógépes egeret Douglas Engelbart alkotta meg 1963-ban. Fából készült, és csak egy gombja volt. Később jött a háromgombos modell. Azóta sok minden változott, még vezeték nélküli egerek is megjelentek.

Ráadásul a mai gazdagok körében egyre népszerűbb egy új divatirányzat – a gyémántokkal, smaragdokkal, zafírokkal és más drágakövekkel kirakott ezüstből és aranyból készült számítógépes egerek. Gyakran egy ilyen termék ára még egy jó számítógép vagy laptop áránál is jóval magasabb.

Javasoljuk, hogy nézze meg, melyek azok a számítógépes egerek, amelyeket ma a legmagasabb áron értékesítenek.

Fehér arany USB egér (ár – $26,730)

Egykor ez volt a legdrágább számítógépes egér. Fehér aranyból készült, és 59 gyémánttal van kirakva. Ez az USB egér két változatban kapható: gyémántvirággal vagy szétszórt gyémántokkal. Megrendelésre személyre szabható, azaz ráírhatja valaki monogramját. Egy ilyen egér nagyszerű ajándék lehet egy szeretett személy számára.

„Ferrari”

Egy nagyon szép készülék, amely drága és kiváló minőségű anyagokból készült. A legdrágább számítógépes egér nem tudott segíteni, de a legjobbat hozta ki belőle. A fejlesztésért felelős vállalat gyakran olyan perifériákat gyárt, amelyek olyan drágák, mint a drága autók.

„A Ferrari egy technológiai csoda. Készítéséhez krokodilbőrt és a legmagasabb minőségű aranyat használtak. Ezenkívül számos kék gyémánt díszíti, amelyek hangsúlyozzák a többi eszközzel szembeni kiválóságát. A legdrágább számítógépes egérnek természetesen hátrányai is vannak. Ezek közül a legfontosabb természetesen a nagyon magas ár, amely meghaladja a tizenhétezer dollárt. Egy másik hátránya a technológiai áttörés hiánya.

Pitonbőrből készült egér

A legdrágább számítógépes egér

Az MJ egy olyan vállalat, amely drága és kiváló minőségű eszközöket gyárt. A világ legdrágább számítógépes egerét ők tervezték. Sokan tudják, hogy a pitonbőr nagyon drága. Talán ezért használták ezt az anyagot ennek az egérnek a gyártásához. Tényleg nagyon szép és drága. A bőr mellett az arany a kormánykerék körüli betétek formájában is jelen van. Még az egér doboza is gyönyörű coboly szőrméből készült. Egy ilyen készülék majdnem tizennyolcezer dollárba kerülne a felhasználónak. Ez elég sok egy egértől, tekintve, hogy a paraméterei semmilyen módon nem tűnnek ki.

MJ777

A világ legdrágább számítógépes egere

A legdrágább egerek a számítógéphez, amelyek minősítése a cikkben szerepel, nehéz elképzelni a cég másik eszköze nélkül MJ. A modell magas ára ellenére nagy a kereslet. Talán a nap alakja. Teljesen minőségi aranyból készült. Lekerekített alakja van, ami nem biztos, hogy mindenkinek tetszik. Működés közben nehéz kiemelni a hátrányokat. A költség közel húszezer dollár.

Jellemzők

Az egér fő jellemzője, hogy a Razer saját fejlesztésű HyperFlux technológiájának köszönhetően az egérpadon való futás közben töltődik. A nagy kapacitású akkumulátor szükségességének megszüntetésével az egér olyan könnyű lett, mint egy tipikus vezetékes egér, mindössze 96 grammot nyom.

Nincsenek vezetékek és semmi sem korlátozza a kar mozgását a játékfelületen. 255mm x 355mm-es játéktábla terület elegendő minden manőverhez. A készlet támogatja a Razer Synapse 3-at, egy finomhangoló segédprogramot, amely az illesztőprogramokat a felhőalapú tárhelyről tölti le.

A legdrágább számítógépes egerek. Megérik??

Az első számítógépes egeret 1963-ban találták fel. Megalkotója Douglas Engelbart, az ember-gép interfész kutatója volt. Ez a találmány egy fadoboz volt, beépített dizájnnal és egyetlen piros gombbal. Azóta az egér szerves része a személyi számítógépnek.

Az idő múlásával az egér megjelenése megváltozott, és a funkcionalitása is jelentősen bővült. A modern divat sok tekintetben diktálja a trendeket, beleértve a számítógépes perifériákat is.

Az aranyrúd vezeték nélküli egér

A Gold Bullion jelenleg a világ legdrágább számítógépes egere. A 36 835 dolláros árcédula nem kevesebb, mint lenyűgöző. Ha a dolgok technikai oldaláról van szó, nincs semmi bonyolult a. Ugyanaz a gombpár mindkét oldalon és egy görgetőkerék. Az egész egy burkolat formájában van. Aranyrúd alakú. Valójában teljesen ugyanabból az anyagból készült.

Az MJ VIP strasszos egér

A Logitech gyémánt egér

A Logitech szokatlan dizájnja mindig meglepő. De egy számítógépes egér létrehozása fekete gyémántokkal az egyik legszokatlanabb alkotás. Az egér ára 31 840 dollár. Ezeknek az egereknek a termelése korlátozott volt, de mindegyiküket kiváltották…

MJ számítógépes egér zafírokkal

Amellett, hogy ennek az egérnek a tokját kék zafírok borítják, az egér kerete teljesen aranyból készült. A termék ára 27 940 dollár. Különös figyelmet kell fordítani arra a dobozra, amelyben az egeret az ügyfélnek bemutatják. Fekete aranyból készült. Egyáltalán nem rossz teljes csomag.

USB egér fehéraranyból

Valamikor régen ez az egér volt a világ legdrágább egere. 18 karátos fehér aranyból készült. Ékszerei 59 gyémántot tartalmaznak. Ez az USV egér két modellben kapható. Az első változat egy gyémántvirágot ábrázol; a második változatban a gyémántok kaotikus mintázatban helyezkednek el a foglalatban. A Barbie-stílusú termék ára pedig 26 730 dollár.

A Logitech 3D lézeres egér

A Logitech mindig a gazdag emberek esztétikai preferenciáinak kedvében jár. Az egér nagyon lenyűgözőnek tűnik. Aranyozott tokja van, és egy gyémánt van benne. Az egér egy drága anyagból készült mikro-flash meghajtóval is fel van szerelve. Ennek az élvezetnek az ára 24,180 dollár.

MJ777 számítógépes egér

Az egér tokja szabványosnak tekinthető – aranyból készült. Ami megkülönbözteti azt a formája. Kerek és nagyon kompakt. Úgy tűnik, hogy zsebben való használatra készült. Kényelmes, ha a megfelelő eszköz kéznél van. Ennek a mobilnak az ára 19 720 dollár.

GIGABYTE GM-M7800S egér

Ennek a számítógépes egérnek a kialakítása szigorú megjelenésű. Nem lehet megmondani, hogy 18 510 dollárt ér. A tok a legmagasabb minőségű valódi bőrből készült. Swarovski kristályok és arany elemek díszítik. Az egér technikailag precíziós lézerrendszerrel van felszerelve. A 2,4 GHz-es vezeték nélküli átviteli technológia robusztus és megbízható.

MJ egér pitonbőrből

Más egyedi kütyük mellett MJ úgy döntött, hogy egy ugyanilyen drága, pitonbőrből készült egeret is készít 17 840 dollárért. Elég elegánsnak tűnik. A tokban miniatűr arany betétek találhatók, amelyek kiemelik a darab stílusát és visszafogottságát. De a legérdekesebb dolog az, hogy az egész egérdoboz természetes cobolyszőrből készült.

Számítógépes egér MJ Ferrari

Listánkat egy újabb MJ-darabbal zárjuk. Az egér tokja valódi krokodilbőrből készült. Az alkotók nem álltak meg a pitonoknál, és úgy döntöttek, hogy még több egzotikummal bővítik a számítógépes perifériák körét. A bevonatot arany és kék gyémánt berakás egészíti ki. Ennek semmi köze a Ferrari luxusautó-márkához. Csak akkor, ha az ár tekintetében is analógiát vonunk, mivel ennek az egérnek az ára is jelentős – 17.258 dollár.

Összefoglalva

Végezetül szeretném megkérdezni: „Megérnek ezek az egerek egy átlagembernek ilyen mesés összeget??”Nyilvánvalóan megéri, hiszen olyan nagyra értékelik őket a piacon. Ráadásul minden eszközre van egy vevő. Végül is szinte mindegyiküket korlátozott mennyiségben gyártották. És ez az egér biztosan nem a legolcsóbb a piacon.

Érzékelő

Az egér 16 000 DPI felbontású RAZER 5G optikai érzékelővel van felszerelve, amely biztosítja a kurzor vagy a látvány legpontosabb pozicionálását a képernyőn.

A csúszási pontosságot a szabadalmaztatott Adaptive Frequency Reconfiguration technológia teszi lehetővé, amely következetes és tartós egér-matrac teljesítményt biztosít.

A beépített kapcsoló lehetővé teszi az érzékelő felbontásának menet közbeni módosítását, így a kurzor sebességének beállítását.

Az egér helyesen reagál a másodpercenkénti 45 hüvelykig terjedő gyorsulásra, ami a nagyon hirtelen mozdulatokra jellemző.

Általában ilyen bunkók fordulnak elő a hálózatba kapcsolt lövöldözős játékokban. Amikor 180 fokban hátrafelé kell forgatni, ha az ellenség hátulról jön.

Milyen drága anyagok

Nem fogja elhinni, de itt nem használnak gyémántokkal kirakott aranyat, nílusi krokodilbőrt vagy reliktum albínó elefánt agyarakat.

A magas árat a minőségi „töltelék” határozza meg, amelynek köszönhetően az egér játékhatékonyságot biztosít. Pontosan ugyanazokat a műanyag és gumi betéteket használják a márka olcsóbb modelljeinél is.

Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a műanyag olcsó vagy rossz minőségű. Az egér tapintása nagyon kellemes – úgy érzi, mintha megszorítaná, amikor megérinti. Elég tartós ahhoz, hogy ellenálljon a játék intenzív pillanataiban az ideges szorításnak, vagy a falnak ütközésnek, ha egy mérkőzés balul sül el.

Hogyan néz ki

Stílusos és kifinomult. Az egér és a pad is márkás zöld és fekete színben készül. A tenyérnyugalmi részen a gyártó logója látható.

Kicsit lejjebb – kijelző, amely az aktív játékprofiltól függően változtatja a színt. Az egér kinézete alapján jobbkezes – a programozható gombok az egér bal oldalán, a jobb hüvelykujj alatt találhatók.

Az egérpad nagy felülettel rendelkezik, de szinte lapos. A tetején van egy kis megvastagodás feliratú RAZER, amelyből a kábel csatlakozik a PC-hez.

A játékfelület háttérvilágítással rendelkezik, és a Razer Synapse 3 alkalmazással testre szabható. A háttérvilágítást szinkronizálhatja a segédprogram által támogatott összes többi eszközzel.

Összességében a készlet stílusosnak és drágának tűnik. Már az elején világos, hogy ez egy komoly hardver egy „mappának”, aki nem elégszik meg a döntetlennel egy hálózati mérkőzésen, mivel csak a győzelemmel elégszik meg.

Jellemzők

Az egér jellemzői közül a következőket szeretném kiemelni:

  • 9 egymástól függetlenül programozható gomb Razer Omron mechanikus kapcsolókkal, amelyek a legkönnyebb érintésre is reagálnak.
  • Tapintható rovátkolt görgetőkerék, amely csak néhány milliméterrel görgethető.
  • 1ms válaszidő – akár egy profi eSport fegyver.
  • 1000 Hz-es lekérdezési sebesség – gyakorlatilag folyamatos kommunikáció a számítógéppel észrevehető megszakítások nélkül.
  • Beépített memória több játékprofil tárolására és gyors váltás közöttük egy külön gombbal.
  • Windows 7 és újabb verzió, valamint MacOS X támogatás.
  • Állítható egérpad háttérvilágítás többféle üzemmóddal.

Gigabyte Bling-Bling GM-M7800S

A legdrágább játék egereknek a számítógéphez kiváló műszaki paraméterekkel kell rendelkezniük, és nem utolsósorban gyönyörű megjelenéssel. Ez a cikk olyan eszközöket ír le, amelyek megjelenése az első helyen szerepel. A Bling-Bling GM-M7800S a neves Gigabyte-tól minőségi bőrrel és rengeteg Swarovski-kristállyal lephet meg. Ezenkívül az egér szélei körüli betétek kiváló minőségű aranyból készültek. A Bling-Bling GM-M7800S nagyon vonzó külsővel rendelkezik. Technikailag minden rendben van. Az egér vezeték nélküli, nagyon jó lézerrendszerrel rendelkezik, és nagyon érzékeny. A készülékért fizetendő ár tizennyolc és fél ezer dollár.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 2
  1. Mihály

    Kérdés: Milyen új vagy különleges jellemzőkkel és funkcionalitással rendelkezik a 2022-es legdrágább játékkonzol?

    Válasz
  2. Diána Barta

    Mi teszi a 2022-es legdrágább játékkonzolt ennyire drágává? Milyen jellemzői, specifikációi és funkciói vannak, amelyek megalapozzák ezt az árat?

    Válasz
Megjegyzések hozzáadása