...

Top 10 legjobb Singer varrógép: Értékelés 2021-2022 és melyik lábműködtetésű modellt válasszuk

„Megbízható, mint egy Singer varrógép” – ez egy népszerű kifejezés, és a Singer egy közismert név. És a márka ilyen hírneve okkal rendelkezik – modelljeiket valóban megkülönbözteti a megbízhatóság, a munka minősége, a hosszú élettartam.
Válasszon az olcsó alapmodellektől a profiknak és tervezőknek szánt számítógépes modellekig.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő Singer varrógépet, mely modellek a legjobbak 2021-2022-ben??

A kérdés megválaszolásához összeállítottuk Önnek ezt a rangsort. Figyelembe vettük a hivatásos varrónők és varrógépjavítók véleményét, valamint a hétköznapi felhasználók véleményét. Csak a legjobb és legmegbízhatóbb modellek.

Singer Top 10 legjobb varrógép 2021-2022

Helyszín A név Ár
Top 4 legjobb Singer varrógépek ár/minőség szerint 2021-2022-re
1 Singer Tradition 2282 Tudja meg az árat
2 Singer Simple 3221 Ellenőrizze az árat
3 Singer Supera 5511 Lásd az árat
4 Singer Quantum 9960 Ár megtanulása
Top 3 legjobb Singer varrógépek overlockkal
1 Singer Heavy Duty 4423 Ellenőrizze az árat
2 Singer Tradition 2250 Ismerje meg az árat
3 Singer Fashion Mate 3333 Ismerje meg az árat
Top 3 legolcsóbb Singer varrógép
1 Singer 8280 Ellenőrizze az árat
2 Singer Studio 12 Ellenőrizze az árat
3 Singer 8280 P Ellenőrizze az árat

Tartalomjegyzék:

  • Singer Top 10 varrógép értékelése 2021-2022
  • Hogyan válasszunk egy Singer varrógépet az ár-érték arány érdekében??
  • Top 4 legjobb Singer varrógépek ár/minőség szerint 2021-2022-re
  • Singer Tradition 2282
  • Singer Simple 3221
  • Singer Supera 5511
  • Singer Quantum 9960
  • Top 3 legjobb Singer varrógépek overlockkal
  • Singer Heavy Duty 4423
  • Singer Tradition 2250
  • Singer Fashion Mate 3333
  • Top 3 legolcsóbb Singer varrógép
  • Singer 8280
  • Singer Studio 12
  • Singer 8280 P
  • Ajánlások
  • Hasznos videó

Ki a Singer feltalálója?

Isaac Singer – egy legendás alak, akinek élettörténete megérdemelne egy saját történetet. 1811-ben született a jövő amerikai iparmágnása. De élete nagy részében a történelem szempontjából egy jelentéktelen ember volt. Csak 1850-ben fordult váratlanul a sorsa, amikor végleg New Yorkba költözött, ahol megismerkedett Orson Phelpsszel. Ez a találkozó igazi ajándék volt a Singer számára, mert a kezdő tervező Orson megmutatta új társának az otthoni használatra szánt varrógép „nyers” változatát.

Singert megihlette a látott gép, és úgy döntött, hogy mindent megtesz annak tökéletesítése érdekében. Így tíz nap alatt feltalált egy teljesen új mechanizmust a tű fel-le irányú mozgatására, nem pedig körbe, mint az eredeti változatban. Csak egy úttörő találmány megvalósításáról volt szó, amelyet Isaac. Példátlan hírnevet és mesés vagyont hozott neki.

A varrógépgyártó cég először az Egyesült Államokban alakult, de miután az ágak elkezdtek megnyílni a világ minden táján. Ez okozta a zavart a készülék nevével kapcsolatban. Sok országban a tervező nevének nemzeti írásmódja miatt a Singer (USA) helyett a Zinger (Németország) szót használják.

Hogyan válasszuk ki a Singer varrógépet az ár / teljesítmény arányban??

A varrógép kiválasztása során nemcsak a költséget, a funkcionalitást, a felszerelést kell figyelembe vennie. Az első dolog, amit el kell dönteni, a használat gyakorisága – alkalmi használatra, bútorok javítására, egy egyszerű elektromechanikus modellt kell előnyben részesíteni, amely minimális alapfunkciókkal rendelkezik.

Ezek a modellek a kezdők számára is alkalmasak a varrásban, mivel könnyen megtanulhatók, és lehetővé teszik az alapok megértését.

Professzionális használatra a számítógépes és elektronikus varrógépeket érdemes megfontolni. Ezek lényegesen drágábbak, de sokkal több funkcióval és funkcióval rendelkeznek.

Szintén érdemes megfontolni:

  • A lengő függőleges sikló a legegyszerűbb, legkeményebb és legstrapabíróbb, de nem hosszú és nagy terhelésre tervezték; erősen rezeg. A vízszintes könnyen kezelhető a mindennapokban, de nem tűri a durva szálakat. Függőleges forgó – a legstabilabb, szinte nincs rezgés a munka közben, és a sebesség nagyon nagy;
  • Alapvető funkciók – 10-12 munkaprogram, beleértve a vakvarrást és az overlockot, elegendő az alapvető igények kielégítésére. A fejlettebb modellek akár 1000 különböző programmal is rendelkezhetnek;
  • További funkciók – sok modell fel van szerelve egy platformmal az ujjakhoz, háttérvilágítással, rekesszel a tartozékok tárolására, de vannak olyan modellek is, amelyek beépített tűszúróval, lábpedál nélküli varrással, automatikus cérnavágással rendelkeznek.

Vintage Singer varrógépek. Röviden.

Régi Singer varrógépek. Röviden.

A régi dolgokkal kapcsolatos rejtélyek és a lehetséges mesés ár vagy a bennük elrejtett titkok és ékszerek rajongói közül a leggyakrabban a régi Singer (Singer) varrógépekről szóló legendák és mítoszok találkoztak. Ez nem meglepő, hiszen a világ legelterjedtebb szerszámai, amióta először gyártották őket.

A Singer gépek még mindig megtalálhatók az idősek lakásaiban és otthonaiban. A tökéletesen konzervált régi autókat is gyakran tárolják padlásokon, fészerekben, ahol látszólag haszontalan, de mégis értékes dolgokat hoznak, amelyeket sajnáljuk, hogy a szemétlerakóba dobjuk. Az elhagyatott házakban is rengeteg van belőlük, ami annyira vonzó a kincskeresők és a rejtélyvadászok számára.

Ez a technológia vonzza a kincsvadászokat és az antik rajongókat, különösen azért, mert sok legenda szól a cég összes gépének mesés értékéről, és csak bizonyos különleges sorozatszámmal rendelkező példányokról.

A Singer varrógépekkel kapcsolatos főbb mítoszok

Sokan vannak, és nem csak egy országban, hanem az egész világon elterjedtek, mert szinte nincs olyan hely, ahol az ember ne adott volna el egy Singer varrógépet. Vegyük sorra a legfontosabbakat, és a „mítoszromboló” szellemében próbáljuk meg leleplezni őket.

  • Az ősi Singer gépek egyes alkatrészeit szuperdrága nemesfémekkel, például platinával, palládiummal stb. vonták be vagy készítették el, hogy növeljék tartósságukat. . Sajnos, ennek az anyagnak az ára már a 19. század elején ismert volt, amikor a Singer Company még nem létezett. Az Orosz Birodalomban például I. Miklós alatt platina érméket vertek. Emellett ezek a fémek meglehetősen tűzállóak, és minden terméket porkohászati eljárással készítettek belőlük, ami akkoriban kevéssé volt tanulmányozott és drága.
  • A Singer Company mesés áron vásárolta fel az első sorozatból származó, egyes számmal kezdődő antik gépeket. Manapság, hogy ezt megcáfolja, csak annyit kell tennie, hogy felmegy a Singer weboldalára, és meglátja, hogy ott nincsenek ilyen ajánlatok.
  • A következő két legenda egybeépíthető. A különböző verziók szerint az oroszországi forradalom után sokan annak érdekében, hogy aranyat exportáljanak az országból (a bolsevikok varrógépek, mint a háztartási eszközök változata, biztonságosan áthaladtak a határon), arany vagy ezüst kereteket öntöttek számukra. Másodszor, a háború végén a nácik ugyanezt a módszert alkalmazták a kifosztott aranyuk kijuttatására. Lehetőség van arra is, hogy az értéktárgyakat Izraelbe vigyék. Elvben lehet hinni, de van egy probléma – a hatalmas szerkezetek öntéséhez különleges képességekre és felszerelésre van szükség (még akkor is, ha az arany és az ezüst olvadékony) A fasiszták valószínűleg megbirkóznának vele, de az orosz emigránsok aligha tudnák tömegesen megcsinálni. A második ellenérv pedig az, hogy az antik varrógépek általában az intenzív használat jeleit mutatják, a nemesfémek pedig meglehetősen puhák és instabilak, és a keretük az első helyről helyre történő mozgatás után darabokra hullana.
  • Egy viszonylag új mítosz szerint az első Singer gépek eredeti tűi mesésen drága vörös higanyt tartalmaztak. Bárki, aki rendelkezik alapvető kémiai ismeretekkel, vagy legalább mérnöki diplomával, viccesnek fogja találni a legendát. Egyszerűen fogalmazva – a higany (vagy annak ötvözete) nem létezik ilyen állapotban. És még egy dolog – nem valószínű, hogy találni olyan tűt, amelyet több mint 150 év alatt nem törtek volna el.

Ki profitál a Singer gépekről szóló ilyen legendákból??

Ha nem a hosszú történetük, az ilyen mítoszokat vírusos reklámnak lehetne venni. Az elsők azonban több mint fél évszázaddal ezelőtt érkeztek, amikor a vállalatnak még nem volt rájuk szüksége. Az ilyen legendák nagyrészt azok számára nyereségesek, akik egy véletlenszerűen megszerzett gépet meredek áron akarnak eladni. Sok átverési rendszer is létezik, amely ilyen mítoszokon alapul, amikor információkat dobnak be a bizonyos sorozatszámú Singer-gépek hatalmas értékéről, majd természetesen ezen az áron (amely többszörösen magasabb, mint a valódi) eladják őket. És az a tény, hogy az izgalom nem csökkent, és ma a hirdetések bizonyítják – vásároljon egy régi Singer gépet egy adott számmal vagy funkciókkal.

A Singer varrógépek valódi ára

A Singer varrógépek már 1851 óta léteznek, és robusztus és egyszerű felépítésüknek, valamint kiváló minőségüknek köszönhetően ma is használhatók. Például a merev szövetek és a bőr feldolgozásában sok kézműves még ma is a Singer high-tech berendezéseket részesíti előnyben. Ezért van az, hogy az ilyen autók piaca mostanáig eléggé fejlett. De mint régiségek, a gépek nem értékesebbek, mint a korszak más elterjedt tárgyai. A gép valódi ára, és ez milyen szerencsés, találkoztam ajánlatok 2500 rubelből.(lehet, hogy olcsóbb), és a határérték sok tényezőtől függ, és mindig lehet … alkudni.

Singer vagy Zinger – melyik gép az igazi??

A rejtélyes rajongók is különböző nevek által táplált elvileg azonos gépek kereteken találhatók Singer így Zinger, és így van egy olyan vélemény, hogy az egyik lehetőség egy valódi gép, amely nagyszerű árat kínál a régiségpiacon, és a másik egy hamisítvány. Valójában ez nem így van, az Egyesült Államokban található Singer Manufacturing Company nemcsak a mérnökök zseniális munkája révén ért el sikert, hanem az ugyanolyan tehetséges marketing szakemberek segítségével is (bár akkoriban még nem létezett ilyen szakma).). A vállalat volt az első olyan háztartási készülékek gyártója, amelyeket otthon lehet javítani, és ehhez bármilyen alkatrészt megvásárolhat a postán keresztül. Hatalmas forgalmazói hálózattal is rendelkezett. De ami a legfontosabb, a terméken kívül a Singer széles körben kereskedett franchise-okkal – engedélyt adott arra, hogy saját tervezésű gépeket gyártson saját márkaneve alatt, a nyereség bizonyos százalékáért és természetesen saját ellenőrzése alatt. Név természetesen abban az időben, amikor nem volt ilyen érzékeny hozzáállás a márkákhoz, mindenki megírta a nyelvének szabályait. Például az Orosz Birodalomban széles körben elterjedtek a Podolszkban összeszerelt „popovki” – varrógépek, ahol a logó általában cirill betűkkel volt feltüntetve – „Singer”. Egyébként jelenleg van egy Zinger cég, amelynek semmi köze a varrógépekhez.

Van egy Singer géped?

Mint fentebb említettük, az antik Singer gépek sok esetben túllicitálják a modern berendezéseket. De ha nem varrsz, és nem akarod eladni ezt a vintage darabot a semmiért, hagyd meg műalkotásnak, a megjelenése megéri. Ezenkívül kiváló kialakításuknak köszönhetően a vintage varrógépek nagyra értékeltek a belsőépítészetben. Még a használt gépek vagy azok keretei is felhasználhatók különféle bútorokhoz (asztalok, talapzatok stb.), nem csak dekorációként. .). Az első Singer gépek esztétikáján alapuló stílusú punk növekvő népszerűsége szintén erősíti a keresletet.

Mindenesetre, vintage Singer varrógép bár nem hoz sok pénzt egy praktikus és nagyon szép dolog, hogy büszke legyen a saját tulajdonában.

Sok szerencsét a vállalkozásához, és ne feledje, hogy ami ma egy szép háztartási tárgy, holnap érdekes vintage, holnapután pedig értékes antik darab. Az idő gyorsan repül ..

Üdvözöljük otthonunkban:

Antik érték: mítosz vagy valóság?

A Singer varrógépek értékéről szóló mítosz az 1990-es években kezdődött, amikor azt jelentették, hogy a gép nemesfémeket tartalmazott. De a fém gépből való kivonásának költségei meghaladták a kapott bevételt. Ez volt az alapja a csalások egy különleges fajtájának azokban az években. Az eladónak felajánlották, hogy maga szereli szét a gépet, valamint hogy saját költségén elemzi a bányászott fémet, ami sok pénzbe került. Miután negatív eredményt kaptunk, ajánlatot tettek a berendezés szinte ingyen történő eladására.

Az elektronikus vezérlésű gépek legjobb modelljei

Singer Starlet 6660

750 szem/perc sebességgel, 60 varrás és 6 féle gomblyuk készítése. Elektronikus szúróstabilizáló rendszer, tolatási mozgás és a munkaterület megvilágítása. Felvarrás, varrás, elasztikus és stretch öltés. Tipprendszer a tartozékok és műveletek helyes kiválasztásához.

A távolság 5 mm hosszúságig és 6 mm szélességig állítható. Maxi mintákat készít. Nincs hímzőegység, csak egy információs képernyő. Teljesen felszerelt hely a hüvely működéséhez. Automatikus tűszúró rendszer. Van egy tárolódoboz a tartozékok számára.

Előnyök:

  • Nagyszámú program.
  • öltések széles választéka.
  • Gazdagon felszerelt.
  • Pontos varrás minden szöveten.
  • Dekoratív varrás.
  • Automatikus tűszúró.
  • Használati útmutató.

Hátrányok:

  • Nem végez hímzést.

A legjobb elektromechanikus vezérlésű gépmodellek

Singer Fashion Mate 2290

Olcsó gép, amelynek átlagos ára 6600 rubel. Inga ingás siklóval felszerelve. Rendszert biztosít az anyagra gyakorolt nyomás szintjének beállításához. A varrás intenzitása fokozatmentesen állítható, a legmagasabb beállítás 750 st/perc. Megfordítható mozgás- és munkaterület-világítás. A gép teljesítménye 85 W.

11 varrási lépést végez, félautomata üzemmódban gomblyukakat varr. Elérhető öltések az átkötéshez, a vakvarráshoz és a rugalmas vakvarráshoz. 5 mm szélességig állítható lépés, 4 mm hosszúságig. Automatikus leállító rendszer az orsó felhúzásakor. Elérhető nyomólábakkal a gombok fel- vagy levarrására. Nem tud hímezni; nem rendelkezik. Fel van szerelve egy kiegészítővel a hüvelymunkákhoz és egy tartozéktartállyal a tartozékok számára. Szövet borítás.

Előnyök:

  • Elég varrás otthoni használatra.
  • Szimmetrikus és erős varratok.
  • Jól feldolgozza a kényes anyagokat.
  • Költségvetési ár.
  • Lábemelők vastagabb szövetekhez.
  • Jó választás kezdőknek, a gép könnyű karbantartása.
  • Alacsony zajszint.

Hátrányok:

  • Az öltések rosszul vannak felszerelve.
  • Kis helyigény.
  • Alapvető funkciók.

Singer Fashion Mate 3333

Átlagosan a gép árcédulája 9800 rubel. Forgóhorog típusú vízszintes. A varrótalp nyomása nem állítható. 600 st/perc sebesség, fokozatmentesen állítható. 24 varrási műveletet végez. Elasztikus öltéseket készít. A lépésszélesség 6 mm-rel nagyobb, mint elődjénél. Félautomata működéshez, gombok és kötőelemek varrására szolgáló univerzális talppal kiegészítve. Automatikus menetvágó rendszer az előző modellel ellentétben.

Előnyök:

  • Kiváló minőségű építés.
  • Könnyű a tűknek.
  • Kiterjesztett működési tartomány.
  • Jó felszerelés háztartási használatra.
  • Költségvetési ár.
  • LED-es munkaterület világítás.
  • Könnyen használható.
  • Menetvágó gép.
  • Nagy öltésméret beállítási tartomány.

Hátrányok:

  • Nem hurok egy lépésben.
  • Nem működik megerősített szövetekkel és bőrrel.

Singer Tradition 2282

A következő modell a tetején van egy átlagos ára 9500 rubel. Lengő siklóval felszerelve. 600 ppm varrás sebessége, fokozatmentesen állítható. Automatikus üzemmódban hajtja végre a ciklusokat. A gép 34 különböző műveletet képes elvégezni. Elasztikus öltéseket készít. A lépcső szélessége 4 mm hosszúra és 5 mm szélesre állítható.

A géphez tartozik egy univerzális láb, amely gomblyukak készítéséhez, gombok és rögzítők felvarrásához használható. Automatikus menetvágó rendszerrel rendelkezik. A munkaterületet izzólámpával lehet megvilágítani. Szövet borítás

Előnyök:

  • Jó öltésválaszték.
  • Jó minőségű munka kötöttáruval és sűrű szövetekkel.
  • Könnyen érthető működés és karbantartás.
  • Jó funkcionalitás a háztartási munkához.
  • Automatikus gomblyuk.
  • Dupla tűs varrás elérhető.
  • Költségvetési ár.
  • Csendes működés.

Hátrányok:

  • A durva anyag felett túl finom varrás, a vastag anyag felett kihagyások keletkeznek.

Singer Supera 5511

A gép átlagos árcédulája 11500 rubel. Vízszintes forgóhorog. A nyomóláb nyomása állítható. Nagy maximális varrássebesség 1100 st/perc. A teljesítmény is nagyobb – 90 watt. Gomblyukak varrása félautomata üzemmódban. Elérhető 11 varrási művelet. A varrás 4 mm hosszúságig és 6 mm szélességig állítható. Gombok és kapcsok varrására szolgáló lábat tartalmaz. Fedőszövet. Tartozékdoboz a házban. A munkaterületet izzólámpa világítja meg.

Előnyök:

  • Intenzív művelet.
  • Magas emelő láb.
  • Alacsony zajszint használat közben
  • Többféle öltést végez.
  • Alkalmas érzékeny és vastag anyagokhoz.
  • Minőségi öltések.

Hátrányok:

  • Kifinomult fonal- és tűválaszték.
  • Izzólámpa világításhoz.
  • Szövet borítás.
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Avgustin Simon

Üdvözlöm a lakókomfort és a lakberendezés minden kedvelőjét! A nevem Avgustin Simon, egy tapasztalt tervező, akinek szíve tele van egy évtizednyi tapasztalattal és szenvedélyes szenvedéllyel az életterek átalakítása az időtlen elegancia és kényelem birodalmává.

Meghittseg.info -magazin belsőépítészetről, dekorációról és lakásfelújításról
Comments: 1
  1. István Juhász

    Mely Singer varrógép lenne a legideálisabb választás, valamint melyik lábműködtetésű modelleket értékelnék legjobban 2021-2022-ben?

    Válasz
Megjegyzések hozzáadása